Sista oktober!

Idag har jag jobbat från 12-20. Therese och Ebbot kom på besök igen, mysigt :-)
Jag köpte en leopardklänning till min mamma, en BH och kavaj till mig själv från jobbet. Jag lämnar nog tillbaka BH:n för den satt inte riktigt bra och så kommer jag kanske lämna tillbaka klänningen oxå, vi får ju se hur mamma tycker den sitter.
Nu är jag hemma hos älskling och ska snart sova. Natti :-)

Kappahls skyltfönster

kavajen med skinnärmar och BH:n.

Onsdag 30 okt

hej idag åkte jag och älskling till Kista för att kolla bio. Vi såg filmen 'Turbo' och den var bra och rolig. Älskling bjöd på det, tack finaste! :-)
Efter bion så gick vi till en Telia butik för älskling skulle låsa upp en iphone som har tillhört hans pappa men som han fick eftersom hans gick sönder för typ en vecka sen. Han har ju haft min iphone under tiden, för jag har inte bytt från min Samsung än. Men nu kan jag göra det!
Sen köpte jag en jätte fin topp från SALT.
Nu är vi hos älskling och ska sova, Godnatt! :-)







Tisdag 29 okt

Hej idag har jag jobbat från 12-20. Jag köpte ett jätte fint halsband från Lindex innan jag började jobba. Efter jobbet åkte jag hem och åt middag och sen kom älskling och vi åkte till Väsby för att tanka bilen. Älskling köpte boken 'analfabeten som kunde räkna' som en liten tidig födelsedagspresent från macken. Tack sötnos! :-)


Måndag 28 okt

Hej idag har jag jobbat från 11-20. Köpte tre par trosor, ett nattlinne (en stor tröja egentligen men ska sova i den),ett halsband och ett armband från jobbet.
Efter jobbet åkte jag till Vallentuna där älskling hämta upp mig och så åkte vi hem till honom. Han och hans familj har adopterat en katt idag. En grå katt som väger 9 kg, är 8 år gammal och heter Knubbis. Han ser faktiskt ut som en riktig knubbsäl. Jättesöt och gosig är han och han verkar trivas här. Däremot så är deras katt Mandela inte lika glad över det nya tillskottet. Men hon lugnar sig nog när hon lär känna honom lite bättre. Jag är super glad över att dem skaffat sig en till katt :-)
Men nu ska jag sova, godnatt!

nattlinnet

halsbandet och armbandet

Knubbis

Söndag 27 okt

Hej idag var jag med älskling på dagen och på kvällen åkte vi till gymmet och jag körde ett zumba pass. Kul som vanligt!
Efter gymmet träffa jag Jenni och älskling skjutsa oss hem till mig, tack sötnos!
Vi drack te och sen rensa jag ut min garderob så hon fick två påsar med kläder. Man måste ju göra sig av med gammalt om det ska få plats med nytt. Finns ju nåt citat som lyder 'för varje nytt plagg ska man göra sig av med tio gamla'. Eftersom jag jobbar i butik så blir det lätt att man köper mer än man hade gjort annars. Men iaf det var trevligt att umgås med henne! :-)




Lördagsbio

Idag har jag jobbat från 11-18 och älskling kom förbi och handla en present till mig, ett par tofflor som jag önska mig (fyller år om en vecka).
Efter jobbet så kom älskling igen och jag käka på donken innan vi kollade bio. Vi såg filmen 'Gravity' och älskling gillade inte den alls (kan bero på att han störde sig så mycket på Sandra Bullock som är huvudrollen) och jag kan hålla med om att man störde sig på henne. Men annars var den helt okej. :-)




Fredag 25 okt

Hej löning idag, det hurrar vi för!
Högsta lönen jag nånsin fått faktiskt så det är kul :-)
Idag har jag jobbat från 11-20 och chefens lilla valp kom på besök, så liten och söt!
Träffade syrran på min lunchrast oxå.
Resten av kvällen har jag varit hemma hos mig och kollat idol med älskling. Nu är det läggdags för vår del så godnatt :-)





Zumba

Idag var jag ledig och jag var med älskling på dagen och på kvällen körde jag zumba med syster och Sara. Ja det var typ det jag hade att säga haha. Jobb imorgon så nu är det dags att sova, godnatt! :-)



onsdag 23 okt

Hej idag har jag jobbat från 12-18. Haha jag som trodde jag skulle vara ledig en vecka och inte jobba förens på fredag, men där trodde jag fel. :-)
Efter jobbet så köpte jag ett jättefint smyckesträd från Glitter som kostade 149 kr men jag hade samlat på mig 100 kr i bonus så jag behövde bara betala 49 kr. Bra pris!
Efter det åkte jag hem och käka middag och sen kom älskling och hans bror och hämta upp mig och vi åkte till Kista för att kolla på bio. Mötte upp deras kusin Marcus där oxå. Vi såg filmen 'runner runner' och den var bra. Time to get some sleep now! :-)







Tisdag 22 okt

Hej idag har jag jobbat från 12-20. Fick skjuts dit av älskling för tågen strula pga någon olyckshändelse.
Jag fick träffa bebis idag oxå, lilla Ebbot. Han har blivit mycket större sen sist. Jag lyckas alltid vara på jobbet när Therese och bebisen kommer på besök. :-)



Måndag 21 okt

Hej idag åkte jag,älskling, hans bror Isak och deras vän Kalle till stan för att dem skulle handla på MMsports och gym grossisten.
Ikväll har jag kört yogalates air och så träna jag ben efter. Sen kom pappa och vi handla på lidl innan vi åkte hem.
Nu ligger jag i sängen hemma hos älskling och ska sova snart. Har bastat och målat mina naglar, lite spa känsla här :-) Godnatt!




Söndag

Hej idag har jag kört zumba och sen gymmat vanligt med älskling. Länge sen jag gymma, senast förra tisdagen (8 okt)! Jag har inte haft tid för jag har jobbat mycket och sent men nu är jag ledig en hel vecka så nu har jag massa tid till att träna :-)
Efter gymmet så hämta vi syrran och hennes vän Elena från Norrgården och körde hem dom. Sen handla vi på Coop och så åkte vi hem till älskling och åt middag och efterrätt. Så proppmätt nu!





Biomys

Hej idag åkte jag och älskling till Täby för att kolla på bio. Vi såg filmen 'about time' som handlar om en kille som kan resa tillbaka i tiden, men endast till ögonblick som han redan har varit med om. Så han kan liksom gå tillbaka och göra om det igen. Jag tyckte filmen var bra, det var en fin film om livet. Den var lite sorglig på slutet och jag fällde några tårar ska jag erkänna.
Tack till älskling som bjöd mig på bion, du är bäst! <3




Igår 18 oktober

Hej igår (fredag) så skjutsa älskling mig och mina syskon till centrum på morgonen. Så gulligt av honom!
Jag åkte tåget till Täby med bror och hans vän Mattias.
När jag kom till jobbet så var det personal möte från 8.30-10.00.
När mötet var över så köpte jag en tröja,en halsduk och ett iphone skal från jobbet. Sen åkte jag hem igen och hämta ut ett paket inne på Coop, (den innehöll brorsans kreatin).
När jag kom hem så åt jag lunch och sen kom älskling oxå. Jag hann även sova en stund innan jag åkte tillbaka till jobbet igen och jobbade från 16-20. Jag handlade oxå igen, köpte tre trosor och en hår accesoar. There's no stop in me!


Två av grejerna jag köpte. Tröjan och hår accesoaren.


Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Igår läste jag ut boken 'hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann' som är skriven av Jonas Jonasson. Den handlar om den gamle mannen Allan Karlsson som ska fylla hundra år. Äldrehemmet han bor på har fixat värsta kalaset med både kommunalråd och lokaltidning som gäster. Ett så oönskat spektakel att han hellre rymmer ut genom fönstret en timme innan kalaset sätter igång. I hastigheten får han med sig en väska som han bara skulle vakta en kort stund medans ägaren gick på toa och strax har han både tjuvar och poliser efter sig. Det blir ett galet äventyr och Allan skaffar sig nya vänner under tiden han är efterlyst.
Boken är oxå en resa genom 1900-talet, den sorglöse Allan Karlssons livsresa.
Jag tycker boken var rolig och spännande. Ibland lite seg men i helhet var den bra :-) Ska bli så kul och se den på bio i vinter!



Taco bar invigning

Hej anledningen till att jag inte bloggat på några dagar är för att jag har jobbat hela veckan, eller veckan är inte slut än men från måndag tills nu då (torsdag). Så jag har inte haft något att blogga om. Men idag har jag det!
Idag efter jobbet så kom älskling och vi åt på Taco bar som hade invigning idag utanför Täby centrum. Vi blev bjudna på mat och dryck och det var trevligt och framför allt gott! :-)
Nu ligger vi hemma hos mig i min säng och har mat koma. Haha!
Dags att sova snart, har tidigt möte imorgon, godnatt!






Söndag

Hej idag har vi varit hemma hos älskling och hans vän Patrik Nyman kom på besök med sin lilla valp som är 9 veckor gammal. Supersöt liten hund!
På kvällen åkte jag,älskling och hans bror till Kista Galleria för att kolla på bio. Vi såg filmen '2 guns' som är en action film. Den var rolig och bra. Nu är jag hemma hos älskling och katten kelar för fullt på mig med sitt speciella stampade som hon gör. Det är hennes grej liksom. Svårt och förklara vad exakt hon gör, man måste se det för att förstå. Men det är charmigt iaf :-)
Ska väl sova snart, älskling la sig för länge sen. Godnatt! :-)

Patriks söta lilla valp








Lördag 12 oktober

Hej idag har jag jobbat från 12-18. Min äldsta faster kom och handlade lite, roligt!
Sen i slutet på min lunchrast så träffa jag älskling och hans bror i några minuter oxå. Trevligt!
Nu är jag hemma hos älskling och myser med hans katt som jag har saknat och hon har saknat mig med. Kollar just nu på filmen 'dinner for schmucks' som går på kanal fem. Jag har sett den förut men den är rolig. Men nu laggar tvn, lite drygt sådär...

dagens outfit


Fredag!

Hej idag har jag jobbat 10-20. Åt lunch med älskling och hans bror på Palma Pizzeria. Jag åt kyckling curry pasta.
Sen jag kom hem har jag kollat på idol med älskling. George åkte ut :-(
Nu är jag helt sliten efter att ha jobbat ett 10 timmars pass, ska även jobba imorgon så nu är det dags att sova, godnatt :-)



Igår 10/10

Hej igår jobbade jag från 11-20 och jag köpte en nyårsklänning, tre blusar och en present till min bror från jobbet. Han fyllde ju 18 år igår.
När jag slutat så åkte jag hem och åt kinamat med familjen och sen även efterrätt. Bror öppnade sin present som han fick av mig och han fick en skjorta och ett par handskar. Skjortan var inte riktigt hans stil så den lämna jag tillbaka idag. Jag och älskling ska köpa kreatin till honom istället. Men handskarna ville han behålla iaf. Hoppas han hade en trevlig födelsedag! :-)

lillebror när han var bebis

presenten som han fick av mig

kläderna jag köpte till mig

9 oktober

Hej Hej idag har jag jobbat från 10-18. Efter jobbet åkte jag, älskling, hans bror och kusin till Väsby för att kolla hockey match. Väsby mötte Arlanda och Arlanda vann med 5-2. Det var en rolig och spännande match men nu är vi helt slut och ska sova, Godnatt! :-)




Ledig idag!

Hej igår jobbade jag från 10-18.
Idag var jag ledig så jag, älskling och hans bror åkte till MM sports i stan för de skulle köpa lite grejer där. Sen åkte jag hem och umgicks med Jenni. Första gången hon var här i nya huset (flyttade i slutet av maj) så jag visade henne runt. Sen spelade vi kort och drack te och snackade. Det var mysigt!
Sen när hon skulle hem och äta middag så gick jag till gymmet och dansa zumba och efter det tränade jag ben. Nu ska jag och älskling sova. Godnatt! :-)

Jenni och min fågel



2,4 år idag <3

Hej i fredags,igår och idag (4-6 okt) har jag jobbat. Jag har faktiskt jobbat mest av alla i personalen denna vecka, och jag är vikarie! Haha komiskt.
Idag har jag och älskling varit tillsammans i 2 år och 4 månader och bäst som han är kommer han med en bukett rosor och en chokladask till mig. Tack världens finaste! Älskar dig mest <3






Rimbo marknad!

Hej idag har det varit strålande väder, riktigt varmt och skönt. Älskling tyckte det var så varmt att han inte behövde ha jacka på sig ens. Såhär varmt har det nog aldrig varit i oktober.
Idag är enda dagen jag är ledig denna vecka så jag, älskling, hans mamma och bror åkte till Rimbo höstmarknad. Åt massa brända mandlar som är så gott och sen åkte jag och älskling en karusell som hette Music trip och den var rolig. Sen köpte jag,älskling och hans bror en helium ballong som vi hade roligt med.
På kvällen körde jag zumba med Sara. Har haft en mycket rolig och härlig dag! :-)






Igår onsdag 2 oktober

Hej igår jobbade jag från 10-18 och efter jobbet så kom Jenni till Täby och vi shoppade lite. Köpte ett par skor på H&M, en tröja från Cubus, en blus från Ginatricot och en till blus från Bikbok. Haha köpte en grej från varje butik. Nuförtiden köper jag nästan bara kläder från mitt jobb, alternativt H&M som ligger bredvid. Så det var kul att variera lite för omväxlingens skull.
När vi hade shoppat färdigt så åt vi middag på Vapiano. Vi båda åt pasta carbonara och det var riktigt gott. Efter det så fikade vi. Det var mysigt! :-)

bild 1 från bikbok, bild 2 Cubus, bild 3 Ginatricot och bild 4 H&M. (dem är mycket finare i verkligheten än på bild)




Oct. 02, 2013

Igår började oktober månad och jag kunde tyvärr inte blogga igår kväll för jag glömde telefonen på jobbet. (kom på det precis när vi hade gått ut och man får tydligen inte gå in igen när man har satt på larmet).
Men iaf igår jobbade jag från 12-20 och innan jag började köpte jag en superfin väska från Diabless. Älskar den! Fick lite rabatt på den eftersom min barndomsvän jobbar där :-)

På min lunchrast så käkade jag lunch med älskling på
Melanders och efterrätt på Tysta Mari. Älsklingen bjöd, tack finaste!
Sen köpte jag sex par trosor på jobbet (3 för 2).
När jag kom hem så kollade jag på svenska Hollywoodfruar med syster och sen kom älskling och sov hos mig. :-)





RSS 2.0