Grattis Jenni!

Min käreste vän Jenni fyller 17 år idag! Så ett stort fyrfaldigt leve för henne säger vi då! Du är fin, Älskar dig vännen♥

30 augusti

Sovmorgon till 10.00. Så hade vi handel och vi jobbade med UF företag. Jag jobbar med Jossan och fan vad vi ska äga det här nu! sälja som fan! Åt på kinaresturang med älsklingen, påväg dit såg jag Jenni så jag springer fram till henne och kramar henne och grattar henne,eftersom hon fyller år idag. Sen allafall så åkte jag och Josefine till IKEA när vi hade  fått tillstånd från läraren. Så vi åkte faktiskt dit, bara för att kolla på produkten vi ska ha till vårt UF företag. Tog en jävla tid att åka till barkaby från Vallentuna och tillbaka. Menmen! vill man satsa så vill man ju! :D

29 augusti

Igår så var det första dagen i skolan då, jag kom upp oförväntat nog! (Vi började 8.20 och jag la mig typ 03.30)
Men så vi hade upprop,sen handel, idrott och sen kommunikation. Haha men jag var övertrött så jag skratta hela tiden.
Sista lektionen var fan grymt rolig! För vi har en skön lärare. YEY!
Åkte hem till Julius efter skolan. Myspys!

first day in school tomorrow.

Åh herregud det är skola imorn.. Hur ska jag komma upp? Ilands problem hära. Blir väl att lägga sig typ snart då. Men vi får se hur det blir med det, hehe. Ajaaa är ju ändå trött..
Vafan har jag gjort idag då förutom tagit det lungt då? Jag har gått en liten promenad med min älskling innan hans match. Sen har jag träffat Sofie en stund efter middagen. Det var väl typ allt. En twix på det. JA!!

27 augusti

I lördags så träffade jag Ronja ett tag på dagen, sen så fixade jag mig och sen gick jag och Sofie hem till Jenni för att fira henne, hon fyller den 30 augusti men det blev ett litet för-firande. Det var jag,Sofie,Mollie,Espri,Vicy och Johanna som var där. Vi åt tacos och efterrätt och tog det lungt helt enkelt. Så öppnade hon presenter och så. Av mig fick hon en chokladask,ett armband och ett halsband. Runt kl 22.00 kom Julle och hans bror och hämta mig.
efterätten Jenni och Johanna hade gjort. Mycket god var den.

25 augusti

tja fan! I torsdags efter jag kommit hem från Julle så drog jag och Sofie ner till Centrum, hon köpte choklad och jag köpte hallonsoda. Sen satte vi oss utanför vår skola och snackade ett tag, innan vi drog hem. Kom hem, åt 2 Gorbys och sen drog jag och mötte Jenni och så gick vi till Espri som nyss kommit hem från New York, så hon berättade hur det var och så. Sen kom Julle och hans bror och hämtade mig, så åkte jag hem till dom :)

Hej Kristina!

Jag älskar dig mest av allt! <3 / J

Gröna Lund

Hejsan! Den 24 augusti, 4 månader innan jul så åkte jag och min älskling till Grönan. Av ren slump så träffade vi Julles kompis som jobbar där så vi fick gratis inträde och mat, yey!
Men allafall vi var där från öppning ända till stängdags. Alltså 15.00-23.00. Och det var fint väder och ingen kö what so ever, eftersom det var vardag och inte många orkar åka in efter skolan/jobbet.  Så det var ju sjukt nice ändå! Åkte den nya karusselen "Twister". Den var väl chill.
Jag hade det roligt med min baby allafall. :)
vi åker tekoppen. japp det gör vi faktiskt. Sånt roar oss.

länge sen

Hejsan allihopa, det var länge sen!  typ en vecka ungefär. kan ju berätta lite vad jag haft för mig under den tiden för dom som är intresserade. If your not, stop reading now.
19 augusti - Jag var i Täby med Julius, jag köpte presenter till två av mina vänner. Sen köpte jag även en ring och ett armband till Julle. Sen köpte han en fin vit kofta till mig från Ginatricot. Tack älskling! På kvällen så kröka jag,Julle,Isak och Micke.
20 augusti - Åkte till Vaxholm på släktmiddag.
21 augusti - Åkte till Vaxholm igen, hälsade på Farfar på kyrkogården,sen farmor. Åkte till Julius på kvällen, vi hyrde film och kollade på den. Den hette "she's out of my league". En komedi, den var väl lagom bra.
22 augusti - chillade med Julle bara hela dagen.
23 augusti - Jag och Julle kollade på Obssesed. Sen när han åkte på sin träning så drog jag och träffade Ronja i typ en timme. Sen åkte jag hem till Julle igen.
full kyl med dricka. lagom bra sådär.
farfar♥
bror och mamma busar♥
pappsen kommer ut med mat till farmor.
Älskling och jag♥

18 augusti

Idag efter jag och Julle vaknat, duschat, ätit och allt sånt så drog vi till Centrum och köpte lite gott, typ morötter,dip och gräddfil och lite till.. hihi. Sen drog vi hem och kollade lite på simpsons och family guy innan han var tvungen att dra på sin träning. Efter middagen drog jag och mötte upp Josefine och vi gick en långpromenad,sen träffade vi Oscar och Joel en stund. Sen tog jag tåget hem och har skalat morötter och fixat dip och just nu kollar jag på Jersey Shore och väntar jag på att Julle ska komma hit.

17 augusti

Igår så vaknade vi, åt frukost osv. Sen cyklade vi till centrum och in på ICA för och handla lite gott. Där träffade vi Linda och Jakob. Allafall sen så cykla vi hem och sen var det dags för Julles träning, med A-laget!
Så jag åkte hem till Sabina som bor i Frösunda pch vi åt lasagne och sen kollade vi på "I am number four". Är nte direkt ett action fan men den var faktiskt rätt bra ändå. Det var mysigt och vara med henne, har inte träffat henne på hela sommaren. Första gången jag var hemma hos henne oxå. Men runt 11 åkte jag därifrån och sen kom Julle hem till mig och sov här.

16 augusti

Vad gjordes igår, jo jag var med Julius hemma hos han och vi bastade och allt det där vi brukar göra då tills han skulle på sin träning. Då drog jag hem och låg och kollade på Tv bara,dubbelavsnitt av simpsons,sen family guy,two and a half men,how i meet your mother.. Sen kom Julius hem till mig runt 11 och då hade han köpt hem mat från MAX till oss. Sen kollade vi på film och vi såg "I love you,Beth Cooper". En komedi film som var kul helt enkelt.

15 augusti

Åh vad har jag gjort idag...jo jag har vart med Julius och vi har väl inte gått ut ut huset på hela dagen, Vi har liksom bara varit och chillat nåt galet. vi bastade, kollade simpsons och family guy, sen vare typ dags för middag, som var asgod btw. Det var oxfile med potatis med sallad och majskolvar och kräftor. Snacka om lyx va! Ba för Julle inte hade nån träning idag, haha. Men sen har vi bakat chokladbollar igen, ojoj vad ovanligt av oss då. HAHA!
Så har vi eventuellt kollat på film, vi såg "Passengers" och den var väl bra. Just nu ligger Julle och snarkar högt som fan så jag kan inte somna... Suck!

14 augusti

Åkte till Upplands Väsby med Julle och hans föräldrar för det var ett litet kalas där för lilla Albin 4 år och Elin 1 år. Så vi var där och åt massa godsaker, chokladrutor,morotskaka,kakor,tårta,melon,jordgubbar..Det bjöds på mycket gotteligott allafall, det snåla dom inte med kan jag ju säga. Jag och Julle busa lite med Albin,han är en riktig buse!
Men vi hann inte vara där alltför länge eftersom att Julle skulle iväg på träning så småningom. Men så då åkte jag hem, och hemma så städade jag mitt rum och snacka me brorsan som precis kommit hem från sitt militärläger,så han berätta litegranna. Efter middagen drog jag och Sofie till centrum där vi mötte upp Vicy,Espri,Johanna och Jenni. Vi handlade det vi ville ha på ICA och sen så satte vi oss och snackade lite. Sen drog jag hem och Julle och hans far kom och hämta mig så åkte vi hem till dom.
fina du!

13onde fortsättning.

I lördags när jag kom hem till Julle så hann vi umgås i drygt en halvtimme innan han drog på sin träning, så när han var borta tänkte jag "vafan ska jag göra under tiden?", eftersom han skulle vara borta typ 3 timmar. Så jag bestämmer mig för att gå på långpromenad, ba fick sån här impulsgrej att jag ville röra på mig,eftersom jag inte hann cykla innan de kom och hämta mig. Så jag var ute och gick i den fina solen med musik i öronen i 1 h och 30 min. Skönt!
Sen när jag kom tillbaka till huset så käkade jag och hans mami middag (lax och potatis) och drack vin och kollade lite Family Guy och pratade. Sen kom Julius hem tillslut då och efter han käkat så kom Jakob och hämta oss så åkte vi hem till Linda,där även Fredrik var. Vi kollade på film. Vi såg "just go with it"
BILDER FRÅN MIN PROMENAD.

13onde augusti.

Dagarna ba susar förbi känns det som och innan man vet ordet av äre dags och börja i 2:an. Neeeeej vill inte!!!!
Men allafall vakan runt 9.30 idag och så åkte jag och min familj till Vaxholm för att hälsa på farfar på kyrkogården. Så kom vi dit och där var även mina två fastrar och deras män, min farbror och hans fru och min kusin Carina.
Vi alla stod vid hans grav och pratade om minnen vi har av honom, roliga saker som han gjorde. Sen gick jag och Carina runt och kollade på andra gravstenar, det fanns så sjukt gamla gravar, typ från 1800- talet. Sen var det en grav, hon föddes 1910 och dog i år -fatta grejer hon varit med om, 1 och 2 världskriget och fått se hur det är idag. Coolt ändå. 100 år vart hon. I alla fall sen så gick vi och hälsa på farmor på ålderdomshemmet som ligger alldeles nära kyrkogården. Men nu är jag hemma allafall och det är fint väder för en gångs skull. Kanske ska ut och cykla, få lite motion medans man orkar och har lust?
haha små gravstenar man hade på 1800-talet.

12 augusti.

Idag vaknade vi runt 12.00. Så åt jag lite rester från gårdagens mat och sen så bastade vi och duschade. Sen bakade jag chokladbollar igen då. haha. Sen kom hans föräldrar hem och hans mami lagade korvstroganoff så då åt vi det och när vi ätit upp var det dags för Julles träning igen. Så då åkte jag hem. Sen mötte jag upp Mollie,Johanna,Jenni,Sofie och Espri i centrum. Vi köpte lite gottigott sen så var vi bara ute och umgicks. Väldigt kyligt har det blitt snabbt må jag säga. Men så är det om man bor i Sverige helt enkelt. Finns inte så mycket att göra åt saken direkt. Men men nu känner jag mig förjävla trött så det blir väl sängen för mig nu. Ska spela quadrapop på min mobil tills jag somnar. Mys!


11 augusti.

Efter begravningen åkte jag hem till Julle. Så hoppade vi studsmatta och min mobil ramlar ut och sen så landar jag på den eller nåt för det blev sprickor i  skärmen.. Det var ju typiskt. Min älsklade mobil som jag haft i 3 år :(
Sen skulle han på sin träning så då åkte vi och dom släppte av mig i centrum. Där mötte jag upp Mollie,Sofie,Jenni och hennes mami och syster. Sen gick vi alla hem till Jenni då och sen kom Espri. Vi satt på Jennis balkong, och vi spådde Jenni och sen mig med en tarotkortlek. Sen snackade vi massa minnen och drack te. Det var mysigt. Sen drog alla och då hämta Julle och hans papi upp mig så åkte jag dit och sov.

Saknar dig..

Igår var jag på min första begravning. Min älskade Farfar,du var alltid så himla snäll och glad, så himla modig och så otroligt stark. Du kämpade in i det sista, känns tungt att jag aldrig mer får träffa dig och prata med dig. Men vem vet, om många många år kanske vi ses igen, på andra sidan... Jag är döpt efter din moder och jag bär på det namnet med stor stolthet. Du är inte borta helt, för du lever kvar i allas hjärtan. Jag hoppas innerligt att fler människor kunde vara så som du, för då skulle världen bli en bättre plats att leva på. Du var mycket älskad och det är du fortfarande.  Hoppas du har det bra där du är nu, att du får göra allt som du tycker är kul,att du har din lilla trädgård där du odlar alla möjliga grönsaker och frukter och att du har ditt egna hav där du fångar massa god fisk. Älskar dig min lille söta Farfar. ♥

10 augusti.

Idag har det inte hänt så mycket. men kom på, det är bara 19 dagar kvar tills skolan börjar!
Fast det är ju tur ändå, för min syster börjar om bara 9 dagar. hahahhaha!
Jag och Julle duschade, sen kollade vi på "Love and other drugs" och åt morötter med dip, mums!
Sen vid 19.30 åkte han till sin träning och då åkte jag hem, så nu har jag bara suttit hemma och typ bloggat. yes det har jag bara gjort. Borde sova snart, ska gå på min första begravning imorn. Vill inte :(
Julles myskatt Nelson.

9 augusti.

Jag och Julle hade huset för oss själva så vi tog ett nakendop i hans pool. åh gud vad kallt det var! Fick en jävla chock när jag hoppa i. Sen duschade vi och bastade. Sen kom hans mamma hem och vi åkte till Vallentuna Centrum och käkade på Kina resturang. Gott! Sen gick jag och Julle till ICA och köpte morötter och dip. Sen åkte vi hem till dem och chilla gal1. Vi somnade till "Kung Fu Panda".

8 augusti.

Jag och Julle bakade både kladdkaka och chokladbollar. Mumsigt värre!
Sen lagade jag och hans mami Tacos. Sen så satt vi och kollade på TV när vi åt och så hör man Julle surra "ska jag ta mer? men jag är ju mätt. Fast det var ju i försig jävligt gott." och hans mamma ba "Julle, vem äre du pratar med?"
han ba kolla på henne som ett frågetecken och sen så sa han "oj,jag tänkte nog högt". och då sätter jag igång och asgarvar i typ en kvart. fy fasiken vad kul det var!
Sen skulle Julle på sin träning och då drog jag och träffade Sofie och Jenni, jag rensade Jennis garderob och så. Men det var mysigt. Sen åkte jag och sov hos Julle.

7 augusti.

Vaknade tidigt för att åka in till Vaxholm på Gudstjänst med släkten för att minnas farfar. När den var slut åkte vi alla till farmor och hälsade på. Det var mysigt. Sen när jag kom hem så hämta Julle och hans mami mig. Jag och Julle kollade på Björnbröder och den är fan sorglig. jag grät allafall. Sen på kvällen så bakade vi kladdkaka och då hade vi smörkrig. Han la typ 100 g smör i mitt hår och då tog jag ut allt och smetade in det på han och då smeta han in det på mig... Så vi fick avbryta vårt bakande för att gå och duscha. haha.
Koda är så söt.

6 augusti

Jag och bebis hade 2 månader. Tiden går fort när man har det bra!
Men så i alla fall, vi drog hem till mig runt 16.00 och käkade mackor,sen så började jag fixa mig, runt 19.00 var jag redo att gå. Vi åkte in till stan,hämtade ut våra reserverade biljetter på Sergel bion sen så gick vi och åt på Kungshallen, och vi åt på little India. Kan bara säga så här, maten var så stark så det gick inte ens att äta...Så vi gick till Donken, köpte en ballerina mcflurry som vi åt för att kyla ner våra brännheta halsar. Sen drog vi och kollade på bio. Vi såg "Bridesmaids". Grymt rolig film, rekommenderar till er alla!
När den var slut, typ kl 23.00 så tänkte vi  - vad ska vi göra nu då? och så ba fick vi värsta iden - att vi skulle kolla på en till film, yey! Och så köpte vi biljetter till "Bilar 2 3D". Men vi typ sov igenom halva filmen ändå så. jag vaknade till när det var eftertexter, haha, Julle ba sov vidare. Så vi var kvar tills alla hade gått och hade hela bio salongen för oss själva, hmm undra vad vi gjorde då? nej skoja bara ;)
Men sen plötsligt vart det kolsvart i hela salongen och då vart vi rädda och stack därifrån. Gick till Donken, käkade en cheeseburgare var sen kom Julles bror och vi fick skjuts hem, jag sov hemma.
I väntan på tunnelbanan.
älska reklamen innan filmen.
starka maten vi åt.
ensamma på bion.

5 augusti

Kom ju hem från Grekland den 5 augusti. Julle och hans mami hämtade mig på Arlanda, och jag var fett nervös, hade inte träffat dem på 2 veckor, och det är den längsta tiden vi varit ifrån varann. Men allafall när vi kom hem till dem så fick de sina presenter från mig. Sen så gick jag upp till Julles rum för han tjata så att jag skulle göra det. Och sötnosen hade städat och möblerat om hela rummet för min skull. Sen på bordet stod det en bukett röda rosor med en kudde i där det stod "i love you". Sen var det en chokladask och 2 presenter oxå. Presenterna innehöll 2 par örhängen och ett halsband. Sen ringde Jossan och sa att jag skulle gå ut och där stod hon, så jag sprang fram till henne och vi kramades och sen så var jag och Julle med henne,Julles bror Isak och hans kompis Micke. Sen gick vi och la oss.

Grekland.

Nu var vi ju redan inne på augusti dåra. Jag åkte ju till Grekland men min familj den 29 Juli då och kom hem den 5 augusti. Jag hade väl det trevligt där, solade, badade och åt massa gott. Kollade på raviner gjorde vi oxå. Vi var på Kreta i Chania. Stället vi var på hette Agia Marina, där Julius oxå var i år. Hotellet hette Atrion. Det är så typiskt oxå att efter 2 dagar så slår jag i knät.. haha så jag kunde inte sola ryggen nåt mer på hela veckan då jag inte kunde ligga på mitt knä..så fram kroppen fick ta stryk i solen istället. Och ja,sista dagen så brände det verkligen på hela min framkropp,kändes som jag kokade..på riktigt. inget överdriv. Köpte knappt något där, ett armband till mig bara, och ett till Julles mami, och en tröja till Julle. And thats it.
När vi precis anlänt till hotellet.
hotellet
Svensk sommarvärme på kvällarna.
och jag går ingenstans utan att ha gjort illa mig förstås.
poolen vid hotellet.
utsikten när vi åkte buss fran och till flygplatsen. Riktigt fint.

RSS 2.0