åhh gud vad söt!


butterfly


haha så rätt!


skor

åhh jag vill ha dessa!

29 februari

Idag är det den 29 februari, vilket det bara är vart fjärde år! Så det måste vi ju ta vara på och göra nåt roligt denna dag! Det tänker allafall jag göra. Är det bara jag som känner att man måste ta vara på varje dag och göra nåt när det är lov? För om man inte hittat på nåt kul under lovet så känns det helt meningslöst och trist, tycker jag. SO LET'S HAVE FUN!

tisdag 28 feb

Hejsan! Idag så har jag gått promenad med älskling igen, vi gick i en timme. Solen sken så det var riktigt härligt att ta vara på den!
På kvällen så drog jag och kolla bio med Emma,Carro,Ronja och hennes kille Johnny. Vi såg Shoo bre. Den var väl helt okej. Men nu är jag trött och ska snart sova!
bild från promenaden.
Anledningen till att det står 0 kr är för jag betala med biobiljett. haha ser rätt kul ut!

måndags 27 feb

Hej! I måndags så gick jag ute på promenad med Jullekulle i 1 h 30 min. Sen efter vi duschat och sovit lite så var det dags för middag och eftersom det inte fanns någon mat hemma att laga så bestämde vi oss för att äta ute,alltså jag och Julles familj. Vi kom fram till ett hotell som vi bestämde oss för att äta på, jag åt majskyckling och potatis och chokladtårta till efterrätt, älsklingen likaså. Det hela kostade 1500 kr. Alltså 300 kr per person, haha jävlar säger jag bara! Det var ingen billig summa!
Jag,redo för promenad.
efterrätten.

Grattis!

Min älskling har vunnit bästa målvakt i stockholm! Han hade bästa procent i serien. Hur grym? Helt awesome!
Babe du är bäst det vet du!! ♥
när han var lilleputt

SUPRISE!!

Igår så var jag på 30-års fest. Det var min kusin som vi firade och det hela var en överraskningsfest. De som ordnade överraskningsfesten sa att han skulle ta med passet och lite kläder, sen fick han ögonbindel på sig och knutna händer och så in i bilen. Han trodde han skulle på kryssning så han vart verkligen förvånad!
Vi åt god mat, dansade och sen tårta såklart. Det var roligt som det alltid är! Sen sov jag hos älskling :)

första dagen på lovet

Igår (fredags) så drog jag och älskling till Täby C och kollade bio, vi såg Mästerkatten 3D. den var faktiskt bra!
Efter det åt vi på Subway, mums! Äter alltid subway melt med southwest och vitlöksdressing, har inte ens testat något annat. Efter det åkte vi hem till älskling och han somna på stört, då var kl typ 8 bara. Min utslagne lilleplutt!♥

torsdags 23 feb

I torsdags så var det ju redovisning och prov, det gick rätt bra ändå tycker jag!
Läraren som vi skulle ha sen var sjuk så vi fick sluta vid lunch, pannkakor med sylt och grädde var det.
Och läraren som var sjuk skulle vi ha hela fredagen, så vi fick lov en dag tidigare! NICE!!

fettisdag

Idag har jag varit ledig från skolan, eftersom vi var på mässan så såg vi till att vi fick ledigt idag, (med vi menar jag min UF-grupp). Drog till skolan och så tog vi Erikas grejer som vi hade haft på mässan och bar hem det till henne, sen så pluggade vi. Har redovisning och prov imorgon på morgonen i samhällskundskap.. sjukt ju!
Är helt sönderstressad...  Fan vad skönt att det blir lov på fredag! Hade aldrig pallat annars säger jag bara...
Käka semla efter middagen, det är ju typ fettisdagen idag, tror jag iallafall, eller har jag fel?
Måste plugga till provet fan, men är så jävla trött :(

UF mässan

Hejhej! Har varit på UF-mässan i Älvsjö de senaste två dagarna så jag är helt slut nu.
På måndagen så hade jag först engelska prov på morgonen, efter det var det dags och packa in alla grejer till mässan i bilen och sen åka dit. Där packar vi upp allt och fixar montern från 11-15. Ja, det tog tid minsann! Sen var det invigning i en timme och efter det så var det insläpp för allmänheten, så då var det bara och stå där och sälja från 17-20. På tisdagen så skulle man vara där senast 8.45 så man vakna kl 6 och fixa sig, sen var det dags och åka och herregud vilken trafik, fick stå packade som sillar på tunnelbanan, och sen var pendeln försenad och gud vad vi var stressade! Men vi kom fram iallafall så vi hann fixa till montern och så innan mässan öppna för allmänheten. Så stod vi där från 9-15 och sålde och sammanlagt sålde vi 20 st muggar under båda dagarna. Sen var det prisutdelning från 15-16.30. Det var vissa som vann i tre kategorier, bra jobbat! Var hemma runt 20. Då var det duschen och sen sängen. käka mackor till lunch och hamburgare och pommes till middag båda dagarna.

Dirty Dancing

Kollar på Dirty Dancing just nu som går på 5an.
Ska på UF mässan imorgon, och innan det ska jag ha engelska prov så ska plugga till det när filmen är slut. Kommer vara helt slut imorgon..ska vara på mässan ända tills kl 20.00. Kill me!

söndag 19 feb

Vad har man hittat på denna söndag då?
Har bastat med min älskling, han hade varit ute i 2 h och spelat bandy så hans fötter var helt frusna och när dem tinades upp så vart dom alldeles svullna, han tyckte det var jättekul,haha. Runt halv 5 så var jag hemma och då träffa jag syrran som kom hem idag, hon har ju varit i Frankrike en månad nämligen. Hon visade mig några videos och så fick jag smaka macarones för första gången. Dem var helt okej.

fredag-lördag

I fredags så fikade jag och älsk efter skolan på Biscotti, han åt daimtårta och drack choklad och jag åt kladdkaka och drack chai latte, men den var inte så god så jag fick en kaffe latte istället, tur det!
I lördags så åkte jag och mi familia och hälsade på farmor, hon fyllde nämligen 76 år i veckan, så vi firade henne lite med fika. Påvägen hem så käka vi på Max och sen åkte jag hem till Julle och vi kolla melodifestivalen, melodi nr 7 och 8 gick vidare till globen med låtarna why am I crying och mirakel. Haha mirakel var en riktig höjdare!
hehe bara massa onyttigt, ojdå! dåligt samvete :(

längesen

bror och jag
bror, jag, syster
syster,pappa, jag

picatchu

jag vill ha

simpsons

Stort grattis till Matt Groening som fick sin egen stjärna igår på alla hjärtans dag!
Mest känd som skapare av den tecknade serien Simpsons. Som jag förövrigt glor på nästintill varje dag :)

vår bästa tid

Har läst ut boken vår bästa tid nu som var på 543 sidor. Den handlar om olika männsikor som hamnar i en trafiklolycka och så får man följa deras liv och hur det förändras efter olyckan. Den var väldigt bra!




nu är det gjort!

Hejsan idag så vaknade man upp brevid älskling, vi käkade frukost, (jag gjorde mackor till honom medans han var i duschen), sen promenerade vi tillsammans till skolan, hihi mys!
Allafall så hade jag två lektioner samhällskundskap, sen åt vi lunch, potatisgratäng med köttbullar och sen åkte jag coh min UF grupp till Rusta i Arninge för att handla in tapeter som vi ska ha på mässan på måndag.
Sen när det var klart så drog jag till frissan och slingade bruna slingor i mitt hår, har alltid haft ljust hår så det är en ganska stor förändring för mig ändå!  jag är nöjd :)

14 februari

Ja igår var det alla hjärtans dag så jag och älskling åkte in till Täby för att kolla bio, innan bion började så gick vi in på H&M och Kappahl, jag fick med mig en tröja från varje butik, och en deodorant! Och såklart så ska man inte få betala själv, nej för det ska min älskling göra, tack älsk du är så underbar!
Sen allafall så kollade vi på filmen som var this means war och den var bra och rolig!
Träffade på massa människor oxå, kändes som hela vallentuna var där haha.
Sen åkte vi hem till mig och åt middag, spagetti och köttfärs, satt vid matbordet och snacka i typ en timme med brorsan. Sen avslutades det hela med att älskling sov här, myspys dag! Den första alla hjärtans dag jag firat med babe♥
spel som älskling fick av mig.
rosorna jag fick av älskling.

alla hjärtans dag

Igår så var det ju alla♥dag och jag säger bara fy på alla som klagar på den dagen! Det är en dag som är dedikerad för att man ska visa extra mycket omtanke och kärlek, och då tycker ni sorgliga människor att, "ja men det kan man göra alla andra dagar". Jaha men vad gör det då om det finns en dag för det? På vilket sätt stör det då? jag irriterar mig som fan på er som klagar, håll tyst istället för ingen vill lyssna på erat gnäll!

pull my heart away

Älskar när man hör en låt som man har lyssnat på jättemycket förut men som man har glömt bort. Lyckokänsla!

13 feb

Idag har varit en vanlig måndag, engelska på morgonen då vi övade lite till provet vi har nästa vecka, på nästa lektion så hade vi uppgift att jämföra priser på ekologisk och inte ekologisk produkt och det var en hel lista med produkter.. så jag,Sabina och Oscar letade runt på COOP efter alla svaren... tog typ en timme så vi kom försent till idrotten. Slutade efter idrotten då drog jag hem och duschade, sen la jag mig i sängen och somna kort efter det. När jag vaknade så käkade jag middag och såklart var det samma mat som i skolan, alltså korvstroganoff med ris, jag fattar inte, dem lyckas alltid laga samma mat som jag får i skolan(?)
Men så satt jag och kollade på Familjen annorlunda med föräldarna, varför skaffar man så jävla många barn, förstår inte det.. Men alla är vi olika.
Så ska vi gratta min älskling som vann matchen idag mot järfalla med 6-2! Grattis sötnos du är bäst!♥
så fin!

Grattis älskling!

Idag fyller min älskling 19 år! Grattis min finaste! Älskar dig mest!
Han fick Iphone mobilskal med batteri och touch vantar av mig, av släkt fick han biokort och av sin mami fick han en parfym. Hoppas han är nöjd med allt! Du är värd det bästa my love!♥♥

Lördags 11 februari

Hejsan i lördags så firades min älskling Julius, hans släkt kom över och vi åt smörgåstårta till middag och tårta till efterätt som jag hade gjort. Sen kollade vi melodifestivalen, och jag tycker att de låtar som kom vidare till globen var bra, alltså låt nr 1 och 6.

fredag den 10!

Nu är det fredag, nice som fan!

min lilla rosa bubbla

Hihi älskar när man är inne i sin musik och sina tankar och allt runtom bara försvinner. Ens egen lilla bubbla.

man behöver inte förstå språket för den är vacker ändå

Jag gillar mycket utländsk musik, man behöver inte förstå texten i en låt för att den ska vara bra. Den här är mysig och härlig. Ingen aning vilket språk det är ens, men jag gillar den ändå.

vad minns du bäst?

För att kunna minnas något måste vi människor ha upplevt det med åtminstone ett av våra sinnen - synen,hörseln,känseln,lukten eller smaken. Ju fler sinnen vi använt, desto mer och bättre minns vi. True story!

varför kysser man varandra?

Kyssen kommer antagligen från den tid då vi matade våra barn genom munnen, som fåglarna gör idag. Det var så mysigt så vi helt enkelt fortsatte visa ömhet på liknande sätt.

Love is a beautiful thing

Love is the most wonderful thing in the world when the person loves you back♥



nails

såhär blev mina naglar. En gräddlila färg och så guld glitter på det. :)

GODMORGON!

Godmorgon alla pigga och glada eller trötta och sura! Spelar egentligen ingen roll vilket humör ni är på men ville bara hälsa er en godmorgon iallafall. Har nyss haft svenska B då vi jobbar med August Strindberg, och nu är det rast i 20 min sen börjar nästa lektion, Info & layout B då vi ska fortsätta jobba med Strindberg, har nämligen redovisning på fredag. Ja men detta var ju intressant va? Tycker det med.

wuueää

Jag har så tråkigt nu så jag vet inte vad! Kanske ska måla naglar, ta en liten dusch och sen typ försöka lägga mig?
Jo det låter som en perfekt plan. see ya!

sova typ.

Tänkte läsa bok och sova nu. Börjar 10 imorn, slutar halv 4. Skönt med sovmorgon allafall.

jag vill träna

Nu är det så att 2012 verkar vara det året alla tar tag i sig själva och går ner i vikt och det vill jag oxå göra faktiskt. Men jag får inget jävla gymkort, då vill jag ha ett löparband istället men det får jag inte heller.. och det är ju svårt och träna när man varken har tillgång till gym eller någon träningscykel/löparband. Tänker inte gå ut och springa i -15 direkt, mina föräldrar tjatar på att det snart är vår men det är det fan inte! Och sen kommer ändå vintern igen eller hur? Fan asso dem förstår verkligen inte.. men det är deras fel om jag dör av fetma sen.
Jag är bara så upprörd för det är så orrättvist, både syrran och brorsan har en iphone och dem kostar ju för fan mer än ett gymkort/löparband.. plus att brorsan faktiskt har ett gymkort oxå. Men det kan inte jag få nej, fast det till och med blir familjerabatt då.

8 månader

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 8 månader. Så vi åkte till Täby med hans mami och bror, åt Subway och sen så kollade vi bio. Vi såg en gång i phuket och den var rolig.





smyckeskåp


4 februari

Ja igår (lördags) så åkte jag och papi till Arninge för att handla vinterskor till mig. Fick med mig två par från skopunkten. Sen handla vi lite inne på ICA oxå. Sen när vi kom hem så var pizzan klar. Sen så åkte jag hem till Julle. Vi kollade på filmen funny people som gick på TV.
skorna jag köpte.

3 feb

försov mig imorse så missade en lektion. Så kom till skolan vid 10 då nästa lektion började. Sen var det lunch och nu är det film sen slutar vi för dagen. NICE! Vi ser Blood diamond. Lite dyster film än så länge..

I guess thats just how life works


2day

Idag började en ny månad. Så nu är vi inne på månad 2, Februari. Månaden min älskling fyller år och månaden det är alla hjärtans dag och i år är det även skottår! En extra dag i februari. Det skålar vi för!

TÄBBAN IGÅR

Tjena! Igår var det ju chill dag med sex och samlevnad hela dagen, sen efter det åkte jag och Sabina in till Täby C och handla. Jag fick med mig en mascara,ring,foundation och vantar från H&M och en klänning från Indiska. En kvinna på Indiska hjälpte mig räkna procent, hade lite problem med det haha och på H&M så tog nån mitt omklädningsrum när jag gick ut en minut. Men allafall så åt vi på Subway innan vi rörde oss hemåt. Sen sov jag en stund och sen kom Julle och sov här. Mys!
I detta hus hade vi sex och samlevnad.
grabbsen chillar.
vantar,ring,foundation och mascara.
klänning från Indiska.

RSS 2.0