och så var det dags igen

skola igen dåra. försov mig första lektionen då det var matte. inte med flit förstås. Men det var konstigt för jag la mig typ tidigt, jag somnade ungefär vid 10 ju..
men sen har vi bara haft engelska hela dagen, och pratat om individuella val. sen kom jag hem och sov, ätit middag och kollat på konferans resan. sen har det inte hänt så mycket mer i mitt liv. just det Espri visade mig klipp från "Jerry Springer Show". haha gal1 program jöö. men kul! dom typ slåss i varje program, :D

sleepytime

Idag har jag och min pappa åkt till Vaxholm för och hälsa på farfar och farmor. när vi var hos farfar så kollade vi på handbollsmatchen , Sverige-Spanien. Spanien vann, med ett poäng mer bara! så det var ju inte så kul..
sen så gick vi till farmor som bor på ålderdomshemmet en liten bit ifrån, och där var även min farbror på besök.
kl 5 så åkte vi hem, och då åt jag middag, och kollade på finalmatchen,Frankrike-Danmark, och då fick Frankrike segern, fan!
allafall nu ligger jag ny duschad i min säng och ska sova redan. trött chey här.

Ti znaesh

Har kollat på filmen "megamind" idag. den var bra.
sen har jag bara lyssnat musik och fixat bilder, snart blir det middag,sen ska jag fixa mig.
ska leka med Adam idag, vi ska kolla family guy och dricka bira. kul! gissa vems ide det var då? min min min! :D
solen sken idag så vackert, fick en liten känsla av att det var sommarlov.

GLOW

börjar typ bli hungrig nu?! jobbigt läge. får väl ta en frukt eller nåt förfan.
hm...vad har jag gjort ikväll då? jo jag har kollat på "dumma mej". började fan tåras i ögonen i slutet, asso glädjetårar haha. men den var bra!
har pratat med min syster oxå via facebook, från hennes spanjors fb, för min syster har inte facebook,smart som hon är. hon är ju i Spanien. har varit där en vecka nu redan och hon ska vara där 3 veckor till! :O
men nu ska jag tvätt bort mitt smink och borsta tänder, see ya if u wanna!
suddig bild, men det är allafall min syster och jag för länge sen.

fredag. otaggad

Idag är det ju fredag. Hade musik,prov i företagsekonomi,gick väl sådär. inte vet jag.
sen lunch, kycklingburgare,så mumsigt!
sen hade vi företagsekonomi igen. sen slutade vi. Då drog jag hemåt, lämna väskan,hämta plånboken och sprang ner till tåget. så i Tibble hoppade Mollie på och så drog vi och fikade i stan, satt i typ två timmar och snackade och satt lite vid datan och så, från kl 3 till halv 6 ungefär. Sen kom hennes mamma och då gav vi oss av, hon ska till Lidköping ju faktiskt under helgen.
så då åkte jag hem och har nyss ätit middag och myst med fågeln min. känner mig så jävla trött nu, så vette fan vad man ska göra. blir rätt chill kväll garanterat. känner mig inte riktigt på topp. ont i magen :/
Jag och Mollie på cafet.

hell yeah

hade sovmorgon till 10 idag, så jefla skönt!
Då hade vi företagsekonomi A, som vi för övrigt har prov på imorgon, kul. kan inte ett skit..
sen var det lunch och då var nova personalen i vår skola så vi lunchade med dom, det var mysigt. dom är trevliga människor. Pernilla,Denise,Sara och en till.
sen hade vi matte,sen fick vi sluta för dagen. då drog jag hem, kollade "Jims värld" och "O.C",Sen sov jag tills det var middagsdags. hihihi. potatisgratäng.
nu kollar jag på "not an ordinarie teen movie",asbra ju. har även spelat in en mupp film med min käre bror. asgarv!

26 januari

Idag har vi haft info & layout B fram tills lunch. sen efter lunch så hade vi företagsekonomi A, sen slutade vi för dagen. så skönt! och imorgon har vi sovmorgon till 10, det är inte varje dag vi får det! nästan aldrig faktiskt :/
är det bara jag som tycker det är varmt eller? sitter i bara underkläderna ju. tycker det är grymt jävla varmt, vilket jag aldrig brukar tycka för det är alltid kallt i mitt rum..konstigt.
Funderar på och sova en blund, men vi får se hur det blir med det.
solen är ju uppe idag, ett plus i kanten för det. keep it up!

bröllopsdag

igår var det mina föräldrars bröllopsdag, de har varit gifta i 19 år nu och dom träffades faktiskt när dom var 19 oxå! så det känns ju kul.
men så vi drog till kinarestaurang igår och åt, gott! skulle ätit tårta hemma sen,men vi alla var för mätta då så vi ska ta det idag istället. myspys!
mina söta föräldrar i somras, när vi var i Ukraina.

rockar loss

haha spelar in videos på mig själv när jag rockar loss, är nämligen ensam hemma och det är inte ofta man är det liksom, så man passar ju på att göra exakt vad man vill. och då valde jag att rocka loss. så jävla nice, jag skojar inte!

tisdag 25 jan

idag har vi bara haft info & layout B och gympa. och på gympan så drog vi ner till gym&sim och skulle simma, så det gjorde vi. vi hade vikare för båda gympalärarna hade ju brutit något ben i kroppen. den ena hade brutit armen för hon ramla när hon gick uppför trappan och den andra brutit benet när han sprang och så halkade han. rätt komiskt om man får vara ärlig. Men synd om dom ändå ju. men vem fan är ute och springer i januari? då är man ju osmart, så halt som det är. då får man ju skylla sig själv. och att bryta armen när man ramlat för en liten trappa? då är man klantig.
men allafall, vi simmade 30 längder, och man vart typ trött efter 4. jag skojar inte. 28 bröstsim och 12 ryggsim.
kände sig jävligt duktig efteråt ;)
slutade kl 2, då drog jag och Espri och köpte choklad,sen drog jag hem. har nyss käkat upp den och kollat på "Jims värld" och sen på "O.C". Ja, det har börjat sändas om igen på tv, hur mys är inte det?? :D
choklad, mumsigt

gravid

just ja, har inte vågat berätta det förut men ja jag är gravid för er som undrat. magen började ju bli stor så lika bra att jag erkände. så nu vet ni folket.

en månad efter jul

det var exakt en månad sen det var julafton, har ni tänkt på det? för det har jag :)
Men idag har vi haft företagsekonomi fram till lunch, sen så var det individuellt val grej, sen matematik och sen slutade vi för dagen. då drog jag och Madde och gymmade faktiskt, på takecare i IP. det var ganska ånga folk där, det trodde jag inte det skulle vara. faktiskt första gången jag nånsin gymmat på fritiden. så vi var där och tränade i en timme, brände 200 kalorier av att cykla i sammanlagt en halvtimme. så det känns ju bra! känner mig hyfsat duktig allafall!
sen har jag duschat med min fågel, ätit middag, borstat tänderna och nu ligger jag i min säng och kollar på konferans resan, sen ska jag sova. känner mig så oerhört sömnig ju, kan inte hålla ögonen öppna en sekund till. puss ♥

igår och idag

Igår så åkte vi till Vaxholm för och dra på släktträff,min faster fyller på måndag så vi firade henne.
och idag så har jag städat, duktig som man är. ska snart äta middag. imorn är det skola. suck.
jag och bror.

ha det bra syster

min älskade syster åkte ju till Spanien för någon dag sen. känns ganska så tomt utan henne ändå.
hon gav mig en body lotion, biokort och 2 extra tuggummin och en liten chokladbit. hon är så söt. kommer sakna henne. ♥
det här gav hon mig, den tösen.

yesterday

Jag och Mollie drog till Joel, det var kul, kom massa folk dit. brukar inte vara så kul där men igår var det hyfsat roligt, träffade typ hela vallentuna på en dag.
Oscar jerringe bjöd på sig själv en aning
det gjorde jag med
Frida the drinker
phille och mollie snackar
Max, Sara och Mickis hade kul

TODAY IS A FRIDAY

Idag är det ju fredag och på fredagar brukar man väl ha kul. har tagit det lugnt hela 2011 som det gått 21 dagar på, så känner att det är dags för mig att släppa loss snart!
ska nog dra till Joel och umgås där med massa folk.
Min syster ska åka till Spanien imorgon med klassen så just nu så packar hon, hon ska åka typ 4 på natten och hon vill att vi alla ska vara vakna då. haha den tösen, hon ska fan vara borta i en månad. det är lång tid men det går snabbt. :)
syster och jag i Ukraina för drygt 3 år sedan.

tja fredag

tja tja bloggen!  har haft en jävligt lång skoldag idag, mer än man orkat. har vart nära på att somna på varenda lektion. hade musik på morgonen och då var det genomgång om Bellman hela lektionen. Sen hade vi info & layout prov, tror det gick bra faktiskt! återstår att se helt enkelt. sen hade vi lunch och efter det så hade vi nån lektion, tror det var info & layout B, då var det också bara genomgång, sen hade vi matte, där vi fått en ny lärare (han är inte att skämta med), ganska så sträng. då hade han geometri genomgång hela lektionen,så man har nästan ägnat hela dagen åt att bara lyssna, då tänker ni säkert "ja men vadå? skönt att inte jobba ju", men man blir ju lite less efter ett tag om man säger så..
vill sova så gärna men ska inte göra det. inte bra.

NUDÅ

har nyss käkat middag, det vart pastasallad.
Men nu ska jag kolla på Ana Gina show på datan, kul!! sen kanske man ska plugga lite inför provet imorgon?
men det är så jävla svårt att plugga till det för det är liksom Word övningar på datorn, så jag förstår inte riktigt hur man ska plugga. :(
aa men det löser sig nog får man hoppas!
gillar bilden, vet inte varför för jag är inte speciellt snygg på den eftersom man ser ut som ett spöke, men tror det är positionen, lite modellaktig typ.

20 dagar in på året

Idag har vi endast haft svenska, hela dagen lång. från 8.20-13-50. fatta? tur att jag gillar svenska då, hade det varit något jävligt ämne, typ matte, då hade jag fan skjutit mig själv en aning.
Efter skolan såg jag till att fixa praktik, så jag och Madde vandrade runt i centrum, jag tänkte ju praktisera på ica eller coop, men båda svarade nej så jag gick tillslut ner till biscotti och där svarade dom ja. så det kändes bra!
hade dom svarat nej oxå så vet jag inte vad jag hade gjort..
men allafall när det var fixat så åkte vi till kyrkby så Madde kunde fixa sin praktik. sen tillslut drog vi hem till henne, hon bor i kragsta. vi eller aa jag kollade på filmen "the kids are all right", Madde satt vid datan istället för hon klarade inte av och kolla film för då skulle hon somna, men hon missade allafall inget för den var inte så jävla bra om jag ska vara ärlig asso..
sen skulle hon på träning och jag skulle hem så vi tog tåget ner till vallentuna centrum.
SNYGGA MADDE

tired as hell

idag har vart en bra jävla chill dag, försov mig första lektionen då vi hade svenska, and so did my friend Espri.
så kom vi på nästa lektion istället som började kl 10 och då hade vi info & layout, (prov på fredag). Sen fick vi sluta efter den lektionen. det var menat egentligen att vi skulle ha samma lektion igen efter lunch men hon sa att vi kunde plugga resten hemma om vi ville. så ja vi slutade innan lunch. så jag och Espri drog hem till mig, jag bakade kladdkaka, vi kollade på ana-Gina show, så roligt! sen kom även Mollie och vi satt och snacka och kollade på gamla filmer vi hade gjort. men dom har dragit sig hem nu och nu är det dags för mig att äta middag, blir spagetti med köttfärs, mums! fett hungrig ju. ska äta som en gris nu nu nu.
GRISAR SÄGER NÖFF,visste ni det?

gammalt roligt klipp

mina vänner som jag var med idag, Espri och Mollie är med i denna film. dom lärde mig hur man lägger upp filmklipp på bloggen, visste inte det innan xD
Så nu lär min blogg bli lite bättre kanske?
det här var år 2009. gamla tider som man saknar. Men tiden tar er inte ifrån mig ♥

funderar på bädden.

så jefla trött, som alltid på vintern. Min kusin kom ju hit för och göra sitt projekt, han ska komma hit 2 gånger till, sen får vi bio biljetter när allt är klart typ. sen åt han middag här och vi satt och hade det trevligt, han drog för en timme sen ungefär.
allafall just nu kollar jag på "sommar i sverige". det verkar kul. Maria Montizamis syster är ju med. så lika dom är! sen ska jag nog lägga mig va :D puss på er!
min kusin med hans flicka.

jag är trötter

om jag får välja så skulle jag sova nu asso. men det kan man ju inte för snart kommer min kusin hit, och syrran och hennes polare, han behöver nämligen vår åsikt på en grej. mer är inte nödvändigt och berätta.
hade min första försovning på året idag, inte bra..inte bra alls. men sånt händer ju. Sen var det ju gympa och då var det dancing time, bugg. då skulle vi tjejer välja en grabb för vi var 4 tjejer och typ 8 killar, så det var jätte kul för Sabina och Jenny sprang båda till Hampus. lite catfight vet ni, men Jenny vann. 
sen vart det spagetti och köttfärs till lunch,gott! sen hade vi handel och efter det hade vi svenska och då lyssna vi på ljudbok. Ett öga rött. har för övrigt sett filmen men minns inte riktigt hur den var.. och det är jätte jobbigt att läsa boken för gramatiken är ju dålig med flit oxå.. exempel "sen pappa kommer hem och i hallen vi nästan krockar och förstås jag behöver inte säga walla". skit drygt. man fattar ju inget. hur f*n kan man ens få sälja den boken?!

då vare snart dags för bädden

sov lite innan middagen, till middag blev det soppa.
sen har jag inte haft ett liv så jag har suttit och redigerat bilder i typ 2 timmar?!
har kollat på konferansresan och simpsons oxå, för jävla kul asso!

vårväder i januari

haha det är ju typ vårväder nu. jag klagar inte alls ;)
skoldagen har varit chill, hade företagsekonomi i morse men man fick plugga matte istället så det gjorde jag, lektionen efter var det matteprov och det gick bra faktiskt tror jag! sen var det lunch och efter det hade vi klassråd, och då fick vi USB till våra datorer, grymt! sen slutade vi. så nu sitter jag hemma, har precis tagit bort mitt smink och kelat med min söte fågel. då tänker ni säkert, hur fan kelar man med en fågel? och då svarar jag - man pussar den.
jävligt trött så lär gå och lägga mig snart.

tat det lungt

har ju haft ett lungt år än så länge, inte vart på nåt party än. och det har ju trots allt gått 2 helger på det nya året och vi har haft lov halva året oxå! så det tycker jag är bra. sen har jag inte försovit mig alls, vilket oxå är jättebra!
det känns som att detta år kommer att äga! :D
just nu regnar det, så alltså är det inte så himla kallt ute heller ;)
då får man en glad Kristina.

då var helgen slut.

då var det skola imorgon igen då. och då har man matteprov, önska mig lycka till!
Har faktiskt pluggat en del, fast har tagit en paus och duschat och laddat ner musik, men nu ska jag fortsätta med pluggandet! har märkt att det faktiskt inte är så farligt när man väl sätter igång, men det är självaste att börja sätta igång som är det jobbiga..

idag,inte igår, inte imorgon.

vaknade av att pappa städade mitt rum?! snäll padre man har asso.  gud välsigne honom. och alla andra underbara människor som finns i världen ♥
Så idag har jag i princip bara ätit frukost, och nu sitter jag vid datan och lyssnar musik och mixar med bilder.
Efter middagen ska jag plugga matte och duscha.

16 januari

musik går igenom mitt hjärta och berör mig så mycket.
Går inte att beskriva känslan när man hör en låt som man älskar, den går igenom ens själ och man vill bara krama om den, men det går inte...♥

igår kväll

åt pannkakor till middag igår, med glass och sylt, så smaskigt!
sen mötte jag upp Mollie i centrum, köpte en choklad på ICA och sen drog vi till Espri. Vi spelade in en jätte kul film faktiskt. går att finna på facebook. ;)

15 dagar har runnit förbi

det har redan gått 2 veckor av lovet? sick in da head thats what it is :O
Men jag vakna typ för en kort stund sen, så nu sitter jag och lyssnar på musik och äter mina nudlar och dricker te.
snart ska jag väl plugga matte.

det blev inget

vi drog aldrig till Joel för det var i hans lägenhet i berga och inte här i vallentuna så det orkade man inte. Jag som hade gjort mig så fin och grejer.. fan då.
Men jag mötte upp Mollie och så drog vi hem till mig istället och hade fredagsmys. Drack te, åt nötter, after eight choklad och lite sånt smått och gott och kollade på "prinsessan och grodan". jävligt kul film, men det är ju alla Disney filmer.  ;)
sen följde jag henne en bit när hon skulle hem, nu har jag borstat tänder och tvättat ansiktet och ska snart lägga mig, så trött som jag är. får köra imorgon istället! eller vi får väl se helt enkelt vad framtiden har att bjuda på. But it better be good. lär väl plugga matte på dagen allafall...

händer ikväll då?

har nyss sovit lite. somnade kl 5. tyckte att det var nödvändigt annars skulle jag inte lyckas hålla mig vaken ikväll..
blir tacos till middag, gott!
Men ikväll bär det nog av till Joel tror jag, med Ronja,Espri och Mollie vad jag vet. så det blir kult!

Freaky Friday

Tjena hopp alla glada, ledsna och trötta människor! jag kan säga att jag är lite av alla dom tre sakerna just nu.
Jag sitter nu i klassrummet och har rast, 20 min kvar, har högtalarna i högsta hugg, så alla får plågas av min musik. ja livet är hårt ibland..
har administration A och matte, sen slutar vi. och haha vi har inget prov i info & layout idag, skönt! vi har det den 21, och administration prov den 28 januari.
vintern är mysig ibland.

BLIR NOG SOVDAGS NU

jag ska nog gå och lägga mig nu. är så grymt trött, ville bara påpeka det liksom. och imorgon är det fredag! eller aa. om drygt en timme, undra vad man ska göra då?
Jag och Espri ska nog fråga om prao-plats allafall, hoppas jag. Vi tänkte praktisera på ICA eller Coop. hoppas hoppas dom säger jaa!!

nyss målat naglarna

jag är grymt trött, men jag måste ju fakkin plugga. ska käka mat, duscha, sen plugga.
har nyss målat mina naglar faktiskt.
'
fint va? älskar när det är färgglatt :D

VAD HÄNDER NU VA?

Nu har Ronja varit här, men hon drog hem för en kort stund sen. hon kom hit samtidigt som syrran,som hade vart hos tandläkarn så hon hade fått massa lugnande medel och grejer så hon var helt CP, ja typ som full, hon vinglade och garva, sen vart hon trött och somna. sen när hon vakna igen kom hon nästan inte ihåg nåt. det var kult och se.
Men allafall nu är ni nog intresserade av vad jag och Ronja gjorde väl? visst är ni?
i vilket fall som helst så tänker jag berätta, för det är faktiskt min blogg, så det så.
vi kollade på Dumbo, ni vet elefanten med allt för stora öron, som kan flyga. den kollade vi på och vi märkte att den var helt knäpp den filmen, musen och elefanten blir fulla på öl och så ser dom rosa elefanter, som blir ormar,som blir kameler, i typ 10 min är det så. sen vaknar dom upp i ett träd dagen efter. haha störd film, måste varit någon med övermycket fantasi som gjorde den, har ingen annan förklaring..

torsdag den 13.

okej några Disney filmer jag laddade ner var inte tecknade så då tänker jag inte kolla!
så jag har drygt 9 Disney filmer som väntar på mig,det är rätt chill ju ;)
har matteprov på måndag, info & layout prov imorgon, + en inlämning i handel. så dom bara bombar på med läxor så fort man börjar skolan, hatar det. för man är inte speciellt pigg heller, inte någonstans. men har inte försovit mig något allafall. Det är skitbra!
soligt ute ju :) nu ska det fotas! snart kommer Ronjiss hit oxå. får se vad vi hittar på.
ROLIGA RONJA

DISNEY

Gud vad jag bara älskar DISNEY!! kollade på Hercules, törnrosa,tummelisa,snövit,askungen och sanningen om rödluvan för några dagar sen. sanningen om rödluvan är någon animerad komedi film typ. inte vanliga rödluvan alltså.
men nu har jag laddat ner ytterligare massa som ska ses. Dumbo, Bambi 1 och 2, skönheten och odjuret, aladdin, svärdet i stenen, + vägen till eldorado. men det är inte Disney men ändå.  Så det ska jag göra inom kort!
har nyss käkat glass och kollat på en film som gick på tv, nu ska jag borsta tänderna,välja kläder till imorgon och sen lägga mig till sängs. nu laddar jag ner ännu mer disney. har 101 dalmatiner, Alice i underlandet, Peter pan, prinsessan och grodan och askungen 2 på gång nu.  hehe jag säger ju det, jag ♥ Disney

1 bit

ni vet såna där dyra mjukis overaller alla har? ja jag pratar om ONEPIECE.
förstår inte varför dom ska kosta så mycket och att folk lägger ner typ 1500 kr på en mjukis overall som man ändå bara har på sig hemma så det är inte många som ser att man har en ändå. haha. så om man köper de för att den är "snygg" eller för att "alla andra har en", då är det fett onödigt eftersom ingen ändå ser det. Men har inget emot dom för övrigt. dom är väl schyssta. Sen finns det självklart liknande som inte är lika dyra, de är bättre :D
Här är jag i Mollies mjukis overall. så snygg jag är oxå..

andra skoldan'

idag har vi haft handel till lunch och efter lunch hade vi info & layout. det är i princip allt. har prov på fredag oxå, fan det. det snöar mycket idag men det är inte kallt, tur det! sånt väder är härligt. när det är snö men inte kallt. tummen upp!
just nu kollar jag på "Jims värld" med min fågel i rummet, lär väl somna efter det. haha.

första skoldan'

LYCKADES VAKNA I TID IDAG! skitbra ju!
vi fick en ny tjej i klassen idag oxå! det bara kommer in folk all the time!
men det var en chill dag, först hade vi info & layout, sen gympa och då körde vi volleyboll och jag dog av garv hela lektionen. sen var det lunch, makaroner med köttbullar, gott. sen hade vi handel och då snacka vi om APU-plats , sen sluta vi för dagen och då var kl 13.20 typ. så jag drog med Espri till Ica så hon kunde köpa choklad,sen drog jag hem och somna såklart, vså jag har sovit från 15.00-18.30 ungefär. så åt jag middag och nu kollar jag på family guy.

right now

kollade för en halvtimme sen på konferans resan med syrran coh käka min äppelpaj. blondinbella var med haha! men det var ett kult, lite halv knasigt program sådär. men nu ska jag hopp in i dusch, kankse fågeln får joina mig, sen blir det väl att jag kollar på "svärdet i stenen" eller kanske bara på tv program, typ "how I met your mother" eller "2 and a half men". men vi får se helt enkelt. asso det blåser satans mycket ute ikväll! typ storm! men har märkt att man ser asfalten ute nu, mer än förut allfall. så det är vi glada för! börjar bli lite varmare känner jag :)
men nu drar jag puss!
måste förbereda mig mentalt inför skolan imorn.. vi får se hur det går med det.

today

idag så bakade jag äppelpaj, sen skulle jag möta upp Madde och Sabina så det gjorde jag, sen när vi kom till min dörr så hade brorsan låst med 2 lås och jag har inte den andra nyckeln så vi kom inte in. han är en riktigt jobbig jävel ska ni veta..någon som vill byta? så allafall stod utanför ett tag och föröskte komma in, och det gjorde vi i drygr en timme.. så vi stod ut ei en timme i vinter vädret och han bryr sig inte ett skit! så jävla självisk han är!
men vi bestämde oss tillslut för att dra till biscotti och ta en fika, eller det var bara Madde som tog en latte. så vi satt där istället och hade det trevligt, sen drog dom och nu är jag här hemma  med fågeln som sällskap.
Fack skolan börjar imorn oxå :( 

I want

Jag känner mig så ensam, jag vill hitta min prins. men kan sagorna, så kan även jag. ♥
kommer aldrig ge upp hoppet...

sova hela dagN

okej jag la mig typ vid 2 igår, och jag somnade väl vid 3. sen så vaknade jag 15.00 idag oxå. så jag har sovit i drygt 12 timmar. alltså en halv dag och jag är fortfarande trött. men vad ska man göra då? finns ju inget annat och göra så :/

7-8 jan

i fredags så drog jag till Mollie på kvällen och vi kollade på Hercules och drack te och åt yoghurt med musli. Det var riktigt mysigt.
i lördags så åkte jag och familjen till badhuset Fyrishov i uppsala. dom hade gjort massa nya grejer, hinderbana,studsmatta,längdhopp och disco vid 7. Så det var kul med massa nytt. jag tävlade med syrran i hinderbanan, men jag förlora tyvärr. När jag och syrran skulle hoppa studsmatta så var vi så klumpiga och ramlade på varann och allt och vi bara skrattade och skratta och alla trodde vi var knäppa eller nåt. askul!
sen när discot började, vilket menas med att en discokula började sätta igång och dom släckte lampan och ersatte den med olika färg lampor och musik sattes igång. då började jag och syrran dansa i vattnet i drygt en timme! sen badade vi bubbelpool hela familjen sen drog vi hemåt, kvart över 8 åkte vi därifrån och vi kom dit runt 2. sen åt vi på mcdonalds, gott! vi var hemma 20 i 10. då drog jag ut och träffade starkus, vi promenerade och snackade tills kl 20 i 1. det var mysigt!
fyrishov

6 jan

Idag så har vi haft gäster, våra sysslingar, alltså pappas kusin med familj, och dom har två små flickor och en son. Marina (10 år) och Madeleine (6 år) och Markus (18 år). aa fast Markus var inte här ens, tänkte bara att man inte skulle utesluta han från familjen.
Men vi åt god mat så klart och dom har ju så himla mycket energi oxå så dom skulle ju göra något hela tiden. ingen lugn stund på långa vägar.. så man kan väl säga att energin tog slut rätt fort.. om man jämför med andra dagar då man bara har slappat. då är man ju så jävla rastlös!
men så det var väl nyttigt att dom kom antar jag. dom visade upp en dans dom hade lärt sig,så sött!  Så skulle vi dansa med dom, leka charader,locka håret, sen platta det igen,sminka dom, u name it! och den äldsta tjejen har redan börjat tänka på sin vikt.. läskigt ju...
när dom hade dragit hem så kolla jag och mina syskon på World Trade Center filmen som gick på tv. så jefla bra!
men gud nu är jag så trött, tror jag somnar när som helst, godnatt!
En 3 år gammal bild på mig och Madeleine, så jävla het man var back in da days!

5 jan

får alltid lust att skriva december, eftersom jag blev så van av att göra det. haha.
men allafall tänkte berätta vad jag haft för mig som vanligt för er intresserade, men mest för mig själv, så man vet vad man har gjort ifall man skulle glömma liksom. ja men det är väl smart? sen om folk läser eller inte, det har en annan betydelse. ;)
okej so here it comes, igår så drog jag till Adam på kvällen, hade ju inte träffat människan sen typ oktober...så det var kul, vi kollade på "blomstertid" , en typ serie som gick i somras, med Peter Magnusson. första gången jag såg den men den va ju bra :)
bjuder på denna bild när Adam chillar i sin pool. som han och hans far byggt, true story!

det heter D.A.M.P

Okej ska förklara nu varför jag har det! jo läget är ju såhär att det är lov och lovet är ju fan slut snart.. och jag vill utnyttja de så mycket jag bara kan., men grejen är att imorgon vet jag ingen, absolut ingen som jag kan leka med och det frustrerar mig en bit.. för jag har super mega mycket energi och jag vill göra något nu nu nu!
okej nu när jag fått det sagt så ska jag säga att idag har jag faktiskt varit med Ronja, hon kom hem till mig och sen gick vi ner till centrum, köpte popcorn,chips och dill. sen kollade vi på film, "shrooms", en skräckfilm, psyk asso..sen så gick vi ut och lekte lite i snön när hon skulle hem, fast vi glömde göra snö änglar :(
jag kom på en sak, jag har blivit som ett litet barn igen, för jag är så rastlös..
jag och Ronja

3-4 jan

Igår hände absolut ingenting, jag sov till kl 4,åt frukost, duscha,åt middag, sen fixade jag med bilder typ resten av dagen.. somnade vid halv 6 på morgon..
Jag börjar bli sjuk känns det som, är seg och trött och torr i halsen.. :/ fjan då!
Och idag har jag oxå degat, vakna halv 4 kanske, åt frukost och kolla simpsons och family guy med mina syskon.
sen så har jag städat,dammsög mitt rum,hallen och badrummet. duktigt va?
nu är det middag. och det spelas fucking julmusik?! haha whata? min familj är efter..
slängde bara upp någon av mina vinterbilder. det får duga :)

Tegens birthday

Igår så fyllde Tegen 17 år så vi alla var hos han och firade honom! Grattis igen ;)
han fick 172 kondomer av Ronja. haha ojojdå
Ronja och Espri
Ronja, Tegen, Espri, Hanna
Jocke och Linus
Mollie och Paxen

nyår var great

åh åh åh säger jag bara! det nya året fick en så mycket bättre start än förra året!
mötte upp Mollie,Espri och Hanna i vallentuna centrum och så begav vi oss mot Sara Lundberg, där vi träffa alla andra, typ alla skulle iväg till lokalfester i näsbydal eller gribbylund men jag och mina vänner drog till Victor som bor i täby kyrkby typ. så det var bara vi där hemma hos han, rökte vattenpipa och hade det mysigt. sen efter tolvslaget så mötte vi upp grabbarna, Nyman,Tegen,Ibbe,Paxen och Thomas :)
så fortsatte vi ha kul helt enkelt, sen åkte vi hem kanske 4 eller nåt, höll inte riktigt koll på det.
såhär såg man ut, nya smycken och klänning, syrrans kompis fixade mitt hår.
Ronja och jag
jag och Mollie, nyårspuss
victor som vi var hos
vädret var ju lite jobbigt
jag och Espri härmar Justin Bieber
Hanna sover
och så mötte vi upp grabbarna
kärleksparet

RSS 2.0