halloween idaag

hahah jiho halloween!
är sjukt trött så ni alla vet. och sugen på middag nu med, idag har jag käkat frukost,dammsugit mitt rum och Sofie har även klippt mitt hår! det är mycket kortare nu, känner mig jäävligt trött idag som man alltid gör på söndagar. kollar på gossip girl just nu. efter middagen begär jag mig av till Espri.




lördag

nu är det 1 dag innan halloween. så alla ska säkert på halloween fester.men inte jag. jag ska på en släkt fest.
18 och 40 års fest. Mats och hans pappa firar samtidigt. kommer nog bli kul. det brukar det ju vara. ska uppträda oxå :O wish me luck!

just nu fixar jag mig och lyssnar på musik. vaknade typ halv 3. chock! men vi ska vara där 5.

kom nyss hem

det vart ingen tråkig hemmakväll för mig trots allt. träffade Ludvig och då kom även Ralle Nyström,Lnus prime och mange. sen så kom Sara, Elvira och Frida och då drog vi till ormsta till Tobbe. Grabbsen drog till 3 kronor.
så jag hade en trevlig kväll med trevligt folk ändå. spontant! det blir inte alltid som man tror. tack för det!

vet inte varför men vart fett sugen på att lyssna på britney spears- born to make you happy. så lyssnar på den nu.
jag är typ i någon fas att jag verkligen är romantisk och hitta min soulmate... skrev en fin fin dikt idag faktiskt helt plötsligt om det. kanske lägger upp den. jo men de gör jag nog. puss godnatt!!

fan vad trååk

okej, det är fredag och vad gör jag?
jag sitter hemma sjääälv första dagen på lovet, ingen bra början!
alla mina kompisar är upptagna med tråkiga saker, så man sitter ju därför här helt övergiven. inte okej!
var lite taggad på och göra något, något kul. men nu så är jag fanimej inte taggad på nåt längre!
tråkigt jävla liv. jag är inte glad just nu. inte alls.

frustrerat ansikte :(

okej fredag.

hahah kom ibara 10 min sent ltill musiken. men jag har kommit på alla lektioner denna vecka. grymt!!
har slutat vid lunch två dagar i rad, oxå grymt!
slutar efter denna lektion, åter igen grymt!
och då har man höst lov, grymt!
på höstlovet fyller man år, grymmast!

att leva är kul.



grattis sofie!

hade matte på morgonen idag,kom 25 min sent, annars lungt, sen skulle vi ha datakundskap men läraren var sjuk så vi hade svenska istället, som vi egentligen skulle ha efter datakundskapen. så vi fick sluta för dagen typ kl 11. sjukt nice! då gick jag och Espri hem till mig och käkade. pasta med skinksås. sen kollade vi på film. The notebook. den var mysig.

Idag fyller ju Sofie år. såå jaa, hon och Jenni kom hem till mig efter skolan och då fick Sofie sin present som var massa choklader inpackat i en stor kartong som var från mig och Espri. då blev hon glad och reagerade exakt som vi trodde hon skulle göra "försöker ni göra mig tjock eller". haha!
sen så dansade vi och så till musik,sen vid 4 tiden så drog dom hem. då somna jag. och sen vakna jag åt middag, hade värsta diskussionen vid middagen, snacka om SD.

sen hade jag kul med mina syskon sen in i dushen med min fågel. nu ligger jag hääär!!

sofie och jag

tired

okej nu är jag såå jävla trött efter att ha dansat hela dan med min kusin. rena träningspasset. sen skulle man äta sen gå ner till centrum, sen tillbaka hem och dusha. seeen så fick man äntligen lägga sig i sängen.
och superkul att man har mensvärk oxå... men vädret e ju mys. regn!

sista avsnittet av kungarna av tylösand, det var tråkigt. hoppas verkligen det kommer en till säsong. men så länge kan man ju läsa deras roliga bloggar!


stolt

jag är typ för första gången på länge stolt över mig själv på riktigt!

nu ska ja berätta varför: 
på datakundskapen så skulle hela klassen göra en uppgift tillsammans och sen efter det skulle man göra rester,(saker som man inte lämnat in alltså) och efter det fick man sluta. vad tror ni alla gör då?
alla går ju självklart bara för dom får sluta tidigare då, fast dom säkert har massa rester. dom enda som stanna kvar var jag och två grabbar. Vi satt kvar där och gjorde klart alla uppgifter som var ett par stycken. Vi föll inte för grupptrycket och vi var målmedvetna. jag är stolt, över mig och över killarna som stanna oxå!


trött men får inte sova

okej såhär är det, jag har sovit i typ en timme kanske och vaknade av att min musin Carina ringer, som jag ska till idag, men vi kom överens om att hon ska till mig istället. så sitter här och väntar på henne nu, fast jag egentligen vill sova. men det får jag ju fan inte göra. förbjudet!

så hur trött jag än är så ska jag och hon öva på uppträdandet till lördag,då hennes brors och fars party är.
18 och 40 års kalas är det ju. nu får fantasin bestämma, även om jag knappt har nån längre.. :(


min snart 13-åriga kusin Carina.


27 okt

imorn fyller Sofie! ska köpa present till henne idag sen så ska jag åka till min kusin och öva lite på ett uppträdande.

har haft svenska, vaaknade 20 min innan vi började så kom 20 min sent till lektionen. sen nu har vi datakundskap och efter det slutar vi. fett jävla nice!!


såhär glad är jag för det!

tisdag

simpsons nu. en val kom upp på land.. Lisa döpte den till blåella, gulligt namn tycker jag.senså dog den och då spränge dom den.. sorgligt! :(
sen desperata hemmafruar, sen cougar town.

idag så var jag med Espri och Isabelle efter skolan. vi lyssna musik och åt rullar. sen kolla vi film. Såg på "a walk to remember". bra film den där. check it out of you havent!!

sen drog dom hem och jag käka lite middag jag, inte mycket, en kuckling och en halv potatisbit vart det. inte så värst hungrig nuförtiden. åt ju 1 banan till frukost oxå och vid lunchen var jag inte hungrig heller. va e det med mig? men jag gillar det. då kan jag gå ner i vikt ju utan att lida :)


lite omgjord bild. haha



måndag igen.

idag har vi haft  2 datakundskaps lektioner innan lunch. pasta eller ris var det till lunch.
sen kolla vi film på rasten, prom night. en skräckis, den var bra.
sen hade vi klassråd och då kolla vi hur mykce frånvaro vi hade och min hade sänkts med 7 %. skitbra tycker jag! så nu har jag bara 10 %.  stolt!

sen hade vi rast igen och då kolla vi lite på lejonkungen, både jag och Espri började gråta i början. när simba var så liten och sööt!

så hade vi svenska sista lektionen och då skulle hon dela upp oss i grupper så vi ska hålla i nästa svenska lektion, i en grupp på 5 pers. såklart så var jag med i första gruppen och vi ska alltså göra det på fredag. lycka till säger jag bara till oss!  så vi fick planera nästa lektion då alltså. Espri var först inte med i min grupp men hon bytte med Erika som inte ville va först.

nu blir det hopp i dushen med mig!


jag och espri 2 år sen

sista veckan innan lovet

nu är det ju bara denna vecka kvar sen är det höstlov. yey!
Det var kul hos Katja igår, vi åt god middag, kolllade gamla bilder från 2005 när jag min syster och hon larvade oss vid en brygga, skit sexiga, eller inte! och ja, hela släkten såg dom! sen kollade vi lite fler bilder på alla andra i släkten, typ från gamla släkträffar. sen vart det tårta, sen tog vi lite bilder med farfar, sen åkte vi hem runt 10 och var hemma 11 kanske.

imorn fyller min andra kusin Mats 18 år , som vi ska fira på lördag. och på torsdag fyller min vän Sofie 16 år. sen på höstlovet fyller jag år!

födelsedag efter födelsedag! fullt upp med släktträffar! mysigt :)


jag

min vän Sofie

min kusin Mats som blir 18 imorn!

2 månader kvar tills jul

ojoj här går det undan, bara två månader kvar tills julafton.. och höstlov om en vecka.. shit! sen snart är det ju nyår igen, helt sjukt fort detta år gått tycker jag! någon som håller med?

det är söndag och jag är fixad och klar halv 3. känns sjukt,man brukar ju ligga och vara bakis nu. men vi ska åka till vaxholm ju och fira Katja som fyller 18, grattis kusin!

haha som jag visste skulle snön bort lika snabbt som den var framme. nu är det regnigt ute istället. ska nog åka iväg typ nu.
hejdå imse vimse spindel!


idag blir det tårta.

lördag 23 okt

okej nu ska vi se här.. det är lördag och jag gör inget annat än ligger i min säng med datan i knät. har t.o.m borstat tänder och har nattlinnet på mig. på en lördagkväll! fan vad trist jag är. SKÄRPNING!

hahha men man kan inte alltid vara ute och röja, har faktiskt vart fullt aktiv på dagen. det är därför jag inte orkar nu.
Ska dessutom till vaxholm imorn och fira min kusin som fyller 18. det ska bli kul, träffade henne idag faktiskt!


I DET GRÅA GRÄSET HITTADE JAG EN RÖD LITEN SKO.

det är inte rätt

det finns mycket här i världen som är fel. men en sak är att göra en musikvideo när man är 9 år?
som willow smith har gjort, will smiths dotter. jag tycker bara det är för tidigt för sånt. men jag beundrar henne som fan, hon sjunger skitbra och låten e ju grym! men ändå,för tidigt dont you think?

vissa 3-4 åringar har frågat sina föräldrar om de ser feta ut i sina kläder, eller så säger dom bara "pappa,jag ser fet ut i den här tröjan, jag tänker inte ha på mig den". asso det är ju helgalet. och barn som går i 1:an, som börjar sminka sig och köpa string och grejer!

DET ÄR EN GRYM VÄRLD VI LEVER I. och det blir inte bättre... 
nää jag gillar det inte alls. vart är världen på väg lixom? inte upp allafall kan jag säga.


willow smith. sjukt lik sin far.
 

veckans fredag

jaa nu är det ju fredag igen. måste bara säga att jag älskar disney, det är nog det mysigaste jag vet!
kollade nyss på skönheten och odjuret,det känns som man lixom spolas tillbaka i tiden och blir liten igen.
man ville aldrig att det skulle sluta ju. men när filmen var slut så ville man lixom va kvar i den känslan förevigt.



disney föralltid i mitt hjärta

22 okt

idag är det den 22 oktober och den första snön har kommit! jag tycker det är hel sjukt och är inte alls glad för det.
kommmit i tid hela veckan typ allfall, så det är jag glad för. hurra för mig!


jippi

Det är helg imorn jippi!!
idag var jag med Espri och Sofie efter skolan och lekte lite,dansa och så. men nu har de båda dragit hemåt så nu ligger jag här i min säng och har de mysigt för mig själv. yeye. kommer säkert somna. inga tvivel här inte.


mina fina vänner Espri och Sofie.

Visst liknar dom dom här?


onsdag

ojojoj james (maskinen) fick damp idag i programmet. och rang kom tillbakaa och va Rang helt enkelt!
och nathalie går runt med sin rosa peruk hela tiden, och jockiboi e busig och tejpar igen dörren och grejer.
Rang bjöd in en tysk och bjöd han på shots. asso seriöst, roligt program. ni som inte tycker det är knäppa! :)

men jag är så trött så det bär väl av att sova för min del. godnatt!! ♥


jag 9 år.


kött

19.00- simpsons
19.30-paradise hotel
20.00- family guy
paus

22.00- kungarna av tylösand!

hejdå!


20/10 2010

fucking awesome, kolla på datumet lixom? va säger ni, häftigt juu!!
haha min syrra kladdkaka utan ägg smakar ju.. inget alls faktiskt. en jävla kladdkaka utan smak. mm det gillar vi, eller?
allafall höll precis på och somna men tvinga mig upp, det är ju bra! såå ska lyssna lite musik nuu,maybe go crazy?
Espri var inte i skolan idag, sorgligt. var väldigt tomt utan henne ju.

men gissa vad som kommer på tv idag? jo kungarna av tylösand kl 22.00. INTE MISSA!


2 ÅR SEN

goff natt

nu är det väl dags att gå och lägga sig. godnatt folket! kl är 20 i 2..
hittade massa gamla bilder på bloggen. mm dom ska ni få se. alla är för 2 år sen.

 
jag och sara,

jag och syrran i ukraina

jag och mollie

haha sara

midnatt.

nu är det kvälle. eller natte. aa men allafall. jag somnade vid 5 ungefär, vaknade halv 9, käkade middag. ris med kasler. det var väl gott. så käkade min middag, sen kollade jag på mina program.

just nu sitter jag i min soffa, vet egentligen inte varför, jag gör ju aldrig det? :O
borde nog gå och lägga mig i min säng, much nicer. oh yeah!

why cant i find a hot guy that likes me? am i so ugly?


denna kille är heeet. kevin zegers.

tisdag

regn väder ute idag,försov mig. pyttipanna till lunch idag.
satte på en film på luchrasten idag med. denna gång "grown ups". haha skön film kan man säga!
känner mig jävligt trött, så ska nog slumra lite, men först ska jag äta upp mina otroligt goda toasts och dricka mitt te,  kanske ladda ner några filmer eller läsa min bok? aa nåt sånt blir det.

idag är det ju paradise hotel igen + desperate housewifes + cougar town. NICE!!


igår

igår så kom jag faktsikt i tid till skolan yeye!! hade handel från 8.20-11.30 :o
sen var det lunch och på rasten satte ja på en film på stor skärm så alla kunde se, kollade på´"knowing".
sen när det var 10 min kvar så började lektionen och alla fick damp för att hon tänkte stänga av, hon fick damp tillbaka förstås. hon heter faktiskt Stalin i efternamn,haha!!

men filmen var faktiskt skitbra. sen efter skolan så gick jag och Espri hem till mig och bakde chokladbollar, jävligt goda blev dom! så mumsade vi i oss dom och kollade på två filmer, "the last song" och "twilight eclipse". gräät lite på the last song. det är en otroligt bra film på alla sätt och vis! sen så drog ju Espri hem vid halv 10, följde henne en bit.


jag,

utgång

nu blire utgång med sofie, till fest roslags näsby :) hoppas det blir kul!


sofie och jag.

oh jaa

ahahha fredag imorn mates!!!
idag när jag skulle hem från täby så åkte min kjol upp och några tjejer som gick förbi börja asgarva, inte diskret heller :O  PROBLEM?
förstår dom ändå eftersom det var ju kul, men haha dom känner ju inte mig. man brukar väl inte skratta åt randoms sådär eller?

hahah aja jag är inte en sån som tar åt mig. :)


snälla låt det bli crazy i helgen.

i guess

jag gissar att jag kommer vara okej, jag tror att det kommer bli bra. jag har ju min familj och mina vänner som finns här för mig. Dom leder mig dit jag ska, ger mig tips. Im gonna be just fine.

JUST NU: lyssnar på 80-90 tal låtar. kände mig på det humöret lixom, det är ju bäst!

IDAG: har varit i täby med klassen, så var vi indelade i grupper, jag var ju i samma grupp som Espri,Karim och Danne. vi börja med att gå in i åhlens och intervjua personalen där som ja fick göra. sen gick vi in på scorett och så intervjua jag personal där oxå. sen fick vi massa frågor vi skulle besvara på. typ hur många butiker de fanns i täby C och såna grejer. efter det slutade vi så alla drog till donken då och käka, skit gott!! chili cheese tops fick jag på köpet och gud var det är äckligt. sen köpte jag ett par trosor på h&m sen drog vi hem.


jag och Espri :)


say hi mate

Jag skiter i saker,jag bryr mig inte, det spelar lixom ingen roll för mig. Jag väljer att bara ge upp helt enkelt. Det känns lättare så. Att inte bry sig så mycket, att inte tänka på problemen, att bara putta bort dom, förtränga allt.

jag vill sova tills jag vaknar.


jag och carro i somras.


onsdagen den 13 oktober

today it is wednesday.oh yes it is! but soon it will be over...
åh idag var det mucho chill dag. de börja med att vi hade sovmorgon då och jag och Espri kom en kvart försent ungefär och vi hade handel då. sen var det lunch och till lunch var det tacos, gott!
sen så var det matte och efter det slutade vi,kl 2. sen bar jag mig hemåt, la mig i sängen,kolla tv och somnade en timme senare, vakna upp vid middagen kl 7.  potatis med kyckling och kanarellsås var dagens middag. sen har jag bara hållt mig vaken och kollat tv och läst bok, som jag lånade idag, jag och Espri delar nämligen intresset av att läsa, så som vi har mycket annat gemensamt.

men imorn ska vi ge oss av till täby centrum och intervjua några butiker, jag är i samma grupp som Espri som tur är! det kommer nog bli kul.


confused right now.

6:an. du vet varför

nej 6:an jag vet inte varför, kan nån snälla förklara? im losing my mind over here. or do I? :O
haha jag är kanske liiite to tired for this. or am I? definitly...
börjar känna mig lite hungrig. ojojdå!

mitt mål för resten av livet : att komma i tid.
not gonna happen, men man kan alltid försöka :)
godnatt nu!!


älskar bakrunden, åh sommar och grönska det är min önska

joe le taxi

dags att lägga sig snart eller? aa tror nog det, ska borsta tänder, sen hålla på med GIMP. för er som undrar :)
asso jag måste verkligen städa min  soffa, katastrof där! men hellre att det bara är på soffan än på hela rummet?
det måste hur som helst fixas innan jag seriöst får ett utbrott! haha jag skojar inte, det är det värsta.

jag är glad att jag inte är den enda som är knasig och knäpp, för gud va livet skulle va tråkigt om ingen vågade bjuda på sig själv?
så jag tackar alla där ute som väljer det roliga,glada livet och som bjuder på sig själva. resten är tråkiga,realize it!!



dessa är några människor som vågar bjuda på sig själva, skönt!


11 oktober

ookej, då var helgen slut, hände ju inte så mycet heller :/  hoppas nästa helg blir crazy då!
asso min soffa är full med kläder and stuffs, seriöst den soffan används bara till att lägga saker på, enda undantaget är om jag har många i mitt rum samtidigt,men come on hur ofta är det? De är ytterst sällan.

idag efter skolan så kom min kusin Carina hem till  mig, kl typ 4, jag hade precis ätit en billys pizza innan hon kom, så när hon komn så bjöd jag henne på smörgåstårta och tårta :) sen hjälpte hon mig med GIMP. så vi prata och hade allmänt trevligt. fina släktingar man har då!!!

sen följde jag henne till bussen, som hon missa, så hon tog tåget ist, då kom min  syster ut från tåget, så jag skrämde henne lite, så gick mend henne hem sen, haha lite kul, drog med kusinen kom tillbaka med syster :)
well i thought it was fun!

men min middag blev alltså nu, som består av ett äpple och en kiwi, mys va? i think it is.

fint med lila ögon va?

måndag igen.

Nu är det måndag, fast dagen är snart slut :) paradise hotel var idag, nice!
alla bra program har ju börjat komma nu.
måndag : paradise hotel
tisdag : desperate housewifes, cougar town
onsdag : kungarna av tylösand.

har varit hyfsad nice dag idag, typ friendsdag och en svenska lektion, fick sluta två timmar tidigare, skulle sluta halv 4 men fick sluta kvart i 2. skit soft!
vi ska till täby centrum på torsdag typ och intervjua två butiker, roligt! eller? jo vi får hoppas på det.


söndag

har varit en trevlig söndag. min bror tjänade 1600 på att fylla år. snart e det min tur!!!! OH JA!
men det kom hit lite gäster och så åt vi middag och tårta, så mysigt. gillar våra släktträffar. sen så ladda min kusin Carina ner ett program, liknar photoshop men de heter GIMP. hon ska komma hit imorn och lära mig lite mer om hur det funkar, roligt! :)

men är dödstrött så ska sova nu , godnatt

red eyes


it cant be undone

Jag är väldigt förlåtande. Det är jag glad för. För då gråter jag diamanter när jag är ledsen.


10/10-10

Nu är det den 10/10 år 2010.
och på den dagen fyller min lillebror 15 år. så det kommer komma lite gäster hit imorn.
har varit en seg lördag, umgicks bara lite med massa, Isabelle,Espri,Ronja + alla killar som Thomas,Linus,TegN osv. vi var först i vallentuna och där sen drog vi till täby kyrkby för det var folk där(?) men och där så träffa jag Erik skjärtman och Carl-Adam. sen var vi där och Linus och Thomas sprang runt med stolar på ryggen, hel sjuka dom är asso! sen drog vi hem. Så såg min lördag ut. jo och det var massa som sov över på min skola förresten, massa folk, såna konstiga människor som gillar att orientera, sånt folk sov över på min skola. aa det gjorde dom!

och om jag garvar åt christoffer på måndag i skolan så bjuder han mig på en hamburgare haha, dont know why but its true! :)


Veckans lördag

Nu är det ju så att det är lördag, så vad ska man hitta på idag då?
min pappa dammsög mitt rum nyss, så underbar han är! gracias mi padre!
nu hade jag tänkt hoppa i duschen, är rätt trött oxå känner jag.
Fint väder idag ju. :D
och min bror fyller år imorn så det ska firas lite granna ;)


bjuder en bild på mig och min syster från när vi var i Ukraina. ÄLSKAR BILDEN! ♥

social

JA, jag är fett social och trevlig!
men hahha igår så var jag och Espri flippade på lektionen, då menar jag verkligen det, vi var knas och bus och allt som e så fult i hus! NÄ MEN DET VAR RIKTIGT KUL!! sen så drog vi hem till mig efter skolan, somna lite, hehehe typiskt. Sen drog hon hem och jag drog till centrum och träffa Ronja, drog på fest i grindtorp, men det var så tråkigt där med elaka människor så vi drog nästan med detsamma, fast vi hade kämpat som fan för att komma dit, fett med onödigt! så efter att ha promenerat i en halvtimme kom vi till roslags näsby tågstation, träffade jonte,joel och jerringe. de tre J:en kom jag på att de är! men så vi leta fest och tillslut hitta vi ett litet chillkrök nära vallentuna centrum. Så jag och Ronja mötte upp Sofie,Jenni,Espri och Erika vid centrum coh drog till chillkröket då. det var Ronjas låtsasbror som bjöd dit oss, men så där var vi allafall och min syrras två tjejkompisar var där oxå. Sen kom Isabelle oxå en stund. Sen drog alla mina tjej vänner hem tillslut och ja va kvar, sen tillslut gick jag med Jocke hem som bor i samma område som jag. :)


i like the way

I like the way i look, the way i think, i just like my life the way it is!
det är inte superbra, men det är inget och klaga på så jättemycket heller så varför skulle jag göra det då? :)
nää men jag gillart bara, och jag gillar att jag gillar det. läggdags snart, puss på er folk!!

mendå

ja ja oh ja! det är ju helg imorn! om 2 timmar blire fredag, mysilipys!
idag har det bara regnat,inte lika kul.. Var med Espri efter skolan,sen när hon gick på möte i skolan så kom Mollie och gjorde mig sällskap, sen när Espri kom tillbaka från mötet så drog Mollie :o
helknas, men så var det!! Espri vägra först ligga i min säng för hon skulle somna men när hon såg mig ligga ner så skönt så gjorde hon det tillslut och somna lite bara, då åt jag middag, hon ville inte äta hon var mätt sa hon (jag frågade faktiskt). Vi hade nämligen fikat lite med smörgåsrån och kaffe nån timme tidigare.

Espri drog väl hem runt halv 8, tyckte synd om stackarn som var tvungen att gå hem i det pissiga vädret :(
då hoppade jag in i duschen med min lilla fågel,yes i did! brukar göra det,hon gillar att sitta där uppe på kanten medans jag gör mig ren, vi har det rätt mysigt vi två!!

jag,Espri och Mollie

jag och fågel. visst är hon underbar den lilla solstrålen?

torsdag 7 okt

jaa, denna dag verkar mysig va? jag tycker det för fram till nu så har vi kollat på film på vår engelska lektion, "slumdog millionare". FETT JÄVLA NICE!
och sen har vi haft lunch, Ronja kom och hälsa på då oxå, hon hade slutat för dagen :o
men vi har bara en lektion kvar sen slutar vi oxå, vi har handel :)

just nu har jag rast till halv 1 och sitter här och dunkar musik i högtalarna i mitt klassrum, de e nice va?


förresten vart tar min hand vägen? haha

6 oktober

ja, det är den 6 oktober, vad kan man säga om denna dag då?
jo, jag hann till skolan idag! hade svenska, skrev saga då, min handlade om en flicka som blev kär i sin leksak :)
sen hade vi datakunskap,sen lunch,det var lasange, (gott). sen datakunskap igen och efter det slutade vi (13.30).
så jag drog hem,lämna mina grejer, sprang från mig till bussen för jag skulle träffa Ronja som bor bor ute i frösunda, yeeey! THE PLACE TO BE!!! på bussen träffar man ju självklart hennes låtsasbror martin. aa så vi satt och snacka hela bussresan, haha! han ba : vart ska du? och jag ba: hem till dig.  Lite kul vare!

När jag var där så bakade jag och Ronja chokladbollar, så drack vi kaffe till det och hoppade studsmatta och studsa lite boll! sen bestämde vi oss för att dra tillbaka till vallentuna ( centrum). så då tog vi bussen, medans vi vänta så mata vi några hästar oxå, (aa så öde är det där),vi var lixom dom enda passagerarna på hela bussresan till centrum (resan tar 30 min) SICK MAN!!  men allafall, så vi träffa nyman och tegN i centrum så dom gick med oss, Ronja köpte hårfärg. Så stötte vi på jenni och sofie utanför coop oxå, haha! (vallentuna e så litet så).
 
men det var ungefär det som hände idag, + att kanalerna hade dampat på min tv och bytt plats och vissa fanns inte ens??? så pappa fixade det typ 5 timmar senare... :O höll på och dampa loss!! för ville verkligen inte missa kungarna av tylösand :) men han hann som tur var!  love him ♥

oj,blev ett långt inlägg, men whatevaaaa!

Ronja och jag

awesome!

känner mig jävligt bra. För igår gjorde jag nåt nyttigt tillsammans med mina vänner Espri,Jenni,Sara och Sofie.
vi åkte nämligen till stan och demostrerade mot rasism och SD. Det var väldigt kul faktiskt. Det höll på från 5 till 11 på kvällen. Först samlades alla människor på plattan och runt det området, så uppträdde några och några höll tal. vi gick till donken en snabbis då. Sen så skulle alla människor gå tillsammans runt stan och samtidigt som vi gjorde det sjöng man massa ramsor. Sen vid 7 när man hade gått runt stan, så stannade man ju tillslut på ett ställe och då  drog vi hem,för vi frös och var trötta. Hoppas vi inte missade nåt roligt. :o

talare : KAMPEN
alla : fortsätter!
talare : RASISMEN
alla : ska krossas!
talare : och vad ska vi göra?
alla : KROSSA RASISMEN!!
talare : ja vad ska vi göra?
alla : KROSSA RASISMEN!!
Talare : men vad ska vi göra?
alla : KROSSA RASISMEN!!
talare : när?
alla : NU!
talare : när?
alla : NU!
talare : när när när?
alla : NU NU NU!

sen säger talaren : "inga rasister på våra gator" och "inga rasister i våran riksdag" !
så säger alla efter.

och så var der massa andra ramsor, men kan ju inte säga alla :) men kul var det allafall!

espri sara och jag

musik,social,fåfäng.

Jag lyssnar på musik nästan hela tiden, man ser mig alltid eller oftast med hörlurar i öronen. Hoppar runt och sjunger och finner livet nästan meningslöst utan musik. Nej men det skulle vara så himla tråkigt. Skulle inte stå ut om det försvann. Sen är jag inte så rädd av mig, tycker om att lära känna nytt folk, jag älskar människor, trevliga människor!  Sen älskar jag att spegla mig, att ta kort på mig och jag gillar helt enkelt hur jag ser ut, man ska vara nöjd med sig själv tycker jag!


1 månad kvar

om exakt en månad fyller jag 16 år! yeaah
många fyller år nu i oktober, min bror,mitt ex,två av mina kusiner och min käreste vän Sofie.
Det är fan många på en månad!
sen strax efter det är det massa november barn som fyller år, typ som jag :D

har haft en trevlig helg för övrigt. jämfört med mina andra helger. denna helg har inte haft tid för några pauser, fullt upp hela tiden. nice ändå!!

sofie och jag :)

lördag 2 okt

Drack lite igår, så e lite bakis, men bakis får man inte vara!
nää man måste stå ut med det och göra alla saker man skulle gjort annars om man mådde bra. no time to sleep. oh no!

bästis!


Espri, du har varit min vän sen första gången vi träffades. Alltså i 6an när jag började i hammarbacksskolan. Vi har gått i samma klass i 4 år nu och nu ska vi gå 3 år till.  Du är min soulmate bebis! Jag hoppas att vi alltid kommer att finnas i varandras liv. Du och jag, vi har så kul tillsammans, för vi båda är lika knäppa!
ÄLSKAR DIG MIN VÄN. <3

1 okt

det är första oktober,det har varit en fin solig dag, hurra för det!
satt och njöt av solen med Espri på vår lunchrast. fan tog en tugga av lunchen sen spotta jag ut det. fyfan vad äckligt det var! jag brukar kunna hantera när de är äckligt och bara tugga klart det, men det kunde jag fan inte idag. så vart ingen lunch då för mig. men det var lungt för jag hade ätit frukost precis 1 timme innan. tog en billys pizza när jag kom hem istället, runt 3. INTRESSANT JAG VET!

hahha men nu en fredagkväll som denna så sitter jag i min säng med datan i högsta hugg och lyssnar på E-type. whata life huh?

i think its kinda fun.. actually. and im not kidding.

undrar vad som händer ikväll? :o
vette fan vad jag vill göra ens.. bra där!!


YOU ARE WHAT YOU WANT TO BE.

RSS 2.0