hmm...vad ska jag göra nu?

Jo jag vet,jaag skaa DUSHA!!!


IM STILL WATCHING YOU..


söndagen är här

Det var trevligt igår,vi åt middag och fikade. Jag,carina och två 10-åriga killar drog till ica och köpte lite gelehallon och choklad och colagodisar,sen gick vi tillbaka,la cola och chokladgodisarna i en kruka med en gurka,på gurkan satte vi på tandpetare och på tandpetarna satte vi på gelehallona,så blev det en kaktus,som bröllopsparet fick :)
sen så körde vi en lek,männen och fruarna skulle få en ögonbindel på sig och så skulle de gissa vilken hand som var deras partners,1 person i taget. 2 männ gissade att min hand var deras partners,haha!
Båda mina föräldrar gissade rätt på varandras händer.
Sen så fikade vi och rökte vattenpipa,det var mysigt. Så åkte vi hem sist av alla,20 över tolv. 


kaktusen

såhär såg jag ut


lördag

Idag ska jag iväg till kragsta med föräldrar för pappas syster och hennes man firar satinbröllop (18 års giftemål) och vi skulle vara där kl 4 men har man en seg mamma så kommer man aldrig i tid..


freedaaag :D

vakna av mitt alarm imorse,den låg på skrivbordet och laddade så jag skulle ställa mig upp och stänga av det men min fot hade somnat så så fort jag ställde mig upp så ramla jag ihop.Min rumpa landade på mn somnade fot så fick jätteont i röven,typ blåmärke.Jag stängde av larmet och fick krypa tillbaka till sängen,lite konstig morgon,måste ha sett roligt ut!!
sen var det ju skola halv 9,kom 5 min sent till spanskan. Sen flöt skolan på,fick nektariner på so:n,det är najjs!
jag fick 23/25 på testet! Det var ju bra,ja hade ju inte övat så mycket,skrev ju det i tidigare inlägg :)
sen va jag med Mollie en stund efter skolan,sen skjutsa jag henne till centrum med cykeln och åkte hem,kolla lite på simpsons,sen somnade jag. Föräldrarna kom hem och vi åt skink/ost paj runt halv 8,sen kl 8 drog vi till sysslingarna för Madeleine hade fyllt 5 dagen innan,så vi fikade lite och hon öppna presenterna hon fick av oss,sen kollade vi lite på idol och så läste jag godnattsaga för dom tills som somna,sen drog jag till Sofie och vi va en liten stund.Sen drog jag hem och nu sitter jag och lyssnar på musik,och skriver.Kunde gått ut och göra nåt men aja orka inte,är trött.sjukt!

nä nu måste jag protestera!
jag kolla på "animal planet",(det är så inte jag) men jag fastnade vid den för det verkade intressant. De va några som hade kedjat fast sina hundar med en 59 kilo tung kedja?
det är sjukt,så tog dom droger oxå och hade ett gevär hemma som sköt sig igenom skottsäkra västar!?
vafan får dom allt ifrån lixom,störda människor :O
så poliserna tog dom (tur) och lade in dom i burar och skulle ge dom till nåt djurhem och en av hundarna som var en kamphund  bet sig igenom gallret så att den blev helt blodig,så dom kunde inget annat göra än att avliva den,fett synd :(damn!

Vi har ett so.förhör imorn om hinduismen. Roligt? inte det minsta..
meeen meeen,jag sitter här även fast vi har det,tråkiga saker e bara inte kul och göra,så e det bara.
jaag lyssnar på the voice här istället och bara e lite rastlös,sååååå jag ska bara skriva lite sen drar jag upp på mitt rum,väljer kläder efter väder (kommer tydligen regna imorgon),blä på det asso.
daman,raman,saman!! jag är stöörd,störd,störd,deal with it bitchees!!
because i like it,its so fun :D


jag liten

bildeeer


sara och isabelle

min fågel

jaag

mitt öga

jag i solskenet

det röda i det grå gräset

the sky

Espri klättrar

Espri lockade mitt hår

sexigt va?  ;)

no namee

just nu.....baaajjjs!!!!
nej de e inte kul asso,ahhh!
det luktar mat och de e städ och tvätt här och en arg mamma som fyller år imorn. JAG GILLAR DET INTE!
lyssnar på nrj just nu "pitbull-hotelroom",den e bra!
ÄLSKAR ALLA FALL MITT LÅÅNGA HÅR! ♥


lite roligt får man ha

roliga bilder och humor.roliga bilder och humor.

RSS 2.0