30/5 torsdag

Hej idag på min lunchrast så stötte jag på Jaruwan och Elvira så då åt jag donken med dom :-)
Nu på kvällen har jag kört zumba.
Älskling kom hit nyss och vi ska sova snart. Är helt slut!





29/5 onsdag

Hej idag sprang de första studenterna ut, om en vecka är det min tur! Ska bli så kul, jag längtar!
Men iaf idag har jag jobbat från 12-20 och sen gick jag till donken och käkade mat. När jag typ hade ätit klart så kom min kusin Carina och hennes kompis Mathilda dit så jag stanna kvar med dom ett tag till och sen åkte vi hem tillsammans. Trevligt med lite sällskap!

köpte donkens is latte (eller vad man nu ska kalla det). Första gången jag köpte den och den var god.




tisdag 28/5

Hej idag praktisera jag i vanlig ordning och efter det gick jag in på H&M och köpte ett lila linne och nascara. Sen åkte jag hem till mig där älskling var så vi har chillat som vanligt bara. Idag gjorde jag klart mina två sista skoluppgifter som vi hade i samband med praktiken. Vet inte ens om jag fattat uppgifterna rätt men det får duga helt enkelt!
Skönt och ha det klart iaf!
Har dragit ut på det rätt länge nu ju eftersom betyget sätts imorgon.
Nu måste jag sova ju, eller jag måste väl inte eftersom jag får lägg mig när jag vill men om jag ska orka jobba imorgon så måste jag.
Godnatt!




Mors dag

Hej idag var det Mors dag, Grattis alla mammor där ute!
Min mamma fick en choklad ask av mig på morgonen :-)
Annars då? Har packat upp de sista kläderna in i garderoben och rensat vad som ska skänkas bort. Igår vart det två påsar och idag oxå. Det är ju sjukt hur mycket man har som man inte använder längre. Hoppas dom som får kläderna blir glada iaf!
Men det konstiga är att jag har en större garderob nu än vad jag hade i förra huset och fast jag har rensat ut 4 påsar med kläder så har det ändå inte blivit mer plats...
riktigt skumt det där!
På kvällen så körde jag zumba, kul!
Senare runt 9 så åt vi pannacotta som älskling hade gjort, tack sötnos! :-)
Nu är det dags för mig att sova, Godnatt!









flyttdags

Hej idag har jag och min familj flyttat hela dagen. Min släkt och pappas jobbkompis hjälpte oss att bära in allt och så. Tack så mycket allihopa för hjälpen, det uppskattas verkligen!

Jadu det känns lite ovant nu att man bor här och inte i Åby, känner mig inte riktigt hemma än men det är nog bara för att det är så nytt och allt är inte färdigt än. Men det känns ändå kul och spännande,det är härligt med ett hus som har trädgård. Man känner sig så instängd annars tycker jag.

nya huset

trädgården på baksidan

kabinen


fredag 24 maj

Hej idag har jag praktiserat som vanligt. Vi hade kommit tvåa i nån säljtävling så då fick man välja ut en topp för max 149 kr. Jag valde en svart tröja med en silvrig tiger på. Den kosta visserligen 199 så jag betala 49 kr för den då. Inte illa!
Så fick jag sluta en timme tidigare, det var ju trevligt :-)

Så åkte jag hem och älskling mötte mig på stationen och vi cykla hem till mig och då säger pappa att vi ska gå och handla mat så det var bara att åka tillbaka till centrum igen.. han kunde liksom inte säga det lite tidigare?!

Resten av kvällen har jag packat mitt rum och sen kom faster Camilla med sin man och dem hjälpte oss att bära in lite kartonger in i nya huset och så städa vi lite där och gjorde det fräscht.
Nä nu måste jag ju verkligen sova, vi flyttar ju imorgon så det kommer vara full rulle hela helgen.
Godnatt!




20 maj

Hej idag har jag praktiserat som vanligt och det var så varmt och fint väder ute så på min lunch rast köpte jag mjukglass och jordgubbar och satte mig i solen och njöt.
När jag slutat så köpte jag en jacka och tre tröjor därifrån.
Sen åkte jag hem och var med älskling resten av kvällen. Mys!




Istället för dig

Hej idag läste jag ut boken 'istället för dig' som är en uppföljare till boken 'vecka 36' som jag läste sist.
Det har gått 16 år sedan Agnes blev bortförd och födde sin son i en källare. Barnet togs ur hennes armar direkt efter födseln.
Nu vill dottern Nicole ta reda på hela sanningen om vad som hände den där kvällen och bestämmer sig för att åka till platsen där hennes mamma blev bortförd. Men det visar sig vara farligare än hon trodde...






Sverige vann Guld!

Hej idag har jag jobbat till kl sex och efter det åkte jag hem till älskling och kollade på VM finalen. Sverige-Schweiz som spelade och Sverige vann VM Guldet med 5-1!! Helt otroligt bra! Att vinna på hemmaplan oxå är ju helt fantastiskt! Vilken stämning det blir! Stort Grattis till tre kronor! Riktigt bra spelat! :-D :-D








Lördags 18 maj

Hej igår så åkte jag,älskling och hans mamma till frösunda marknad en stund på dagen och kolla lite. Älskling köpte en jätte fin ring till mig som jag gillar. Tack älskling! Sen spela vi lite, kasta pil varsin runda och så skjöt älskling luftgevär.
Sen åkte vi hem för att kolla hockey vm. Det var semi-final och Sverige mötte Finland. Sverige vann med 3-0, grymt! Och bröderna Sedin och målvakten Jhonas Enroth valdes ut till de mest värdefulla spelarna under turneringen.
På kvällen tittade vi på finalen av eurovision Song contest och Danmark vann! Så fort jag hörde låten så visste jag att den skulle vinna. Riktigt fin låt :-)











torsdag 16 maj

Idag har jag jobbat från 10-20, helt slut nu!
När jag kom hem så kollade jag på hockey vm med familjen (utom mamma då). Sverige mötte Kanada i kvartsfinal och Sverige tog tillslut hem segern efter straffar, slutresultatet blev 3-2. Det var en riktigt spännande match!!
Älsklingen var där i Globen och såg allt, snacka om att jag är lagom avis på honom!
Heja Sverige!



Måndag 13 maj

Hej praktik idag som vanligt. Åkte tåg med min bror dit. Trevligt med lite sällskap!
Efter praktiken köpte jag en fin vit väska från Glitter som är tänkt att jag bl.a ska använda på min student. Inte långt kvar nu!
På kvällen runt 10 så åkte jag och pappa till huset som vi snart ska flytta in i. Första gången jag såg det faktiskt och jag gillar det. Var ju lite nervös att jag inte skulle tycka om det men det gjorde jag så det var ju tur!
Nu måste jag verkligen sova, godnatt!







Vecka 36

Hej igår läste jag ut boken 'Vecka 36' som är skriven av Sofie Sarenbrant. Den handlar om den höggravida Agnes Malm som är på semester i Skåne med sin man Tobbe,dottern Nicole och bästa vännen Johanna och hennes man Eric. Sista dagen på semestern försvinner Agnes spårlöst...

Boken var väldigt spännande och bra. Man kom in i boken rätt snabbt och efter det gick det knappt att lägga ifrån sig den. Läste ut den på några dagar bara. Enda nackdelen var att det var ganska uppenbart vem den skyldige var, tycker jag iaf.






Söndag 12 maj

Hej idag har jag och älskling varit i Uppsala och handlat lite nödvändigheter. Han ska nämligen cykla sex timmar imorgon (stackare) så han köpte cykelbyxor och vätskeersättning. Jag köpte studentklänning, inneskor och glasögonfodral. När vi var klara åt vi på foodcourt. Jag åt spaggeti carbonara och älskling åt gillad lax med potatis och skagenröra.
Mysig dag!
Nu är helgen slut och praktiken väntar imorgon. Det har verkligen varit skönt med dessa lediga dagar då man har kunnat njuta av det fina vädret.
Godnatt!




torsdag till lördag

Hej länge sen! Har ju hängt hos älskling som dessvärre inte har Internet så har inte kunnat blogga ens om jag ville. Så tänkte redogöra lite kort om vad jag haft för mig dessa dagar.

I torsdags sola jag på dagen och på kvällen körde jag Zumba. Efter det kollade jag på hockeymatchen då Sverige-Kanada spelade och Kanada vann med 3-0.


I fredags så körde jag Zumba kl 12 och resten av dagen sola jag och spela badminton med älskling. Sen gjorde vi pannacotta som vi åt till efterrätt efter middagen, supergod var den!




I lördags åkte jag, älskling och hans pappa till globen och kollade hockey VM. Norge mötte Vitryssland och Norge vann med 3-1.




Tisdag 7 maj

Hej idag har jag varit i Vaxholm med älskling, hans bror och kusin.
Vi åt glass, sen satte vi oss på en uteservering och njöt av solen.
Sen på kvällen bada jag och älskling i deras jacutzzi (hur det nu stavas). Riktigt mysig dag!
Sova nu, godnatt :-)




skynda att älska

Idag läste jag ut boken 'skynda att älska' som är skriven av Alex Schulman. Den handlar om hans pappa och den var bra.




23 månader

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 23 månader så vi åt på Melanders fisk efter min praktik. Första gången jag åt där och jag åt lax med potatis och sås och tre tryffelkulor till efterrätt. Det var riktigt gott! Tack älskling som bjöd på middagen!
Efter det handla vi lite smått och gott på hemköp innan vi åkte hem och såg hockeymatch. Sverige mötte Vitryssland och Sverige vann med 2-1.
Nu är det läggdags, godnatt! :-)





igår 5 maj

Hejsan igår var det söndag och jag jobbade från 10-17.
Efter jobbet kom älskling och hans pappa och vi åt på Tegelbruket. Jag åt hamburgare med pommes. Gott!
Sen åkte vi till globen för att kolla på VM hockey. Norge-Danmark spelade och vi heja på Norge som oxå vann med 3-2. Riktigt spännande och kul match!








Lördag 4 maj

Hej idag tog jag ett varmt, avkopplande bad på dagen, skönt!
På kvällen hade vi gäster, mina två fastrar kom på besök med sina familjer. Syrrans kompis Anna kom och käka middag med oss oxå :-)
Sen kollade vi ungdomar på hockey VM. Det var Sverige-Tjeckien som spelade och Sverige vann med 2-1. Det var inte älskling nöjd med eftersom han hade bettat att Tjeckien skulle vinna med 3-2. Vi andra var däremot nöjda och glada! :-)
Nu är det dags att sova faktiskt, ska jobba imorgon så godnatt :-)





Igår

hejsan igår var det fredag och jag jobbade till kl 18 på min praktik. Min lärare Birgitta kom och hälsa på och min älskling och hans kompis kom oxå och hälsade. Sen när jag slutat så köpte jag två nagellack från H&M och sen åkte jag tåget hem med mamma. På kvällen kom Julle och jag och syrran gick till centrum för att köpa lite att knappra på. Jag köpte frukt och choklad, hon köpte chips, grönsaker och dip. Så kom vi hem igen och hela familjen (utom mamma) samlades i mitt rum för att kolla VM hockey, Sveriges första vm match i år och dom mötte Schweiz och förlora med 3-2. Bra match ändå! Sen kollade vi på filmen 'the Lovely bones' som gick på tv, även kallad 'flickan från ovan' på svenska. Har sett den förut men ändå :-)








2 april

Hej idag har jag varit på praktiken som vanligt och älskling kom förbi och hälsa på och då köpte jag två tröjor och shorts till honom. Sen när jag hade rast så gick vi till ett café där jag åt räkmacka och ett chokladhjärta, gott!
När jag slutat så träffa jag mina föräldrar och vi handla mat och sen åkte vi hem. På kvällen körde jag zumba och jag tog med syrran oxå. Första gången hon pröva det och hon tyckte det var kul :-)
Nu ska jag sova med älskling, godnatt!






Mösspåtagning igår

Igår var det ju mösspåtagning. Vi åt lunch kl 13 i skolans matsal och så var det två sånger som man sjöng och sen tog man på sig mössorna.
Sen gick man till våning 1 och drack och umgicks. Sen åkte jag och några fler hem till Erika som bor i Täby och sen var det utgång till Tegel. Första gången jag var där faktiskt!
Träffade Mats, Sara, Isabelle och Simon där oxå och åkte hem med dom. När jag kom hem upptäckte jag en bukett blommor, ett kort och två kinderägg som älsklingen hade kommit förbi och lämnat. Grät när jag såg det, han är ju bara för underbar min älskling! Finns ingen bättre<3 Tack så jätte mycket sötnos, älskar dig mest i världen! <3





RSS 2.0