Sista augusti

Hej idag har jag jobbat från 11-18. På lunchrasten kom älskling och åt med mig. Vi åt på soy chili som är en ny restaurang i Täby. Älskling bjöd på maten, tack igen sötnos! :-)
Sen när jag slutat så träffa jag Ronja en stund, vi gick runt i centrumet och kollade vilka nya butiker som finns och så. Jättefint och modernt är det!
Sen fick jag skjuts hem av bästa älskling :-) Vi har nyss ätit middag hemma hos mig och vi ska åka hem till honom snart. Hejdå!

ingången till mitt jobb

Lunchen

nya Täby centrum på övervåningen







Grattis Jenni!

Hej idag har jag jobbat från 10-18 och när jag hade slutat så åkte jag till Akalla där min vän Jenni bor. Hon fyller nämligen 19 år idag så vi firade henne lite med middag och tårta. Grattis Jenni på födelsedagen!
Hon fick en plånbok och mascara i present från mig, hoppas hon blev nöjd :-)







Invigning i Täby centrum

hej idag var det invigning i Täby centrum, 60 nya butiker och restauranger öppnade för första gången idag kl 12. Nice!
Jag jobbade från 11-20. Köpte ett par fina klackskor för 99 kr på dinsko innan jag började jobba. Älskling kom kl 14 för att äta lunch med mig. Vi åt på den nyöppnade restaurangen Vapiano. Jag åt någon pastarätt och han åt ceasar sallad. Sen åt vi tryffel till efterrätt. Det var gulligt av han att komma och luncha med mig, min bästa!
Sen fick vi välja en tröja på jobbet som vi fick köpa för halva priset. Köpte en svart, ganska tunn tröja med paljetter på ärmarna.
Nu ska jag och älskling sova. Godnatt! :-)





Grattis älskade fågel!

Idag är inte vilken dag som helst för idag fyller världens bästa fågel år! 9 år fyller hon :-)
Hon är så busig och mysig och jag hoppas att hon lever många år till.
Hon ger mig så mycket glädje och jag älskar henne otroligt mycket! <3







27-28 augusti

Hej igår jobbade jag från 12-20.
Idag har jag och älskling solat på dagen för det var så himla fint väder och det har varit det i typ två veckor nu, underbart!
Ikväll kl 18 körde jag body jam med Sara. Det var ganska svårt och musiken var för hög tyckte både Sara och jag. Sen kom jag hem och kollade idol audition och nu kollar jag på stalkers.







Söndag

Hej idag har jag jobbat från 12-18. Älskling körde mig dit, tack sötnos!
Pappa har äntligen fixat min tv så.nu kollar jag på 'Pretty woman' som går på 5:an och börja kl 21.00. Har aldrig sett den faktiskt! :-)



Kräftskiva

Hej igår jobbade jag från 10-17. Fick skjuts dit av snälla pappa och vi tog lite bilder ute i solen innan jag började, trevligt!
Sen när jag slutat så köpte jag träningskläder från Kappahl (leggins,sportbehå och tröja). Efter det kom min älskling och hämta mig och vi åkte hem till honom där det var kräftskiva. Hans morbror med familj var där oxå. Det var mysigt! :-)












Fredag

hej!
Idag har jag jobbat från 12-18. När jag kom till jobbet så var min kollega Therese (numera mammaledig) där och hälsa på med sin bebis som heter Ebbot. Jättesöt och så liten!
Sen kom pappa och köpte strumpor av mig och han tyckte det var jätte kul att handla från sin dotter :-)
När jag slutat så kom mina föräldrar dit och vi prövade kläder men köpte inget och sen åt vi grillmix på Palma Pizzeria.
Nu är älskling här och vi ska sova nu, han har tidig träning imorgon och jag jobbar. Godnatt!


lilla Ebbot och hans 'välkommen till världen' tårta

Grillmix

Torsdags 22 augusti

Hejsan igår jobbade jag från 12-20.
På min fika rast så träffa jag Ronja och vi köpte varsin mcflurry glass från donken och gick och satte oss ute i solen. Sen när jag hade slutat så gick vi till Tegel och drack varsitt glas, jag drack cider och hon öl. Sen gick hon iväg och jobbade färdigt och efter det gick vi tillbaka och tog ett glas till. Sen kom två kvinnor dit (26 och 28 år) och fråga om dom fick sätta sig hos oss och det fick dom såklart. Dom hette Nathalie och Therese och var jätte snälla och trevliga. Vi hade det jätteroligt och var kvar där ända tills stängning som är vid ett (förutom Ronja som blev hämtad av sin kille tidigare).









onsdag 21 augusti

Hejsan idag har det oxå varit fint väder! Det har typ varit det i en vecka nu, underbart! Man måste passa på och njuta av solen för man vet ju inte hur länge till det varar, hösten närmar sig med stormsteg!
Men idag har jag och Sara gymmat på eftermiddagen, vi körde mage och bröst idag :-)
Sen åkte jag och älskling till Ica och handla lite och sen hem och baka äppelkaka. Tog nog ut den lite för tidigt för den var fortfarande lite degig men den kan inte ha smakat alltför hemskt eftersom den nästan är slut :-)
Sista natten jag får sova med hunden för imorgon kommer faster och hämtar honom, wäh vill inte! :-( Har ju vant mig vid att ha hund nu, han är ju min lilla plutt! <3

före ugnen

efter ugnen

min pluttis

Bengal katt

Asso jag vill ha en bengal katt! Kommer definitivt köpa en när jag flyttar hemifrån, även fast dom är dyra. Kostar som minst typ 5000 kr och kan gå upp ända till 20 000 kr! Sjukt dyrt men det är ju en renras och dom är ju alltid dyra.
Satt igår och kollade massa bilder på dom och idag när jag skulle till gymmet så såg jag en bengal katt i mitt område så jag börja ta kort på den och ägaren såg det så jag börja prata med honom och sa att jag tyckte att bengal katter var så fina och så fick jag ett visitkort av honom på stället han köpte katterna ifrån. Det är typ ett tecken på att jag ska skaffa mig en sån katt!


kissen jag såg idag




Tisdag

Hej idag ville inte hunden Anton gå upp ur min säng för att bli rastad, nä han ville hellre sova vidare med mig. Först kom pappa in sju på morgonen och försökte ta ut han på en promenad men då vägra han och sen vid tolv kom syrran och försökte men icke! Gosbollen min :-)
Men iaf idag har jag och syrran gått till Vallentuna trafikskola och frågat vad vi måste göra för att få körkort. Sen på kvällen körde jag,syrran och Sara zumba. Fast det var en vikarie istället för den riktiga zumba instruktören och hon var inte en zumba instruktör egentligen så det var inte lika bra då :-(
Sen gick vi till Ica och handla och när vi kom hem kolla vi idol och svenska Hollywood fruar och asso Gunilla är ju bara för mycket!
Har fått värsta blåsorna under hälarna, först på ena foten och sen andra.. Gör ju skit ont när man går! Men har spräckt dom så vätskan runnit ut så det gör inte lika ont längre :-)

inte så fräscht kanske men har inga andra bilder från idag

Hägernäs strand

Hej igår kväll zumba jag och sen träna jag armar och rygg och idag har jag värsta träningsvärken..
Idag var det fint väder så jag och älsk solade på morgonen. På eftermiddagen gymmade jag med Sara och vi tränade ben.
När jag kom hem så gick jag ut med hunden i 1 timme och 20 min. Gick till Kragsta och tillbaka.
På kvällen åkte jag, älskling och hans mamma till Hägernäs strand och käka på den fina restaurangen 'Pont'. Vi åt alla hamburger tallrik och sen åt jag creme brulee till efterrätt. Är supermätt nu! Tack svärmor som bjöd oss! :-)




The heat

Hejhej! Ikväll åkte jag och älskling till Kista för att kolla på bio. Vi såg 'The heat' som var riktigt rolig :-)
Tack till älskling som bjöd mig!
Sen övningskörde jag lite på en parkering. Andra gången jag kör bil i mitt liv och jag kom upp i 25km/h som mest och första gången körde jag typ högst 10km/h. Visst, det är inte så jäkla snabbt men det går ju framåt iaf! Sakta men säkert, ett steg i rätt riktning :-)
Sen kom Julles vän dit och sen även hans bror så han snacka ett tag med dom och sen åkte vi hem :-)
Nu är det dags för sängen, Godnatt!!


Filmaffischen som är jävligt redigerad på Melissa, vilket jag tycker är väldigt synd..
Originalet är faktiskt finare, såhär såg den ut först in:




Fredag 16 augusti

Hej ikväll gick jag och syrran till centrum med hunden och handla lite smått och gott och när vi kom hem så hacka vi grönsaker och gjorde dip. Sen kom älskling efter en stund så han,jag och mina syskon kollade film i syrrans rum. Vi såg 'Oblivion' som är en sci-fi film. Den var komplicerad och lite långtråkig i början men när man kom in i den så var den bra. :-)
Nu ska vi sova, godnatt!




Torsdag 15 augusti

hej idag har det varit strålande väder, +23 grader!
Så jag gick ut på min baksida och solade och måla naglarna med djuren som sällskap.
Sen åkte jag, älskling, bror och hunden till pappas jobb i arninge och lämna en ryggsäck till honom.
Nu på kvällen har jag gått långpromenad med hunden (1 timme) och det var mysigt.
Nu kom älskling från sin träning och är hungrig så jag ska fixa lite mat till honom. :-)






hundbesök

Hej igår zumbade jag på kvällen med Carina och Mathilda och gymma vanligt efter.
Idag åkte min yngsta faster med sin familj till Bulgarien i en vecka så vi ska ta hand om deras lilla hund medans dom är borta.
Har gått en promenad med honom nu på kvällen och han ska sova i sängen med mig och älskling nu.
Godnatt på er!


På bilden chillade han i badrummet medans jag borsta tänderna

Måndag 12 augusti

Hej idag har jag inte gjort så mycket på dagen, bara tagit det lungt med älskling. Solade lite på morgonen men solen försvann in i molnen rätt snabbt :-(
Ikväll kom faster Camilla med sin man och hund på besök. Vi visade dem bilder från Ukraina :-)



Ukraina 11 juli-8 aug

Finns inte så mycket och säga om resan så blir mest bilder. Men kan berätta lite iaf. Vi åkte bil och båt dit, båt en dag och bil två dagar. När vi var där så umgicks vi med vår släkt såklart (mammas sida). Hon har sin mamma,tre systrar och en bror, fem systersbarn, två mostrar och en morbror, fyra kusiner och deras tre barn totalt. Dem som vi bor hos (mammas moster och Company) deras katt fick 4 kattungar, supersmå och söta!
Annars har dom två hundar, fyra katter, en mus, en gris, massa hönor, massa ankor och två kalkoner. Sen odlar dom sina egna frukter och grönsaker (det är typ en bondgård men nästan alla i byn har så).
Sen åkte vi till havet i tre dagar och mammas kusin och hennes dotter följde med. Hade det trevligt där, den enda nackdelen var att jag saknade min älskling så otroligt mycket :-(















































Det här är inte ens hälften. Var ju där en månad så det blev rätt många bilder :-)

















Zumba

Hej idag har vädret varit väldigt konstigt, från strålande sol till ösregn och sen sol igen och åska?!
Så svårt och veta vad man ska ha för kläder på sig och vad man ska göra när vädret är så oförutsägbart hela tiden. Hur ska man kunna ha 'kläder efter väder' när vädret inte ens kan bestämma sig?
Aja, idag har jag sett två filmer som gick på tv (viasat kanalen alltså). Först såg jag 'Modig' som jag sett förut och sen såg jag 'soul surfer' som är baserad på en sann historia. Den var bra!
Nu ikväll har jag kört zumba, första gången på en månad, roligt! :-)
Idag ska vi sova hemma hos mig, har inte gjort det än sen jag kom hem så det ska bli skönt och göra det. Länge sen ju! :-)




Monsters University

Igår så åkte jag och älskling till Täby och kollade på bio. Vi såg 'Monsters University 3D'. Älskling hade ju vunnit två st fribiljetter till den filmen när vi var på premiären av 'Dumma mej 2'.
Det var en bra film! :-)



fredag 9 augusti

I fredags jobbade jag från 12-20. Älskling skjutsa mig dit, tack för det!
Min yngsta faster kom och köpte en scarf av mig, sen kom min vän Ronja och då tog jag min fika rast (15 min) och följde med henne till donken för hon skulle äta, jag drack en caramel frappe, den var god men väldigt kall. Sen kom min kusin Carina och hälsa på oxå. Trevligt att träffa alla! :-)

Efter jobbet åkte jag och älskling till Mabbe i stan, inte hon som bor där utan hon hade lånat en lägenhet där av någon bekant. Hon hade bjudit folk från sin gymnasieklass så vi var 10 st totalt. Det var Mabbe, Therese, Alissa, Linda, Richard, Robert, Joshi, Axel och vi som var där. Vi åt sushi och drack alkohol och runt midnatt drog vi till någon bar och var där tills 2 då det stängde. Hade en trevlig kväll! :-)









Hemma!

I torsdags den 8 augusti kom jag hem. Fick äntligen träffa min älskling som jag saknat så mycket!
Han fick en klocka av mig som mäter puls osv. Hoppas han blev nöjd!
Han gav en vodka flaska med ätbara guldbitar i till mina föräldrar. Sen åkte vi hem till honom och där fick jag presenter som han köpt i Madeira. Jag fick ett halsband, armband, en ring, två champagneflaskor (200 ml och 375 ml) ,en kaka och en liten flaska vin (0,05 l). Tack min finaste älskling!
Sen gav han mig en helkroppsmassage som var avkopplade och skön. Tack för det med! Du är bäst! <3






Hotell i Polen

Är i ett hotell i Polen nu som heter Remi och det är ganska fint :-) Har åkt bil hela dagen och ätit Mcdonalds. Imorgon går båten kl 18.00 så är snart hemma! Den 8 aug kommer jag hem, äntligen! Saknar min älskling super mycket! <3
Är rätt trött nu så ska nog sova, bloggar om hela resan när jag kommer hem, Godnatt! :-)




RSS 2.0