Vila i frid solstråle

Hej idag har jag jobbat 10-18. Älskling och hans bror kom och käka lunch med mig och vi åt Kinamat buffe.
Efter jobbet åkte jag tåg hem och min pappa kom och hämta mig vid tågstationen i Vallentuna och när jag sätter mig i bilen så säger han att jag ska samla mig och efter det berättar han att vår älskade fågel Dasha har dött för några minuter sedan. Jag blev så förkrossad och började gråta. Kom hem och såg hennes lilla kropp ligga i mammas händer så jag tog henne och pussade henne. Helt ofattbart, så overkligt att hon inte längre är med oss. Hon var verkligen världens bästa fågel, hon var så speciell och unik. Hon pep alltid när hon ville ut och mysa, hon kunde ligga och mysa med min hand runtom henne i flera timmar. Hon kunde vara fri utomhus utan att vilja flyga bort. Hon var riktigt busig oxå. När vi spelade kort så tog hon upp korten med sin näbb och visade alla vilket kort man hade. Hur söt som helst!
Hon lyste upp varje dag i mitt liv, om man var arg eller ledsen så blev man glad igen när man var med henne. Hon var mitt första husdjur och jag kommer aldrig glömma henne. Jag älskar dig förevigt min solstråle <3

Älskling kom över med läsk och choklad och trösta mig en stund innan han åkte hem igen. Tack sötnos det värmer <3


2004/08/29 - 2013/12/30

Söndag 29 dec

Hej idag har jag jobbat 10-17. Efter jobbet köpte jag en silvrig fluga till älskling som han ska ha till skjortan han fick igår, han kommer bli så stilig! :-)
Sen gick jag till Åhléns och lämna jag tillbaka handduken jag köpte igår för när jag kom hem så hade mina föräldrar fixat en ny handduk till mig.
Efter det gick jag till Guldfynd och bytte ut en silverdip jag köpte förut mot silverputs dukar. Silverdipen lät så farlig när jag läste baksidan av den, man skulle ha skyddshandskar och skyddsglasögon och något underlag när man använde den. Jag tyckte det lät lite väl riskabelt så det ville jag inte behålla.
Sen åkte jag hem och så kom älskling hit och nu ska vi sova, jobb imorgon igen! Godnatt :-)

Flugan älskling fick av mig, skjortan är samma färg som bakgrunden (mitt lakan alltså)


Igår, 28 dec

Hej igår var det lördag och jag jobbade från 10-17. När jag slutat så kom Jenni till Täby och vi handlade lite. Jag köpte ett par trosor och guld glittriga strumpbyxor till mig själv och en vinröd skjorta till min älskling från mitt jobb. Efter det gick vi till Glitter och där fynda jag ett par örhängen.Sen gick vi till Åhléns och där köpte jag en handduk och en ögonbrynstrimmer, mycket smidigare än att noppa ett hårstrå i taget. Gick även in på Sephora och köpte sminkborttagning för vattenfast mascara, hoppas den funkar mot min nya mascara som vägrar tvättas bort. När vi var klara så åt vi varsin happy meal på Mc'donalds och sen åt vi även varsin donut. Efter det åkte vi hem till Jennis pappa och hängde där ett tag tills älskling kom och hämtade mig. Mysig dag :-)


Fredag 27 dec

Hej idag har jag jobbat från 11-20. Min kusin Katja och hennes kompis Emilia kom och hälsa på under kvällen. Så efter jobbet umgicks vi en stund, det var trevligt! :-)
Nu går vi vidare till något helt annat: Fick ju en mascara av älskling i julklapp och den är jätte bra, får fina och långa fransar av den och den klumpar inte alls och den håller hela dagen. Men det tråkiga är att det verkligen inte går att tvätta bort den sen. Har tagit vatten och tvål och sminkborttagning men det sitter fortfarande.. Det har ju försvunnit en del men inte allt. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Känns ju jobbigt att stå och kämpa med att få bort det varje kväll när man är trött och bara vill gå och lägga sig. Så himla synd :-(

Mellandagsrea!

Hej idag har jag jobbat från 9-18. Vaknade tio minuter innan mitt tåg gick så det hann jag ju inte men pappa var så snäll som skjutsa mig dit. Tack pappa!
Mellandagsrean satte ju igång idag så det har varit ett himla liv, många som ska lämna tillbaka julklappar och även en hel del som fyndar på rean.
Efter jobbet åkte jag hem och kollade JVM med min pappa och bror. Sverige mötte Schweiz och Sverige vann med 5-3. Bra jobbat Sverige! :-)

Julafton igår

Hej igår var det julafton och den började hemma hos älskling där vi åt lite mat, öppna julklappar och kolla Kalle Anka. Sen åkte vi hem till mig och där var min äldsta faster, hennes man, hennes son och hans tjej på besök. Vi åt mat, kollade på Victoria Secret show och spelade spel. Mitt lag vann!
I julklapp fick jag 500 kr av mina föräldrar, två nagelpåfyllningar och en resa till London eller New York av svärmor och av älskling fick jag ögonskugga, mascara, nagellack och Britney Spears parfym. Tack för alla julklappar, jag blev supernöjd! :-)
Av mig fick älskling grå mjukiskläder (tröja och byxa), en röd slips och en mörkblå piketröja men ska byta färg och storlek på den. Svärmor fick ett doftljus, en stickad tröja, 5-pack julstrumpor, tomte-julgranspynt (3 st) och två små hus som lyser. Mamma fick ett doftljus, en lykta, örhängen och ett halsband. Pappa fick tre shotglas som lyser när man häller i vätska och så fick han en smaktillsats för alkohol. Sen fick dem en gemensam julklapp från mig som innehöll fyra ryska dockor som man hänger i granen (köpte den i Norge). Alla blev glada över sina julklappar, jag tycker det är mycket roligare att ge än att få.
Jag hade iaf en mysig julafton! :-)



Julklapparna jag fick från älskling.

Julklapparna som pappa fick av mig.

Julklapparna som mamma fick av mig.

En av de ryska dockor som föräldrarna fick av mig.

Måndag 23 december

Hej idag har jag jobbat från 12-21 och älskling var och handlade i Täby så vi åt lunch tillsammans. Vi åt på Melanders och jag åt rimmad lax med dillstuvad potatis och älskling åt lax sallad. Jättegott!
Efter jobbet åkte jag hem till älskling och vi spelade bingo på deras uppesittarkväll. Älskling vann 100 kr, alltid något! :-)
Nu är jag rätt trött så det blir nog läggdags snart. Älskling ligger redan och sover i mitt knä, mitt hjärta <3




Fjärde advent igår

Hej igår var det fjärde advent och jag jobbade från 10-16. Efter jobbet så åkte jag hem till älskling och hans morbror med familj kom på besök. Vi åt hemmalagad pizza och sen bakade jag och Wilma pepparkakor. Vi dekorerade dem oxå. Dem blev både fina och goda!
Efter det körde vi julklappsspelet som går ut på att vinna julklappar. Man har två tärningar som man ska kasta och om man får samma siffra på båda så får man ta en julklapp.
När alla klappar är tagna så spelar man några rundor till och då får man ta en julklapp från någon annan om man vinner. Jag hade två julklappar men en blev tagen av Julles pappa och i den julklappsen jag hade kvar låg det en häftapparat. Julles pappa ville då byta sin julklapp som innehöll minimarshmallows (den han snodde av mig) mot min så då gjorde vi det. Mysig sista advent! :-)




30 års jubileum igår

Hej igår (lördag) så firade vi min kusin Anna som fyllde 30 år i måndags (16 dec). Det bjöds på god mat, massa fina tal och två uppträdanden. Vi dansade oxå och så lekte vi några lekar. Det var super kul :-)







Äntligen fredag!

Hej idag har jag jobbat från 12-21. Fick en julklapp från jobbet, paketet innehöll en gosig nalle. Det tackar vi för! Nu sitter jag hemma hos älskling och kollar på 'tyst vittne'. Det är faktiskt riktigt bra!
Älskling ligger dock på golvet och sover..




Torsdag 19 dec

Hej idag har jag jobbat från 10-17. Åkte tåget dit med min bror som skulle till sin julavslutning, åh så skönt för honom att vara ledig tre veckor nu! Det går ju inte för min del eftersom vi har som mest att göra just under denna tid på året. Men iaf efter jobbet så gick jag till specsavers för att göra synundersökning för körkort. Så nu är det bara att skicka in alla papper och betala så får jag tillstånd till att övningsköra. Nu jävlar ska jag sätta igång!
Sen handla jag även lite på mitt jobb. Köpte en blus, träningsleggins och en necessär. Supernöjd!
Nu är jag hos älskling och ska sova, jag är så trött. Jobbar 12-21 imorgon så det är bra om man är pigg då. Godnatt! :-)




16-18 dec

Hej i måndags jobbade jag från 12-21 och Ronja och hennes kille kom och hälsa på. Det var ett tag sen vi sågs sist så det var trevligt!
Sen igår (tisdag) jobbade jag från 11-21.
Idag jobbade jag från 10-18 och när jag slutat så träffa jag mina föräldrar och vi handla lite julklappar, jag har egentligen handlat färdigt men det fylls på lite hela tiden haha. Sen åt vi på mcdonalds innan vi åkte hemåt. Är helt öm i mina knän och fötter nu. Har ju gått runt från 10-21 med en paus på 90 min.
Nä nu ska jag somna bredvid en redan sovande pojkvän. Mysigt!

Tredje advent

Hej idag är det tredje advent. Tiden går så fort, det är jul om typ 9 dagar!
Hur som helst, idag åt jag, älskling, hans mamma och bror julbord på Nygårds Värdshus kl tolv. Hans mamma bjöd på det, tack så mycket!
Inte långt efter det åkte vi till kragsta för att fira min kusin Carina som fyller 16 år idag, Grattis fina du!
Det var min familj, hennes familj såklart och min faster med sin man som var där.
Åh gud så mycket jag har ätit idag, mår typ dåligt när jag tänker på det. Men det har varit mysigt ändå! :-)



Lördag 14 dec

Hej idag har jag och svärmor kollat på när älskling spela match för första gången på ett halvår. Han spelar numera i Arlanda. Dem vann med 8-7, grattis till vinsten! Det var kul och se han spela igen :-)
Efter matchen var det lagfest. Det bjöds på jul middag och chokladmousse till efterrätt. Sen delades det ut julklappar till alla i laget med ett rim till varje julklapp. Älskling fick dock ingen julklapp eftersom han är väldigt ny i laget (han börja spela där för en vecka sen). Men det var roligt iaf :-)


Lucia

Hej idag är det lucia och fredag den trettonde. Jag har jobbat från 10-17, den skönaste arbetstiden alltså. Det bjöds på lussebullar och glögg på jobbet, gott!
Efter jobbet så köpte jag ett nattlinne från Lindex och sen kollade jag lite på luciatåget som sjöng i Täby centrum. Det var fint :-)
Min syster åker till Sälen imorgon och stannar där i fem månader så jag fick ett fint nagellack som tröst, tack syster kommer sakna dig!
Nu är jag hemma hos älskling ska snart sova. Jag är ledig denna helg och det var ett tag sen man hade en ledig helg så det är ju skönt :-)





Vädret

Hej jag vill prata lite om vädret. För det första är jag besviken över att snön försvann så snabbt. Det var ju så vitt och vackert, det liksom lyser upp det mörka. Nu är det liksom bara mörkt och tråkigt..
För det andra är det dessa svenska oväder. Först ut var orkanen Simone, strax därefter stormen Sven och just nu är stormen Ivar i full gång. Jag hör verkligen hur det blåser där ute. Det har varit så tätt efter varandra oxå. Man blir nästan lite orolig ju.



Bilder jag tog förra vintern

Torsdag 12 december

Hej idag har jag jobbat från 10-18. Det börja en ny tjej på jobbet idag, hon heter Pernilla och hon verkar trevlig och snäll. Hon är från Göteborg men pluggar här i Stockholm. Kul :-)
Efter jobbet idag så köpte jag de sista julklapparna så nu är det avklarat! Sen har jag slagit in massa paket ikväll. Snart är det läggdags :-)

Kista Galleria

Hej idag åkte jag och älskling till Kista Galleria och där mötte vi upp Jenni. Älskling handla julklappar till mig och hans mamma och jag slog in allt han köpte dessutom haha!
Sen åt vi middag på Jensens Böfhus. Vi alla åt potatis med kycklingfile och efter det fikade vi på Espresso house. Jag åt deras supergoda chokladboll, älskling åt pepparkaksmuffins och Jenni åt cookie dough cheesecake.
Det var trevligt och mysigt! :-)
Nu är älskling och jag hemma hos mig och ska sova, jag jobbar nämligen imorgon :-)


Julmys

Hej igår jobbade jag från 12-20. Idag var jag ledig efter en veckas jobb så jag har fixat mina naglar, det var en julklapp från svärmor. Dem blev jätte fina, jag är supernöjd! Tack svärmor :-)
Sen åkte jag hem till Jenni och Denise i Akalla för julfika. Jennis familj, Sandra och Diana med sin kille var där oxå. Kom dit kl sex och åkte därifrån halv nio då jag fick skjuts hem av Jennis familj, Tack för det!
Det var supermysigt och jag är helt proppmätt nu! :-)



Söndag 8 december

Hej idag har jag jobbat från 12-18. När jag hade slutat så åt jag på Vapiano med min älskling och syster. Vi åt sallad med scampi och tryffelbollar till efterrätt. Gott! Nu är vi hemma hos mig och ska sova, är helt slut efter jobbet alltså. Godnatt!


Lördag 7 december

Hej idag har jag jobbat 12-18. Skulle egentligen vara ledig denna helg men alla på mitt jobb är sjuka (och då är vi ändå runt 13 anställda) så det blev så att jag fick jobba denna helg. Och det var ju kaos som det alltid är på helgerna innan jul och dessutom har vi ett erbjudande att man får 3 för 2 på allt i hela butiken. Så man får springa och stressa runt som en höna!
Men iaf efter jobbet kom jag hem och vi hade gäster på besök. Det var min kusin Anna, hennes kille och hennes föräldrar som kom och hälsa på. Hon och hennes kille bor ju i Göteborg så man träffas inte så ofta, senast var på min student liksom och det var ju ett halvår sen så det var kul att dem kunde komma!
Vi fikade och hade det trevligt :-)


Två och ett halvt år

Hej idag har jag jobbat från 10-20 och jag och älskling har varit tillsammans i två och ett halvt år idag så när jag hade lunchrast kom älskling och åt lunch med mig på Vapiano. Jag åt pasta carbonara och han åt ceasar sallad med scampi. Sen fikade vi på Tysta Mari. Jag åt mini semla och delicato boll och han åt morotskaka. Jag hade en mysig lunchrast tack vare dig, älskar dig mest! <3
Efter jobbet går jag ut och upptäcker massa snö! Första snön för i år! Den brukar inte komma såhär sent så jag blev faktiskt glad när jag såg det, det trodde jag inte att jag skulle bli.
Men iaf åkte hem till älskling och kollade idol finalen och Kevin vann. Den deltagare med den dåligaste rösten av alla vann alltså. Jag trodde det var en sång tävling och inte en charm tävling? Jag har inget emot honom personligen men jag tycker inte att han har en speciellt bra sångröst och det är många som delar den åsikten med mig. Därför är det lite lustigt att han vann. Men man får väl gratulera ändå!



Igår och idag

Igår var jag ledig så då passade jag på att köra zumba. Sen träffa jag Sara och Isabelle på gymmet och dem skulle åka hem med min kusin Mats så jag fick skjuts hem av honom, Tack för det!
Idag har jag jobbat från 11-20 och min mamma kom på besök och hängde undan lite kläder som jag ska köpa åt henne. Nu är jag hos älskling och ska sova, Godnatt! :-)



Grattis svärmor!

Idag har jag jobbat från 10-18. Sabina kom förbi, det var ett tag sen man träffade henne. Senast var på studenten liksom!
Sen kom chefens söta lilla valp och hälsa på oxå, busiga Gunnar :-)
På min lunchrast handla jag lite julklappar och ett halsband till mig själv.
Efter jobbet åkte jag hem till älskling och hans morbror med familj var där eftersom hans mamma fyller år idag, Grattis underbara du!
Hon fick en tårta,en tunika, en liten tomte, ett doftljus, en bok och ett par strumpor i present från mig. Hon blev glad :-)


Presenterna hon fick.

Tårtan var supergod.

Halsband från Lindex, 129 kr.








första advent

Idag har jag jobbat från 12-18. Min kusin Carina och hennes familj kom förbi och handlade av mig, roligt!
Efter jobbet kollade jag, älskling och hans pappa på bio i nya biografen. Den öppna för två dagar sen och det var jätte fint där. Det är svart glittrigt golv och det säljs lösgodis, varma drycker och bakelser. Det fanns inte i den förra biografen.
Vi såg komedin 'Last Vegas' och den var rolig. Hade mysigt iallafall :-)


Julbord med jobbet

Hej igår jobbade jag från 11-18. Herregud så mycket folk det var, oj så stressigt! Min bror kom med sina kompisar och handlade av mig. Kul :-)
Men iaf efter jobbet så var det julbord på Taco bar. Haha inte så mycket julmiddag direkt men det blev ju så för det sket sig med det riktiga julbordet.
Det var god mat ändå och min kollega hade med sig sin fyra månader gammal bebis, så jag fick gosa med söta lilla Ebbot!
Efter middagen gick vi till Vapiano (alla utom tre) för att fortsätta umgås och dricka lite. Älskling kom sen oxå och vi stannade där tills stängning. Hade en trevlig kväll, vi är ett härligt gäng :-)






RSS 2.0