hektisk vecka!

Måndag igen, fick reda på mitt egelska betyg och jag fick VG, dagens höjdpunkt faktiskt för sen har det inte hänt så mycket mer, hade gympa ute och det var blåsigt och kallt som fan och vi skulle springa samt kasta kula som vägde bly. Sen har jag varit hemma, pluggat och kollat bigbrother. Med andra ord, en tråkig dag helt enkelt! Är skit trött oxå, helt slut är jag.. har prov på onsdag i samhällskundskap, en uppgift i svenska som ska vara inlämnad så fort som möjligt (ingen liten uppgift heller, 5 sidor ska den va minst) och så har vi en uppgift i konferans reception som ska vara klar på fredag då vi ska redovisa den, ska även göra en liten redovisning om företaget på fredag, plus att syrran tar studenten på torsdag. Så jag är lite småstressad över detta, vem blir inte det när det är mycket på gång samtidigt?

mors dag!

Idag har jag solat, det var så himla fint väder idag! Det var mors dag idag oxå! Love you mom♥
Skola imorgon, blä vill inte :( men men inte långt kvar till lovet så det är bara att härda :)
Ligger i sängen och kollar bigbrother nu, måste ju komma ikapp det jag missat, när jag sett klart dett avsnitt så ska jag sova bums!
mamma

lördags 27 maj

Igår så åkte jag och min familj (utom brorsan) till min faster i Vaxholm där vi åt mat och efterätt och umgicks helt enkelt. Sen åkte jag och syrran hem med bussen runt 7 och efter ett tag åkte jag hem till älskling och vi kolla eurovision. Looren tog hem segern för Sverige och vann hela skiten! Tänka sig va? Riktigt bra jobbat!
Man kände det lite på sig. Det blev Sveriges femte seger,  det var ett riktigt bra tag sen vi vann, senast var år 1999.

Hemma igen

I fredags så kom jag hem från Grekland. Planet landa typ 3 på natten och fick skjuts hem av pappa som sen skulle jobba tidigt, så snällt av honom!
Vädret var sådär, det var molnigt och blåsigt men det var skönt ändå och bara koppla av och umgås med härliga människor. Vi drack drinkar, åt mat, spela biljard och airhockey typ varje kväll, åkte till Chania och shoppade, jag och Julle testa på fisk spa,åt på resturangen Olive tree. Vi var på stranden typ två gånger bara för det var för blåsigt där.

bye see you later!

Idag har jag gått/sprungit med min syster i en timme. Det var väldigt fint väder ute och jag hade mjukis på mig så gissa om det blev varmt? haha
Finland gick nyss vidare till semifinal, de vann över USA med 3-2, grattis!
ska snart åka iväg till Julle, för imorgon så åker vi ju utomlands, ska bli så himla skönt! Hörs igen när jag kommer hem :) ha det bra i Sverige så länge!

16 maj

Idag åkte jag,pappa och älsk till Täby C för att handla lite till resan, köpte 3 bikiniöverdelar och en underdel, shorts, en tunika, solbrillor och fodral till dem. Sen åkte vi hem och åt middag och sen åkte vi och brorsan till Globen för att kolla när hockey legenderna från Ryssland och Sverige spela mot varandra. Dem fick inte tacklas och det fanns ingen hejaklack så det var ju lite tråkigt, men annars var det kul att se dem spela igen! Första perioden sluta 4-1 till Ryssland, period 2 sluta 6-2 och Ryssland vann med 7-3. Tycker det är lite komiskt eftersom det var exakt samma resultat som det blev när dem länderna spela mot varann i VM för några dagar sen. Peter Forsberg valdes till player of the game i svenska laget. Väldigt rolig dag må jag säga!

15 maj

Idag var en chilldag, börja kl 10 och hade en lektion, sen käka jag lunch med älsk och sen gick jag hem och kolla bigbrother och när älskling slutat gick vi och sola solarium, måste ju förbereda kroppen för sol eftersom man åker på fredag, åh så skönt! Sen chilla vi hemma hos mig, har pluggat lite svenska och kollat Desperate Housewifes, typ tre avsnitt kvar bara, buhu!
Sen samlades alla i min familj(utom mamma) i mitt rum för att kolla hockey, Sverige- Lettland och Sverige vann med 4-0.
Nu är jag trött så tänkte kolla svampbob och sova, godnatt!

godnatt

Har tagit en härlig dusch, noppat ögonbrynen, klippt till topparna på håret och smörjt in mig med kräm nu. Så härligt när man får pyssla lite med sig själv.
Nu blir det att kolla på svampbob och somna. Godnatt på er!

måndag 14 maj

Idag så började jag 12.30, fick skjuts hem från Julle vid 9.30 så jag var hemma runt 10. Käka frukost, plugga lite, duscha och sen kom älskling hit. Drog till skolan och gjorde prov i ämnet idrott och sen tog jag bussen hem till Ronja, hade sällskap av Sabina på bussen så det var trevligt!
Kom fram till Ronja tillslut och käka tacos och sen bakade vi kladdkaka med chokladbitar i och så gjorde vi grädde med grön karamellfärg i. Så kollade vi på Bigbrother, (söndagsfinalen) och åt vår kaka, den var jävligt god!

Golf + VM

Igår så golfade jag, Julle och hans bror ett tag, det har blivit standard typ haha. Jag vann dessutom över hans bror en gång, har varit nära flera gånger men har alltid klantat till det.. typiskt mig :)
Gick hem sen, stoppa lite mat i våra magar och sen åkte jag,Julle och hans pappa till Globen för att se VM match,Norge-Tyskland. Efter 20 sek av matchen börjat så gör Norge sitt första mål och sen fortsatte det på samma spår och 1:a perioden slutar 3-0. Andra perioden sluta med 9-1 och Norge vann tillslut med 12-4. Första VM-matchen jag var på, det var väldigt kul faktiskt! Sov hemma hos älskling sen, mys.
norska hejaklacken
tyska hejaklacken
Jag med VM fågeln
matchen slut
biljetten

dagens klipp

Dagens klipp är det kända youtube klippet Charlie the unicorn som de flesta har sett. Det är typsikt min humor, lite knäpp sådär :)

en vecka kvar!

Det är fredag idag, det hurrar vi för! Nästa fredag är man inte i Sverige längre för då åker man till Grekland, så jävla nice, jag är så taggad! Ska dit med Julle,hans mamma, Julles två kusiner Lina och Wilma och deras mamma. Julles mami bjuder på resan och det är all inclusive och allt, så otroligt generöst, hon är så gullig!♥

dagens klipp

Dagens klipp är på dessa berömda katter Alice och Aston som håller på och bråkar med varann och så har man lagt till röster, det är ett roligt klipp!

10 maj

Idag har jag haft redovisning, årsredovisningen om vårat UF företag. Det gick bra tyckte jag. Vi gick till skolan en timme innan så vi kunde öva, sen gjorde vi redovisningen 12.30 och sen när vi var klara åt vi lunch och sen gick jag hem. Var skönt och fint väder ute tidigare idag, men nu har det tyvärr börjat regna.. Sitter och kollar bigbrother nu. Vi hörs sen!

Dagens klipp

De flesta av oss har ju sett det kända youtube Charlie bit me, tycker denna remix av den är så skön! Har man inte sett originalet så gör det :)

9 maj

Regnigt idag, och så har man haft nationella prov i engelska, läsförståelse och lyssna delen. Tycker det gick sådär..men inga mer nationella nu allafall, så skönt att ha det avklarat!
Efter det hade man redovisning, sen vid 1 så fick man gå hem. Hade älsklingen hemma hos mig så det var mysigt. Nu är det hockey, Sverige-Tyskland, Sverige fick en bra start och gjorde mål efter en minut av matchen, men fick dessvärre ett sämre slut då Tyskland precis fick in pucken i mål innan signalen gick och första perioden är avslutad.

måndag 7 maj

Idag när man ska cykla till skolan så händer ju såklart det som inte ska hända, en tråd åker in i hjulet och jag ramlar och skrapar knät, ingen bra start..
Så det var ju bara och gå hem med cykeln, plåstra om sig och byta om för byxan pajade. Fyfan om jag hade haft typ nåt prov just då, det skulle vara ännu mer otur.
Kom 40 min sent till lektionen bara för det men sen flöt dagen på rätt snabbt. Drog och sola solarium med älskling på lunchrasten, sen hade vi en kort genomgång på gympan sen fick vi sluta vid 1, härligt!

11 månader

Idag så har jag och älskling varit tillsammans i 11 månader! Snart 1 år, Älskar dig mest min finaste skatt♥
Jag, älskling och hans bror åkte och golfade ett tag, sen drog vi hem och käka och kolla hockey, Finland-Slovakien spelade och Finland vann med 1-0. Efter maten åkte jag och älskling in till stan för att kolla bio. Vi såg på Project X - hemmafesten och den var bra, man blev rätt taggad!

fredags 4 maj

Hej i fredags så hade jag engelska nationella skriftligt på morgonen,tycker det gick ganska bra! Sen så hade vi inte lektion igen förens halv ett så jag drog till ungdomsmottagningen och sen drog jag hem och käka lunch, nudlar hehe. Sen var det dags för skola igen och då skulle vi kolla film så jag och Jossan drog till ICA och köpte lite gott till filmen, choklad och fruxo. När vi hade slutat så drog jag och älskling och solade solarium, lite färg fick man ju men inte så värst mycket. Måste ju sola några gånger innan resan :)

studiebesök

Onsdag redan, tiden går fort. Idag har jag varit på studiebesök på COOP broterminalen. Tog dryga två timmar att åka dit, så var vi där i två timmar och kollade lagret, hur det funka och hur det såg ut och så sen vare dags och åka hem igen. Jag och Jenny köpte glass, så fint väder ute ju, helt underbart! När vi var framme i Vallentuna så gick jag till skolan och hade nationella muntliga prov i engelska, det gick väl inte sådär himla bra tycker jag.
Sen mötte jag upp älskling och vi gick till Istanbul för han skulle käka. Efter det så gick vi till mig och bytte om och så var det dags för träning. Först gick vi promenad och sen gick vi till en gräsplätt där Julle gav mig ett rejält träningspass så nu är jag helt slut i mina ben!
en del av lagret
Guide,Jossan och Sabina
min (strössel) och Jennys glass

Valborg

Igår så var det ju valborg. Jag,Julle, hans bror och mamma åkte till Vaxholm där vi åt mat på en resturang och sen köpte vi glass efteråt. Sen gick vi till en brygga där Julle skulle fiska,vilket var anledningen till att vi åkte till Vaxholm. De var så fint väder och det har det varit de senaste dagarna! Så härligt, I love it! :)
lammfärsburgare
glass, passionsfrukt,kokosnöt och blåbär.
älsk och jag
jag gungar
älskling gungar
vädret var underbart

RSS 2.0