No name

Jag har ett väldigt fint halsband. Synd bara att det är för litet för min tjocka hals då. Vem vill ha? säg ba till och det är ditt, meddela mig på min e-mail ([email protected]) eller på facebook (Kristina Ann Annas)

torsdag 28 Juli

Idag har jag åkt till Täby och fixat min tand igen hos tandläkaren. Hade fått en tid kl 10.50. Syrran och min Pappa följde med. Skönt och få det fixat allafall. :)
Sen så åkte vi hem och jag käkade frukost och så, sen gick jag och la mig igen haha. Och sov tills det var middag. Snacka om trött chey. Är fan fortfarande trött, ska lägga mig snart. Nu har jag packat min väska för imorn åker jag till Grekland med familjen. Taggad!!! :D :D
Sniggt.

onsdag 27 juli

Åkte in till stan med min familj för och köpa grejer till resan, jag köpte flipflops,rosa strandklänning,en ring och bikini överdel. Sen när alla butiker hade stängt så åkte vi till donken i Hägernäs och käkade. Sen på kvällen så drog jag till Mollie där även Jenni,Espri,Paxis,Tegn,Thomas och Linus var. Vi hade trevligt,rökte vattenpipa,åt popcorn,lekte lekar och drack lite och sen så det roligaste men sorgligaste, min fyllning jag har på tanden gick av..och jag fick PANIK! haha.
bikini överdel från Lindex.
flipflops från Stadium.
Strandklänning från Gina Tricot.
favoriten. Gina Tricot.
Thomas och Jag.
Mollie, Paxis och Tegen.

tisdag 26 juli

Vakna upp hos Mollan,käka frukost och så sen drov vi hem. På kvällen snackade jag med bebis och sen efter det drog jag och Jossan till Uppl Väsby och mötte upp Ronjiss och så drov vi in till stan och käkade på donken. Ronjas vän Amanda var med oxå, henne mötte vi upp i stan. Sen kom Espri och Jenni men precis då så var vi tvugna och dra på och hinna med sista tåget, men Ronja stanna kvar me dom allafall.

Jossan käkar för fullt.
Ronja oxå.

måndags.

Erika fyllde år igår, så jag gick till Mollie där även Espri var så fixade vi oss och sen drog vi och mötte upp Jenni och Johanna och sen drog vi till Erika. Dom hade gjort det jättemysigt. Vi käkade hamburgare med pommes, mycket gott och mättande! Sen kom det massa fler folk och så hade vi trevligt trevligt. Sen sov jag,Espri och Jenni hos Mollie.
såhär mysigt och fint vare!
Vickan, Johanna och Jenni.
Johanna, Vickan och Mollie.
Erika öppna presenter.

söndags

Jag och Espri vaknade och käkade frukost, sen så kollade vi på en film som hette "Trust". handlade om en tjej som blivit våldtagen av en pedofil. Filmen var bra tycker jag. Sen drog jag hem efter det för att käka middag, kl vart redan 19.30. Efter jag hade käkat middag så kollade jag,syrran,Linda och Elena på en film som hette "water for elephants". Den var bra.

fredagskväll + lördag.

Fredags - Eftersom jag kom till Julle typ kl 00.00 så gjorde vi inte så mycket. Vi kollade på "Liar Liar", den var väldigt kul. Sen somnade vi efter den.
Lördags - Min bebi åkte till Finland..så dom skjutsa hem mig och jag sa hejdå och så. Sen ringde Ronja så jag drog hem till henne, vi fixade till oss sen hjälpte vi Micke och Nicklas med maten som var hamburgare, sen satt vi ute och käkade, gott var det. Sen så cyklade jag och Ronja till station och en cykel var jätteliten så det såg jättekul ut. Men allafall så åkte vi till centrum där vi väntade upp Espri, sen när hon hade kommit tog vi tåget in till stockholm. På tåget träffade vi Sara brattberger, och så kom det fram en kille som började prata med oss, han hade tydligen gått i vår skola men tagit studenten i år. Aldrig sett människan förut haha. Men allafall vi drog till Tendai i danderyd och så var vi där rätt länge, jag badade jacuzzi med grabbarna. Vi åkte typ hem 5 på morgon. Jag sov över hos Espri.
haha han ser så söt ut på denna bild.
bye bye lilla gangster.
cykla till station.
Såhär såg jag ut.
Tendai har uppstoppade djur i sitt hus.. läskigt
Ronja,Espri och Tendai.

FREDAG 22 JULI

Idag så vakna jag av att Ronja ringer och säger att vi ska bada. Så efter jag ätit frukost och packat väskan så drar jag ut där Jocke och Ronja väntar i bilen. Så åker vi till Värmdö och så sätter vi oss på stranden och chillar, sen badade vi såklart oxå. Sen drog jag och Ronja till en resturang som fanns där och fråga om dom sålde snacks och de gjorde dom. 40 spänn skulle dom ha för en 200 g påse grillchips. Sick in da head! Men jag köpte dom förstås ändå.
Allafall sen drog vi och köpte mat och där träffa vi Dennis och hans syster Frida. Så åkte vi hem till Dennis och lagade maten, pommes med grillad fläskfile och bea + sallad. Grymt gott det var!
Sen rökte vi lite vattenpipa och hade det mysigt.
Åkte därifrån typ kvart över 9. Nu har jag duschat och klätt på mig och packat väskan för jag ska till Älsklingen, han åker till Finland imorn så jag kommer inte träffa han på 2 veckor ♥
Stranden i Värmdö.
Dennis grillar.
Frida röker vattenpipa.
joakim och Ronja.

TORSDAG 21 JULI

Hela den här dagen har bara varit jätte tråkig..
Först gick jag och min syster till centum, hon köpte godis, jag köpte pringles paprikasmak. De är jävligt goda :)
Sen kollade jag,hon och Timothy på "Hereafter". Den var sådär,går ju och kolla på men hände inte så jävla mycket liksom...långtråkig.

ONSDAG 20 JULI

Igår så var jag hemma och chilla hela dagen. Var så sjukt seg efter tisdags...
Men jag träffade Sofie en snabbis, sen kollade jag och min lillebror på film, vi såg "hot tub time machine". Den var skoj.

TISDAG 19 JULI

Igår var jag och träffade Mollie på dagen, det var fint väder så vi köpte oss varsin dricka på ICA och sen satte vid oss vid "flummkullen" och ba snacka om private stuff. Det var mys!
Sen drog vi hem och käkade och efter det så drog jag och Ronja till Täby Kyrkby, där massa bekanta var. Sen gick jag iväg ett tag och när jag kommer tillbaka så hoppar Ronja på mig så jag ramlar och slår i knät och det börjar blöda massor..Men men jag klara mig :)

lördags 16 Juli

Åkte till Nyköping tidigt på morgonen med Julles mami,runt 10.00 nåt sånt, vi kom dit typ 12.00. Sötnosen sov fortfarande då. När vi hade fått upp han ur sängen så åkte vi och käka på subwich,ja ni ser rätt, inte subway utan subwich. Det heter tydligen så där. När vi hade ätit upp så handlade vi lite på ICA sen kollade vi runt lite i centrumet, köpte jordgubbar och hallon, sen åkte vi tillbaka till lägenheten, där jag smetade in Julle med hallon så han skulle duscha. Så hoppade vi in i duschen och sen drog vi och bowlade på kvällen. Julle vann såklart, men det visste vi ju redan att han skulle göra, men jag vann över hans mor. yey!!
Sen åkte vi tillbaka till lägenheten och lagade mat, sen åt vi det, lax med potatis, mums! Sen kollade vi på "John Q" och käkade glass med hallon och jordbär.
där ser ni.
bowlarN
glass med bär.

Söndags 17 juli

Medans Julle var på sin hockeygrej så drog jag och hans madre och käkade på en indisk resturang. Riktigt gott vare! Sen hämtade vi Julle och Sam och så drog vi till stranden och badade. Eller jag och Julle badade bara. För så fort vi kom dit var vädret tvunget att ändra sig och bli molningt och blåsigt.. typiskt! Men när vi var och gungade där i den lilla lekparken som fanns så kom det 2 flickor som var 4-5 år och så började dom prata med mig, så söta! Sen drog jag och Julle och kollade på bio. Vi kollade på "Poppers pingviner". Den var helt okej.

IDAG 18 Juli

Jag och Julles mami vaknade, så drog vi och hämtade Julle vid ishallen och så drog vi och käkade på "chili num num". Sen så gick vi till en glassbar som låg brevid och käkade lite glass. PROPPMÄTT ELLER VAD!!!
vädret sög ju oxå, ösregn. Men sen åkte vi hem, nu kommer jag inte se dom två tussarna på länge..buhu!
Efter jag ätit middag hemma så drog jag och Sofie och träffade Jenni en snabbis, hon ska ju till Gotland en vecka och sen ska jag iväg så kommer inte se den tösen på länge heller! Sen drog vi och träffade Espri och Johanna och vi drog till centrum, köpte lite choklad och så och då såg vi Jasse och Evelina. När vi var klara i centrum drog vi hem till Espri ba och chilla med hennes katter. Det var mys.
Julles mami hugger i sig glassen.
och han gör likadant.
min glass. Världens sötaste bägare.
Espris katt Enzo.
Enzo leker med min strumpa. söt!

fredags 15 Juli

Jag och min papi åkte och hälsade på käre Farfar, vi satt och kollade på speedway VM. Sverige kom till final tillsammans med Australien. grattis! Sen åkte jag och pappa till WILLYS och handla och sen till El-giganten och kollade lite, vi hitta en mobil vi ska köpa till mig, den fanns inte just då, så vi köper den när den kommit. När jag kom hem så träffade jag Sofie. Sen drog jag hem och käkade soppa och efter det så gick jag och Sofie ner till centrum, jag köpte hallonsoda och hon köpte sockerdricka och choklad, så satte vi oss utanför vår skola och chillade. När jag kom hem så kollade jag och syrran på "the adjustment bureau". Den var bra faktiskt.
Sofie och hennes katt.
våra drickor.
röd snopp med bubbelsperma.
vi spelade tre i rad. jag förlora hela tin.

05.30

När fan hann klockan bli halv 6 på morgon??!! Kanske ska sova nu.. funderar på det allafall. :)

Torsdag 14 Juli

Idag åkte jag och grabbarna i familjen till Farfar och hälsade på. Vi satt och kollade på något naturprogram, det var faktiskt jävligt intressant! Sen ringde älskling mig så jag satt och prata med han ett tag oxå. Sen blev klockan middagsdags så då åkte vi hem och käkade. Efter jag hade ätit och duschat så drog jag och mötte upp Jenni och så stack vi till Espri och tog det lungt. Himlen var otroligt vacker! Då satte vi oss på balkongen och tog lite bilder på den.
Sen kollade vi på "Transfomers". Den allra första filmen alltså. Men Jenni sov genom hela filmen, trötter. När filmen var slut så var kl 02.30 så då kände vi att det var dags att dra hem, så det gjorde vi. :)
vackert!
Espris söta katt Texi.

onsdag den 13 juli

Idag har jag och min familj åkt in till Täby för att fixa pass. Så det gjorde vi. Jag blev hur ful som helst, typ kollade inte ens in i kameran, ser ut som jag är skelögd... men men hur många bilder man än tar så blir man lika ful ändå så jag lät det vara som det var. Sen så gick vi in till Centrum och shoppade lite, eller lite och lite, fram tills stängning.
Från H&M fick jag med mig 5 st string,2 klänningar,bikini,2 strumpbyxor,mascara och läppglans. När jag går ut från H&M så piper det om min påse,hon hade glömt larma av..så typiskt. Men allafall från ur & penn fick jag med mig 2 halsband, jävligt häftiga faktiskt, endast 60 kr för båda,älskar att det är sån rea överallt! Sen fick jag med mig 1 par rosa lego örhängen från Glitter för endast 30 kr (utan rea). Sen åkte vi och käkade vid Ica stop,där det finns en thairesturang typ. Efter det så åkte vi och hälsade på Farfar en stund. Sen har jag pratat med min älskling resten av kvällen. Så upptäcker man när man kommer hem att hon från H&M även glömt larma av trosorna.. Så min pappa fick sitta och pilla bort det där jävla larmet.. åh irriterad man blir.
såhär såg jag ut.
bikini jag köpte, 30 kr per del. H&M
blå strumbyxor 10 kr. H&M
mönstrade strumpbyxor 30 kr. H&M
lego örhängen från Glitter, 30 kr.
2 halsband från ur & penn. 30 kr styck.
mascara 50 kr, läppglans 10 kr. H&M
5 st string 99 kr. H&M
blommig sommarklänning 75 kr. H&M
klänning 75 kr. H&M

dags och sova.

Nää nu går jag och lägger mig.

Jag har en gul båt sådeså!

Jag har en båt,en båt som är gul,
kanske du oxå har en båt som är gul?
om alla hade en gul båt som jag skulle det bli friskare i luften, i luften..

10-11 juli

Söndag - Åkte tidigt på morgon (runt 09.30) till Nyköping för Julle är ju där på läger så han var tvungen att va där tidigt på nån grej. Så då gick jag och hans mamma till lägenheten där han bor och sov vidare. Sen när han var färdig med sin grej så drog vi och åt i hamnen, sen så badade vi, sen åt vi glass och jag kleta ner han litegrann med glass. På kvällen så kollade jag och han på en film som heter "City of Ember". Den var väl sådär...Så sov vi ju självklart över där.
Måndag - Jag och hans mamma vaknar, så åker vi någonstans och käkar frukost, sen letar vi upp Julle och så säger vi hejdå till han, sen åker vi hem. Var hemma kl 17-18 nångång. På kvällen träffade jag Sofie och vi drog till centrum och köpte lite gott sen satte vi oss på en bänk utanför vår skola och käka upp det vi hade köpt. Sen gick vi och hämta Sofies systemkamera och så tog vi lite bilder innan hennes batteri dog. Sen träffa vi en mysig katt oxå. Sen träffade vi Jenni som har varit i Hedemora så satt vi ute och snacka massa.
glass, min till vänster, Julles till höger.
bada.
kladdig grabb
Sofie tar kort.
Hon hoppar även från en bänk.
En bild som Sofie tog dåra.
mysig katt vi träffade.
jätte gosig verkligen!

8-9 Juli

I fredags - så solade jag på min balkong hela dagen sen så drog jag och träffade Ronja i centrum,har inte träffat henne på typ hela lovet för hon jobbar, men så vi snackade ett tag och så sen tog hon tåget hem. Sen träffade jag Sofie en stund oxå och vi satt ute i solen ett tag och chillade,sen efter middagen så gick jag till centrum och köpte gott till mig och Mollie, så träffade jag upp henne så satt vi ute och snacka och åt choklad. Sen gick jag hem och kort efter det så hämta Julle och hans mamma upp mig runt halv 11,så åkte vi hem till dom och myste. han fick en present av mig oxå.
I lördags - På dagen så solade och badade jag och Julle, sen på kvällen så firade vi Julles pappa som har fyllt år. Så lite släkt kom över och vi åt grillat och tårta. Sen bastade vi lite oxå. Och just det jag fick en jättefin ring av äkta guld som hade varit hans mammas, den betydde mycket för henne och sånt. Jag blev jätterörd när jag fick den, så rörd så jag började gråta. hehe.
Jobbar på brännan.
present från mig till baby. I den var det ett kors halsband.
Guldringen jag fick.

jag är så normal som det ba går och va


I måndags

Glömt berätta vad jag gjorde i måndags, alltså dagen efter jag kom hem från Norge. Så då berättar jag det nu istället. Jag gick hem till Jenni där hon,Evelina,Johanna och Mollie var. Vi spelade in lite roliga filmer och så. Det var kul och vara med dom, hade saknat dom!
På kvällen drog jag,Evelina och Espri till Felipe och chillade med han och Lennart. Vi spelade "anden i glaset" men det gick inte så bra, för man måste tro på det och det gjorde inte dom.. Men när jag fråga hur gammal jag var så svarade den rätt faktiskt..


Filmen vi gjorde. klippt och fixat av Mollie Björk.

goddag!

Käka frukost med min favoritfågel, Solen är tillbaka för att värma oss och jag ska träffa min älskling idag och vara med han hela helgen, sen åker han tillbaka till Nyköping. Nu ska jag ut och njuta av solen. Livet leker!

Torsdag.

Idag gick jag,Sofie och Mollie till centrum, där vi mötte upp Espri, så gick vi in på ICA och köpte choklad,(allafall jag och Sofie). Sen så gick vi och satte oss i solen och chillade. Fanns ett körsbärsträd där som jag och Sofie plockade ifrån, hoppas bara inte det var det "oförbjudna trädet" som Eva och Adam åt från, haha. Men efter ett tag gick vi hem och då gick jag ut på min balkong och solade lite till. JAG FICK FAN FÄRG!!
På kvällen gick jag och träffade Madde, vi gick ner till Vallentuna sjön och skulle grilla lite marsmallows, men vår lilla lägereld ville inte riktigt sammarbeta med oss, så det blev ingen grillning. Så vi bestämde oss för att gå och träffa Jenni och Sofie som satt ute och chillade. Så vi grillade marsmallows på vårt egna lilla sätt, med en tändare. haha!
Sen kom Mollie oxå. Sen följde vi Madde till bussen och sen gick vi hem, kl 01.00 var jag väl hemma. :)
körsbär.
en söt kattunge i vårt kvarter.
en rand fck man allafall.

tisdags och onsdag

I tisdags(igår) satt jag hemma hela dagen och hade pisstråkigt men på kvällen gick jag och Sofie och köpte choklad i centrum och sen gick vi till Jenni och satt ute på hennes balkong och chillade. Snackade massa minnen från förra sommaren och kom på att vi gjorde så mycket den sommarn och  denna sommar.. typ inget. VÄDRET SUGER JU SÅ DET KANSKE FÖRKLARAR EN DEL!!! Men det var lika mysigt som alltid och bara umgås och snacka massa.
Idag (onsdag) så har jag varit utanför Jennis hus och solat med henne,Sofie,Johanna och Mollie. FÖR IDAG VAR DET ÄNTLIGEN SOL! FÖRSTA GÅNGEN PÅ JÄTTELÄNGE! snacka om att jag var lycklig! Men sen gick jag Mollie och Sofie hem och då gick vi förbi centrum och köpte lite gott,Sofie köpte choklad, Mollie likaså och jag köpte ostbågar och godisremmar. kände för och va lite different, haha eller? Men eftersom farfar fyller idag så åkte jag och min familj, (utom syrran) och hälsade på honom. Men nu ska jag se "awake" med brorsan. vi hörs!

Farfar

Idag fyller min käre farfar 80 år,
Grattis farfar Älskar dig ♥

älskling

Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i en hel månad! En bättre kille kan man inte ha,
Älskar dig massor ♥

BEYONCE

åh hon är sjukt jävla grym. Min förebild, helt klart. Tänk att se ut som henne, kunna röra sig som henne och kunna sjunga som henne..det vore nåt det!!
Det här uppträdandet är helt underbart. SPOLA FRAM 3 MIN. DÅ BÖRJAR SJÄLVA UPPTRÄDANDET.

03.25

Kanske dags och lägga sig. men bara kanske...

hemma!

Nu är jag hemma igen. Julle skulle till Nyköping på ett nytt läger där han ska vara i tre veckor. Så vi spenderade natten där. Sen så handlade vi lite och då åkte jag sån här helikopter för barn. Runt 19:30 började jag och hans mamma röra oss hem mot Vallentuna. Kom hem kl 21:00. Sen så har jag pratat med Mollie på Skype typ de senaste 3 timmarna...haha :)
helikoptern jag åkte. Lite trångt vare ju.
Skype med Mollan. hon är ju för jävla söt hon!

RSS 2.0