mysfaktor

Tänkte bara lägga upp en favorit som jag har. Min absolutaste favorit mys tröja! som är 100 gånger bättre än en onepiece och 100 gånger charmigare. nämligen min stora militär tjocktröja som jag alltid tar på mig så fort jag är hemma. kärlek till den! ♥

torsdags mys

jag kör på torsdags mys istället för fredagsmys. På riktigt,de här dagen har varit riktigt härlig.
Först kollade vi på en teater som hette "ung utan pung" och då var det 2 killar och 3  tjejer som uppträdde, och dem var grymma! de bjöd på sig själva och var väldigt roliga. mycket underhållande. Sen åt vi lunch, pannkakor vart det. dock var jag inte så hungrig eftersom jag hade käkat nudlar till frukost. Men sen drog jag och Josefine till täby centrum och så köpte hon det hon skulle ha och sen drog vi hem till henne, sen så hämtade Patrick och Julle oss och så åkte vi hem till Julle. Hans hus var ju inte helt fel, eftersom han bor på landet så har han massa tomt, så han har typ en stor pool och studsmatta och ja, ni fattar vad nice?!
men så vi typ solade och snackade massa, så fick man reda på saker.sen så masserade han oss, och sen masserade vi han. sen åkte vi typ hem, så vart det spagetti med köttfärs, mums! sen efter middagen så somnade jag bums! haha, snart äre dags igen. sova sova sova!
Josefine

söndagen

Jag,Erika,Mollie och Espri drog till Jocke och kröka lite, där även Sara var. gissa vad som hände då? jag fick tillbaka min älskade skorpionring som jag trodde jag tappat bort, men som tur var så hade jag bara glömt den där, åh ni skulle sett hur glad jag blev när jag fick tillbaka den,seriöst lyckligare tjej fick man leta efter! Allafall senare drog vi till någon Hampus, för Kärki var där och han ville det, men det var typ 2 skumma killar där, asso dom var verkligen det, dom var 20 år och dom hade inte ens mognat..vafan väx upp snälla! man börjar ju undra. haha men det var trevligt och träffa kärkan allfall.
min skorpion ring :D :D :D hurra!!!!!!!!

lördagen

jag och Ronja åkte hem till henne, där det bjöds på påsk lunch, gott! haha lurade Eva att jag inte firar påsk och att jag fastade och skit, hon gick på det! Efter det så solade vi typ, sen så skulle vi dra till Upplands Väsby men det vart inte så för jag och Ronja somnade och så vakna vi typ kl 20.00, då vare typ försent för att dra dit, så vi drog till Joel istället, det var jag,Ronja,Janne,Joel,Johnny och Victor. sen drog vi typ till Victor, och sen tillslut drog jag och Janne till Oscar Jansson, mötte upp Jossan och Madde på tåget, två av Jannes vänner. sen så mötte vi upp Oliver,Oscar och Nicklas, roligaste var att när vi nästan var framme så blir killarna stoppade av polisen för att de hade dricka.. haha så vi fick typ stå där i en halvtimme, vafan! då sa polisen att de redan hade varit på festen och att den var avstängd. sen när vi drog dit då var den fan inte avstängd alls, det var mycket folk där och men vi fick komma in, men det var helt okej. När jag typ var hemma vilket var kl 03.00 så stötter jag på min syssling, så hon ger mig lite påsk mums. gulligt!
Ronja och jag
janne fick för sig att Wille var PH leo, så hon ville ta bild med han, det fick hon oxå.



onsdag,torsdag,fredag

har glömt blogga 4 dagar som var på lovet. så tänke typ berätta vad jag gjorde dom dagarna nu lite kortfattat.. börjar med onsdag och torsdag, fredag, lördag och söndag i nästa inlägg.
ONSDAG - Tog det bara lungt hemma med syrran. Vi kollade på "the blind side", helt okej film.
TORSDAG - På dagen var jag med Espri, vi kollade på Hanna Montana filmen, haha. Sen på kvällen drog jag,Mollie och Espri till Jocke, där Tegen,Nyman och Paxen var, sen kom Therese oxå. Men vi tog några bira och chillade.
FREDAG - handlade med mina föräldar i arninge köpte 2 trosor,bikinitrosor och läppglans för bara 55 kr, sjukt billigt! h&m vare oxå, ingen secondhand eller loppis. sen köpte jag två par skor inne på skopunkten oxå, fina är dom.
på kvällen drog jag,Ronja,Victor, Janne,Sally och Rebecka till Felipe och krökade. sen mötte vi Sikke och Jocke och så drog vi till Oscar Jansson och kröka lite mer där. sen sov Jocke,jag,Ronja,Sikke över. jag somnade typ 08.00 och vaknade typ 10.00. kul.
149 kr
299 kr
så såg dom ut på foten.
55 kr
mina älskade sandwish, 4 för 20 kr
Janne och Victor.
Sally,Rebecka och jag.
Ronja är crazy och bada i typ -3 grader.
syskonen Hellström sover.


vafan hände?

shit snart är sommaren här och ska jag vara helt ärlig så har jag samlat på mig en del hull under vintern, och nu måste det ju bort! skäms ju förfan! får ångest :(
nä nu ska jag äta massa nyttigt,och gå promenader varje dag. måste bara hitta motivation. men det ska nog gå bra!
det är bara att tänka "vill jag verkligen se ut såhär" och det vill man ju inte, och då lyfter man på sin lata feta rumpa och går ut och rör sig! springer,går,cyklar. vad som helst bara kalorierna försvinner!
PAAAANIIIK!!!!!!!!!!

oj redan söndag

har varit rätt så frånvarande med datan nu när det är påsk, har ju så som många andra haft fullt upp med annat så har inte hunnit sitta vid datan sådär ofta som jag brukar annars. men tänkte ändå berätta vad jag gjort i torsdags,fredags och lördags.
men idag har jag allafall varit ute i solen, gick en promenad med mina kära föräldar, vi var ute i typ en och en halvtimme. fick lite färg i ansiktet. är typ lite småröd nu. men det är bara gulligt tycker jag,så det är typ lungt :)
Får se vart kvällen tar mig någonstans, har en del och välja mellan,får se vad jag väljer. inte bestämt mig riktigt än.
men nu ska jag äta. men vi hörs!

från hand till finger

eftersom min klocka gick sönder, eller asso bara bandet runt om, så bestämde jag att göra en ring av det hela, så nu har jag en klock ring :) det äre inte många som har! älskar den allafall, även om den kanske är lite tung, men vafan den är ju grymt häftig! VEM SKULLE INTE VILJA HA EN SÅN?!

kärlekens kraft

Du lyser upp min dag, min alldeles egna påskkyckling. Älskar dig av hela mitt hjärta

tisdags

hej och hopp alla som läser detta!
tänkte dela med mig lite snabbt om vad jag haft för mig igår.
Igår var jag med min kusin Carina, vi var hemma hos henne och bakade chokladrutor, men för att kunna göra glasyren var vi tvugna att köpa florsocker så vi gick ner till ICA och panta lite flaskor och köpte det. sen så gick vi till lekparken och lekte lite där, så det tog oss typ 2 timmar innan vi blev klara med kakan. haha!
men sen när den väl var klar så satt vi ute i solen och åt den och den vart grymt god och då är jag ärlig!
när vi hade ätit upp så drog vi ut och tog lite bilder (dom som jag har på min nya header) , tack Carina!
sen efter det drog jag mig hemåt.
Efter maten så kom Josefine till mig och vi kollade Desperate housewifes, sen drog vi till Felipe en liten stund bara och sen drog vi till Oscar och bastade med han och Nicklas, det var mys.
smeten
lägga smeten på plåten
och så in i ugnen
då var florsockret handlat
och så lekte vi i lekparken
sen tillslut vart kakan klar
sen så vare bara dags att hugga in
här ute satt vi, visst ser det mysigt ut?

du är inte trasig, åh nej nej

ville bara dela med mig av denna låt, den är så jävla rätt. texten är så sann och har en budskap. älskar sånt.♥

NY BLOGGDESIGN OCH HEADER :D

what do u guys think? :)

måndag igen, fast det är ju looooov

haha så skönt med lov, ska berätta lite  vad jg gjort igår och idag.
Igår så mötte jag upp Josefine och så mötte vi upp Nicklas och Oscar och så gick vi alla hem till Oscar, vi ttänkte kolla film först men det gick åt skogen så istället spelade vi "med andra ord", min ide by the way, och det var kul. sen så pratade vi bara massa och jag mös med hans kissekatt. Sen när vi skulle hem så föjde dom oss till Jossans dörr, och jag sov över hos henne.
på morgonen så åt vi frukost och solade lite på hennes altan, sen hämta Nicklas och Oscar upp oss med bilen och så drog vi och gymmade, i typ 2 h, men det var nice. man känner sig liksom hälsosam efter man tränat. sen drog jag hem och duscha och åt en gorbys, sen gick jag vidare till Mollie, där även Espri var. vi lagade tacos, det var gott!!
sen satt vi och kollade på mtv. sen när vi drog hem så mötte Sofie mig, så gjorde vi varann sällskap hem. se så mycket folk man kan träffa på en dag, ojoj!
men nu är jag jävlans trött så nu blire sova för min del. :D
snart blir jag stark tjej
tacosen vi lagade

hej alla glada

tjena allihopa! hur mås det?
jävligt nice väder äre ju och så är det påsklov och så äre fint väder, jag gillar't :D
har varit och hälsat på farmor och farfar idag. Sen efter det träffade jag Sofie så gick vi ner till centrum så hon kunde köpa sig en choklad. sen drog jag hem och nu har jag käkat middag. ska bara fixa mig sen ska jag nog pallra mig vidare. igår skulle jag träffat några och äta grillat och hare mys, men min madre lät mig inte, så jag sov istället hela lördagen, kul va??
i fredags var vi hos felipe några stycken, jag,Mollan,Espri,Ronja och Karro. sen sov jag hos Mollie, hos hennes padre.
Felipe
Sofie och blåsipporna

både negativt och positivt idag.

känner mig för jävla trött, kankse ska ta och sova snart? hur som helst så tänkte jag bara berätta vad som hänt i mitt liv idag. och ja,det har vart en händelserik dag till skillnad från andra skoldagar. Idag så pajade min data nämligen så jag var tvungen att stanna drygt en timme extra i skolan efter vi hade slutat för att installera om data jäveln. Men det var tur då att Adam gjorde mig sällskap!! slapp man vara helt själv... men alla grejer försvann ju, det enda jag fick spara var mina bilder och dokument. men måste ju göra om hela skiten, ladda der google chrome, utorrent osv...
men allafall sen drog jag hem och Adam hängde ju med,fast han var här i typ 5 min innan han var tvungen och dra till frissan. hoppas håret blev fint allafall!
så var jag hemma lite till, va ute på balkongen med min birdie bird. sen drog jag ner till centrum, för att möta upp Ronja, och då ser man typ massa grabbar från min förra klass, först Erik och Anton,sen kom Thomas ut ur tåget. sen träffa man massa annat folk oxå. Men allafall jag och Ronja satte oss på tåget och åkte hem till henne, hon klippte mitt hår fan! det vart sniggt faktiskt. så åt jag där oxå,bakpotatis vart det. åhh mat är så gott!
Det var typ allt, måste dra nu, har massa och göra!
min fogel
så blev mitt hår :)

after friday comes saturday

men kul att jag nyss skrev ett helt jävla inlägg så försvann det, har inte tid med sånt vafan!
Allafall i lördags så drog jag och mina päron till vaxholm för vi hade blivit bjudna på middag hos min farbror. fint väder var det ju! Så vi kom dit typ kl 5. så kom min faster och hennes man och dotter sen oxå. vi åt grillat, mums!
sen så var jag så väldans trött efter fredags, hade typ bara fått 5 timmars sömn och det är jag fan inte van vid, så tillslut la jag mig i Katjas säng och somnade ett tag. Men sen vaknade jag och så fikade vi och umgicks, finns väl inte mer och säga. men det är alltid lika kul och umgås med fina släktingar, tur jag har som har dom!!! ♥
Carina och Jag, dock inte från i lördags men den funkar.

my friday last week

Kom ihåg att jag glömt skriva om helgen! vill ju inte att det ska vara bortglömt för det hände ju massa som jag vill dela med mig av! fast kom på att det blir ganska mycket och säga då. men får ta det kortfattat då :)
In the friday så var det ju min sista dag på min praktik, så sorgligt! man kommer ju sakna den gulliga personalen!
Men så jag hade med min kamera och det blev massa fina kort. så kramade alla mig hejdå och det var så sött så.
så på kvällen drog jag till Espri där även Mollie var, så var vi där ett tag och umgicks. sen skulle vi dra till kyrkby på krök, men då drog Mollan hem istället. och så märkte vi att tågen var inställda och vi ba vafan?! och det var ju då Micke hade tagit självmord :'(  men inte visste vi det då! Men vi fick ta ersättningsbussen och då på bussen så träffa man typ halva vallentuna, 2 från min klass och 2 från bygg. Allafall så kom vi fram, även Ronja och Sara Brattberger var där, och självklart Felipe och Lennart som bor där! och de bjöd på dricka så de var nice. sen drog jag,Ronja och Espri till stan för att äta på donken och även träffa lite skumt folk! och tro mig, det gjorde vi. haha :D
var framme i Vallentuna kl 7, sov hos Espri då. händelserik fredag säger jag ba!
salladsbaren
jag & Emma
Te
Kaffe
Emma fyller i lapp om hur duktig jag varit
jag hackar kyckling
reflexmannen
Sergis klätta stege
Sergis, Sami,Emma
Jag och Vilyam
Mollie
vi träffade några rockare, Ronja i mitten dårå.
vi hittade Lena Ph oxå, fick hennes autograf och grejer. as coolt!
Ronja och Espri. vi är framme vid vår destination.
och så skulle vi ju hem sen när solen började skina.

onsdag 13 april

Idag har det ju vart skola som vanligt va, matte,handel,svenska, slutade kl 2. så då drog jag och Madde till Cafe Biscotti, ni vet där jag hade min praktik?
och så fikade vi lite, jag köpte kaffe, Madde köpte latte och chokladboll. Sen kommer Sargon sötisen och ger mig en chokladboll,så gullig!!! så kom Vilyam också och kramade mig. och hans äldsta bror också. stod och pratade med Emma också litegrann,asso dom är så gulliga dom människorna, så underbara! hoppas jag får sommarjobb där, vill verkligen!
När jag och Madde kom dit så tog Emma sin lunch och då kom jag på att jag käkade fan lunch så sent varje dag när jag praktiserade där och då var det inget konstigt med det, men nu när man ser det så efter att ha gått i skolan att hon äter när vi slutat, då är det helt annorlunda.. :)
men jag och Madde satt där allafall i typ 1 och halvtimme och bara babblade, det var mysigt.
fina Madde
Cafe biscotti

video inlägg here I come

tjenare tjenare Bloggen är allt bra eller? ;)
haha nä men är på jävligt flummhumör nu asso, har även spelat in en video där jag visar hur flumm jag är, har lagt upp den här så ni kan se. och det lär inte vara den enda ni kommer se, för ni vet. jag och kamera= föralltid. så ni kommer få stå ut med massa knäppa videos framöver bara så ni vet, känsliga läsare varnas! haha nej kanske inte, men man behöver självklart inte gilla dom eller tycka de är roligt alls, men då är det bara att inte kolla liksom, haha svårare än så blir det ju inte. man besöker min blogg på egen risk och jag är ju den jag är, så hey deal with it. jag är random, jag är hyper och jag är aldrig lagom. just sayin'

hallå där tisdag

gick inte till skolan idag. Det var ju ändå bara 2 lektioner och hade redan vaknat försent så jag inte skulle komma på matten, och kände mig lite dålig så då skulle jag inte va med på gympan.
var och hälsade på Micke idag, med Mollie och Fanny. var där i en timme, tände några ljus, pratade. det var så obehagligt varje gång tåget kom,det bara knep till i magen..första gången fick jag till och med hålla mig för att inte gråta. orkade inte det bara..
sen kom jag hem, kollade på "desperate housewifes" och "the middle" med syrran för att komma på andra tankar. det hjälpte faktiskt.
men nu ska jag ta en skön dusch. sen försöka plugga lite engelska om det går. puss så länge ♥

jag och carina


godnatt

känner mig lite trött eller rättare sagt ganska trött i ögonen, och kl är halv 2 så tänkte ta och lägga mig nog. Få mig en skön sömn som jag vanligtvis inte brukar komma ur i tid... men får väl hoppas att man inte försover sig imorn då, eftersom vi bara har 2 lektioner,matte 8.20 och sen gympa. slutar vid lunchen  som börjar kl 11.20. ska nog äta i skolan bara för det blir spagetti med köttfärs, alltid gott!
juste 2 saker som hände idag (eller igår då). jag cyklade fan för första gången igen sen typ...innan vintras. kändes skönt och få sitta på min rostade cykel igen. kärlek till den!
och så kom Ronjisss förbi och åt lunch med oss idag, kärlek till den bruden med! för hon är lika knasig som jag! ♥
kärlek kärlek kärlek. behöver inte alltid vara så jobbig eller kompicerad..det känns bra och veta.
nej nu måste jag verkligen ta och sova innan jag somnar här vid datan, puss på er alla så hör jag av mig förmodligen av mig imorn, godnatt!!!
en liten söt gul påsk filur man har mycket mycket okomplicerad kärlek för. du har en speciell plats i mitt hjärta älskade knas unge! ♥

Mikael Hedberg

♥ kan inte fatta att det har hänt. en människa som var älskad av alla och hade det så bra, bestämmer sig för att ta sitt liv. lägga sig på tågspåret och bara vänta in döden en natt. offatbart,hemskt,overkligt.. kan inte sluta tänka på det. bara ett år yngre än mig. kan inte ens tänka mig hur hans familj mår eller hans närmsta vänner. hans syster som går i min skola och ska ta studenten i år, stackaren :(
åhh han som alltid var så glad och alltid bjöd på sig själv hela tiden..bara försvinner så där. borta, föralltid..
Åkte förbi olycksplatsen igår runt 22.00, då såg jag massa ljus och det stod runt 8 människor där och sörjde, i regnet,en söndagkväll. så hemskt. varför sluta när man är på topp? varför? varför gav du det inte en chans att bli ännu bättre?
hoppas du har det bra där du är nu allfall. ♥



myspys

Sitter hemma hos Ronja i Frösunda som min padre kallar för "andra sidan jorden". haha gulligt tycker jag.
Men vi stod för maten idag och det blev lax med potatis och sås, och självklart oxå sallad till det. det vart gott allafall! just nu så har Ronja färgat min utväxt så nu ska jag sitta här med den svidannde blondfärgen i håret i typ en timme nästan, bandit rock spelas i högtalarna och Ronja sitter brevid mig på vänster sida med en data framför sig hon med. Hoppas resultaet blir bra då, jag tror nog det eftersom Ronjisss är en så duktig flicka när det gäller hår! 

Ronja när hon var söt liten bebis.


after work

Efter jobbet så drog Ronjisss hem och jag och Mollie gick till hennes madre, ut med hunden och sen så drack vi lite cappuchino och ba hade det mys ni vet. så fick man skjuts hem oxå av hennes madre, så snällt, då slapp man gå i stormen..så de va ju skönt! somnade dirr asso så fort jag la mig i sängen, gick upp 9, käkade gorbys, dushade. nu sitter här, känner det börjar bli sent. ska nog sova. sista dagen på praktiken.lite sorgligt faktiskt ändå, kommer ta med kameran så det blir massa bilder :D
söta Angie

torsdag, 7/4

Idag har varit en trevlig dag faktiskt. praktik som vanligt,Mollie kom förbi på morgonen,typ 10 min efter jag hade börjat, hon skulle färga sitt hår hos Ronja som praktiserar på frisörsalong. så jag satt och prata med henne i typ en halvtimme, sen drog hon till Ronja. haha Vilyam kom fram till mig jätte stressad och bad mig gå till swedbank fort och fixa myntrullar. så det gjorde jag. och killen som var i receptionen var fan stilig asso, så vi småpratade lite, så var det en gubbe där som fråg mig vilket datum det var coh vart vi var nångonstans, vilsen snubbe haha eller så ville han typ bara prata med mig, men det tvivlar jag på. sen när jag åt min lunch (lasagne) så var det en mamma med 2 så underbart söta barn, det var verkligen så man inte kunde sluta titta! och det kommer många barn dit om dagen men dom där tog fan rekordet. så jag började prata lite med mamman, dottern var bara 6 veckor,skit liten nutteplutt!! men den hade redan massa hår på huvudet. sonen var 1 år. blond söt pojke!
Men sen halv 3 så kom Ronja och Mollie och käkade sin lunch, och Mollies hår blev jättefint verkligen, fräscht och snyggt! ;)
tog nån random bild bara.

vet du vad vet du vad?

Idag så kom datakundskapslärarn till biscotti och sen kom även en lärare från grundskolan. så snackade lite med båda dom 2. making conversation u know. just cuz im so good at it, you gotta do the things u're good at right? or else its kinda meaningsless to be alive. END OF STORY!
Sen så kom Ronja typ halv 3 och skulle käka så hon åt en sallad. sen vänta hon tills jag slutade och då drog vi till stan och gjorde inte så jävla mycket, gick runt i solen mest,sen in på donken,jag käka glass hon drack kaffe. så lekte vi britter och så tog vi massa kort. alltid lika kul och hänga med den bruden! haha såg även Vanita,ja det gjorde jag, ni vet hon från bartenderskolan och lyxfällan? det kom fram två killar som var höga och började snacka med Ronja när vi va inne på kicks. sen när dom hade dragit så frågade vakten vad som sagt till henne...läskigt! :O  men sen drog Ronja till sin boyfriend i upplands väsby så då åkte jag hem därifrån. På bussen hem så träffade jag Viktor (en klasskompis) så då fick jag sällskap av han hela vägen. Kom hem hjälpte till med maten.
just nu: nydushad,ska måla mina naglar och skriva i loggboken. puss!
Vanita och Kisse. (Kissie är ju som vanligt sådär jättefint omgjord)
jag och Ronjisss

ibland så näe

just i denna stund känner jag för att bara falla ihop,somna och inte vakna..ungefär såna tankar får man ju ibland, eller hur? och just nu orkar jag inte ens skriva, jag orkar inget. men jag tvingar mig själv. man måste ju va stark. 

ett inlägg efter kl 01.00

vart ost och skinksås och pasta till middag,grymt gott! så efter jag ätit upp det så duschade jag, sen var det ju desperate housewifes och jag ahde helt glömt det,kom på det typ 10 min innan det var slut så jag såg bara det sista, det var ju lite trist, eller aa ganska så trist ändå. :/
men just nu så är jag trött och lyssnar på rysk lugn musik, asmys! ska bara skriva loggbok innan jag äntligen kan lägga mig.
Fick en ny skön stol idag så det är ju nice. den jag hade innan var fett med obekväm. ville bara säga det. tack pappa!
godnatt :D

tisdag 5 april

Idag så vakna jag upp hos Ronja, så åt vi frukost och fixade till oss, jag ringde biscotti och förklara läget att jag skulle komma en halvtimme sent p.g.a bussen. Ronja skulle på sin praktik med, frisörsalongen i sörgården.
sen när jag hade lunch så kom Ronja och Joel och hälsa på mig, så Ronja och jag åt varsinn sallad och Joel tog en chai-latte. aldrig smakat det förut så jag fick göra det idag, det är ju fan grymt jävla gott! :O
Sen efter praktiken drog jag hem till Espri och så snackade vi massa saker. sen kollade vi på en skräckfilm, minns inte ens va den hette för den var så dålig så vi gav upp efter ett litet tag bara. haha!
så började vi kolla på "letters to Juliet" istället, såg aldrig klart den heller eftersom jag var tvungen att gå hem för jag skulle äta middag, dessuton var kl 20.30 oxå :) men det var kul och umgås med söte Espri!
jag och Espri, nyårsbild.

måndags

igår så var det ju skola, och då så vare matteprov! hmm,undra vilket betyg jag kommer få på det då med tanke på att jag har fucking IG i ämnet.. inte så konstigt ändå eftersom vi byter lärare hit och dit och har typ 2 lektioner innan prov! lack man blir asso!!
men allafall efter skolan så drog jag till Ronja och så klädde jag ut mig till 50-tal och så vare bara och köra! fram med kameran och posera.
Jag fick vara Ronjas modell inför ett pojekt. Sen så sov jag även över hos henne. :)

fett med lugn lördag

igår var det ju lördag och jag var inte taggad på någonting, bara trött. inte bakis, bara trött. så jag valde att stanna hemma. men det var kul ändå för jag var med min syster och hennes två polare, Linda och Elena. vi kollade på "shes the man" och åt massa godsaker, man har ju sett filmen förut men den är ju rolig. det roligaste var ändå när jag skrämde Elena och Linda, de hade vart på toa tsm och då sätter jag mig på huk utanför och det var mörkt oxå så när dom går ut så ser inte Elena mig så hennes ben nuddar mig och då kollar hon ner och skriker högt som fan, undra om jag dog lite då av garv? ;)
ungefär såhär vacker är jag när jag chillar hemma en lördagkväll.

April April!!!!

undra vem som kom på att man skulle skämta just när april börjar? ingen annan månad.. skumt det där!
men hur som helst så körde jag på seriöst med traditionen att skoja. mitt aprilskämt var att jag trodde jag var gravid. det var fett kul för alla jag lurade gick på't. först lurade jag syrran och jag fick knappt en reaktion ens, så tråkig var hon.. hon ba : jaja men kolla smset jag fick nyss!. man ba : men va??!!  fast hon fatta ganska snabbt att de var aprilskämt. efter jag och brorsan lurat henne så var det föräldrarnas tur att bli lurade och man kan väl säga att dom bjöd lagom på reaktioner haha! dom ba : vem vare? han ska få spö! du får aldrig mer gå ut osv. askul!
sen på jobbet lurade jag Emma, fast hon var jättesöt och gav mig massa tips om hur jag skulle göra och grejer, söt som fan! förresten så kändes det som om jag gjorde massa fel på jobbet... :(
på kvällen var jag med Frida, Sabina och Madde och då lurade jag självklart dom oxå, som oxå gick på't. men så de va kuuul!
förövrigt så gick inte min fågel på nåt hur mycket jag än försökte :/ så det var ju lite synd tycker jag.
busig man kan vara då ;)

RSS 2.0