just nu..

just nu sitter jag och kollar på top model,det står mellan mckey och sam.Jag som ville att annaleigh skulle vinna,men nu hoppas jag väl på sam,för hon är så rolig men man förstår att mckey kommer vinna för hon har varit duktigast ända från början .Nu går dom ju modevisning,ser kul ut.Jag käka nyss.till middag blev det couscous med  fiskpinnar och kyckling nuggets. Efter skolan så gick jag hem med min syster och så bytte vi om,sen tog vi tåget till täby yäby,hihi.Vi gick till h&m och då kom mamma och pappa.Där köpte jag 2 betty boop trosor,2 svarta tights,5 strumpor,ett vitt linne,en lila/rosa tröja ,mascara och en borste.Sen gick vi till gina tricot och där köpte jag beiga jeans leggins och en blå tunika.Jag kom väl hem för 1 och 3 kvart sen. Men nu ska jag titta klart på top model,sen ska jag dusha och plugga lite svenska,vi har ju prov imorn! Sen om jag hinner ska jag väl göra lite matte och spanska oxå. hejsvejs! 


Mckey                                                                                             Annaleigh & Sam

det är väl tisdag?

idag så var jag ganska lugn av mig,hah en liten kille i 4:an tog min sko som är ganska hög så den va upp till knäet på honom och så han gick runt med den och sen sprang han iväg,och jag hade hans sko som var storlek 30!
så fick jag,mollie,kenny och christian gå runt och leta efter honom,men vi hitta honom inte.Sen så till slut så hittade kenny honom,så då fick jag min sko tillbaka,haha.När vi slutade för dagen så gick jag,sofie,mollie och espri hem till mollie.Vi gick ut med hennes söta hund och sen bakade vi kladdkaka,mycket gott.Sen skulle dom på konfaträff och jag gick hem.Jag vill oxå konformera mig men jag kan inte,för ja ska till ukraina(som vanligt).Men om en kvart så börjar ju top model så det ska ja ju titta på,sen ska jag nog välja kläder tills imorn,göra spanska glosor och matte.Ska nog göra det när jag gör min syster sällskap när hon solar solarium.Men vi har 2 prov i veckan,fast det är i ämnen jag har VG i,så jag tror de kommer bli bra.Nämligen engelska och svenska.Sen nån gång snart är det so och spanska prov.
Men imorn ska jag typ åka till täby med min syster efter skolan,hoppas ja hittar nåt fint,finns mycket jag vill ha.

VILL HA :
vill ha gröna linser,för att det är en fin färg och mycket ovanligt med gröna ögon,endast 2 % av världens befolkning har det,och så vill jag ha parfymen-midnight fantasy britney spears för den luktar gott.Sen vill jag ju ha en massa annat oxå,men de här var mina 2 most wanted.
                                                                                              

tänk er..

tänk att allt ändras så otroligt fort.För kanske 2 år sedan så var det inte så populärt och säkert inte lika många som bloggade som det är nu idag.Jag visste nog inte ens var det var för något då,kände knappt till vem blondinbella var.Titta bara nu,nu bloggar jag själv,följer blondinbellas blogg och många andras och t.om killar bloggar,(med det menar jag att det anses vara tjejigt att blogga). Och tänk er hur mycket allt påverkar en,kan vara allt från  kommentarer man får, vilka man umgås med,vart man bor,ens uppväxt osv. Nu känns det som jag börjar tänka lite för mycket och om jag fortsätter kommer det här inlägget sluta med att jag undrar hur rymden kan finnas.Nej jag måste sluta nu innan min hjärna exploderar av omöjliga frågor som det inte finns var på,(mina kompisar vet att jag ofta tänker så)jag blir ofta galen när jag tänker för djupt.Min mamma störs oxå av att jag klickar på tangentbordet.Nu får det vara nog,skulle jag  skriva ner allt jag undrar skulle det här inlägget bli alltför långt för att orka läsa.

berättar lite om dagen istället :

I
dag så gick jag och sara till nova efter skolan,men där var det tråkigt så vi gick och köpte en choklad på lidl,sen gick vi till paxen och sen till linus,så gick vi till phille och där var matte oxå och körde wii,så det var ungefär det som hände.Philles lillebror är ju så bedårande,han är väl kankse 1,5 år eller nåt.

dagens fråga:  Säg nåt man kan göra reklam om,som inte redan finns?
min fantasi är nämligen kass,tänkte att ni kunde hjälpa mig.^^


my weekend

i fredags var ju min skoldag lång som den alltid är på fredagar men ja klarade mig igenom den finfint ofc.Men espri fyllde ju 15 år oxå,så det var ju trevligt och hon fick ett litet blått armband av mig.Efter skolan gick jag hem till espri och vi fixade oss,käka pizza och tårta,mums filli baba! sen så gick vi ner till vallentuna centrum och väntade på tåget,för vi skulle ju till Club Glamour.sen i östra så träffa vi hanna och hennes boyfriend så åkte vi tunnelbana en kort stund me dom,sen tog jag och espri bussen till kvarnen och sen när vi hoppa av bussen så följde vi efter annat folk som oxå skulle dit.I kön så mötte vi upp våra kompisara sara,mollie och sofie som hade fått sjuts.Men det var i alla fall en jätte rolg fredag och vi lärde känna lite nytt folk.Sen kl 2 fick jag och espri sjuts utav hennes brorsas flickvän,de var snällt,så jag kom väl hem vid kvart i 3.Sen i lördags så har jag varit me linus,paxen och sofie hela natten.Vi fick pannkakor till frukost.Jag har väl kankse sammanlagt sovit 3 tim kanske.Idag när jag kom hem så borsta jag tänder och tog bort mitt smink och läst många olika bloggar och nu bloggar ja själv som ni kanske ser,men idag är det ju gossip girl så det ska jag absolut titta på,och sola solarium me min syrra kankse jag oxå ska göra om ja orkar,sen blir det lite plugg på engelska och spanska glosor tills imorn.Känner mig ganska trött i ögonen men ja vill inte sova,lyssnar på britney spears låtar nu,hihi. thats about it,bye! ♥♥


min dag och helg

igår så var det menat att jag skulle plugga men istället så blev det besök hos först farfar och sedan farmor.Så jag och min pappa fikade hos farfar och pappas syster med familj var där,då blev jag lite gladare.Och i lördags så  gick jag till min skola för att vara med sara som var med jocke och micke och dom skulle gymma och basta lite.Lite senare kom hanna och vi stack till nova för vi frös så himla mycket,så vi värmde oss med att dricka te och gosa in oss i filtar,sen fick vi lite flummattack för thomas var så rolig. var så länge sen jag var där(det var många som påpekade det oxå).Men hur som helst,SARA LJUNGGEN fyller år idag,hon är hela 15 år nu,gratulerar ännu en gång sara :)
nej men nu borde jag verkligen inte sitta här och blogga utan jag måste plugga,har nämligen fysikprov imorgon och jag är dålig i det ämnet så det krävs extra mycket träning från min sida,till skillnad från matteprov som jag inte behöver plugga till alls men ändå få ett VG på provet.Det är ju vissa ämnen man har det lite lättare i.Nej men nu kallar middagen på mig,fast jag är inte alls hungrig,ska bara ta litegrann så pappa ska sluta tjata nångång.Borde man inte få äta när man vill istället? ♣

RSS 2.0