wonderful day!

den här dagen har fan vart så himla bra! förutom min 2 h försening så har den vart grym tycker jag.
Det kom en kund dit som var från Ryssland och då sa Sami att jag var från Ukraina , så vi började snacka med varann på ryska. Det var lite kul. Sen kom det en tjej som var spansk och kunde ingen svenska eller engelska så då fick jag säga till henne eftersom jag kan lite spanska för jag lärde mig det i grundskolan. Så det vart mycket språk idag. Men sen kl 2 när jag skulle äta lunch så kom min mamma som värsta överraskningen.  Då blev jag glad kan jag säga dig. Så köpte hon en cheesecake och så bjöd vi på latte. Så åt jag min lunch (lasagne) och pratade med henne och hade det trevligt. Sen så väntade hon på mig den sista halvtimmen. Då precis när jag skulle gå så träffar jag min förra engelska lärare jag hade i grundskolan, så jag hälsade på henne och bytte några ord. Så det var kul och träffa henne också. Sen gick jag och mamma och så köpte vi oss en varsin ring. min var riktigt fin,äkta silver med en grön sten!
sen när jag kom hem så rotade mamma igenom saker hon inte ville ha, så fick en till ring och 1 par lila örhängen. så de var nice!  sen så har jag tagit massa bilder oxå. härlig dag helt enkelt!! :D
ringarna jag fick. den gröna köpte hon. älskart! =)
de lila örhängena jag fick, förövrigt är grön och lila mina favoritfärger.
så sminkade jag mig litegranna.

åhh vad nice!

ville bara sägs att jag är ledig idag och det är grymt jävla skönt, fint ute oxå!
har nyss käkat en gorbys, så gott :D
juste en rolig grej som hände igår kväll, jag hade borstat tänderna och så sa jag godnatt till föräldrarna och sen gick jag upp för trapporna och la mig i sängen. då kommer syrran in och börjar prata med mig, när hon har gått ut igen då får jag för mig att jag ska borsta tänderna så jag går ner för trapporna igen och då ser min mamma mig och då frågar hon mig
-hade inte du gått och lagt dig?
och då blir jag påmind och då svarar jag - jo just det! så går jag upp igen :D haha
(jag med mitt korttidsminne)

WTF?!?!?

Det är typ april om en sådär 2 jävla dagar och det snöar fortfarande?! VAD ÄR GREJEN LIKSOM?!
vädret om inte du skärper dig då ska du få se på fan... :@
det är typ sol sen snö sen sol, vädret har typ beslutsångest och kan inte bestämma sig för om den fortfarande vill ha vinter eller om den ska börja med våren -.-
ge oss vår nu!!!!  Innan Sveriges befolkning blir ännu mer upprörda...

R.I.P mina älskade smycken

som jag sa så tappade jag bort min äslade ring och båda örhängena i fredags, vette fan hur, men först var ena örhänget borta när vi kom till Jocke,Sen när vi drog från Jocke märkte jag att ringen var borta. sen i slutet av kvällen försvann andra örhänget. fast det var kanske lika bra, vad ska jag me bara ett öthänge till?
Men ringen är jag mest ledsen för,  för den var bara 2 veckor gammal ju och den var så personlig och jag hade gjort den själv... min favorit av alla smycken jag har,men nu finns den inte längre hos mig <3
örhängena, fick i julklapp
min älsklings ring <3

söndag 27 mars

städade rummet, sen kom Ronja och vi la upp bilderna från i fredags och så åt hon här oxå.
alltid lika kul och vara med Ronjisss. :)
såhär fint skulle Ronjas barn vara om hon skaffade barn med sig själv ;)

lördag 26 mars

vaknade, var fett bakis (även fast man hade druckit massa vatten innan man gick och la sig)
hah undra hur det hade vart då om jag inte hade druckit nåt vatten då...
men allafall så hoppar man in i duschen och sen ligger och typ dör i sängen för man e så bakfull. så ska man få gäster kl 5, eftersom vi skulle fira syrran och pappa som har fyllt år. så äre bara och bita ihop och börja fixa sig och leka att man mår bra typ. haha men det vart bättre sen när jag hade fått i mig mat. men min yngre kusin märkte att jag var lite tystare än vanligt.. haha.  men sen när ja och Carina gick ut med Anton (deras hund) så hittade vi en vagn men en femma i, och då tog vi vagnen och körde den till centrum för att få ut femman för att sen köpa en choklad. ni vet ICAs 5 kr choklad. sen var det tårta och även lite dans. det var kul :D
syrrans tårta
papis tårta
kusinerna
mina föräldrar
pappa och hans syster.

fredags 25 mars

Ronja kom hem till mig och så gjorde hon en frisyr på mitt hår, hon går ju frisörlinjen trots allt. så gjorde hon en på sig själv oxå, och jag skötte sminket på oss båda :)
sen efter att jag hade käkat middag så drog vi till Jocke,så var vi där och drog lite shots ni vet. sen så drog dom till tegel förutom Rickard då, så han hänge med mig och Ronja till kyrkbyn, så kom vi dit och där bjöds det på massa öl, så det var ju skoj, men jag skulle nog nöjt mig med shotsen hos Jocke. Men det var en kul kväll ändå (förutom att mina smycken försvann) :/
frisyrerna
skojade lite
hittade ett handtag
jag jocke och ronja
sen blev det lite snuskigt
och sen lite gangbang
flaskkuk
jasse och jag
calle jag och Erik
sidecut
Erik Felipe Ronja och Rickard.
sista bilden som togs :)

onsdag

har varit lat och inte orkat blogga, hade inte så mycket och säga heller. Men i onsdags var jag med Mollie allafall en stund och det var kul såklart ;)

från halsband till ring

valde att göra om ett halsband till en ring istället. resultatet ser ni här.
tog bort den dinglande saken, dels för att den var jobbig och så att man kan göra ytterligare en ring med den.
halsbandet blev förändrat till detta istället :)

VÅR

Nu är våren och solen äntligen tillbaka!
och det är inte bara soligt ute det är varmt oxå, jag yp svettades sönder..
släng bort vinterjackorna och fram med vårkapporna! :D
HAPPY HAPPY FACE!

skorpion

just det! har gjort en ny ring, tänkte att den passar mig eftersom jag är stjärntecknet skorpion. älskar den för det är så jag! ;)
funtar på och bli designer fan!

Söndag 20 mars

I söndags så åkte jag och familjen (förutom brorsan) till farmor och farfar i vaxholm.
Sen efter maten så kom Elena och Linda (syrrans kompisar). så gick jag på toa och när jag kom tillbaka satt alla som klister vid min data, de kollade bilderna från syrrans födelsedag. så efter det, så sa syrran att jag kunde vara med och umgås så då gjorde jag det, vi kollade på "flickan som lekte med elden" eftersom den gick på tv, haha fast vi hängde inte med hela tiden för vi snackade. sen så spelade vi kort innan de drog hem.
sen innan jag la mig kollade jag på ana gina show, de två sista avsnitten av säsong 2.  :)
Linda och Elena (bild från syrrans fest)

Lördags 19 mars

I lördags så skulle jag vara med Jenni, eftersom hon har precis kommit hem från Thailand, hon och Sofie, men Sofie skulle vara med sin boy. har saknat de två massor allafall!
men allafall hon typ svara inte på telefonen eller nåt så efter att jag och min bror hade varit och köpt godis så gick jag till Jenni (hon bor ganska nära). då låg hon typ pch sov den ungen, det är ju rätt stor tidskillnad, kl var typ 21.00 när jag kom till henne och då är den 03.00 i thailandet. men hon var fan jätte brun, och hon hade tagit en tatuering den jäveln! skitfin :)
men hon fick tydligen inte gå nånstans och inte släppa in nån heller för sin mami, jag som ville umgås :(
så hon följde mig halvvägs hem, sen så när jag kom hem så kollade jag film med brorsan istället. vi såg på "and soon the darkness". det skulle typ föreställa en skräckfilm fast det var typ inte det, men vet inte rikigt vad jag tyckte om den filmen, sett bättre, men den funkade ju. det är det bästa sättet jag kan uttrycka mig på :)
jag och jenni.
juste Jenni är jättelik flickan i  filmen "sisters keeper"
flickan i sisters keeper

pappas dag

I fredags när pappa fyllde år så mötte jag upp föräldrarna i centrum direkt efter jag hade slutat, så köpte vi tårta och så, köpte semla oxå! inte ätit på år och dar så tyckte det var dags medans det ändå fanns till salu i butiken.
sen så åt vi middag, sen tårta och då öppna han presenterna, av mig fick han ju minikortlek och litet ölglas/shotglas.
av syrran fick han en bok om erotisk massage. så det var kul.
Sen kollade jag och syrran på "black Swan" och jag kan bara säga en sak, koll inte på den! Den hade knappt en handling, det bara hände saker hit och dit, sämsta! ångrar att jag spenderade mina levnadstimmar på att kolla på den där skiten..så dålig var den, jag överdriver inte. det är det värsta...:O
tårtan,(p.s den är inte lika god som den ser ut)
när vi sjunger för han
pappa blåser ut ljuset.
han skär upp första biten
han  öppnar första presenten från mig
hans reaktion när han ser vad det är, (minikorten)
hans reaktion när han ser vad det är i andra presenten han fick av mig (ölglaset)

cumpleaños feliz

Idag fyller min pappa 41 år, shit han har passerat 40 strecket, börjar bli gammal gubbe nu ju! HAHA
Men gott folk har ni sett vädret eller? jävla skit, har ju fan snöat hela dagen, inte lite heller, nej det är snöflingor i mängder som kommer emot en med fart! hatar det... men det sägs att det ska vända nästa vecka och att det ska bli +15 då :O låter ju rätt nice!
så ska bara vara hemma idag och äta tårta och mysa med familjen, kanske kolla på någon mysig fim rulle ;)
min pappa, och så mamma där oxå ;)

KREATIV

satt och gjorde ringar idag efter praktiken, vart 5 st coola ringar. limmade i princip bara på saker jag tyckte var ballt och använda som ring. så tog jag mina ringar och limmade på skiten. tänkte ni skulle få se dom nu :)
en peng (från Ukraina) dom har 2 öringar där.
en rosett som från början var ett hårspänne.
först var den såhär,
sen fick den bli såhär istället :)
vilken av dom hade mest ballar av stål tycker ni? ;)

praktik

Började praktisera idag på cafe biscotti. det var väldigt trevligt. var lite nervös, för att göra fel och så. Möttes av pratglada William. Hans fru heter också Kristina haha. Det första jag fick var arbetskläder, sen visade William mig runt i byggnaden, vart alla grejer fanns och så. Sen visade han mig hur man gjorde kaffe,cappucino och hur man gjorde i kassan. Så sa han att om jag var duktig skulle jag kunna få sommarjobb. Sen gick jag runt och serverade kunder och plockade undan efter dem. Sen efter en timme så kom Emma, en tjej som jobbar där också.
Hon visade mig hur man gjorde sallad och så. Så det fick jag göra oxå. när folk beställde det, och det gjorde dem verkligen massor på lunchtid.

Trodde inte det skulle vara så himla mycket och göra men jag insåg fort att det är rätt stressigt ibland. Man måste hålla igång hela tiden och vara trevlig mot alla. Fick inte någon lunch förens efter kl 13.00. så stressigt är det!
Personalen  pratade hela tiden arabiska med varandra och då kunde jag ett ord på arabiska som jag lärt mig länge sen, som var ”kas achté” och betyder ”knulla din syster”.  Så då sa jag det till dem och dem började skratta jätte mycket. I slutet av dagen hade jag redan fått ett smeknamn och det var chrisi. Haha. så fort jag kom hem så gick jag och la mig, somna dirr. hade så jävla ont i fötterna. måste fan ta bekvämare skor imorn asso. annars kommer jag aldrig orka.

måndag

Idag var det en ovanligt rolig och trevlig måndag, ingen sån där skolångest eller så som man har annars.
kom försent med typ 20 min, men inte fick jag skit för det för lärarn var fan inte ens där, vikare i matte så han trodde inte skulle ha nån lektion idag. (vi byter schema varje vecka), så det var nice. sen så flöt resten av dagen ba på, på lunchrasten så kollade vi halva filmen "are we done yet", sen så fikade vi sista lektionen och allt, bullar och kaffe så det var gött! sen så var jag med Espri och Mollie efter skolan, hemma hos Espri. hon ska få ett syskon! hon fick typ reda på't nu och barnet kommer om typ 2 månader bara :O men fett kul för henne ju!!
hon vill ha en lillebror för det är det enda syskonet hon inte har ;)
Mollie och Espri, fina vänner det!

syrrans kalas

Igår så hade ju syrran sitt lilla 18års kalas, då var temat svart, så alla skulle alltså vara svart klädda förutom hon då.
först så var vi i lokalen här där vi bor, och åt middag, (klyftpotatis med kött och beasås) , sen var det presentöppning och sen efterätt. sen så drog vi vidare till en lokal i kragstalund och fortsatte festen där, jo varför bytte vi lokal för? låter ju jävligt ologiskt ellerhur?! varför inte bara stanna kvar? jo ska svara på den frågan nu, det är ju så att vårt dumma kvarter vill att det ska vara släckt kl 22.00, för att annars störs grannarna, för folk bor rätt nära lokalen. så därför bytte vi. så vi kunde köra hela natten. kl 03.00 tog festen slut för övrigt ;) men det var trevligt och kul och som vanligt tog jag massa foton, (dels för att jag skulle vara kamerakvinna), min syrra ville det. ;)
och så vare dans!

grattis Ronjisss

Igår fyllde Ronja år och då så firade vi självklart henne, så tog bussen och åkte hem till henne, så väntade vi på dom andra gästerna, sen när dom hade kommit, vilket var en timme senare så åt vi middag, det var tacos, skitgott!
Sen åt vi efterätt oxå såklart, det var en tårta som Ronja hade gjort själv, den var grymt god, marängbotten,chokladpudding, grädde, strössel, choklad flisor. mumsigt värre!!
Runt kl 9 så drog vi alla hem till Joel och fortsatte fira henne där.  Det var en rolig kväll!
presentöppning
skål för Ronja!
fika dags
grymt stor tändare
Sara sminkade allas läppar röda. förutom Ronjas
vi hade lite kul på tåget
dansa skulle man göra oxå såklart
fin bild på Nicke och Ronja
födelsedagspuss!
fanns ingen mat så vi käkade blommor istället
gruppbild nr 1
gruppbild nr 2
Ronja tog mig bakifrån, det var nice
Ronja hade lite kul med min kamera :)

torsdag 10 mars

när syrran fyllde år kom faster över med sin familj och fikade. Då bestämde jag och Carina oss för att gå ut och åka pulka medans det ändå fanns lite snö kvar,eftersom vi inte hann det senast hon var här. så vi tog en snowracer och en till pulkasak som vi hittade, så gick vi till backen och åkte. Jag gjorde illa mig på snowracern oxå,så jävla duktig som man är, Carina filmade det oxå,men annars vare kul!
en ring syrran fick, äkta pärlor och silver,men hon ville inte ha den så då fick jag den istället,nice!
tårtan.
vi sjunger för syrran
Carina åker snowracer
och så ramla hon fram
jag bär upp snowracern för backen
resultat av att åka snowracer.
syrran fick denna tröja av mig oxå, hon gillade :)

grills

forgot to tell ya but Ive got grills yesterday, really nice i think. what do u think?

grattis!

Idag fyller min käre storasyster 18 år! Grattis syrran hare!
bilder på mig och syrran

BLANDAT

Solen börjar komma fram mer och snön börjar försvinna, våren är här! det enda negativa är det blir så jädrans mycket pölar överallt, läcker in i skorna, inget mys med det jö. :/
Såg en film idag, "the last kiss" och den var ju lite cp den filmen, JD från scrubs är med i den och Summer från O.C, bra skådespelare men dålig film.. slutet var liksom tråkigt, bara rakt igenom sådär, blankt.
Tråkig grej är att man har handelsprov på fredag, kanske borde slänga mig i väggen och öva lite, men ba kanske?
Bra grej är att det är praktik nästa vecka och så har vi det i en hel månad, så jävla najjs mannen!
Mysig grej är att jag nyss duschade med min birdie som jag älskar så djupt! ♥
tösen då, hon har en speciell plats i mitt hjärta.

tisdag 8 mars

Idag åkte jag till Täby med Madde, för jag skulle köpa presenter till Ronja, syrran och pappa. det var liksom lite brådis eftersom syrran fyller på torsdag, Ronja på fredag, sen pappa om en vecka. :)
kan nog lägga upp bilder på vad jag köpte eftersom ingen av dom läser min blogg.
köpte även en ring till mig själv, var ju tvungen, kostade bara 50 :- på lindex, värsta kapet ju! kan man inte missa för ens 5 öre :O
På tåget hem träffa jag Janine, Hampus satt på tåget oxå. men så jag och Janine satt och snacka om allt och inget, trevlig och fin brud det där! sen när jag kom hem så fick jag hörlurar av pappsen, så snel hest han e, sen en snel farfar som gav oss 10 000 kr (i handen) som vi ska dela på, aldrig sett så jävla mycket handpennig för helt sjukt äre jö,fina släktingar man har då!! :D
Idag kom även en viss person hem från Afrika,vill ni veta en sak? jag tycker den personen är fin ;)
syrran
till pappa, mini kort och ett shotglas
som liknar ett ölglas
ja mini var ordet
en till syrran, en till vännen
ser ni vilket kap jag hittade?!

kvinnornas dag

Idag är det kvinnornas dag, och då tänkte jag det passade bra att säga vilka mina kvinnliga förebilder är.
och det  är Beyonce och Christina Aguilera. för dom är fantastiska människor, de är otroligt vackra och deras röster är helt amazing bra!
vilka är eran kvinnliga förebild? tell me please :D

Lördags

Åkte till Jacobsberg, mötte upp Ronja och Joel där och så åkte vi till en kille i stan som hette Dennis, och krökade lite med han och hans 2 kompisar, körde ölspelet och snackade. sen kom det massa brudar, typ 5 st, dom var faktiskt trevliga. haha en rolig grej som hände var att jag och Ronja gick ut och skulle ta en promenad och då så köpte vi även korv i korvkiosken, han som jobbade var fett skojig, han sa att mina ringar var fina oxå!
men allafall och då var det 2 andra killar i 18 års åldern som oxå skulle köpa nåt, så jag och Ronja började prata med dom och så ringde Joel och så sa vi att vi hade träffat på 2 killar och frågade om dom kunde komma, då sa han låt dom komma upp och så lät vi dom komma upp, och då får vi värsta utskällningen om att vi är respektlösa och grejer, haha vafan?! inte av han som bodde där, utan av hans kompis..han var fett dryg kan jag säga. inte just för utskällningen utan överhuvudtaget, han kanske inte va seriös varje gång han la en dryg kommentar (vilket var så fort han öppna munnen) men ändå drygt beteende...
det var det, sen åkte jag och Ronja och Joakim hem till han, kröka lite til och kollade roliga youtube klipp, sen drog jag därifrån, och då var kl typ 05.00. och bussen höll på och missa mig, om inte jag hade viftat med armen..
såhär såg jag ut då, och där e ringarna jag hade, haha.

godnatt hare

orkar fan inte berätta om min lördag idag, men jag tar det imorn.
lovet är slut och det är skola imorn så om jag vill vakna i tid så är mitt enda val att lägga mig nu och det tänker jag göra oxå, tur då att jag är trött (ovanligt mannen). så tänkte ba säga godnatt på er alla så hörs vi, pussen!!
så ser man ut, aa

TIGGARE, min krönika

Igår så åkte jag pappa och brorsan till stan för pappa skulle förlänga sitt presentkort på viking line. och det finns en sak i stan jag inte förstår mig på och det är luffare och tiggare, ja men liksom ställ er upp och ta tag i ert liv och skaffa ett normalt jävla jobb som alla andra och sitt inte där och be om andras pengar som dom tjänat, för dom förtjänar pengarna allafall, och folk tjänar inte pengar för att ge dom till folk som inte orkar jobba. plus att de flesta tiggare tar pengarna och köper alkohol eller annat skit för dom, så varför ska man bidra till deras missbruk? man gör ju bara en björnstjänst.. man hjälper dom ju mer då om man inte ger dom något. om ingen skulle gett dom pengar skulle dom ju inte sitta där för det skulle inte hjälpa va? varför vill man skämma ut sig så mycket ens? att sitta där och tigga bevisar ju bara vilken nolla man är som inte gör något vettigt av sitt liv...patetiskt!! tänk om alla skulle vara tiggare? vafan skulle hända då tror ni? jo ingen skulle jobba och typ världen skulle gå åt helvete..så snälla ta tag i era liv bara, svårare än så är det inte..
// en person som har en massa åsikter
den här killen såg jag igår. visst det är ju lite synd men han kan ju göra nåt åt det, right?

fredags

haha när jag gymmade me Madde så körde vi spinning i 45 min, snacka om att jag typ var helt jävla död efteråt?
Men det var jävligt skönt och få träna bort lite svull man ätit, hihih.
drog hem och duschade efteråt, sen åt jag middag och så drog jag och mötte Espri i centrum så köpte vi lite svull hehe. jag köpte ostbågar och zoo-apor och Espri köpte chips och oreos. sen drog vi hem till Espri coh kollade roliga filmer, "the other guys" och "jackass 3D". riktigt trevligt vare!

ba allt

Igår kväll så var jag med Espri och vi kollade 2 filmer, the last exorcismen och nån annan gammal skräckis. som inte var läskig utan mer bara..knäpp :)
haha sen när jag kom hem, (02.00) så ville pappa lukta på mig för och se om jag hade druckit, likosm vafan?
Har nyss käkat frukost, åt gorbys, så jävla gott! Om en timme ska jag gymma med Madde, ska bli nice.

Dagens heting


HISS ELLER DISS

DAGENS HISS: Bra musik, som man blir taggad av. för vem älskar inte musik? och den där känslan man får när man hör en jättebra låt, så man bara vill höja till max och typ bara sjunga och ha lyckorus. bara för man får höra en bra låt. Musiken gör stor skillnad i vårat liv.
DAGENS DISS: Segt internet. visst är det jobbigt när internet fuckar upp? man behöver ju typ det hela tiden, så man blir ju alldeles galen när det ska hålla på och dampa. stress hormonerna sätts igång och det är ju inge bra..



1 mars

Det är redan Mars vafan! fort tiden går...
Igår så drog jag och Ronja till Joel där även  Oscar var. vi började köra förspelet och sen tog vi dit några fler. så senare kom Nyman,Tegen,Thomas,paxen,Ibbe,Kray,David. 3 Danderydbrudar kom oxå men dom drog rätt snabbt. men haha jag hade roligt :)
Joel som vi var hos
alla grabbarna, förutom Oscar och Joel
Ronja och Tegen dansade
Thomas och Nyman, busisar
jag och Ronja försöker få av Nymans tröja.
vi fick ju av den! *SCORE*

TEST VIDEOBLOGG!!! :D

JAG HAR JÄTTEKUL MED MIN KUSIN SÅDÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN! har vart med henne sen kl 14.00, så har hon hjälp mig massor med bloggen, och gjort om den och allt som ni ser! :)

RSS 2.0