Sista februari

Hej idag är det fredag och sista februari. 
Idag åkte jag och älskling till stan för att äta lunch med hans vän Dennis och hans tjej Daniella. Vi åt på en restaurang som heter Kalori, deras portioner innehåller inte mer än 500 kcal. Vi båda åt kycklingfilé med bulgur. Det var gott och trevligt!
Såhär såg jag ut idag 



Torsdag 27 feb

Hej idag har jag jobbat från 11-20. jag handlade även lite saker därifrån. Köpte en jacka, en blus, tre-pack strumpor (rea) och nipple covers. 
Nu är jag hemma hos älskling och ska sova med honom och Mandi. Hon blir så himla glad när jag kommer hit, så fort hon hör min röst så kommer hon fram och hälsar och väntar tills jag går upp på rummet och kelar med henne. Hon är en ganska kräsen katt oxå, hon går inte till vem som helst. Vi har funnit varandra, hon och jag :)

tisdag 25 feb

Hej idag har jag jobbat från 10-18 och när jag slutat så gick jag till glitter och handla tre mobil skal (det var 3 för 2) och ett armband och en ring. Jättefina grejer!
Nu är jag hemma hos älskling och ska sova, Mandi stampar för fullt på mitt ben. Godnatt! :)
Såhär såg jag ut idag.
Mobilskal 99 kr styck, armband 129 kr och ring 79 kr. 




ledig måndag

Hej idag var jag ledig och det var länge sen man var ledig på en måndag. Jag bestämmer själv vilka jobb pass jag vill ta och då tar jag oftast (om det finns möjlighet) alla dagar i veckan utom tisdagar och torsdagar så att jag kan gå på zumba då. Men denna vecka är helt tvärtom så jag jobbar tisdag, torsdag och helgen så det blir ingen zumba denna vecka, tråkigt :(
Idag har jag bara legat i soffan hela dagen med gosiga Mandi i knät och tittat på tv. Svärmor lagade lunch till oss oxå, lax med sallad och det var gott.
På kvällen hämta vi upp älskling från station och så åkte vi hem till mig. Mysig dag!
Förresten så tog ju vinter OS slut igår, såg lite av avslutet när vi satt på  donken och det var jätte fint. Det har gått så himla fort, känns som det precis började. Sverige har ju verkligen varit super duktiga och vunnit 15 medaljer totalt! 2 guld, 7 silver och 6 brons! Synd att man typ missat det mesta eftersom vissa tävlingar gick på kanaler man inte hade eller så jobbade man då. Men men så kan det vara ibland. 
Nu ska vi sova, godnatt :)
*Gäsp*


Söndagsbio

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och sen kom älskling, hans bror och kusin till Täby och vi åt först på donken och då skulle killarna se om det gick att få i sig en hel cheeseburgare i munnen på en gång och det lyckades dem med!
Sen kolla vi på bio och vi såg 'wolf of Wall street' och den var inte så bra. Den handla om sex, droger och pengar och så var den hela tre timmar lång oxå. Men älskling bjöd på bion, tack sötnos! :)
Nu är vi hemma hos älskling och ska sova och jag mår typ illa, det är nog donken maten och åksjuka oxå. Usch inte kul :(



ledig torsdag!

hej idag när jag vakna så var det snö ute! Jag blev lagom förvånad eftersom vi inte har haft snö på länge nu och det började bli vår. Vad tycker jag om det? Eftersom vi knappt haft någon snö denna vinter (två veckor i sträck som mest) så gör det faktiskt inget. :)
Men idag har jag varit ledig så när älskling slutat jobbet så åkte vi till Sollentuna och åt middag på O'learys. Jag åt pasta med fläskfilé, champinjoner
  och rödlök och älskling åt caesarsallad. Sen åt vi Oreo cookie bash till efterrätt, det var typ den godaste efterrätten jag ätit :)
Nu är vi hos mig och ska sova, har haft en mysig kväll med min kärlek! <3


 

Söndag 16 feb

Hej idag har jag jobbat från 10-17. Älskling var så snäll och skjutsa mig dit, tack sötnos! 
Efter jobbet köpte jag ett 5-pack strumpor och ett jätte sött armband.
Sen åkte jag hem och har myst med älskling resten av kvällen :) 







Grattis farmor!

Idag fyller min farmor 78 år, grattis! 
Jag har jobbat från 10-17 och när jag slutat så kom jag hem och lagade tacos med pappa. Min faster Camilla och hennes man kom på besök och åt middag med oss. Sen gjorde hon lite olika frisyrer på mig, det blev fint :)
Sverige tog sitt första guld i vinter OS idag (skidor). Sverige och Lettland spelade hockey oxå och Sverige vann med 5-3. Grattis till vinsten!











Alla hjärtans dag igår

hej igår var det alla hjärtans dag! 
jag fick en nalle av min älskling på morgonen och sen åkte vi tåget tillsammans till jobbet. Jag jobbade från 11-18 och det bjöds på tårta där. Juste, jag bytte mobil innan jobbet så nu har jag iPhone! Jag köpte en skjorta till älskling som alla hjärtans dag present oxå.
Efter jobbet åkte jag och älskling till Kista galleria och åt tre rätters på Jensens Böfhus. Vi åt nachos till förätt, kycklingburgare med pommes till huvudrätt och chokladmousse till efterrätt. Det var gott men nackdelen var ju att vi fick vänta en timme innan vi fick maten så man var ju lagom hungrig då. Vi skulle egentligen gått på bio efteråt men det hann vi ju inte på grund av väntetiden. Vi blev liksom färdiga halv elva och vi kom dit halv åtta. Men jag hade iaf super mysigt med min kärlek :) 
Min fina älskling med sin nya skjorta på.



Ledig torsdag!

Hej idag var jag ledig så jag passade på att börja dagen med oljemassage. Det finns en thai kvinna i mitt område som säljer massage och fotvård. Det var dock lite för hårt för min smak.
Efter det åkte jag, min bror och älskling hem till honom och kollade OS-hockey. På kvällen körde jag zumba. :-)


Julles födelsedag

Igår fyllde världens bästa och finaste människa 21 år! Han är mitt allt och förtjänar det bästa. <3
Jag jobbade ju 12-20 och älskling hade match på kvällen och hans lag förlorade så när han kom hem till mig så var han inte på topp humör så jag ville muntra upp honom.
Jag hade köpt en tårt längd med namnet Budapest som han, jag och min familj åt.
Sen fick han presenter av mig. Han hade redan fått sina presenter från min familj när vi firade han i lördags (han fick ett halsband och armband från dem).
Av mig fick han en mössa,halsduk, byxor och mjukiskläder (tröja och byxa). Han har redan gråa mjukiskläder som han fick av mig i julklapp och han älskar dem så nu fick han svarta oxå. Hoppas han fick en trevlig avslutning på dagen iaf! :-)



Zumba

Hej igår jobbade jag från 12-20 och sen sov jag hos älskling på natten. Stackaren hade fått en puck på halsen så han var inne på Danderyds sjukhus hela kvällen och röntgades. Men som tur var hade den inte träffat nåt blodkärl så det var ingen större fara, han har bara ett jätte stort märke på halsen.
Idag var jag ledig så jag körde zumba på kvällen, det var kul :-)

min stackare


Idag 8 feb

Hej idag har vi firat älskling som fyller år på onsdag. Hans morbrors fru och två döttrar (Petra,Lina och Wilma) och min familj var på besök.
Svärmor hade gjort en jätte god smörgåstårta och jag hade gjort en kitkat tårta till efterrätt. Sen spelade vi lite spel och kollade melodifestivalen. Sanna Nielsen och Panetoz gick till final och deras låtar var faktiskt bra. :-)



Igår 7 feb

Hej igår var det fredag och jag jobbade från 11-20. Mina föräldrar kom och handla av mig, roligt! :-)
Efter jobbet så kom Jenni till Täby och vi gick till Vapiano och hängde där hela kvällen. Det var mysigt!


2 år och 8 månader

Hej idag har jag jobbat från 11-20. Älskling och hans bror kom och luncha med mig och vi åt på 'Daisys'. Första gången vi åt där och det var väl helt okej.
Efter jobbet så gick jag och älskling på bio och vi såg 'The secret life of Walter Mitty' och den hade ingen riktig handling så jag tyckte inte den var så bra. Men jag hade bästa sällskapet man kan ha så jag är nöjd ändå! :-)



onsdag 5 feb

Hej idag har jag inventerat på jobbet från 7-10 och efter det åkte jag till Vallentuna och fixa mina naglar, så nu är dem fina!
Sen umgicks jag med svärmor en timme innan hon börja jobba och jag fick en mascara av henne, tack så mycket!
Sen åkte jag till universitet och mötte upp Jenni där. Vi gick på cosmonova och såg filmen 'Arktis:isbjörnarnas värld' och den var bra, fick en att tänka till lite. Jenni har aldrig varit på cosmonova förut så jag ville ta dit henne. Efter filmen åkte vi till stan och shoppa lite fynd. Jag köpte en mjukiströja, en klänning och ett par strumpor från Monki. På Gina tricot köpte jag örhängen, strumpor och ett hårband och så ett par skor från Belle shoes. Allt det för bara 224 kr. Hur billigt är inte det? :-)
Sen åt vi middag på en restaurang. Jag åt laxplanka och hon tog biffplanka. Jag har haft en väldigt händelserik och mysig dag! :-)






Tisdag 4 februari

Hej det var några dagar sedan sist. Det har hunnit bli februari, kortaste månaden på året och även kärlekens månad eftersom den innehåller alla hjärtans dag och min älsklings födelsedag.
Idag har jag jobbat från 11-18. Lagom skön arbetstid :-)
När jag slutat så köpte jag två fina BH och ett par strumpbyxor från jobbet.
Nu är det dags att sova om jag ska orka gå upp imorgon. Börjar jobba kl 7 och det var ett tag sen jag gick upp så tidigt. Godnatt!

Fifty shades of Grey BH. 299 kr.

strumpbyxor 129 kr.

RSS 2.0