30 jan

Ännu en dag i skolan, engelska B på morgonen, sen info & Layout, sen lunch och det var korvstroganoff med potatis,wtf? Sen hade vi gympa då Erika och Jossan höll i lektionen. hade bollspel som uppvärmning och sen spelade vi volleyboll. Sen slutade vi för dagen och då var kl runt 2. Chill. Åkte direkt till Julle då, dem hämtade mig, och vi blåste bubbor och fotade det och sen gjorde vi saker vi brukar göra,äta lite pocorn, titta lite tv, sova lite. Sen skulle han på träning vid 7 och då åkte jag hem. Det var min dag. Jävligt intressant eller hur? aha.

men chill

Jag är fett avundsjuk på min boyfriend, han har fan världens chillaste schema asso! han är ledig hela veckan fsn den jäveln!

ME WANT


eye+shoe=


Resultat

Såhär blev resultatet av mina naglar.  Vad tycks?

50 års fest!

Hejsan! Igår så samlades släkten för en överraskningsfest åt faster för hon fyllde 50 år i veckan.Det var roligt som det alltid är när släkten samlas. Vi åt god mat och tårta och umgicks och dansade. Jag har en sån fin och härlig släkt. Alltid lika kul och träffa dem.
dukat bord. Lila tema.
Pärontårta.
Jordgubbstårta.
födelsedagsbarnet med tårtan.
min andra faster som kan gå ner i spagat. BRA JOBBAT!
det här hade jag på mig.

godnatt

Oj kl är redan halv 2. Kanske dags och lägga sig nu. Godnatt♥

naglar

Tänkte måla mina naglar lite nu i brist på annat. Wish me luck!

27 jan

tjena fiskfena!
Vad har ni haft för er idag? Själv har man haft sex och samlevnad hela dagen. Jävligt chill faktiskt. Först så fick vi se stand-up typ 45 min, sen fick vi kolla på en halvtimmes film om sex, och det var tecknat, haha.
Sen var vi indelade i olika grupper och så skulle man gå till olika stationer för att prata om olika saker. Sen följde Sabina med mig hem, Så åt vi tårta och chillade, sen när hon gick till bussen så mötte jag upp Julle, så chillade vi en liten stund innan han skulle iväg han oxå. Efter det har jag tagit en powernap, käkat middag och tagit en dusch och pratat med Ronja i tele i omgångar. Hon orka inte åka hit och jag orka inte åka till henne för det är så komplicerat, så vi har pratat i tele istället, haha.

dresses

Har fått nån fasination för klänningar, vet ej varför men tror det beror på att dom är så fina och jag är så tjejig. Så är nog fallet.

munbajs

Har fått årets första munsår, fyfan! Ni som inte har det ska vara tacksamma för det är jobbigt som fan, ni har ingen aning! Det klias och sticks och är allmänt obehagligt och så ser det jävligt fult ut oxå. Men söta Julle skiter i det och pussar mig ändå.
Åh det är bara så jobbigt, man vill bara riva bort skiten men det går ju inte tyvärr.. åh varför måste såna här saker finnas? Fan vad livet skulle vara simpelt utan massa virus skit. Tänk en värld där alla är friska, åh vad underbart det skulle vara!
såhär vidrig är min mun just nu. spy om ni måste.

26 januari

Hejsan! Idag började vi med en ny kurs som heters Livskundskap A, verkar rätt nice ändå! I kursen ingår att vi ska ha sex och samlevnad så det ska vi ha hela dagen imorgon, vid typ Vallentuna Kyrkan, haha. Aja slutade vid kvart över 2, jag och Julle åkte hem till han, jag sov typ, sen åkte jag hem när han skulle på träning,kom hem och åt lite tårta och skype med syster och så nu sitter jag här, har hittat en ny sida som jag drogar, det är http://weheartit.com. Massa fina blider där och så. Det är väl typ det. Fun life!

GODNATT

Nu är jag så trött så jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Godnatt på er alla fina! ♥

idag 25 jan

Tänkte bara berätta lite om min dag, även om det inte är mycket att säga.
Började 10 men kom 25 min sent och får då reda på att läraren är hemma, så det var ju nödvändigt, kunde man ju sovit vidare istället! Men skönt ju, fick man ingen frånvaro :)
Sen åt jag lunch, ungspannkakor. Sen hade jag svenska B då jag gjorde klart uppgiften om mans- och kvinnoideal, sen hade jag Engelska B då det var redovisning, jag redovisade om jordens undergång 2012, haha. Sen slutade vi efter det och då drog man ner till svärmors jobb där Julle klippte till sig och färgade topparna, det vart fint!

20 år jubileum

Idag så har mina föräldrar varit gifta i 20 år! Grattis till dem båda och låt kärleken blomstra! ♥
Eftersom stackars mamma är sjuk så kunde dem inte gå ut och äta eller göra nåt kul så vi firade det hela hemma med chardonnay till middagen. Det funkar ju oxå :)
Så satt vi där vid matbordet i 2 timmar kanske och dem berättade massa historier från sin barndom till mig. Det var mys!

snö

Snön kom ju på riktigt igår och det verkar som den är här för att stanna. Jävligt sent den kom!
Innan har det bara snöat lite och så har det försvunnit samma dag eller dagen efter. Vad tycker jag om det hela?
Jag hade helst sluppit snön om jag får välja, men det är fint när allt är täckt med snö.

KENT


PINK AND BLUE


en månad sen jul

Nu har det gått exakt en månad sen det var jul!
Allafall idag har jag åkt till Nordiska museet med klassen, skulle svara på 10 frågor om Strindberg. Kom dit 10 och var klara 11. Då åkte vi hemåt och jag och Erika käkade lunch på Cafe Biscotti, hon åt sallad och jag åt kyckling curry pasta. Det är så gott! Nu är man hemma och är mätt och belåten. Ska göra klart en engelska uppgift tänkte jag sen ska jag nog sova lite.
nordiska museet
kyckling curry pasta

TRUE


update about my life

Ja vad är nytt i mitt liv? Har sett tre filmer med Julle i helgen, Precious,Svinalängorna och Worlds greatest dad. Alla är lite djupa och tragiska. Tyckte man kunde växla lite, brukar ju nästan ALLTID se komedi för det är typ det enda Julle vill se.
Sen så har min syster åkt till Frankrike med klassen, där hon ska vara nu en månad. Skönt och slippa henne.. haha nej man kommer sakna när hon alltid kommer in och stör en vad man än gör, om man sover, gör läxa, kollar tv, bloggar. Ja alltid är det nåt hon vill allafall. Haha den tösen hon är sällskapsberoende och en riktig pratkvarn!

lördag 21 jan

Skulle åkt till Täby C med Ronja idag men hon ställde in i sista sekund för att hon kom på att hon inte hade pengar...
Så där sprack dom planerna!
Istället så har jag städat mitt rum,duschat,målat naglarna och käkat middag. Nu sitter jag här och är på lite dåligt humör av lite olika anledningar. Är rastlös oxå men tur då att det är Family guy på TV som roar en allafall.

drömde inatt

Inatt drömde jag att jag var i Afrika, det var så mysigt och underbart! Jag vill åka till Afrika någon gång i mitt liv, helst flera om jag trivs där. Komma bort från allt, bara uppleva natur. Ett skönt miljöbyte.

ÄNTLIGEN FREDAG!

Yes nu är det fredag, mhmhm!
Var i skolan idag, hade svenska B på morgonen, vi kollade på en film, Stolthet och fördom. Har redan sett den en gång förr men eftersom vi antagligen kommer ha frågor om den så är det bra att friska upp minnet, plus att man inte kan sova i dom obekväma stolarna. Sen var det lunch och efter det hade vi info & layout B, skulle sluta halv 4 men fick sluta typ vid 1, skönt! Då gick jag hem och somna nästan med detsamma, drömde att jag bet i något och så blev nästan alla mina tänder lösa, och en tappade jag. Det var sjukt obehagligt.. snacka om hur glad jag blev när jag vakna och insåg att mina tänder satt där dom skulle!
Har käkat middag nu och väntar på att älskling ska komma.

torsdags 19 jan

Hej, igår så var det ju prov, det var rätt enkelt så det gick ju rätt bra,känns det som allafall men det återstår att se!
Hade klassråd och slutade halv 3. Sen mötte jag Ronja för hon skulle få tillbaka sin tröja, så gick vi in på ICA och köpte lite. Chillade hemma ett tag med Julle innan hans mamma kom och hämta oss, han skulle till träningen och jag till skolan på ÖPPET HUS. Så var jag där från 17.30-19.30 och försökte sälja våra muggar. Gick hyfsat, fick typ alla lärare att köpa, så typ 12 st sålde vi sammanlagt. Drog sedan hem, duschade och gick och la mig. Jag var så trött!

TRÅKIGT!

Ska plugga Små företagande A nu, har nämligen ett test i bokföring imorgon.. sjukt boring!
Länge sen jag plugga fan, har glömt bort hur man gör ju :o
Men jag får väl göra mitt bästa helt enkelt så får vi se hur det går. Bättre att man försöker än inte alls, visst?

tisdags 17 jan

Hejsan! Igår så var Julle ledig från hockeyn så då passa vi på och göra nåt kul!
Så vi åkte till Täby C, jag gick in på H&M och fick med mig en tröja och ett halsband därifrån. Sen fikade vi på Green Drizzle. Jag åt cupcake och Julle åt cheesecake,varsin juice till det oxå. Sen när vi hade fikat klart så testade vi på 5D attraction. Det var en upplevelse, men kosta 50 kr per pers och man kollar bara i 4 min typ, så det var lite dyrt.
Sen åt vi Subway, MUMS! När vi ätit klart drog vi och kolla på bio, vi såg The Stig Helmer story. Den var sådär faktiskt. Sen åkte vi hem,Julle drog och spela bandy i ormstaskolan men efteråt kom han hem till mig och sov här.
sjukt mysig, 50 kr.
klockhalsband,50 kr. (inte riktig klocka såklart)
fika på Green Drizzle
älskling med sin cheesecake

Lejon

Lejon är skitfina djur. Kolla nyss några filmer på youtube när dom gosade, så söta! Jag vill ha en liten lejonunge eller tigerunge som jag ska uppfostra, fatta vad kul!♥

HAMMARGÅRDEN

Kommer ni ihåg det där Buzz spelet som var populärt förut? Det var fan fett roligt ju!
Minns att jag och mina vänner jämt spelade det i 7an tror jag attt det var, på Hammargården. En cafeteria på min förra skola som även var en ungdomsgård om kvällarna, hängde där jämt och spelade buzz,bakade, spela singstar, hade filmkvällar och vi gjorde själva en film som hette klubban. Åh jag saknar den tiden! Livet bara flöt på och man var så bekymmerslös och hög på livet. Man har så många fina minnen därifrån♥

söndag 15 jan

Hejsan! I söndags så åkte jag,Julle och hans föräldrar till Fyrishov i Uppsala och bada lite. Kom dit runt 4 och åkte vid 7. Julle lärde mig dyka, yes! *STOLT*
På hemvägen köpte vi kinamat, femrätters, det var asgott!
Sen kollade jag och älskling på horrible bosses, det var en rolig film. Efter det åkte jag hem så jag var hemma runt halv 1.

14 januari

Lyckades klara mig igenom fredag den 13 utan några olyckor. Skulle varit med min vän Jenni på kvällen men planerna sabbades när hon sa att hon skulle på bio,så det var ju synd :/
Så jag satt hemma, käkade tacos sen somna jag till efter det, var så himla trött hela dagen igår! Jag är iofs alltid trött men igår så var det EXTREMT! Fick kämpa för att bara hålla ögonen öppna, så illa var det...tyvärr.
Men runt 9 så kom Julle och så åkte vi hem till han, vi kollade på en film som gick på TV, hur man blir av med en kille på tio dagar. La mig efter det. Just nu ligger jag i soffan i vardagsrummet med katten Mandela vid mina fötter, sä söt så man smälter!

fredag den 13

Idag är det fredag den trettonde. Årets första. Two more to go, nästa i april och den sista har vi i juli.
Undrar vad som kommer hända idag, jävligt halt ute idag och snöväder så kan tänka mig att en och annan krock inträffar tyvärr. Vad tror ni? Tror ni på att fredag den trettonde är otursdag eller inte?

12 januari

Har badat med älskling idag efter middagen, så nu är vi helt utslagna och trötta. Han sover så sött bredvid mig, nu ska jag oxå sova, Godnatt!

11 januari,onsdags

Hejsan!
I onsdags så var Julle bulle ledig från hockeyn så vi drog till Täby C, för andra gången denna vecka haha.
Han köpte lite grejer till sin iphone så han kunde börja använda den, och nu är han mobilnörd nr 1, typiskt.
Jag fick med mig 4 trosor,2 BH:ar,present till Jossan,silvertröja och ett par örhängen. Avslutade med att äta Subway, så gott!
Sen sov han över hos mig. Perfekt slut på en underbar dag!♥
tröja 50 kr.
örhängen 25 kr.
BH 75 kr styck.
trosor 100 kr sammanlagt
subway cookie. Så jävla goda!

shit vilket väder

Fyfan vad det regnar och blåser, buhu. :(
Sitter i skolan just nu och ska ha en lektion till, sen klassråd och efter det slutar vi, nice!

Grattis!

Idag fyller min vän Josefine 18 år! Grattis på födelsedagen!

when I grow up

When i grow up I wanna be a famous hockeyplayer.

vissa människor

Vissa människor är bara för giriga, eller dem har för höga krav, dem nöjer sig aldrig. De har hus, en fin familj, bra utseende,bra jobb och allt sånt där men ändå finns det dom som är olyckliga och inte kan nöja sig med det dom har utan ska alltid jämföra och tänka "men den och den har ju ännu bättre, så vill jag oxå ha det". Men vem har sagt att man mår bättre av att ha större hus,mer pengar osv? Egentligen handlar det bara om ens tankesätt. För har ni tänkt på att man oftast jämför sig med dem som har det bättre än en själv istället för att jämföra med dem som har det sämre. Typ om man tjänar dåligt med pengar, eller asso så man klarar sig, så klagar man istället för att tänka "tur att jag inte är någon uteliggare allafall". Fårstår ni?
Jag är nöjd med mitt liv och väldigt tacksam  över det jag har!

pyssel

Har piffat till min dator och mitt mobilskal samt mina naglar med klistermärkena jag köpte igår. De är så fina!

first day at school

Klarade av hela dagen, och än har jag inte däckat! Somna ju halv 5 typ för jag kunde inte sova..så typiskt. Bara för man börjar skolan ska man inte kunna somna, jag hade ju vaknat tidigt och varit i Täby hela dagen, då blir man ju trött? Men nejnej...
Aja så man har ju sovit högst 4 timmar då när man är van vid ca 12 timmar, haha på riktigt. Har sovit gärnet av mig på lovet och det har varit så otroligt skönt! Men nu är det slut på det :(

skolan

Sitter i skolan nu och har min sista lektion, som är handel. Slutar halv 4, hoppas man får sluta tidigare hehe.
När jag har slutat ska jag hem och mysa med Julle som är hemma hos mig :)

NU ÄRE 10 JAN

Nu har kl passerat 12 slaget och det menas att snart är det läggdags om man ska orka upp imorgon för då börjar skolan igen! De flesta började igår, exempel mina syskon men inte jag,tur det! Börjar 10 imorgon så man får sovmorgon, så det är ju bra allafall, om man nu ska försöka vara positiv med att lovet är slut.. Då var det dags att invänta nästa lov bara, det är ju rätt snart ändå, typ vecka 9 är det sportlov och det är ju bara 7 veckor kvar,(drygt 2 månader) och sen kort efter det är det påsklov ju.
Har äntligen fått garderoben för mig själv nu! Som jag längtat efter det! Har delat den med syrran hela livet, så jävla trångt det var.. fick pressa in kläderna, vissa kom inte ens in så de fick hänga på en stol istället. Men NO MORE!
Så ska fixa om min garderob nu tänkte jag och sen sova. Godnatt på er!
förut fick jag pressa in alla dessa kläder in i en enda hylla, Ni kan ju tänka er! Kanske inte syns på bilden heller hur mycket det egentligen är, men det är mycket och hyllan är ca 30 cm hög och 45 cm lång.

9 januari

Hejsan!
Idag drog jag och älskling till Täby C för att shoppa lite, vi var väl där runt kl 16. Så vi hade väl drygt 3 h på oss bara, inte värst lång tid enligt mig men fick med mig en del allafall. De mesta från H&M som vanligt. Köpte en BH,tights,kofta,shorts,tofflor,läppglans,jacka från H&M och örhänge från ur&penn och klistermärken från accessorize som jag tänkte pynta datan och mobil med. Jackan köpte jag därför den jag hade innan hade sömmen gått upp så vi reklamerade den och köpte en ny för den jag hade fanns inte kvar längre,eller bara 1 fanns kvar och det var tyvärr ej min storlek. Julle fick med sig 2 skjortor från H&M och ett par hörlurar från teknikmagasinet. Sen köpte vi hem mat från Subway och åkte hem med mina föräldrar hem till mig. En liten stund efter vi käkat så skulle Julle iväg på träning.
jacka, 499 kr¨
kofta 75 kr (tidigare 249)
tofflor 30 kr (tidigare 149)
shorts 50 kr (tidigare 99)
tights 50 kr och BH 75 kr,(båda tidigare 129)
läppglans 20 kr,klistermärken 26 kr.
örhänge 35 kr(tidigare 70)

katterna

Fett nice och vara katt. Bara chilla, äta, tvätta sig, chilla igen, göra vad fan du känner för. Sjukt nice. Jag vill oxå!

7 månader

Älskar varje sekund jag får spendera med dig, du fyller mitt hjärta med hopp och lycka. Du gör mig hel.
Jag älskar dig mest av allt. Min kärlek till dig går inte att beskriva ♥
ett hjärta jag gjorde av körsbärstomater och skickade till Julle.

kladdis

Har nyss käkat middag, makaroner med köttfärs, + majskolv. Nu ska jag baka kladdkaka. hoppas den kommer tillfredställa mina och alla andras smaklökar.

5 januari

Tjenare! Igår så kom min familj (förutom syster) över på middag hemma hos älskling för första gången. Vi åt potatisgratäng med oxfile och sallad till middag, och så några glas vin till det. Sen spelade grabbsen NH turnering,de var 4 st och brorsan förlora alla matcher men älskling däremot,(bäst som han är) vinner hela skiten. Oväntat, eller? Grattis Sötnos!
Sen åt vi kladdkaka som jag hade bakat och den var suverän!
Dem åkte hem runt halv 12. En liten stund senare smällde jag och älskling lite raketer som fanns kvar. Det var trevligt att ha dom här. love them! ♥

4 januari

Har chillat hemma hos mig typ hela dagen, eller kom hem runt 16 typ. Har snackat lite med syrran, hon uppdaterade mig om vad som hänt i hennes liv, alltid kul och veta!
Sen har jag typ fixat mina naglar, och myst med min gula sötnos såklart. Så har jag omplacerat lite i garderoben.
Nu väntar jag på att Julle och hans mamma eller bror ska komma och hämta mig.

Igår 3 Jan

Igår så cyklade jag för första gången i år. På en träningscykel hemma hos Julius,cyklade i en timme. Det var skönt men har fett ont i röven nu för sadeln var så obekväm. Det är ju synd att det ska vara så..
Sen kollade vi på film, Walk the line, den handla om Johnny Cash liv. Den var riktigt bra, jag gillar filmer som är baserade på sanna historier och inte bara massa påhittat.
Sen såg jag och hela Julles familj + Kalle på junior vm, det var semifinal mellan Sverige-Finland. Sverige låg under med 2-0 men det vände sen och då vart det 2-2, sen 10 min övertid men inga mål så Sverige vann på straffar. YES! Haha hela Julles familj hejade på Finland men jag och Kalle heja ju på Sverige.

2012

Nu är 2012 igång, har varit det i två dagar nu. Hur invigde ni det nya året?
Ska berätta om mitt nyår tänkte jag. Först var vi hemma hos Julius och åt middag och så, till förätt åt vi toast skagen, till huvudrätt vart det baconlindad oxfile med klyftpotatis och till efterätt vart det pannacotta. Mumma!
Sen åkte vi hem till mig och vi var framme runt 21.00. Sen kom faster och hennes man oxå så satt vi alla vid bordet och hade trevligt. Vid tolvslaget gick vi ut och smällde raketer förstås, fick se massor med fyverkerier. Så vi var hemma hos mig resten av kvällen och runt 6 på morgonen åkte vi hem till Julius.
förrätt
vanilj och choklad pannacotta
bror,julle och pappa
bror och älsklingen
och såklart pippifågel var med

pynta

har pyntat till mitt mobilskal lite. Var helsvart från början men nu har jag lagt till lite guldprickar runt om. Jag är supernöjd :)

RSS 2.0