älskar dig bebis

kom hem runt 12 idag och så hälsar jag på min fågel, och så ser jag att hon är smutsig på sin näbb så jag undrar vafan det är hon har ätit. så ser jag att hon blöder ur rumpen, stackare. så jag blev jätte orolig och ledsen.
så försökte vi få tag på en veterinär men typ allt var stängt eller så har dom inge hand om fåglar, men tillslut hittade vi en akutmottagning som kunde ta emot oss, så då åkte syrran och pappa dit, typ i stan. så nu är dom där.
hoppas hon klarar sig älsklingen, hon är så unik och underbar på alla sätt, finns ingen fågel som är som hon, för hon är typ som en hund nästan. väldigt speciell är hon, det tycker alla som har träffat henne. ber till gud att hon blir bra, min bebis, mitt liv, sötnosen. hon får inte försvinna,inte än,inte nu, hon ska leva minst 10 år till, SÅ ÄR DET BARA!
Sitter här och är fett orolig och ledsen och bara hoppas att allt löser sig..♥
älskar dig för alltid Dasha, du lyser upp min dag. du är min sol.

fortsättning på lördagen

Efter jag och Sabina hade ätit så mötte Josefine och hennes 2 kompisar upp oss, eller rättare sagt de stod utanför min dörr. så vi gick till Josefine,kröka lite smått i Jossans husvagn, innan vi drog vidare, skulle till Vigbyholm för det var tydligen fest där, så när vi är i roslags näsby så ser vi en man på 44 år,så frågar min kompis om han visste om det fanns någon affär som var öppet eller nåt för hon ville kissa, men då sa han att de inte fanns, men så börja vi prata med han, han väntade på en taxi till hägernäs, och så erbjöd han oss 5 tjejer att vi kunde åka med eftersom vigbyholm ändå låg på vägen dit. det fanns inte plats i en bil så vi delade upp oss och satt i två olika, han betalade 130 kr för oss, skit snäll grabb det där! så vi slapp stå i kylan och vänta på tåget. men så när vi är framme ringde vi killen som var på festen men han va fan för full för att fatta vad han ens gjorde, så han kom aldrig, så då börja jag smsa annar folk och se vad dom gjorde, så sa Karim att han var på krök i åby (där jag bor) och sa att vi kunde komma, så det gjorde vi. det var rätt trevligt, men hans mamma kom hem typ kl 2 och lackade, så drog alla.
sen skulle vi sova i Josefines husvagn ju, men det var så jävla kallt där inne så man typ dog, lika kallt som ute var det, sov med mjukis och tröja och shit men inget hjälpte liksom?! så efter två timmar av skakande och frysande så bestämmer vi oss för att gå in och sova i huset för vi palla inge mer asso.. ja ni kan ju fatta varför. haha
så vi alla sov i hennes systers rum förutom Jossan som sov i sin säng. så vart det bättre sen.
Josefine
Sali och Sabina
Sabina vart trött, och Jossan va kåt

Lördags

i lördags fyllde ju Madde 18 år! så Sabina ringde och väckte mig 10 kanske, sen  kom hem till mig typ kl 11 och så fixade jag mig och så stylade jag henne lite oxå hihi, tycker sånt är så kul. Sen så drog vi till Madde, hos hennes padres house i hjälmsta. så var henens släkt där och så oxå, så vi fikade, och sen så öppna hon och hennes syster Anna presenter (de firade samtidigt). Av mig fick hon ett grått pärlhalsband och en matchande ring till det, haha hennes syster Sofia hade oxå en sån ring fast annan färg. och Madde och hennes syster Anna hade gett varann likandana knästrumpor fast i olika färg, kul! av Sabina fick hon rosa fina glas. skitfina verkligen!
tog typ en timme att öppna alla presenter. Men vi var där från kl 2 till halv 7 typ, sen drog vi hem till mig och åt middag, pasta med kött.  Just det, pappa hade hämtat mina glasögon oxå, så nu har jag dom :)
födelsedagsbarnet
Sabina
mina glasses

i fredags

efter skolan så drog jag hem och kollade på anaginashow. sen på kvällen så kom Mollie och senare kom Espri, haha Espri hade skrivt en rap till Justin Bieber som handla om att han ska komma till Sverige. så vi typ satt och försökte lära oss den, beatet var hans låt "baby".  Sen så försökte vi lära oss en dans och så, nämen vi hade kul helt enkelt bara. Alltid lika kul och umgås med dem. :D
Justin
Espri var modell för skivomslaget ;)

tjaa bloggen länge sen senast

tjena tjena kunde inte skriva igår för mitt internet var fuck.. so im just gonna tell u now what i've been up to.
okej men igår så var vi ju lediga, så då gick jag upp typ 11, varav Madde ringde mig och fråga om vi skulle dra till skolan och käka lunch där, eftersom det var pannkakor, så det gick jag med på, haha varför inte liksom?
så det gjorde vi, sen drog jag hem igen och dushade, då Sabina ringde och sa att hon var framme, så jag hoppa ur dushen med balsam i håret och öppnade dörren till henne sen så gick jag och dushade klart haha.
sen så fixade jag mig och vi bestämde oss för att åka till Täby Centrum, så det gjorde vi, jag böt ut min ring från ur&penn. sen kom Madde oxå, så vi var där, sen innan vi åkte hem så åt vi cheeseburgare på mcdonalds.
Kom hem och gissa var det var till middag? jo pannkakor haha, juste Sabina åt hos mig oxå.
typ pannkakaksdagen eller nåt vafan.
ringen jag hade först
ringen jag bytte till

alla bara åker iväg nu

Imorgon så åker mina fina vänner Jenni och Sofie till Thailand och dom ska va borta i 3 veckor, asso fatta nice?! för dom asso.. inte för mig.. :(
men jag får väl hitta på nåt kult ändå va, är ju ledig imorn och sen blire ju sportlov på fredag hihi.
sen är det en vecka i skolan sen en månads praktik, skönt!
Hade ju prov idag, tror det gick bra men man vet ju aldrig,är inte den självsäkraste när det gäller skolan, blir glad om jag får ett G :)
Jenni när hon sover,t.o.m snygg då!
snygg Sofie och jag.
kommer sakna er!♥

är inte den bästa

jag är fan inte bra med att plugga, men försöker allafall. har ju prov imorn i företagsekonomi imorgon på kapitel 5 och jag har inte ens öppnat boken, orkar inte.. men fan efter detta inlägg borde jag fan stänga av datan och bara lägga mig i sängen och läsa skiten ur mig men vi får se hur det blir med det då,det är ju bara att få det överstökat?
är trött hela fucking tiden,får damp på det för övrigt,man pallar ju fan inget alls!
åkte ju till täby och gissa vem som är på tåget då? jo min syssling Marcus, så det var ju skönt, då slapp man åka själv. sen när jag kom fram så gjorde jag ju min synundersökning dåra, gick bra. sen valde jag ut brills och så, sen var jag tvungen och vänta på pappa i typ en halvtimme så han kunde betala för dom,en aning drygt,speciellt utan sina hörlurar...kommer få brillsen om en vecka kankse.
sen köpte jag en present till Madde och även en ring till mig själv.
har nyss ätit middag,fett mätt!
min syssling,jättegammal bild från när vi åkte ut med båten en sommardag,typ 2 år sen.

Idag 22 feb

Hade info & layout B prov imorse ju, det gick ju sådär, vet inte riktigt..
sen åkte vi ju till älvsjö mässan, där vi även såg Peter08 (kissies bror), så vi gick till hans ställ och prata lite, så berätta han om sin produkt, som var trosor som man kan knäppa upp på sidan, så det ska se finare ut när man ska ta av dom.
folk från vår skola var ju där och hade sina ställ oxå, så vi skulle bedöma deras ställ och sen fick vi gå hem. åkte liksom hem 2 timmar tidigare än vad som var planerat.
men nu ska jag åka till täby på min synundersökning, så måste dra nu puss! (får ju verkligen inte missa detta tåg)
Peters ställ

veckan

Imorn ska vi på Älvsjö mässan med skolan, sen när det är klart ska jag till täby Centrum och göra synundersökning.
på onsdag är det företagsekonomi prov...
på torsdag är vi lediga, hell yeah
på fredag börjar sportlovet, assum!!

sovsugen

Idag har vi haft den matte,handel,lunch,klassråd,handel. på den klassråden vi gjorde engeskaglosor.
sen det var inget mer med den dagen. jag kom den hem, åt mellis,kolla simpsons,sen jag somnade,hihi bus.
vakna av att min bror kom in och börja kasta mian kläder på mig.,kult..
så jag gick ner och åt middag,sen så visade syrran mig filmer från Spanien, sen så duschade jag.
nu ska jag antagligen försöka plugga lite mer till provet vi har imorgon fast jag i själva veret vill bara sova..

Justin Bieber

ehhmm hehe vadå inte snygg?!?
smälter det är vad man gör när man ser han, right?

20 februari

gosh jag vill typ verkligen bara lägga mig i sängen och sova men nej det kan man inte ju, för man måste plugga och plus att sängkläderna tvättas just nu. kanske kan ta en liten tupplur då? eller ska man?
Idag har jag vart hos farmor,hon fick en lila tröja i present, she's not much of a talker so we kinda just sat there, me,my father and she. and yeah vi försökte förbättra hennes minne, gick sådär.
sen drog vi till farfar som bor rätt nära,tur det. han fyller fan 80 i sommar, men han är igång, klarar sig själv. starkt!
tillslut drog vi hem, käka middag, ris mes kassler, gött var det! sen har jag kollat "hemliga prinsar och prinsessor" sista avsnittet dåra.. nu kanske det är dags för mig att plugga. yeah i think so. kisses!
ni får en bild på min farfar Erik, hans förra födelsedag:)

äsch det skitsamma

haha rätt lyckad lörsag ändå fast man typ inte gjorde nåt då, orkade inte dra nånstans ändå då det var typ -18 grader fifan! vem orkar då undar jag?
så jag kollade på melodifestivalen och sötnosen Eric Saade gick vidare till final med hans superbra låt "popular". skitbra låt och skitsnygg kille, vinn hela skiten då!
sen kollade jag ett till avsnitt av "hemliga prinsessor" innan jag och pappa begav oss mot arlanda för och hämta upp syrran. haha snacka om att hon blev glad över vädret, eller inte! klagomål som fan kom ut ur hennes käft.
kom hem,åt min kaka, som var grymt god förövrigt, kom förbi och smaka vetja!
fick 2 presenter av gullungen och det var en ring och ett halsband. som ni får se här och nu :)
snygg-Eric som gick vidare, you go boi
halsbandet, fin va?
nu tackar jag för idag, godnatt på er!

men kul lördag

har nyss ätit middag, soppa idag igen, åt det igår oxå..
sen har jag kollat på "hemliga prinsessor" avsnitt 3 och så har jag bakat en kladdkaka. snart blir det melodifestivalen.
kul att man verkligen inte får ta hit nån kompis och jag får inte gå någonstans heller, bara för vi ska hämta syrran på arlanda kl 23.30.. kul lördag!
+ att föräldrarna säger att man ska ta av sängkläderna för dom ska tvättas, sen när man gjort det säger dom att de är bara att sätta tillbaka de igen för det ska inte alls tvättas.. föräldrar ibland asso!

jag vill ha

jag vill ha ringar, jag vet inte vad som har hänt med mig men jag har blivit galen i smycket ringar!!!
jag vill speciellt ha en dubbelring,dom är så balla tycker jag!
liksom vem fan vill inte ha denna ring?!
denna ring matchar mitt halsband som jag har på mig alltid.
den här var bara grymt fin, guld och grön är mina favoritfärger. och lila :)

igårkväll och idag

Igår mötte jag upp Jenni runt 9 och så drog vi till Espri, där även Mollie var. vi kollade på "the town" och åt lite chipsis. filmen var bra,det är en rånarfilm för er som ej vet. Jenni var tyvärr tvungen att dra hem vid 11 för och passa sin syster. så det var ju lite tråkigt men annars vare mysigt. vi kollade även på lite youtube klipp innan vi begav oss hemåt. det var så jädrans kallt ute, mitt hår frös fan till is,jag skojar inte.
när vi var i centrum så träffade vi Frida Lenstad, den bruden,rolig hon :)
Innan jag somna så kollade jag på AnaGina show, där September gästade, gullig tjej,roligt program.
men idag kommer ju min syster hem,har saknat henne! hon har ju varit i Spanien i en månad nu.
har nyss dammsugit mitt rum,hallen och badrummet oxå. fint väder idag ju, solen skiner på! ME LIKE :D


stress

Imorse när vi hade musik, så kom jag och Espri 10 min sent, (som vi brukar) för vi är inte de bästa med att vara där precis i tid. tycker inte de är så viktigt. allafall, och då lacka läraren sönder på oss för det, liksom kom igen,10 min?
sen hade vi administration,lunch,administration, och då fick jag reda på mitt prov, och jag vart godkänd på det, så det är ju bra! sista lektionen var engelska, då vi skulle bli klara med vår planch, och eftersom vi i vår grupp knappt hade skrivit nåt så fick vi jobba häcken av oss, det skulle översättas,skrivas ut, klistras på. aa ni fattar, på bara en lektion! så det var lite stresssigt. men det är inget jämfört med nästa vecka då vi har glosförhör i engelska på måndag,prov på tisdag i info & layout B och prov på onsdag i företagsekonomi... suck säger jag.
när jag kom hem tog jag en dush med min fågel, sen har jag ätit flingor och kollat på "hemliga prinsessor" avsnitt 2. :) finns bara typ 4-5 avsnitt av det. nu ska jag ta en tupplur, tjao!
hemliga prinsessor

nu så

Nu har jag varit i täby, mötte upp papi och så valde vi ut 2 par glasögon till mig, som vi la undan. kunde tyvärr inte göra synundersökningen idag för det var typ 3 i personalen som var sjuka,eh liksom va??
men allafall, så ska göra det på tisdag istället. Sen gick vi och aktiverade mitt kort, så nu är det fixat, nice,mitt fina kort med en tiger på,nu kan det äntligen användas!
sen gick vi in på ica, så jag fick med mig en choklad därifrån oxå, gott! mötte upp mami oxå,sen åkte vi hem. dom fick reda på att mina trådlösa hörlurar var borta, dom blev inte så glada på klantiga mig. jag förstår dom.
men nu måste jag kila för det är middagsdags. puss på er sålänge.

17 februari

Hade Administration hela dagen idag, alltså från 8.20-13.50. med pauser såklart.
på lunchrasten kollade vi klart på pocahontas, och när det var typ 2 min kvar av filmen så kommer dryg-Adam in och förstör, drar upp skynket som gör så det blir bra bild, och sätter suddet på tavlan, så den är liksom i vägen för filmen.. ni kanske inte förstår vad jag menar, men han var allafall dryg som vanligt, så jag börja tjafsa med han, hah. har aldrig längtat efter en lektion så mycket som jag gjorde då...
När skoldagen var slut så drog jag hem och dushade, snart ska jag åka till täby, om sisådär en halvtimme, ska göra synundersökning och aktivera mitt kort. :)
dessa hade jag förut, men min väska vart baxad och dom låg där i, det var typ läänge sen, våren 2010 kanske?

LOVE YOU

Vill bara säga att jag älskar min kära familj, ni är fina ni. Försvinn inte från mitt liv. ♥
mina fina föräldrar.
mina fina syskon.

körde på hårt fifan

Haha igår så gjorde jag värsta träningspasset, här i mitt rum alldeles själv, till rockmusik, det var jävligt nice faktiskt. tränade både armar,ben och mage. körde nog på rätt hårt eftersom jag fick en liten träningsvärk.. antingen det eller att jag är otränad :)
Jag vill ha en studsmatta!! då bränner man fett mycket kalorier faktiskt,plus att det är kul, och plus att man skulle kunna ta massa coola bilder då när man är i luften,hihi!
inte för att vi har nånstans och ställa den ifall vi skulle köpa en, men ändå :)

16 februari

Idag så hade vi ju bara 2 lekitoner som jag sa innan, så det var företagsekonomi,sen lunch, då det vart korv stroganoff, götteligött! sen vi hade matte innan vi slutade.
Drog hem, åt lite kikärtor ni vet och drack oboy, bytte om till myskläder och sen drog jag till Mollie.
Vi bakade med Fanny, kladdmuffins, asgoda blev dom! Så kollade vi typ 4 avsnitt av Solsidan, har aldrig sett det förr nämligen haha, men det dög. inte sådär överdrivet kul som alla säger, men lagom. :)
Kom hem för en liten stund sen, kollar simpsons just nu, orkar inte äta nån middag än, har magont. men inte pga de goda muffinsen utan ni vet det där andra, som tjejer får varje månad? ja precis. inget kul alls. känner mig lite svag i kroppen oxå.. jävla skit och vara brud ibland. :(

farmor

Idag fyller faktiskt min käre farmor 75 år! Tycker vi alla säger Grattis till henne!
dock hittar jag ingen bild så ni får tyvärr inte se den skönheten, förövrigt har hon det coolaste namnet för hon heter Anna Annas, asso ifall ni undrade. ska typ hälsa på henne i helgen, fika lite ;)
har jävligt skön dag imorn, sovmorgon så börjar kl 10.00, sen har vi 2 lektioner sen slutar vi, kl 13.50 :D
HAPPYFACE!!
nu ska jag öva på glosorna jag själv skrivit. wish me luck! byebye!
bjuder på en osminkad jag. enjoy

15 februari 2011

en totalt vanlig dag. hade matte på morgonen,jag och Espri kom lite sent men allafall, vi har börjat med fuktions räkning typ och det är inte det lättaste eftersom man aldrig har gjort det förut,helt nytt liksom, och nya saker är inte lätt från början, brukar det inte vara.
sen hade vi gymnastikprovet ju, 12 frågor, tog 10 min att göra, tror det gick bra!
sen vare ju lunch, svensk mousaka. på rasten kolla vi klart på "never back down" och påbörjade att kolla på "pocahontas". det är ju självklart jag som har kontroll över filmerna. tur det :)
sen hade vi engelska, till halv 4, då vi fortsatte jobba med Indien. just det,varje grupp skulle skriva 25 glosor till sig själva, haha. man fick dock inte ta enkla ord.. så jag var såklart den som skötte glosorna i vår grupp. ska öva på det senare. för trött för det nu. ;)

vill tacka för allt jag har.

Jag vill tacka för allt, för mitt liv. för att mina föräldrar varit gifta i 19 år och att det förblir så livet ut.
Och alla mina släktingar oxå, alla gifta och lyckliga familjer. Jag önskar att mitt liv blir likadant.
Vill tacka för att jag har ett hem,ett eget rum, och mer saker än vad som egentligen behövs. Att jag har nära till skolan. Att jag har ett lagom bra självförtroende, att jag har fina vänner, fin familj, fina släktigar.
Dock så saknas den där andra halvan fortfarande. ♥

alla hjärtans dag

kul det är alla♥dag och har ingen älskling att dela den med.. blir ju fan depp här borta ju,på riktigt. fan gråtfärdig..
känt ett tag nu att jag har ett djupt hål i mitt hjärta som nog bara du kan fylla.


någon frivillig?

måndag

ska ba gå igenom allt tråkigt som hänt idag. började 10.00 med företagsekonomi A,sen vare lunch. chiken kebab med ris och sötsur sås, supergott!
sen på lunchrasten jag satte på filmen "never back down". vi hann inte se klart hela, men nästan så. ska kolla rsten tomorrow.
sen det var klassråd, då vi valde Individuella val, jag tog kommunikation och engelska B.
Efter det vi hade engelska, vart indelade i grupper. jag hamna med Hampus,Marcus,viktor och Madde. vi ska jobba med engelsktalande länder, vi fick Indien. Me like!
sen slutade vi, då drog jag hem, kolla simpsons och family guy sen jag somna en stund innan maten. nu jag har ätit, det vart kycklingsallad till middag. skulle vart med Jenni nu, men hon svarar ju inte när man ringer....

in the air tonight.

har sovmorgon imorn yey, bara för att de som redan gjort provet fick sovmorgon och som tur är så har man redan gjort det ju! fick ju godkänt och allt.
har kollat på "how i met your mother" och "2 and a half men" oxå och ätit glass. tjock!
imorgon är det ju alla♥dag. och då ska jag nog ta och köpa mig massa gelehjärtan och umgås med massa singlar. (dom som vill)
prov på tisdag i gymnastik, kul. kanske borde ta mig i kragen och plugga till det nu? innan man går och lägger sig?!
aa vi får se, har faktiskt pluggat lite imorse och i torsdags. :)

söndag den 13onde

Medans vi ändå är inne på det har 13-saken så vill jag bara påpeka att det blir bara en fredag den 13onde detta år och det är i Maj.
Nu över till vad jag haft för mig idag. Jo mina föräldrar dorg ut på en långprommis och en stund senare får jag ett oroligt samtal från mi padre som säger att jag genast måste ta vårt gamla bröd och gå ner till dammen, för de finns massa hungriga änder där som vill äta!
Så då ville man ju inte vara elak så jag gjorde självklart det, fet var ju fint väder och allt, plus att jag är en riktig djurvän så varför inte? alltid bra och göra goda gärningar.
Och tro mig, dom där änderna var rikigt hungriga!
när vi kastat allt bröd så gick vi till Ica och köpte wok till middagen, då träffade vi även på vår granne, så hon gick med oss när vi gick hem.
det roligaste var att när vi började laga mat så inser pappa att det inte fanns någon vispgrädde, så han var tvungen att gå ner en gång till centrum! stackarn :(
såhär glada var dom när jag kom med bröd!
Hungriga änder
mamma,granne,pappa

OM IGÅR

Det var fett med mys igår asso. Sofie kom sen oxå! så vi 4 satt och myste, kollade på Dreamgirls och
Melodifestivalen,Brolle och Sanna Nielsen kom vidare!
Sen kollade vi på roliga klipp på youtube. det var väl det :D

mys idag igen

haha har sovit, vaknade för en timme sen, snacka om trött chey!
Tänkte åka till Joels lägenhet i Berga med Ronja, men kom på sen att det skulle inte vara kul att komma hem därifrån sen..
Så jag ska till Espri istället, ska möta upp Jenni innan så ska vi gå dit tillsammans. kanske kolla på melodifestivalen?
Jenni och jag
jag och Espri.
(bilderna är från min senaste födelsedag)

Its a satur-saturday

Det var fett med mys och kul igår, Hampus kom dit oxå. Så drack vi trocadero,åt godis och kollade film som hette Die, sög pungsvett asso...skittråkig.
sen när den äntligen var slut, så fick jag upp en brilijant ide om att vi kunde spela leken "med andra ord", det gick alla med på, så vi började skriva massa lappar med ord på, sen så körde vi på helt enkelt, först var jag i samma lag som Hampe, sem med Sabina, grymt kul var det allafall. sen sov jag och Sabina där oxå. vi la oss runt 03.00 tiden där någonstans, Sabina sov på soffan i vardagsrummet och jag och Madde sov i hennes säng, så kl 05.00 så ringer Thomas mig för han har tråkigt..den jäveln asso. men som tur så somna man om rätt bra.
allafall, när jag vaknade så hade Sabina redan dragit sin kos, så jag och Moadde käkade frulle och drack smothie, asgod! sen så skulle hon iväg så mi padre hämtade mig, så gullig som han är!
nu har jag nyss dushat och ska ta mig en tupplur. fint väder idag, mycket sol.

nu blire fredagsmys

har nyss käkat middag, spagetti med köttfärs. Nu ska min papi skjutsa mig till Madde som bor i Kragsta, så ska jag,Madde och Sabina mysa galet till en skräckis och käka gott. är fullt beredd med myskläderna på. vi hörs när jag myst klart, tjarå!

härligt fredagsväder.

det R' ju mysigt att det vart värsta snöovädret idag. KAOS säger jag bara,KAOS!!
Men nu skiner ju solen allafall och det har slutat snöa. så det var ju bra.
men allafall, kom till skolan, hade musik,matte,lunch,företagsekonomi. fick dock sluta 2 timmar tidigare, så det var ju skönt som fan! Till skillnad från vädret, suckelisuck. :O
Efter skolan så gick jag och köpte choklad (ovanligt), stoffe och oscar gjorde mig sällskap,så det var ju snällt av dom.
drog hem, kollade på AnaGina-show och åt min choklad och drack kaffe, livet asso. kollat på O.C oxå ;) ♥
är helt själv hemma, det är narre.

svart djupt hål

Kollade på Tyrashow, Ellenshow och Oprahshow idag. Haha jävla massa shows.

Men iallafall, och på Oprahshow så var det ett par föräldrar där som gästade, deras 3 barn hade dött i en bilolycka, 2 tjejer och en kille, alla under 5 år. Det var så sorgligt!

hur ska man som föräldrar kunna klara va en sak? måste vara sjukt obeskrivligt  jobbigt.. förlora inte bara 1 barn, utan alla sina söta små ungar...Dom som betyder allt för en, som är ens liv.  Kan inte ens tänka mig smärtan...

Men allafall, efter 3 månader bestämde dom sig för att skaffa barn igen, för det var så tomt utan några barn i deras liv. Det vart trillingar, 2 tjejer och en pojke.. MIRAKEL ELLER VAD?!Sjukt starka människor det dära,beundrar dom. jag vette fan om jag skulle klara't. Jag är nog för svag för det.



nödvändig skoldag.

tjatja bloggisen!
kom till skolan, då vi skulle fylla i en enkät, sen fick vi håltimme. då satte jag på  "piranha" filmen,så satt hela klassen och kolla på den. ganska bra film faktiskt. men rätt äcklig..
sen på nästa lektion så skulle vi bara få reda på vad vi fick på vårt info & layout A-prov. hon glömde rätta 1 sida av 3, men fick G allafall. så är rätt nöjd. sen fick vi sluta.
då drog jag hem, åt lunch. (gårdagens middag dåra).

f.u.c.k

fan fan fan att man ska vara en jävla klant och tappa bort sina hörlurar?!
sen att man aldrig får det man önskar mest heller... det var det enda jag begärde? det enda.. kunde jag inte bara få det?
får väl helt enkelt leva resten av livet själv som en jävla ensamvarg och sitta och lyssna på musik i min lya och tänka på hur ensam man är..som om jag inte redan fått nog av det.
arg jag blir! visst jag borde inte klaga för jag har det så bra annars. men fan.. ibland får man. lite allafall...eller?

vem bestämmer

vem är det som bestämmer vad som är snyggt eller fult? vem bestämmer om man sjunger bra eller dåligt?
vem bestämmer vad som anses vara konstigt eller normalt? vem fan bestämmer om man är smart eller inte?
vem bestämmer vad som luktar gott och vad som stinker?  vad som smakar gott eller äckligt?
vad som är rätt och fel? vad som är bra eller dåligt? vad so är roligt eller tråkigt?
jag har två ideer om vilka det är,
nr 1 - media.
nr 2 - samhället.
vad tror ni?
hur fan i helvete hade dom tänkt att man ska jämföra sig med det här? sinnes ju...

snart blire bädden föfan

kom hem, åt middag (potatisgratäng), fick en tröja av papi oxå, som han hade fått när han donerade blod, den mannen. sen duschade jag med min fogel,så mys!
kollar på Family Guy just nu, ska nog kolla klart på "i rymden finns inga känslor" innan det blir bädden. känner ju mig för jävla trött.
så skönt att man slutar 11.40 imorgon då, har bara handel och företagsekonomi A, grymt!
det mindre grymma är att vi typ har prov hela jävla tiden...fuck det.
gullunge Daria
tröjan jag fick av papi

Lill-lördag

Haft info B tills lunch, då jag oxå redovisade. vart godkänt,nice.
efter lunch så hade vi företagsekonomi A,sen slutade vi, då drog jag och köpte choklad.
sen mötte jag upp Mollie och så väntade vi på bussen, med massa grabbs vi känner,så var den en tant som börja prata med oss, gulligt. sa något om bortskämda söta pojkar,mormors pojkar, haha.
på bussen så såg jag mina sysslingar,Madde och Marina. busiga frön dom där!
när vi kom fram till Mollies mamis hus, så gick vi ut med hennes hund, söta Angie. sen bakade vi chokladbollar.
sen kollade vi på grymt gamla bilder jag lagt in på datan, som jag tagit med min mobil, som jag fick sommarn 2008, har fortfarande kvar den, hehe. fick oss några goda skratt där va. eller vad tycker du Mollan?
sen kom hennes mami och hon skjutsade oss till centrum,så snällt! då slapp man ju lite kyla ;)
bjuder på en gammal bild på mig och Mollieboll. enjoy

känslor

varför har man känslor? för att bli glad? för att bli ledsen? för att bli svartsjuk?
skulle livet vara lättare utan känslor?
//en tjej som undrar mycket.

+ 9 feb

nu äre onsdag dåra och jag sitter i mitt klassrum, har haft info B, ska ha det igen om 4 min.
sen så är det lunch, sen företagsekonomi, sen vi slutar. yeye. kanske ska leka med Mollie då. men vi får väl se.
träningsvärken sitter i fortfarande...

guess what?

Ja men gissa vad jag gjorde när jag kom hem då? käkade 2 mackor, kollade lite simpsons och sen somna jag ju såklart, runk kl 16.00 kanske? sen vakna jag runt 20.00, käka middag, hamburgare.
Idag var det redovisning i info B men jag ska göra min imorgon istället, så måste plugga till det nu, hehe.
Känner mig inte lika ensam längre, har liksom vant mig verkar det som.

sömnig

snacka om att jag har träningsvärk idag.. och grymt trött är man oxå, det syns verkligen, ser ut som jag är drogad eller nåt, inget bra :O
första man ska göra när man kommer hem är ju att sova, helt klart. inga tvivel.

hej nybörjare

Idag var det frilufsdag och då åkte jag till Romme, ungefär halva min klass åkte oxå med, för att åka skidor.  och jag har aldrig åkt skidor i hela mitt liv!! så man kan ju säga att jag var en aning rädd va?! men man måste ju leva livet till fullo. våga ta risker. pröva på nya saker, nya utmaningar. carpe diem!
Bussen åkte kl cirka 07.00 och vi var framme 3 timmar senare, alltså typ vid 10.00
så börja vi åka dåra,(och observera nu att jag aldrig åkt förut), så vi åkte barnbacken och jag var typ supermega rädd och ramla 3 gånger då, men snälla Sabina och Jenni tog hand om mig då, sen lät jag dom åka dom svåra banorna medans jag vilade efter den stora chocken jag då fick..höhö skraj som fan var jag ju!
då kom Granander  och Pontus, Granandet hade tydligen brutut/stukat nyckelbenet redan,stackarn, så han kunde inte åka mer sen på hela dagen :/
Allafall sen åt jag mat med Filippa,Linda och Sara. sen lärde Sara mig åka slalom, sen till sist åkte jag den gröna backen med dom, stolt chey haha!
kl kvart över 4 åkte vi bussen hem igen, var hemma kvart över 7, då pappa mötte upp mig och gav mig sällskap hem. så snäll. sen nu har jag ätit middag och duschat med mi fågel, nu ska jag sova, känner redan träningsvärken. kul..så jävla trött eftersom man vart vaken sen kl 5 imorse. godnatt!

Espris birthday

Idag fyller min käre vän Espri år!  Men vi firade henne igår.
allafall, Mollie kom hem till mig så fixade vi oss tillsammans och slog in  våra presenter,sen gick vi ner till Centrum, köpte mat, sen drog vi till Espri, och vi var där först, då var väl kl 6.
sen kom resten, alla åt pizza eller sushi förutom jag som åt lasagne haha.
men det var kul och trevligt allafall, sen drog jag,Erika och Hanna hem till Erika och bada hennes bubbelpool.
Sen kom även Ibbe och Linus och badade oxå.
Mollie och Jag
födelsebarnet öppnar presenter
hon fick hanna montana handduk från Erika
Jenni och Tegen
bad hos Erika

idag blir det kul

nu är det lördag,vaknade med ett leende på läpparna för jag känner på mig att denna dag kommer bli grymt rolig. jag har ätit frukost och duschat, nu väntar jag på att min käre vän Mollie ska komma hit, vi ska fixa oss tillsammans och bli taggade inför ikväll, då vi ska till Espri och fira hennes födelsedag, fast hon fyller imorgon.
Skönt att min familj ska iväg till Arninge och handla nu så vi kan vara här själva så ingen störs av vår höga musik :D
nu ska jag föna håret. Taggad chey här!

TRASSEL 3D

Idag hade vi musik,sen matteprovet, det gick väl sådär, fick reda på resultatet på mitt förra matteprov, och det vart jag grymt nöjd med för jag fick VG! ALDRIG i mitt liv har jag fått VG på ett matteprov.
sen lunch,engelska. skulle haft företagsekonomi A oxå men lärarne var frånvarande så vi fick en hemläxa, åh jag som älskar läxor!
allafall efter skolan så drog jag,Sabina och Madde hem till mig en stund,åt yoghurt och spelade kort, sen drog vi in till stan, åt på donken och sen kollade vi på premiären av Trassel 3D. det var massa småbarn där ju såklart och eftersom det var premiär så kastade en personal ut massa godispåsar, barnen blev typ galna så dom började jaga hon som kasta godiset, askul! en tjej fick typ 3 st,hon satt precis framför mig, fett tur hon hade..
men det var en rolig film, kolla den!
sen drog vi ju hem, Sabina drog hem till mig en stund , vi kollade på "Vägen till Eldorado". sen skulle hon hem, så nu sitter jag här själv,sitter typ vid datan för första gången idag nästan. grymt ju.
Maddisen
jag och Sabina
TRASSEL

tjena tjockis

tjatja bloggen!
kom till skolan och då ser jag och Espri att någon har sattit på kranen på högsta stråle  och lämnat det så, så det vart typ översvämning på toan.. haha.
allafall, vi kom ju till skolan då 8.20 som vanligt och då får vi reda på att läraren är sjuk, som vi skulle ha fram till lunch.. men så man kom ju nästan dit i onödan då ju.
till lunch blev det kebabpytt. sen hade vi matematik, och prov har vi imorgon i geometri.. aja sen slutade vi för dagen. så det var ju narre!
Efter skolan så drog jag och Espri till täby centrum, där vi mötte upp Mollie, så köpte vi present till henne och kollade runt, (hon såg inte vad vi köpte såklart)
så fick jag även med mig ett halsband och ett par örhängen till mig :D
sen åt vi donken, nu är jag hemma och har varit det ett tag va, kanske borde plugga till provet men det lockar mig inte. menmen..måste man så.
örhängena jag köpte
halsbandet jag köpte, som går att öppna och stänga, det ska föreställa en dator

ojskipojski

jag har fan gjort 4 inlägg idag, jag ligger på hårt idag jag. fifan.
allafall efter skolan så drog jag och Madde till täby för och ta ut bio biljetterna, men när vi kom dit (lite innan 15.00)
så ser vi att det inte öppnar förens kl 17.00. så det var ju lite tragiskt. Så vi gick runt i 2 timmar och väntade, åt happy meal på mcdonalds, Maddis bjöd mig, den sötentöten!
sen köpte hon grädde och sylt, för hon skulle göra pannkakor, gott.
sen tillslut så öppnade ju dom, så då fixade vi dom jädrans biljetterna och drog hem.
Så jag kom hem, åt middag och åkte sen till Vallentuna Centrum med Pappsen, då han bland annat tog ut 400 kr till mig, fick även med mig en choklad och tuggummin. snäll pappi man har! mami oxå dåra för det var ju typ hennes pengar vi betala med, hihi :D

sådärja

det är ju klart som fan att Daria duschade med mig,mihihi.jo fast hon ville inte ut från sin bur först så då lockade jag henne med en gurkbit och då jävlar kom hon ut. det är så mycket mysigare och duscha med henne ju.
Oj vad sömnig man blev då.. som om jag inte vart det hela dagen, som om jag inte alltid är det,haha. ska skriva ett sista inlägg om idag sen blir det bädden.. Matteprov imorgon oxå, yeye. har precis fått en ny lärare. och så ska vi redan ha prov..har bara haft 3-4 lektioner då det bara varit genomgång..vi har inte jobbat i boken eller nåt.. och så ska vi redan ha prov?! vafan är det här.. hinner inte riktigt med. + att vi ska ha redovisning på info B oxå...
nä nu vill jag inte vara med längre.. :(

2 februari, grattis Sarisen

Idag fyller Sara år som man har känt sen man var 11-12 år, gått i samma klass sen 6an då jag började i Hammarbacksskolan. Men nu när vi börjat gymnasiet så har vi glidit ifrån varann och umgås knappt. det är synd..
Sara och jag i 6an då, fyfan vad länge sen...typ 5 år sedan?! min originella hårfärg där och grejer.

duschen väntar

nää nu ska jag iväg och duscha mig ren, kanske min damp fågel hänger med?
vi får helt enkelt se om hon är sugen :) allafall, bye!
där sitter hon när jag tvättar mig, så mysigt

först har vi skolan

Idag hade vi engelska i skolan bara, före och efter lunch. och lunchen var blääää. fakkin köttfärsrutor? jag menar, come on, har ni inget bättre och komma med? när ska ni fatta att ingen äter de där jädrans köttfärsrutorna som ser ut som hundmat...
på engelskan kollade vi klart Wall-e allafall och svarade på frågorna till det. haha Madde messade "wall-e är så söt xD" när vi kollade filmen. så sött!
sen hade vi ju glos förhöret, ja ni kan ju bara gissa hur bra det gick där? sådär va.. jag hade faktiskt pluggat men allt satte sig inte riktigt i mitt huvud. Så det var ju lite synd ju.
Men hade allafall tur med vädret, right? typ vårväder ute nu redan, känns grymt skönt. får massa lyckokänslor inuti mig. vakna med ett leende på läpparna liksom. så det känns ju bra. :D

planerad vecka, najs

tjena, ville bara säga att jag som typ brukar ha no life, inget att göra,inget planerat ever, att denna vecka är full med grejor som ska göras. faktiskt. trott eller ej, men det är den dolda sanningen....
Imorgon ska jag och Madde åka in till täby och hämta ut bio biljetter efter skolan.
Torsdag - inhandla present till min vän.
Fredag - dra på bio, se Trassel 3D. (cuz i love disney u know)
Lördag - fira Espris födelsedag.
Söndag - eh?! typ vara begravd i sängen antagligen?
så ser min fullspeckade vecka ut. tänkte bara notera det. (så tro inte att jag dissar er, jag har bara fullt upp).

Espri och Jag på min födelsedag.

right now cow

som jag sa så sov jag nån timme eller 2 innan middan, soppa till middag för övrigt. just nu ska jag plugga madda-fakkin engelska glosor. (30 st),är riktigt usel på att plugga, hittar alltid på annat istället..måste ändras annars blir det inte kul för mig i framtiden!
vi har ju bara engelska imorgon, sovmorgon oxå till 10, grymt!
SNART  SKA DET TITTAS PÅ COUGAR TOWN. :D


1 februari!

Idag är det en ny månad, redan!?!?!?
har haft el chill dag idag, men lär bli ännu mer chill imorgon ändå. har haft info B,idrott, lunch,engelska. på engelskan kollade vi på Wall-e. han är så söt!
nu sitter jag hemma och har slutat för dagen, känner mig som vanligt sömnig så ska bara sjunga lite till, sen ska jag gå och lägga mig. :)
min sköna säng. love it. men vill ha större!

RSS 2.0