Norge

Åkte till Norge i söndags, för att hälsa på min pojke som är där på hockeyläger. Bilade dit med hans mamma, han visste inte att jag var med för jag lurade han att jag inte fick åka för mina föräldrar. Så det blev en liten suprise för honom. haha :)
Nu har jag varit här i 2 dagar, på dagarna är han borta hela dagen för han tränar och så, enda gången man ser han på dagen är vid lunchen och middagen. Men jag och hans mamma badar och bastar och har det chill. Finns ju spa- anläggning och allt med typ 6 olika slags bastun, sen finns det hopptorn,en rutchkanna,klätterväg, bubbelpool och massa mer. Så jag har det rätt nice här. yeye!
Riktigt fint är det här i Norge oxå. Vi är i Skien.

coola!

hah såna här strumpbyxor vill man ha!

today is saturday

Idag har jag varit med Mollie, gick till henne när det regna men när jag kom dit, BAAAM solen kom fram!
jag hade liksom värsta mjukiskläderna på mig så det blev väldigt varmt..tillslut fick jag låna kläder av Mollan.
Sen åt jag middag där och sen gick vi hem till mig, poppade lite popcorn och åt choklad och kollade på "love at first hiccup". Den var vä helt okej att kolla på, men ingen sån här jätte bra film som man ba måste se. åh nej.
Men det var mysigt och leka med henne, som vanligt. Älskar den lilla plutten. puss ♥
Gammal bild på mig och Mollan. valborg 2010.

taggad till 1000!!!

åh vad jag 'r taggad och glad. iiiiiiiihh!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

saknar

Åh förutom min pojke,min kamera, mina hörlurar och min cykel så saknar jag mina byxor som inte längre finns hos mig. Dom gick nämligen sönder, och båda var mina favoriter! Så typiskt..
mina lila jeans.
mina beiga jeans leggins.

SVAMPBOB

Svambob är bäst och så är det bara! ♥

Angelina Jolie

Igår och idag har jag kollar på film med syrran. Har sett 2 Angelina Jolie filmer. Igår såg vi "Taking lives" och idag såg vi "Beyond borders". Den första filmen är mer spännande medans den andra filmen är rörande. De var bra.
Imorn äre midsommar, eller aa idag eftersom kl är 4.00. Kanske ska ta och sova. Mina planer för imorn är alltså att åka till min farbror och fira.

fan vad epic det skulle vara!

Tänk om man skulle få gå på en Metallica konsert. Fan vad epic. Dem är ju helt otroligt grymma! obeskrivligt...♥

Aristocats i mitt hjärta.

Aristocats är numera min favoritfilm. Kollade på den senast idag, dock bara de roligaste. Igår kollade jag på hela med min syster, snacka om att vi skrattade. Men man kan inte göra annat, den är så kul och katterna är så söta och deras röster är så roliga! Filmen är bara humor rakt igenom. Seriöst kolla på den!

Igår och idag

Jag började ju jobba på mitt sommarjobb Cafe Biscotti igår, det gick bra. Erika (Pillo) kom och köpte sallad, haha. Av ren slump alltså. Sen idag så vaknade jag typ 20 min innan jag började, så jag ba slängde mig ur sängen, klädde på mig, fixade till mig lite, borsta tänderna och sen kuta jag! Och gissa vad? Jag hann. GRYM!
Men allfall idag vart det rätt stressigt vid lunchen, och en kollega var borta dessutom. Men träffade på Edmundo som är min gamle spanskalärare så vi snackade ett tag, det var trevligt. Sen kom Madde och Ellinor och hälsade på, så satt jag lite med dom och chilla, aa när det inte fanns nåt och göra förstås. :)

söndag.

Åh idag är det så tråkigt väder, bara regn regn och regn hela tiden, typisk svensk sommar. Nu ser jag fan fram emot Ukraina, så man kan bli lite brun detta år...
Idag åkte Julle till Norge, där han ska vara i 2 hela veckor, sen ska han till Nyköping direkt efter, men jag och hans mamma kommer åka dit och hälsa på hoppas jag. Så åkter jag iväg till Ukraina oxå...så vi kommer inte träffas på jätte läääänge.. tårar rinner nerför mina kinder som regnet faller till marken. Nää kanske inte men jag kommer sakna den pojken mycket allafall.
Men idag har jag faktiskt jobbat på Biscotti, från kl 12.00 till 16.30. Är helt sluut nu fan, eller jag är typ rastlös?
Men ska börja jobba imorn hela veckan, från kl 10-16. Åh inge mer sova till 12-14.. Men jag tjänar ju pengar så skönt att man har nåt och göra när Julle ändå är borta, lite tajmat eller vaaaad?? :)
urtrist väder
liksom lagom liten pöl? Fast det blir ju grönt allafall.. haha

Igår var det fredag sen kom lördag ganska snabbt.

I fredags så fyllde ju min käre vän Mollie 17 år och först var vi hos henne och käkade middag och hon öppna alla presenter, av mig fick hon en leopardtröja, några kondomer och en massage grej. Men allafall senare drog vi till Felipe och efter circa 10 min drog vi allihopa till stan, det var väl kul.  Kom hem till Espri runt kl 5 på morgon och gissa vad vi gör? Vi börjar kolla film, haha. Men tillslut somnade vi, efter filmen såklart. På morgonen eller eftermiddagen när vi vaknade så kom Mollie med våra matrester som vi hade lämnat hos henne, så åt vi det. Sen gick jag och Mollie till Biscotti för jag skulle ha möte med chefen där. När det var klart drog vi hem till mig och kollade lite på Aristocats. Sen gick hon hem för och käka middag. Efter middagen kom Isak och hämtade mig så åkte till dem. Så var jag med Julle och myste hela kvällen.
vi hittade en cykel med en pedal, som vi dessutom försökte cykla på.
Så hittade vi jättefina statyer som vi blev kompisar med.
Så vart vi kompis med konduktören oxå. han va fan skön!
Mollie, Jenni och jag.
påväg hem.
peace out.

GRATTIS!

Idag fyller min käreste vän Mollie så runt kl 7 så ska jag hem till henne och fira!
Önskar dig det bästa sötis!! love you honey ♥

onsdags

åh det var ju onsdag för 2 dagar sen som vi alla vet. Tänkte bara berätta vad jag gjorde då.
Jag och Espri åkte till täby för vi skulle köpa present till Mollie så det gjorde vi. Det var typ värsta rean på glitter oxå så jag köpte mig 2 armband och en ring och det blev 82 kr bara, nice eller vad?
Men sen på kvällen så drog vi till kyrkby och hade kul med alla folk, Min pöjk var med oxå btw. Sov över hos han oxå. På torsag så typ låg jag och dega hela dagen, var för jävla trött asso, helt sjukt... :O

tisdag

Idag gick jag och Madde till biscotti och fikade lite. För er som inte vet det redan så praktiserade jag där en månad. Allafall chefen kom fram till mig och frågade hur mycket jag skulle kunna ta i timmen. Sen så fick han mitt nummer och hoppas hoppas på att han ringer! Så det var ju lite kul.
Men sen när vi hade gått därifrån så möter vi upp Jossan, hon skulle gå och rida och så vi bestämmer oss för att hänga med, vi hade ändå inget bättre för oss. Så träffa vi en fin get där som tyckte om och gnida sig mot en, kände att vi 2 verkligen klickade! Så red Madde lite på Jossans häst oxå. Sen gick jag och Madde hem.
Det vart thaimat till middag, åh så fint det satt i magen! I alla fall efter det så gick jag till centrum och mötte upp Mollie och Iza och vi drog hem till Mollie och så kollade vi på Rango. Den filmen är ju som den är, lite speciell.
Jag på biscotti
jag och geten
RANGO

och så sitter jag här igen

Nu på lovet finner jag knappt någon tid till datan överhuvudtaget.. .(Jag som alltid brukar sitta vid datan). Men det är bra, för då vet jag att jag har saker att göra och att jag typ rör på mig istället för att bara sitta här. Men nu har jag lite kvalitetstid med min käre data, men bara liite för jag är rätt trött och tänkte sova snart :)
Men allafall jag och Julle kollade ju på bio, och ja den var väl rolig. Efteråt så drog vi hem till mig, så han fick hälsa på mina föräldrar,så sov han här och sen när vi vaknade så duschade vi, (en och en) och åt frukost och sen kollade vi på lejonkungen, men vi hann inte se klart hela för han skulle iväg på sin träning. Efter middagen drog jag och Sofie till Espri och vi kollade på någon skräckfilm som var lite knäpp, "the ward" hette den.

tjafan!

nu eftersom det är sommarlov så kan ni inte räkna med så många inlägg som det brukar vara.. men men antar att det är lungt eftersom ni nu oxå har ett liv precis som jag.
inatt dromde jag att jag hittade min kamera, åh vad glad jag var i drömmen! OM det ändå kunde vara en verklighet istället...
Just nu är jag hos min pojke, vi gör väl det vi brukar göra såhär dags, bada i poolen och sola, sen duscha och basta.
Sen ska han på träning och då drar jag hem och käkar middag, sen ska vi till täby och kolla på bio kl 21.00. Vi ska se "baksmällan 2". Den är säkert rolig, men jag bettar att 1:an är roligare. Men strunt i det vafan,Bradley Cooper är ju för jävla het så då får man lite ögongodis,NOM NOM!!!
Nä nu tänkte jag lägga mig breve pojken min och sola lite, känner mig lite osocial :)
HETA BRADLEY!

sommarlov!

Kan inte fatta att jag redan gått 1 år i gymnasiet och 3 av mina släktingar har tagit studenten. Tiden har gått så fort. Jag är allafall fett nöjd med mina betyg,åh jag är så glad!!!!! Fick 5 VG och resten G. Jag kan nog säga att jag är stolt över mig själv faktiskt! Ibland måste man ge lite credit till sig själv. Ska njuta av detta sommarlov som fan för 2:an kommer bli en enda stor uppförsbacke...ser inte fram emot det. Men ha ett bra sommarlov hörni för det tänker jag ha!!! puss på er alla ♥

Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag! Jag och familjen drog och grilla i Vaxholm med släkten, det var mysigt. Jag brände mig rätt hårt på ryggen ändå, fast jag solade inte ens ryggen...(?)  enda gången min rygg var vänd mot solen var när jag åt och det var typ en kvart kanske. Så lite konstigt tycker jag det var. Men roligt ändå. Riktigt fin bränna!
Blev även tillsammans med Julle Kulle idag, känns ovant och inte vara singel längre, med tanke på att man vart det så pass länge! :o Men ja, kul är det ju :)

lördag,söndag.

LÖRDAG - I lördags var jag på en liten släktmiddag i Näsby park. Så efter middagen så gick jag och Carina ut på en promenad, så kom vi till stranden som ligger där, och då såg vi jätte söta ankungar som låg och sov och deras föräldrar stod och vaktade, tog några bilder och tittade på dom ett tag sen gick vi vidare, så kom jag på att vi kunde gå till Hägernäs, jag bodde där innan jag flytta till vallentuna, vilket var år 2005. Så jag har inte varit där sen dess så tänkte det kunde vara kul och se. Så vi gick dit, tog typ 45 min kanske och gå. Men de var riktigt kul och se, man fick massa flashbacks liksom. Men sen vart det tårta så min snälle pappa kom och hämtade oss därifrån för vi orkade inte gå tillbaka haha. Så åt vi tårta och umgicks lite till innan vi drog hem.
SÖNDAG - I söndags så var jag med Mollie, vi satt ute i solen och snackade massa, sen åt jag middag där, och sen hade Fanny bakat (som vanligt), muffins denna gång. Så jag,Mollie,Fanny och Emelie satt och spelade "Med andra ord" och drack kaffe och åt muffins. Sen spelade vi kort oxå, "tecknet". Sen hämtade pappa mig typ 00.40 :)

fredags, både kul och inte.

Felipes födelsedagsfirande i stan, åkte in med Jenni och Espri och i stan mötte vi upp Rebecka,Sally,Madde och Jossan. Så drog vi dit och där var även Ronja + massa andra man kände. Och massa folk man inte kände oxå. Vi kom dit 23.00 och så åkte vi hem när det var morgon, kom hem typ 06.00. Allt var kul förutom att min kamera blev snodd, och min plånbok, men vi hittade plånboken men då var busskortet borta. Så jag vart ledsen, mest för kameran då, så om ni har sett en Panasonic kamera som är svart hör av er till mig, skulle uppskattas! kanske hittelön oxå? ;)
Men så ni får typ nöja er med min mobilkamera framöver. lär ju typ få en ny på min födelsedag, men kul då att man fyller om ett halvår. jo men lite tur då att födelsedagen inte redan varit i år..måste ju tänka lite positivt allafall. typiskt att det ska hända mig, alltid!!!
Vem ska nu ta massa bilder om inte jag?
saknar den ♥

torsdags.

Min släkting Markus tog studenten i onsdags,men firade det i torsdags. Så vi var där från kl 15.00-22.00. Det var roligt, god mat, efterrätt, uppträdande, lekar och massa dans och musik förstås, och trevligt folk. Men när det var slut så drog jag hem till Julle. :)

onsdags.

I onsdags så tog Julles två kusiner studenten så vi drog dit och firade dom lite. Sen kom vi hem typ vid 10, och då stod jag och Julles morsa och rockade loss till banditrock, haha och Julle ba satt och kolla på oss som om vi var dumma i huvudet.. Men jag hade kul allafall. :) tog tyvärr inga bilder med kameran för den hade inge batteri, men så lägger upp en bild på mig på mig och Julle ba, det får duga.

tisdags

ja i tisdags vare orientering med skolan i skavlöten. Orienterade med Stoffe och Oscar. Det var fint väder, men det var fan inge kul. Myggor överallt och eftersom jag hade shorts på mig så fick jag ju miljarder myggbet. jävla skit. fyfan vad dom ska klia!
Men vi var klara efter typ en timme och då drog jag hem och duschade, sen kom Ronja och så var vi ute i solen lite och hade det mys och snackade en massa. Det var mys. har saknat den tösen!
Såhär fina ben fick jag.. och det här är bara en sida ni ser.

RSS 2.0