Happy Halloween!

Idag är det faktiskt halloween, alltså endast tre dagar kvar tills min födelsedag, hell yeah!
Julius åkte iväg idag, han kommer hem på torsdag, hoppas han klarar sig där ute i vildmarken nu!
Saknar honom redan.. ♥

Lördagskul

I lördgs så drog jag till Gym och Sim med min papi runt tre tiden. Så gymmade vi en timme då jag brände 500 kalorier, älskare! Sen simmade vi oxå i 45 min, och bubbelbadade. Sen på kvällen drog jag till Julius och så åt vi middag och sen så fixade jag mig lite och efter det drog jag,Julle,Isak och Adde till kragstalund på Linas födelsedagsfest. Det var roligt.
Jag och Julius på vänster sida, Lina och Jennifer på bordet.

HÖSTLOV!

Det är fucking höstlov nu ju, yey!
Men det är redan måndag, har gått skit fort..
I fredags så skulle vi gå till skolan 8.20-15.30 som vanligt och vi skulle haft prov på morgonen. Men så försover man sig och tänker "FAN DÅ" men så får man reda på att läraren ändå inte är där och vi börjar 12.30 då vi ska redovisa, and thats it! Så jävla skönt, så man sover ut, kommer till skolan, lyssnar på allas redovisningar, redovisar själv och sen går man hem igen. Awesume!
Senare möter man upp sin pojke i centrum, som har en grön ballong i handen, lilla barnet!
Efter middagen drog jag till Jenni som satt barnvakt åt sin granne, så jag gjorde sällskap där. Sen kom även Mollie och kort därefter även Espri. Vi satt och kollade Idol och tack och lov så åkte Linni äntligen ut! Fattar inte vad hon gjorde där överhuvudtaget, ingen vidare talang där inte..
Runt 22.00 så drog Espri och Mollie, men jag och Jenni myste fram till kl 02.00. Det var mysigt!
NEJ LINNI DU ÄR INTE BRA PÅ ATT SJUNGA, TYVÄRR! :/

imorgon

Imorgon fyller min vän Sofie 17 år, eller snarare om en halvtimme, glöm inte att gratta henne!
Och ännu bättre är att det blir höstlov imorgon oxå, ska bli så skönt, då ska jag oxå fylla år och jag ska vara med mina vänner som man inte är med så ofta annars, när jag kan så kan inte dom och så tvärtom, så det suger ju.. speciellt när man bara har en helg på sig att umgås, för lite!
man får nöja sig ibland med att bara hänga med sitt husdjur, ovanför er ser ni två bilder av mig och min fisk Henry. Vi har en mycket fin relation. puss på dig Henry!

snacka om drömkropp

högst på min önskelista

Igår den 26 oktober

Igår fyllde min kusin Mats 19 år, så Grattis till han!
Men allafall nu går vi över till vad jag gjorde igår.
Efter skolan åkte jag och Julius till Täby och första butiken vi gick in i var H&M,där vi även stannade tills det var en halvtimme innan stängdags.
jag fick med mig 2 par trosor,en tröja,en BH,2 par jeans, sportbehå och det för endast 586 kr. Det hann jag köpa första halvtimmen dessutom, så snabb är jag. Ba kom in i butiken, plocka på mig massa, prövade, köpte.
Sen kom mina föräldrar och då fick jag även med mig jeansleggins,en vinterjacka,hårfärg,tights och mascara, det blev 856 kr. Sen köpte jag även en present till Sofie. Julius köpte 2 mysiga tröjor.
Sen åt jag och Julius på Subway och sen åkte vi hem till mig, strax därefter hämtade Julius mami oss och vi åkte hem till honom, gissa vad vi gjorde då när vi kom fram? Vi sov. Sen så var det dags för mig att åka hem. HA!
Skulle vilja lägga upp bilder på plaggen, men har tyvärr no kamera..
men denna blid togs igår så den får duga

Lördag 22 okt

I lördags så drog jag och min kära pappa till Gym och Sim för att träna. Vi höll på ett bra tag i gymmet, hade ingen riktigt koll på klockan men typ 1 h 30 min. Jag brände runt 500 kalorier. Sen skulle vi simma också, men så efter att vi simmat i ungefär 10 min så säger en röst i högtalaren att simhallen stänger. Så ja, det vart en kort simtur för oss helt enkelt..stänger 17.00 på en lördag vafan är det för tider? Det är ju då man har mest tid till att träna liksom.
Men sen gick vi och handla och hyrde filmen Rio, så drog vi hem, åt middag och så. Runt 21.30 kom Julius från sin match, de vann med 3-0. Så duktig! Så åt han mat och efter det satte jag, Julius och pappa i mitt rum och åt popcorn och kollade på filmen. Den var rolig.


I FREDAGS

I fredags så kommer man till skolan typ halv 9, får reda på att de inte är lektion så jag kan gå hem igen,kul liksom.
Men runt tolv tiden så skulle vi in till täby med skolan och registrera våra UF företag på banken. Så sänger dom precis då av tekniska fel.. typiskt. Men vi fick hjälp i alla fall men vi fick vänta utanför då. Men när det var klart så kom Julius för han skulle handla lite kläder, han fick med sig 2 fina skjortor och 2 par klalsonger från Dressman och så ett par jeans från G-star. Sen fick vi skjuts till Vallentuna av Julles vän Patrick. snällt av han!
Så gick vi till Julles mamis jobb och sen åkte vi hem till dom, gjorde ett litet stopp vid ICA, så hyrde vi 2 filmer som vi sedan såg på under kvällen. Vi såg Dumma mig och Monsters vs Aliens. Det var mysigt.sen sov jag såklart där oxå.

P.S

Man kunde inte kommentera förut, men nu kan man det så kör på med kommentarer, men bara om dom är snälla annars vill jag inte ha :) haha
Det tackar vi min kusin Carina för, tack tack!
Puss

ba så ni vet va

Igår så var det fikadag i skolan, så det bjöds på kaffe/te, muffins/bullar och chokladbitar. Så det var ju nice!
Sen runt sex så drog jag till Gym och Sim, mötte upp Erika och hennes mamma och så körde vi ett zumbapass.
Efter det så gick jag på löpbandet en halvtimme, brände ca 200 kalorier, det kändes skönt. Sen gick jag hem med brorsan som oxå hade vart där, så käka vi middag och så.
Sen drog jag och sov hos min älskling. MYS!

Lördag 15 okt

Hej i lördags så åkte jag och la familia till Arninge för att shoppa lite smått då. Jag inhandlade handskar,två par skor (höga och låga), en bh och en vit tröja. Det var i princip det jag hann få med mig innan det var stängdags.
Åkte hem till Julius senare på kvällen och vi drack cider och spelade kort, det var mysigt.

fredag, 14 okt

Igår så vare en skön dag,skulle sluta halv 4 egentligen men fick sluta innan kl hann bli två. NAJZ!
Carina kom till mig (hon som gjort om min blogg), tack för det!
Sen så åkte vi in till stan, kollade på what's your number på Sergel bio, den var rolig och bra.
Sen käkade Carina på Donken och sen drog vi hemåt, var hemma runt halv 11 och filmen var slut innan kl 9, haha.
Carina och jag.

Random



min kärlek till dig

sötnosen gosar in sig bakom spegeln som vanligt. ♥

EPIC


orättvist.

Varför är livet så orättvist? Jag förstår inte. Vissa blir snygga,smarta,rika och hela det där kitet medans andra föds handikappade eller missbildade av något slag som de är tvugna att leva med resten av sitt liv.
De rika som har det så bra, alltid mat på bordet, ett alldeles för stort hus, asisstenter,städare och allt möjligt och ändå grinar dem och beklagar sig?
Sen är de dom där människorna md otur, som är osmarta, har någon slags sjukdom, ADHD eller Downs syndrom,föddes fattig, som inte ens har tak över huvudet, som inte garanterat får mat varje dag.
Eller de där människorna som helt enkelt har tak över huvudet och mat varje dag, men de blir slagna eller våldtagna av sin farbror eller kusin..de blir skadade för livet.
Eller de som hamnat i en olycka och blir förlamade eller får en hjärnskada. Eller de som är döva,blinda.
Det är hemskt att livet ska vara så orättvist.
denna tjej har haft tur.
att vara blind kan inte vara det roligaste.
så hemskt att folk ska behöva leva så här, stackars.
Downs syndrom.
sen kan man ha fått detta hemska ödet oxå, men skönt att det gick att minska den.

Grattis broder!

Idag fyller min lillebror 16 år och jag fyller 17 om en månad typ. Men Grattis på dig lillebror! ♥

fredag,lördag,söndag.

Hej ska informera er lite om vad jag haft för mig denna helg då!
I fredags så var jag med Julle efter skolan som vanligt då, sen på kvällen så gick jag till centrum och mötte upp Ronja,vi åkte hem till Jemma för att sen åka till Felipe, där det var massa gamla kontakter,så det var kul, de flesta var trevliga och så. Sen runt halv 1 så drog de flesta, så då väntade jag med Espri på hennes tåg och sen drog jag hem till Sara Brattberger.
I lördags vaknade upp hos Sara, Jag, Malin och Sara gick upp och gjorde makaroner köttbullar, åt lite av det sen typ sov vi lite till, runt 5 åkte de hem till Malin och jag drog hem till mig. På kvällen åkte jag hem till Julius och vi ba tog de sjukt lungt, var en aning seg liksom.
I söndags så vaknade vi runt 11.00 och så käka vi frukost och så,sen skulle han på träning och jag åkte hem till mig och chilla, runt 4 kommer hans bror och hämtar hem mig till dem och där är deras släkt då, och man såg ju rätt fin ut, värsta chillmode, mjukiskläder och no makeup. Så spelade jag lite playstation med lilla Wilma,så söt!
Efter alla dragit sig hemåt så la jag och Julle oss i sängen och somnade, sen vare dags för min hemfärd.
sova,det gillar vi ju att göra.

4 månader

Idag har jag och älskling vart tillsammans i 4 månader. Så vi lekte efter skolan, jag bakade chokladrutor och så myste vi. Sen skulle han iväg på träningen. Så vi hann leka i typ 3 timmar bara. Åh jag älskar när du tittar sådär busigt på mig med dina fina ögon, aldrig sett några finare ögon faktiskt.
Vackraste människan i hela universum och han tillhör mig,hur tur har man inte då?
Jag är så lycklig. Vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Jag var så tom innan jag träffade dig, hade en extrem längtan efter kärlek. Så kommer du där, min ängel och räddar mig. Älskar dig mest min underbaraste! ♥




5 oktober

Idag hade jag en lektion och det var kommunikation. från 8.20-9.30. Vaknade kl 08.00 så fick lite bråttom, men jag kom ändå bara 10 min sent. Sen drog jag hem och och la mig och sov igen,haha. Sen runt 15.00 så kom Jullebulle och hans bror och hämta mig, så hade de köpt mat, så då åt vi det. Sen så myste vi bara resten av tiden.
Men nu är jag trött och ska kolla lite TV sen sova. godnatt :)

4 oktober

Idag har jag haft en underbar dag!
Åkte in till stan på dagen med min Engelska B grupp, tåget gick 10.50. Vi skulle till Vasamuseet så när vi kom dit så kollade vi på en kort filmsnutt om Vasa skeppet som var en halvtimme lång. När vi kollat klart så blev vi guidade av en kille som visade oss runt på museet, tog oxå en halvtimme. Sen fick vi åka hem, var i Vallentuna igen runt 14.00 och då mötte jag upp Julle och så gick vi hem till mig så hämta jag några saker sen vart vi upp hämtade av Isak (Julles bror) som körde oss hem till dom. Vi duschade, åt popcorn och kollade Simpsons och Family Guy. Sen kom Julles mami och vi åkte in till stan och träffade Julles faster och hennes son Curtis. Vi åt på  kungshallen och vi åt kinamat på Sawadee. Sen gick jag och Julle till Sergel och skulle kolla bio, vi såg Friends with benefits och den var bra, både humor och romantik. Sen var det roliga slut och så åkte vi hem. Haft en myspysig dag helt enkelt, men nu är jag trött och ska sova. Godnatt! ♥

it's hard.

Det är svårt och leva i dagens samhälle kan jag känna ibland. Man vet inte vad som är äkta och falskt, för det finns så mycket falskhet, så mycket hat och så mycket skitsnack. Vafan hände med ärligheten och tryggheten som fanns?

Sen får vi ju inte glömma att man ska se ut på ett visst sätt, vara på ett visst sätt,klä sig på ett visst sätt om man vill "passa in" så att säga och inte vara udda. Man får inte vara för mycket men inte heller för lite, man måste alltid vara lagom, annars funkar det inte. Men vet ni vad? DET SKITER JAG FULLSTÄNDIGT I!
Vill jag ha på mig en mussepigg tröja så tänker jag ha det, vare sig folk gillar det eller inte. För så länge jag trivs och känner mig bekväm i det så spelar det ingen roll vad alla andra tycker. De kan gå nån annanstans då.
För sån är jag, jag är jag och så kommer det alltid vara, så get use to it or get out of here. peace!

då vare måndag igen

Idag är det den 3 oktober, vilket betyder att det bara är en månad kvar innan jag fyller år! Och då äre även höstlov, och efter det har vi praktik i en månad, WIHO!
Idag var en helt vanlig dag, hade egelska B på morgonen efter det vare UF-företag och sen vart det lunch och det var äcklig mat i skolan så jag och Julle gick hem till mig och åt. Sen var det idrott då vi spelade Volleyboll, det gillar jag, det är en rolig sport att spela till skillnad från typ dödstråkiga handboll, usch och fy!
Sen hade jag kommunikation sista lektionen och då kollade vi på film, vi såg Die Welle(vågen), tycker det var jävligt onödigt att jag var där, för dom tog inte närvaro för det första och jag har redan sett filmen förr och vi slutade 20 min senare oxå. Men filmen är bra för övrigt. Drog hem, käkade några mackor sen la jag mig och sov tills kl blev 21.00 typ. Ändå är jag inte utvilad, ska sova snart igen, hihi!

Jag är...

Det finns så mycket saker man är som man inte tänker på egentligen, och ju äldre du blir,dest fler saker blir du.
Nu syftar jag inte på engenskaper, har absolut inget med personligheten att göra, utan dessa saker är du bara, utan att hjälpa det liksom.
Som t.ex jag, jag är en vän,klasskamrat,flickvän,elev,storasyster,lillasyster,dotter,kusin,syssling,ett barnbarn.
Och när jag blir äldre kommer även jag vara en faster,moster, svärdotter, mamma, fru,mormor.
you get my point. GREAT!

sammanfattning av helgen

Har varit med min älskling hela helgen,de hämtade ju mig i fredags typ kl 22.00. Hans mami hade varit i Finland i några dagar så hon hade köpt lite saker till mig, parfym,body lotion och ett puderkit. Sån fin människa det där!
Sen så har vi hyrt film, vi kollade på "hur många lingon finns det i världen" och den var bra, men sorglig oxå, fick några tårar minsann. Sen så har vi bastat och så. I lördags så somnade Julle typ vid 21.00 så jag satt uppe själv och kollade på massa filmer som gick på tv, såsom Ryktet går, the bourne Identity och sleepers. Mycket bra filmer!
Så såg min lördag ut i allafall, kul va? La mig typ vid 03.00.
det här kitet fick jag.
parfymen och body lotionen.

RSS 2.0