nyårsafton

Dagen är kommen! Har duschat,sminkat mig och just nu lockar jag håret. Efter det är det bara naglarna kvar och klä upp sig sen är man redo!

2011,året som passerat

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? bilade till Norge med Julles mamma.
Höll du några av dina nyårslöften? hade inga typ förutom att jag skulle lugna ner mig med festandet vilket jag har gjort.
Dog någon som stod dig nära? ja tyvärr så dog min farfar,80 år pga cancer.
Vilka länder besökte du? Grekland och Norge
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? japp en finare kropp.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 6 juni då jag blev tillsammans med min babe.
Vad var din största framgång 2011? Det var nog att jag och älskling hittade varandra.
Största misstaget? Att jag lämna min jacka utan övervakning på en fest i nån minut och min kamera blev snodd.
Har du varit sjuk eller skadat dig? lite blåmärken och så har man ju fått. Men inga grova skador vad jag minns,men sen är mitt minne inte att lita på heller, haha.
Bästa köpet? Mina julkappar till älskling.
Gjorde någonting dig riktigt glad? ja självklart. När jag blev tillsammans med Julius t.ex
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare definitivt, förra året var ju katastrof förfan.
Vad önskar du att du gjort mer? motionerat mer.
Hur tillbringade du julen? I Vaxholm med fina släkten från pappas sida såklart.
Blev du kär i år? Ja uppenbarligen.
Favoritprogram på TV? Desperate housewifes utan tvekan och Family Guy tar nog priset.
Bästa boken du läste i år? haha har inte läst så mycket i år, den enda jag läst var kärlekströst och det tog ett halvår för mig att läsa ut, så då vinner den.
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja en ny mobil som jag fick av föräldrarna, samsung galaxy ace.
Något du önskade dig men inte fick? gymkort typ.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? jag firade med familjen och älskling och hans mamma, dagen efter firade jag med vänninorna eftersom jag hade tjejmiddag.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? haha ja men säger inte vad.
Vad fick dig att må bra? Min älskling får mig må bäst, varje dag. 
De bästa nya människorna du träffade? Julius och hans mami.

nyår imorgon

Shit imorgon är det redan nyårsafton. Vad ska man ha på sig? Hur ska man fira? Med vilka?
Ja, det är många såna tankar som pågår i massa huvuden kan jag tänka mig. Jag vet allafall vad jag ska ha på mig, och saken är säker att jag ska fira med Julle. Men har ännu ingen aning hur eller vart vi ska fira och med vilka. Men det får man reda på imorgon. Palla planera sånt ens, man blir bara besviken då om planerna pajas. Så det bästa är ju att man tar det som det kommer helt enkelt! Eller hur gör ni?
Denna klänning ska jag ha på mig

30 december

Idag har vi varit i Kista på bio och med VI menar jag Julle,hans mamma och bror och deras tre kusiner som heter Marcus,Lina och Wilma. Först åt jag,Julle,hans mami och Wilma på Levinsky's. Jag käka kycklingwrap och sen drog vi på bion som började 16.00 och filmen vi såg var new years eve. Tyckte det var lämpligt eftersom det är nyår imorgon, så man kommer in lite i det liksom. Iallafall den var rolig och mysig. Efter filmen kolla vi runt lite i affärer,bebis köpte ett par svarta tumvantar till mig som jag ville ha, jättefina! tack älskling du är bäst! till sig själv köpte han en vit tröja och ett par gröna hörlurar. Men dem passa tyvärr inte i hans mobil upptäckte han senare och i datan funkar dom inte heller så jag fick dom för dom funka i min tele. tack bebe! Sen åkte vi förbi mig så hämtade jag lite saker jag ska ha tills imorgon. Men nu sitter man hos älskling och ska snart duscha, ska bli så skönt!

28 december

Ja i onsdags så drog ju Ronja och jag på lokalfest i hägernäs i mitt gamla område där man bodde innan man flytta till Vallentuna! Min underbara pappa körde oss dit och det var ju min bardomskompis Melads födelsedagsfest,hon fick ett par fina örhängen av mig i present.
Senare under kvällen kom även Älskling dit. Vi dansa och hade det kul,man träffade massa gamla kontakter oxå så det var trevligt!
födelsedagsbarnet

Tagga fest!

Tagga till födelsedagsfest med Ronja, Mange bjuder i högtalarna. Yey!

GILLA


kaffe


27 december

Har nyss ätit middag, kyckling och potatis, jävligt mums!
Men har egentligen inte så mycket och säga,förutom att det snart är ett nytt år. Bara 4 dagar kvar!
Jag tycker det är bra det här med att räkna år, för det behövs för att man ska få en ny start, eller en ny början. Det blir liksom lättare allafall. Och så är det jävligt kul och fira med champange och fyverkerier dessutom!
Har redan sett fyverkerier i år, det var några som sköt iväg massa i mitt område för ett par dagar sedan. Dem var vackra!
Jag har inte tagit bilden.

haha sötnos!

fan vilket jävla oväder det var igår, jävla storm! Tur att man sov brevid sin älskling då så man kände sig trygg.  Såklart så ska det bli strömavbrott oxå,helt kolsvart när man skulle på toa. Men strömmen satt igång igen kort efter man vaknat, och det var runt 2 typ.

snyggt eller inte?

Har snaggat mig,vad tycks?

Julafton

I lördags så var det ju självaste julafton!
Den firades som vanligt med släkten, antingen i Vaxholm eller Vallentuna och denna gång var det i Vaxholm. Först gick vi alla och besökte farfar på kyrkogården, och det är första julaftonen utan honom :/
Alla fall sen så drog vi till min faster och kollade Kalle Anka och käkade middag och senare fika. Sen var det full rulle med sång, dans och lek resten av kvällen. Det var mysigt och träffa släkten. Senast vi alla samlades var på farfars begravning typ...
Iallafall när vi kom hem (01.00) så öppna jag mina julklappar och jag fick ett par örhängen,ett halsband,en klocka och 500 kr presentkort på Täby C. Det var från mina föräldrar förstås. Av min kusin Carina fick jag nail wraps och det är typ som nagellack som man bara klistrar på.
I LOVE CHRISTMAS!
det här hade jag på mig
jag och min bror
våran fina julgran
julklapparna
julklapparna från föräldrarna.
julklapp från Carina

23 december

I fredags så åkte jag och Julles familj till Sollentuna Centrum, fast istället för pappan så hängde Kalle med istället. De handlades julklappar och sen åkte vi hem igen och åt mat och öppnade julklappar. Av Julles mami fick jag 2 klänningar som jag hade valt ut när vi handlade, en orange och en guldfärgad klänning och den ska jag ha på nyår. Sen fick jag en fin ring,2 nagellack,schampoo och balsam och sen lite ansiktsprodukter. Av älskling fick jag Britney Spears parfym Midnight fantasy och ett par hörlurar som var jättefina! Jag vart jääteglad och nöjd över mina julklappar!
Av mig så fick Julles mami en bok och två röda ljuslyktor. Älskling fick 3 kalsonger,en kylskåpsmanet där det stod "min dröm blev sann när jag mötte dig",en mugg som det stod "god morgon älskling" på. Sen en till söt sak som inte går att beskriva, ni får se den på bild istället.
Julles julklappar från mig + kalsongerna.
ringen jag fick är den på pekfingret.
de tre bilderna ovan är det jag fick från Julles mami + klänningarna
Det jag fick från älskling.

TAGGA JULLOV IMORGON!

Imorgon är det julavslutning och då börjar lovet. skit mys!

tisdag 20 december

Tjena!
Idag började vi inte förens kl halv 1 så det var en rejäl sovmorgon. Sov hos Julle ju och han vakna fan innan mig fast han var ledig hela dagen. Men så kommer man till skolan och så är det bara 5 st där. Men vi hade allafall redovisning och jag och Jenny redovisade om fotolagen. Sen så satt vi ett tag och snackade och sen fick vi sluta. Så jag var bara i skolan en timme. Skönt!
Sen har jag packat in julklappar,myst med fågel, handlat med Julles mami, pluggat lite kommunikation(jobbat med en uppgift som ska vara klar imorgon, vi fick uppgiften igår). Efter det har jag bastat och nu sitter jag här med datan i knät och Julle och katterna ligger och sover så sött i sängen, ska nog krypa in där nu, är fett trött. Godnatt på er!
coola äpplen som jag hittade i butiken.
ska mysa in mig här nu, godnatt!

Julmarknad

Hej på er! I söndags var det ju julmarknad, skulle vara i centrum 10 och fixa allt för det skulle vara färdigt vid 11.
Så åt frukost och fixade mig och sen skjutsade pappa mig dit. Mötte upp mina kompanjoner Erika,Sabina,Josefine och Oscar och så fixade vi till ståndet och koka kaffe och förberedde allt helt enkelt. Sen vid 11 började vi sälja och där stod vi och sålde våra termosmuggar fram tills 15.00. Vi hade 57 muggar med oss och vid dagens slut var det bara en kvar! Så vi fick ihop ett antal kr. Nice! Jag och Jossan gick även iväg och köpte oss varsin klocka från ett annat UF-företag från vår klass. Jag köpte en skitfin lila klocka för 100 kr. Så det var ett tvättäkta fynd det där!
Men man var ju helt frusen som en isbit efteråt, hade ju stått ute i 5 timmar, i kylan och snövädret. brrr...
Kom hem och Älskling var ju hemma hos mig för han hade sovit över hos mig, när jag kom hem låg han fortfarande och sov, så jag kröp ner och myste lite med han, sen åkte vi hem till honom. Så sov jag över. Mys!

lördag 17 december

Idag så färgade jag Ronjas fina lila hårbotten. Kom på att jag hade en svart hårrfärg hemma och eftersom hon har svart hår så var det ju asbra! Men nu ser hennes hår normalt ut igen och hon kan därför dumpa sin mössa, skönt för henne! Vi kan säga att det var en för tidig julklapp till henne. :)
Sen åkte jag och pappa till Sollentuna och kollade på älsklingens match. De mötte Järfälla och det var faktiskt den första matchen som jag kolla på! Och gissa vad? Sollentuna vinner med 6-0 . Min älskling behöll nollan, så grym han är! Är så jävla stolt över honom. Det är min Julle det! ♥

torsdags och fredag

I torsdags så åkte jag till Täby C och där mötte jag Ronja och hennes vän Robert. Julhandla lite. Yrade runt som fan och fick lite smått panik för jag inte hitta nåt bra till min älskling men en halvtimme innan stänggdags så gick vi in i en affär och där hitta jag massa fint! Sen var jag glad och nöjd och vi kunde åka hem! Förresten Chris Medina var där och uppträdde fast vi kollade inte, hade bättre saker för oss helt enkelt. Men sen sov älskling hos mig oxå, mys!
I fredags så var jag med älsklingen efter skolan, sen på kvällen så kom Ronja över, vi hade fredagsmys! Första gången jag lyckades ha det med Ronja, fast hon tjata några gånger på om vi skulle dra ut, men så vart det inte utan vi kollade på Klassfesten och åt popcorn och choklad. Sen så sov hon över här för första gången. Kom på att mina vänner typ aldrig övernattar hos mig.

gullegull


MÅLA NAGLAR

Har inte målat naglarna på en månad fan så tänkte göra det nu, wish me luck if you are a pretty duck!


tredje advent

Idag är det redan tredje advent och vad har man gjort då? Jo årets första julbak! Bakade pepparkakor hemma hos Julle. Dom blev bra, inga brända. Sen så flyttade jag hem idag också, har bott hos Julle nu i en månad när jag varit ute på praktik eftersom stället jag praktiserade på låg nära hans hus och man kan inte ta sig dit kommunalt.
Men min familj blev glada över att se mig igen, fick kramar av föräldrarna, sen myste jag med min älskade fågel och hon var på riktigt myshumör. Men det kommer kännas annorlunda att inte somna och vakna upp med älsklingen varje dag, nu har man ju liksom vant sig.
Har suttit och lyssnat på massa sköna låtar och gjort läxor som vi fick när vi var ute på praktik, skönt att ha det klart nu!
SÅHÄR GÖR MAN PEPPARKAKOR MED FÄRDIGKÖPT DEG:
SPRID UT LITE MJÖL SÅ INTE DEGEN FASNAR,KAVLA UT DEGEN
FORMA TILL PEPPARKAKSGUBBAR
SMÖRA PLÅTEN LÄGG PÅ GUBBARNA SEN IN I UGNEN
VÄNTA NÅGRA MIN SEN ÄR DOM FÄRDIGA!

9 december

Igår var det fredag och det var min sista praktikdag, det kändes både kul och tråkigt. Jag trivdes där och hade gärna fortsatt men eftersom det börjar bli så trist väder med snö och slask så var det nog skönt att man slapp.
Fick wienerbröd och cola innan jag slutade, det var mys.
På kvällen så åkte jag och älskling till Täby för att kolla på bio. Vi såg Happy feet 2 3D. Den började 18.30 och det var inte alls mycket folk i salongen, vi hade hela raden för oss själva och de tre raderna som var framför oss stod tomma. Filmen var väl som jag trodde, mycket sång och söta pingviner. Filmen var helt ok.
Efter bion käkade vi lite donken. Sen åkte vi hem och såg klart Idol och Amanda Fondell vann! Jag tyckte hon förtjänade att vinna eftersom hon kan göra vilken låt som helst till sin egen och hon har en väldigt bra röst.
hejdå hundarna!
och katterna!
På med 3D glasögonen
Vinnaren av Idol 2011. Amandas reaktion när hon fick veta att hon vunnit.

ETT HALVÅR

Idag har jag och älskling varit tillsammans i ett halvår. Min kärlek till dig är omöjlig att beskriva för den är så stark så det går inte ens att visa tillräckligt mycket heller men jag gör mitt bästa. Du är mitt liv, min andra halva, min själsfrände och jag vill leva resten av mitt liv med dig. Jag vill gifta mig med dig,få barn med dig, jag vill bli gammal med dig. Du är min ängel som kom ner till jorden för att göra mitt liv fulländat. Innan dig så kändes mitt liv så tomt, som att det saknades något i mitt liv och det var du älskling. Jag Älskar dig mer än du kan ana och jag kommer alltid göra det för du har mitt hjärta  och du kommer alltid ha det♥


2 december

I fredags så fyllde min svärmor år, jag och Julle väckte henne med en sång och en korg full med saker, det var alltså hennes present från oss två. På kvällen gjorde jag 2 tårtor medans hon lagade mat. Sen kom gästerna och vi åt och drack och hade det trevligt!

sista november igår

Igår var det fan sista dagen i november! Fick sluta tidigt på min praktik,kl 12.00 så gick jag hem,(asso till Julle) vilket tar 40 min att gå. Sen så käkade jag, duschade och fixade mig och sen åkte jag och hans bror till Vallentuna för att hämta upp Julle. Sen åkte vi till Sollentuna centrum där vi inhandlade present till hans mamma som fyller år imorgon.
Har aldrig varit där förut men det var väldigt fint faktiskt!

helt sinnes ju

Igår den 30 november så inträffade det något hemskt på min skola. En kille, lika gammal som jag blev nämligen knivhuggen tre gånger i ryggen mitt på morgonkvisten. Asso jag blev alldeles chockad när jag fick reda på det. Var ju ute på praktik så jag hörde på radion liksom att alla bussar stängts av i Vallentuna station. Senare hör jag även att någon blivit knivhuggen på vallentuna skola. Så jag fatta inte vilken skola det var först. Så får jag sms från folk som frågar om jag mår bra och om jag lever. Det är tydligen något gängbråk, gärningsmannen ville hämnas på offret, för något som han gjort tidigare. Men helt absurt ju, sånt ska inte hända! Fan man kan ju inte vara trygg någonstans egentligen..

Sorry

Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera min blogg. Men jag sitter nästan aldrig vid datan när jag är ute på praktik. För då går man runt och rör på sig hela dagen, sen är man slut när man är hemma så man sover,duschar,bastar,äter,kollar tv,myser med pojken. Man hinner liksom inte sitta vid datan.. Eller jag har helt enkelt ingen lust med det.  Men bara en vecka kvar på praktiken nu sen är det slut!
Är jag glad eller ledsen för det? VET FAKTISKT INTE, BÅDA TYP.
myspromenad med en av hundarna.

RSS 2.0