Fredag 29 nov

Hej idag åkte jag och älskling till Täby C och där mötte vi även upp Jenni. Vi käka lunch på Palma Pizzeria och sen gick vi runt lite på julmarknaden där. Älskling köpte några lotter och han vann iaf en chokladkaka daim 100 g. Drack lite glögg oxå, mums! :-)
Sen åkte vi hem och ikväll har jag kollat idol med älskling och syrran. Elin och Kevin gick till final, gud så tråkigt!
Erik förtjänade den platsen tycker jag.



Torsdag 28 nov

Hej idag har jag träffat Jenni på eftermiddagen. Vi gick till Nova för att Jenni skulle låna deras symaskin för att sy in ett par byxor. Det var ett himla krångel med det där asso. Först fattades en grej till maskinen så vi gick och letade efter den och jag hittade den som tur var men då var det problem med hur man skulle sätta in undertråden rätt.
Men tillslut så funkade det och hon sydde in byxorna.
Har inte varit där på evigheter, hängde på Nova när jag var runt 13-15 år. Dem hade några bilder där på mig från fjärdlång lägret som jag var på under två somrar. Haha det var kul och se :-)
Iaf när hon hade sytt färdiga så åt vi nudlar och kärleksmums och sen gick jag till gymmet och körde zumba. :-)

Sara,lägerledare och jag







onsdag 27 november

Hej idag hade jag möte kl 8 på morgonen. Jag tycker om våra möten, dem är mysiga och man blir glad och peppad efteråt :-)
Sen jobbade jag till kl 18 och när jag slutat så köpte jag två blusar och en present till svärmor därifrån.
När jag kom till Vallentuna så handlade jag och pappa mat på lidl och sen åkte vi hem och så kom älskling och vi käka middag. Efter det hämta vi upp min syrra från hennes kompis och körde hem henne och så åkte vi hem till älskling.
Är ledig två dagar nu, roligt!
Ska bli skönt att få sova ut :-)


blusarna jag köpte

Tisdag 26 november

Hej igår jobbade jag från 12-20 och Jenni, hennes mamma och syster kom förbi. Kul!
Min kusin Carina kom och lämna över två röda klänningar oxå. Så nu är det problemet löst. Gulligt av henne att låna ut dem :-)
Det tråkiga är att julbordet vi skulle ha blev inställt för att inte tillräckligt många hade anmält sig (Det skulle vara personal som jobbar i Täby centrum) och det var rött tema, anledningen till att jag varit på jakt efter en röd klänning. Så egentligen behövs det inte längre men jag kommer nog ha på mig den ändå på den julmiddag som blir istället.
Nåväl, idag har inte hänt mycket mer än att jag har jobbat samma tider som igår.
Nu måste jag verkligen lägga mig för det är personal möte kl 8 imorgon så det blir en tidig morgon. Det var länge sen jag gick upp så tidigt men det går nog bra hoppas jag :-) godnatt!

Täby centrum julbelysning

Igår 24 november

Hej igår var det söndag och jag jobbade från 12-18. Älskling hämta upp mig när jag slutat och vi åkte till Kista galleria för att kolla bio. Vi kom dit 18.40 och filmen börja inte förens kl 21 så vi käka middag på Jensens böfhus under tiden. Åt potatis och kyckling och till efterrätt åt jag ta-själv-mjukglass (det funkar som frozen yoghurt fast det är glass istället och man får fylla på hur mycket man vill). Efter det var det dags att kolla bio och vi såg filmen 'hunger games: catching fire'. Åh den var så spännande och bra! Man levde sig verkligen in i deras situation och känslor. Författaren är ju ett geni! Både jag och älskling var helt tagna efteråt. Längtar tills nästa film kommer ut!
Hade helt klart en mysig söndag med älskling :-)

Mamma Mu på Jensens böfhus


Katniss är så modig och stark, en sann förebild.


Nov. 23, 2013

Hej igår var det fredag och jag jobbade från 11-20. Vi hade ju halva priset på REAN för medlemmar så jag fyndade två fina tröjor och sen köpte jag en fin grå glittrig mössa oxå. Åkte hem till älskling efter jobbet och kollade idol. Tyvärr åkte Jens ut, jag ville att han skulle vinna. Nu är ju Erik, Elin och Kevin kvar och jag gillar varken Elin eller Kevin så då hejar jag på Erik!


Ordinarie pris på leopardtröjan var 249 kr men nu kosta den 75 kr. Den andra tröjan kosta från början 399 kr och nu kosta den 100 kr. Bra pris!

Norge

Jag och älskling tog ju en road trip till Norge i tisdags och kom hem igår (19-21 nov). Vi bodde på ett vandrarhem i Oslo. Vi kom fram på eftermiddagen och så handla vi mat och sen hade älskling hockey träning på kvällen. På onsdagen tog vi en promenad på dagen och upptäckte ett ute gym och en klätterställning som vi utforskade. Sen hitta vi en mysig butik och där köpte jag en julklapp till mina föräldrar. Till sist avrundade vi med fika på Espresso house innan älsklingen skulle iväg på träning.
Igår (på torsdagen) så checka vi ut från vandrarhemmet kl 10 och sen åkte vi till Oslo centrum och promenerade runt där. Sen avslutade vi med en fika på Espresso house igen. Efter det träna älskling en sista gång innan vi åkte hem. Vi kom fram hem till mig runt halv ett på natten.
Det var förresten första resan vi gjorde på tu man hand. Det var supermysigt! :-)













Mys måndag

Hej idag har jag träffat Jenni och hennes lillasyster Ina. Vi fikade på Café Biscotti. Jag åt en räksmörgås och till efterrätt åt jag en brownie med grädde. Mums!
Fick en present av Jenni oxå. I den låg det en tröja, ett par trosor, en ring och ett par örhängen. Tack så mycket min fina vän! Jag blev jätte nöjd :-)
Det var jätte mysigt iaf!
Sen gick jag till gymmet och körde yogalates air.
Nu är jag hemma hos mig med älskling. Vi ska till Norge imorgon och stanna några dagar för han ska provspela hockey där. Det ska bli kul :-)
Nu måste jag packa och sen sova!
Godnatt :-)




söndag

Hej idag har jag jobbat, samma tid som igår.
Jag köpte även en blus därifrån :-)
Sen är jag ju fortfarande på jakt efter en röd klänning och jag hittade en jättefin från Dea Axelssons som jag ville ha men men fanns inte i storlek M. Jag kunde ju visserligen ha S men jag kände att det skulle sitta bättre med en större så jag köpte den inte. Det är ju då typiskt att när man väl hittar den man vill ha så finns inte rätt storlek kvar. Jag kanske skulle köpt den i storlek S ändå. Åh nu ångrar jag mig att jag inte gjorde det! :-(
Det fanns ju bara en kvar i den storleken så den kommer säkert vara slut när jag kommer dit nästa gång.

blusen jag köpte på jobbet

klänningen från D.A som jag ville ha.

Lördag 16 nov

Hej idag har jag jobbat från 10-17. Efter jobbet åkte jag och älskling till Kista för att kolla på bio. Vi såg filmen 'Det regnar köttbullar 2' i 3D.
Den var rolig och bra! :-)
Sen kollade vi runt i butiker för jag letar efter något rött att ha på mig på mig på julmiddagen med jobbet som är sista november och som jag även ska ha på julafton. Har hittat två alternativ på H&M men jag är osäker så jag ska kolla lite till först innan jag köper något.



klänningarna från H&M. Vilken är finast? Kort eller lång?


Fredag

Igår var jag ledig så jag körde zumba på kvällen.
Idag har jag jobbat från 10-17. Efter jobbet så köpte jag ett par tofflor därifrån. Sen gick jag till grannarna H&M och köpte en vinröd blus och ett par skodynor (silikon).
Nu är jag hemma hos mig med älskling och vi ska väl sova strax. Ska jobba i helgen :-)




Igår och idag

Hej igår var jag ledig så jag körde zumba på kvällen. Gör alltid det så fort jag får chansen. Det är så kul :-)
Det är typ det enda som motiverar mig till att träna, så mycket gillar jag det.
Efter gymmet så åkte jag och älskling hem till mig och åt vegetarisk lasagne som syrran hade lagat och pannacotta till efterrätt. Det var gott!
Sen kollade vi på 'montazamis med vänner' innan vi åkte hem till älskling och bastade.
Idag har jag jobbat från 11-20. När jag sluta så hämta älskling och hans bror mig från Lindholmen och vi åkte till Ica i Sollentuna för att köpa glass. Det är en speciell sockerfri sort som finns där så det var därför vi åkte ända dit.




Horoskop

Hej idag har jag jobbat från 12-20.
Läste mitt horoskop i metro tidning när jag satt på tåget påväg till jobbet och då stod det att jag skulle få en ny bekantskap (ej romantisk) och den skulle bli långvarig. Det trodde jag väl inte så mycket på men man vet ju aldrig.
Så visar det sig att vi har fått en ny kollega som jobbade sin första dag idag. Se där! Det kanske var hon som horoskopet menade?
Hon är bara ett år yngre än mig så vi är jämna i åldern dessutom.
Läskigt det där med horoskop när dem faktiskt stämmer. Roligt oxå såklart :-)

Jag är skorpion.



Fars dag

Idag har jag jobbat från 10-17.
Det är ju fars dag idag så pappa fick en merci ask av mig och älskling på morgonen. Sen köpte jag två par kalsonger till honom på jobbet. Älskling fick oxå ett par. Älskar er båda! <3
Nu är vi hemma hos älskling och kollar på MTV EMA 2013.





Lördag 9 nov

Hej idag ringde jobbet mig tjugo i två och undra om jag kunde komma in och stänga. Jag låg i sängen helt ofixad hemma hos älskling när dom ringde och jag skulle duscha, äta och fixa mig, åka till Vallentuna (tar ca 15-20 min) och ta tåget därifrån så jag kom dit kvart i fyra och jobbade till sex.
Efter jobbet åkte jag,älskling,hans mamma och bror till stan för att äta tre rätters middag på restaurangen 'Matkultur'. Åt veganskt till förrätt och varmrätt och till efterrätt åt vi alla choklad tryffel. Allt var gott förutom min förrätt. De andra hade goda förrätter så det var bara jag som valde fel. Det var min present från älskling, tack igen sötnos! Det var mysigt :-)
Nu är vi hemma hos mig och ska sova, eller älskling har redan somnat.






29 månader

Idag har jag jobbat från 11-20. Fick skjuts dit av älskling. Tack söt!
Åt lunch sen med älskling och hans bror på Palma Pizzeria. Mys!
Jo juste, idag släpptes ju 'fifty shades of grey' kollektionen och det såldes rätt bra!
Jag själv köpte två BH:n från kollektionen. Sen köpte jag även en tröja och ett par byxor.
Jag är hemma hos älskling nu och ska sova. Vi har faktiskt varit tillsammans i 29 månader idag. Älskar dig mest! <3



'Fifty shades of grey'. Står citat på golvet.







Tisdag 5 nov

Hej igår var jag ledig så jag tog med älskling på ett yogalates air pass. Det var kul :-)
Idag jobbade jag från 11-20. Fick fina blommor från jobbet för att jag fyllde år i söndags. Tack så mycket! :-)
Det blev lite shopping på jobbet oxå. Jag köpte fyra kalsonger till min älskling och till mig själv köpte jag två tröjor och pyjamasbyxor.
Hemma hos älskling nu och ska sova. Godnatt! :-)






Knubbis

Julles familjs nya katt Knubbis blev utsläppt i fredags (1 nov) för första gången sen han kom hit och han kom i måndags (28 okt).
Det tråkiga var att han aldrig kom tillbaka hem igen..
Julles mamma har varit jätte ledsen och orolig över vad som kan ha hänt honom.
Men idag på min födelsedag hittades han hel utan några sår. Han hade legat i nedre husets presenning, rädd och hungrig.
Men super skönt att han är tillbaka, han är ju så mysig och charmig :-)



Min födelsedag!

Idag fyller jag 19 år!
Fick frukost på sängen av älskling och helkroppsmassage. Supermys!
På kvällen åkte jag och älskling hem till mig och åt middag med min familj, lax med potatis och skagenröra. Mums!
Efter maten kollade vi på 'solsidan' och 'Settman på plats' och sen var det dags för tårta.
I present har jag fått fyra par svarowski örhängen, ett par tofflor och en middag på stan av älskling och av föräldrarna fick jag en kväll på Wallmans i present.
Tack för presenterna, jag är jättenöjd! :-)
Nu är vi hemma hos älskling igen och ska nog sova snart. Har haft en mysig födelsedag :-)








2 november

Hej idag har jobbat från 11-18. Efter jobbet så fick jag skjuts av min kollega till kyrkby och sen hämta pappa mig därifrån och skjutsa mig till kragstalund. Där var det nämligen födelsedagsfirande för min fasters man som fyller år idag. Min lilla kusin i Ukraina fyller oxå år idag, två år blir hon. Åh saknar henne!
Iaf så kom älskling hit lite senare och vi har ätit god mat och efterrätt.
Men nu börjar det bli sent så vi ska åka hem till älskling och sova. Har haft en trevligt lördag! :-)



min busiga kusin som fyller två idag




RSS 2.0