Tisdag 30 okt

Hej hade ännu en dag på folkhögkolan idag och utbildades om facket. Det var bara i två dagar så kursen är slut nu. Det var faktiskt roligt och lärorikt!
På kvällen gick jag till Espri där även Jenni,Mollie och Evelina var. Så har hängt med dom hela kvällen. Det var mysigt. Nu är jag helt slut, har hållt igång sen 6.30 idag.. godnatt!

lunch vi fick på kursen, kycklingfile med potatis

det här har jag lärt mig

Espris djur

29 okt måndag

Hej idag åkte jag och syrran till stan för att gå på utbildning om facket. Tog tåget som gick 7.11 och när vi kom fram så var det bara vi och en till tjej som kom. haha!
så det var vi tre och de två ledarna men det var chill. Höll på från 9-16 och imorgon är det dags igen. Så ska typ lägga mig nu tänkte jag. Är rätt trött oxå. Godnatt!






28 okt

Hej idag så har det inte hänt så mycket. Körde zumba kl sex och senare kom älskling hem till mig och vi kolla på filmen Älska mig igen, den var rätt bra!
Nu måste jag sova, ska på facklig utbildning imorgon som ligger i stan så måste vakna typ 6 imorgon. Känns ju Nice och vakna så tidigt på lovet, eller inte!
Aja bara gilla läget, Natti





Grattis Sofie!

Idag fyller min fina vän Sofie 18 år! Grattis på födelsedagen vännen! Love you!
 
 

lördag 27 okt

idag är det en vecka kvar tills min födelsedag, Nice!
Idag har jag och älskling åkt till hovet för att kolla hockeymatch. Djurgården - Timrå som spelade. Djurgården vann med 8-6. Efter matchen åkte vi hem till älskling och käka tacos,mums!
Sen åkte vi och köpte lite onyttigt och nu är vi hos mig och är fett sega.






Dino

Det här är min och Julles lilla Dino. Han har vuxit färdigt nu.







fredags kväll

Åkte ju som sagt till Kragsta och firade Mats, åt god mat och drack vin och sen kom Julle oxå och vi kollade gamla filmer från sommaren 96, då jag var 1,6 år.
sen var det tårta och sådär. Kul hade man iallafall! Nästa helg är det min tur minsann!
Nu är jag rätt trött, älskling ligger bredvid mig och har redan somnat och nu är det dags för mig med. Godnatt!






höstlov!

Gick i skolan 8.20-14.00 och så kom älskling på lunch rasten och bjöd på Kina mat, bästa killen! käka wokad kyckling med bambuskott, det satt fint i magen!
Nu har höstlovet startat oxå, hur Nice är inte det?!
Nu har jag precis fixat mig, ska åka till Kragsta för att fira min kusin som fyller 20 år idag, stort Grattis till honom!

kinamat







25 oktober

hej idag kom älskling till skolan på sista lektionen och när jag slutat drog vi hem till mig och vi käka lite sen åkte han till träningen.
Så då la jag mig och sov en stund sen drog jag till gymmet med bror.
På kvällen gick jag till Mollie där även Jenni och Sofie var och vi spela kort och det bjöds på god kladdkaka med vit choklad i, kolla fråga Olle och bara myste. Första snön kom ju idag, nu är vintern här på riktigt!
har gosat in mig i sängen nu och kollar svampbob som vanligt när det är läggdags.







onsdag 24 okt

Hej börja 8.20 Idag och sluta 13.50.
Läraren var så snäll och bjöd på frukost för Jossan bad henne göra det. Jag åt dock inte för jag hade redan ätit hemma. Men iallafall så var jag med älskling efter skolan och sen drog jag till gymmet.
Nu ligger jag i sängen med älskling och ska sova, godnatt!








tisdag 23 okt

Hej idag så hade vi bara religionskunskap från 10-11 och sen slutade vi för dagen. Skulle egentligen ha svenska B till 15.30 men läraren var sjuk.
Så Julle och hans bror kom och hämta mig och vi handla lite och sen åkte vi hem till dem och jag var värsta hemmafrun som baka kladdkaka och chokladbollar. Jag använde stevia och glutenfritt mjöl istället för socker och vetemjöl.
förresten så håller de på och målar sin trappa så hela huset är typ inplastat. Fett trist..
Nu kollar jag svampbob och ska sova, gonatt!






Godmorgon

Hej börjar kl 10 idag, alltså om en halvtimme. Har nyss ätit frukost och kollat på mumin haha!
Sitter och dricker upp mitt te nu och när jag gjort det ska jag gå till skolan.





Egoboost!

Har nyss läst klart Blondinbellas bok, Egoboost. Det är en slags överlevnadbok för unga tjejer. Det tog mig två dagar att läsa ut. Den är väl mer riktad till tjejer som inte riktigt har så bra självkänsla. Men man fick väl några bra tips därifrån och det var kul och läsa hennes livshistorier.



måndag 22 okt

Nu är kl över tolv men jag räknar att det är måndag tills jag somnar.
Idag började jag ju 11.50 och hade en lektion och sen sluta jag. Rätt Nice!
Älskling hämta mig och vi tog en tripp till en hockeybutik och han köpte tre hockeyklubbor och sen åkte vi till Täby C och jag köpte en klänning och tröja från KappAhl. Klänningen är jag lite osäker på om jag ska behålla, den är skitfin men den sitter inte riktigt som jag vill att den ska. Hur som helst, nu ligger jag i min säng alldeles själv och ska sova, godnatt!





söndag 21 okt

Söndag idag vilket betyder att det är skola imorgon. Har sovmorgon så börjar kl 11.50, Nice!
Idag har jag kört zumba med älskling och hans pappa, det var kul!

dagens middag

lördags 20 okt

I lördags så åkte jag och älskling till Järfälla och kollade hockeymatch. Almtuna- Järfälla och Almtuna vann med 5-2. Yey!
Sen på kvällen hyrde vi en film, machine Gun preacher. Har redan sett den men kollade igen för älskling ville se för jag sa att den var bra.


naturgodis mums

fredags 19 okt

hejsan i fredags så slutade jag skolan tidigt så då chillade jag med älskling. På kvällen drog jag och Sofie till Espri och kollade X-factor. Det var mysigt. Sen hämta älskling mig och vi åkte hem till han och sov.

Espris djur och Sofie



18 oktober

Hejsan efter skolan så drog jag och älskling till Cafe Biscotti och fikade. Jag åt kladdkaka och drack te och älskling åt cheesecake och chokladboll. Sen drog vi hem till mig och chillade. Nu väntar jag på att han ska komma tillbaka efter sin träning så vi kan mysa.

17 oktober

Idag har jag varit i skolan som vanligt och älskling kom ju som sagt till min skola på lunchrasten och vi gick till gym&sim och älskling bjöd mig på lunch,han är bäst! käkade spaggeti med köttfärs, mums!
Efter skolan tog vi det lugnt hemma hos mig ett tag och sen åkte vi hem till älskling och käka middag och vidare till Uppsala med hans bror och kollade hockeymatch. Almntuna-Södertälje och Södertälje vann med 3-1.
Nu ligger jag i sängen och myser med Julle, ska sova nu.





sitter i skolan

Sitter ensam i klassrummet för resten av klassen har gått på lunch. Jag väntar på att min älskling ska komma hit och göra sällskap med mig på lunchen. Har så tråkigt och är hungrig.

16 oktober

Hej idag så fick skjuts till och från skolan av min älskling,vilken lyx!
Drog och käka på MAX med älskling sen efter skolan. Sen har jag tagit med Jenni och Mollie till gymmet idag. Vi sprang på crosstrainern en halvtimme innan vi körde zumba i 45 min. De tyckte det var kul och ska kanske köpa gymkort där,hoppas!
Jag och Jenni träffade Sofie en stund sen oxå och hon hade färgat håret brunt, det var fint! Sen träffa vi Johanna oxå.
Nu kollar jag på svenska Hollywoodfruar med älskling, mysigt!


måndag 15 okt

Hej idag så hälsa 9or på i vår skola, skulle prata inför dem om handelsprogrammet och jag skulle inte göra det förens kl 2. Så jag följde med älskling när han gymmade och sen åt vi lunch där på gym&sim. Sen när jag hade slutat skolan så drog vi och gymmade båda två. Körde kondition. Sen hem till Älskling och käka och så vidare till Uppsala för att kolla hockeymatch. Almtuna-Enköping och Enköping vann tyvärr med 5-4. Det var en jämn match ändå. Älskling ska ju börja spela i Almtuna så det var därför vi tittade. Men nu är vi så trötta så
nu är det läggdags. NattiNatti






söndagsmys

Idag så åkte jag,älskling och hans mamma till Kista centrum och fikade på Levinsky's, vi åt kladdkaka. Sen så kollade vi på bio. Vi såg Modig 3D. Den var bra!
Nu är vi hemma hos mig och älskling har redan slocknat sen länge. Skola imorgon :-(



lördags 13 okt

Igår så åkte jag, älskling och hans bror till Väsby centrum. Jag åt subway och sen så handla vi lite på game och apoteket. Sen fikade vi och sen fynda lite på H&M. Fick med mig tre fina tröjor för 175 kr.
Sprang på crosstrainer en halvtimme sen när vi kom hem oxå.




bästa fredagen

Hejsan i fredags så ringde mig älskling mig och sa att han var i min skola. Jag var i chock och jag grät av glädje och var överlycklig! Känslan när man får träffa sin kärlek igen efter två månader som en överraskning är obeskrivlig.
Han hade med sig en korg med presenter oxå sötnosen. I korgen låg det en bukett rosor, bodylotion,bodyscrub,Victoria secret parfym, Jennifer Aniston parfym,en klocka och choklad. Tack älskling du är det bästa som har hänt mig! Så skönt att ha dig hemma igen <3





11 oktober

Hej var ledig från skolan idag för vi hade arbete hemifrån så det var chill. Mollie kom hem till mig och vi drack te och snackade. Sen gick vi och träffa Sofie en stund oxå.
På kvällen så drog jag och gymma med Evelina,är helt slut i benen nu!
Ska sova snart, godnatt!



Grattis lillebror!

Idag så drog jag och gymma med Madde efter skolan,trevligt!
Sen bakade jag citronkladdkaka eftersom lillebror fyller 17 år. Så nu är vi lika gamla men om tre veckor så är det min tur minsann!
kakan var god men väldigt mjuk och jag vet inte om det skulle vara så eller inte men aja. Nu har jag iallafall testat den lite annorlunda kakan.





bror och jag när vi var små

back in School

Första dagen i skolan igen på en månad,har ju haft praktik.
Men det var chill, började 11.50 och hade projektarbete och sen fick vi sluta.
Duscha för en timme sen,gosar med min sötnos just nu och ska snart sova. Det var väl intressant haha!





16 månader

Har varit tillsammans med älskling i 16 mån idag, han är så jävla bäst och jag älskar honom förevigt! Saknar sjukt mycket oxå :-(
Men eftersom jag inte kunde vara med han så var jag med hans mamma och två kusiner istället. Vi drog till Kista och åt mat på levinsky's, käka ceasarsallad. Köpte en tröja från bikbok oxå. Sen kollade vi bio och såg filmen Ted. Den var rolig!
På kvällen så drog jag och Mollie till Erika där även Espri och Hanna var.








fredags 5 oktober

Hej igår var ju min sista dag på praktiken så jag fick presentkort laddat med 300 kr och så blev jag anställd, ska börja jobba i november, mitt första jobb! Så jävla Nice!
Sen kom familjen till centrum och jag köpte två jeans,en tröja och tre trosor på kappahl. Sen käka vi på Mcdonalds.
Drog hem till Espri på kvällen där även Jenni,Mollie och Johanna var. Kom inte hem förens vid tre och sen snacka jag med älskling till fem men det var mysigt.






Kanelbulledagen

Tjena började kl 12 idag, alltid lika Nice att göra det!
Det bjöds på Kanelbullar oxå för att det är Kanelbulledagen idag.
Gymmade med Carina på kvällen, blev ett zumba pass och sen gymmade jag vanligt oxå.
Nu kollar jag Big bang theory och ska sova, godnatt!




3 oktober

En månad kvar till min födelsedag,hell yeah!
Idag käkade jag lunch buffe på Kina restaurang med Johanna och Ronja, gott!
Sen åkte jag hem med mina föräldrar när dagen var slut.
Har nyss duschat och ska typ sova nu, är fett trött.


2 oktober

Hej fick börja tolv idag så de var Nice! På lunchrasten så drog jag till tandläkaren och undersökte tänderna och önskar jag kunde säga att allt såg fint ut men hade tyvärr ett hål. ska laga det i slutet av månaden.
Sen så fick jag skjuts hem av pappa. Nu ligger jag i sängen och kollar på svenska Hollywoodfruar med min fågel och choklad.



1 oktober

Nu har oktober börjat!
Åkte till jobbet med Ronja och Johanna som börjat sin praktik idag och sen på lunchrasten så hängde jag med dom en stund.
Faster kom och hälsa på och så skjutsa hon hem mig, så snällt!
Käkade lax med potatis till middag, min favoritmat mums!
Drog till gymmet sen och körde step med Carina och Brorsan och jag hängde inte med alls och trampa snett och grejer så det var inte min grej riktigt..Håller mig nog till zumba framöver!
Nu ska jag sova,godnatt.

lång daggmask jag träffa på vägen hem från gymmet

Iphone hysteri

Torsdags natt släpptes den nya Iphone 5 och hysterin var otrolig.
Folk skippade skolan/jobbet för att stå i en flera meterlång kö för att köpa den nya telefonen, fast den går att beställa på Internet.
Jag förstår inte varför människor bryr sig så himla mycket om en telefon? Det är liksom bara en telefon och du dör inte om du inte får den samma dag som den släpps. Så ni som är sådär galna och stod i kön i fredags, berätta gärna för mig varför ni gjorde det så jag kanske förstår lite bättre.
 

RSS 2.0