En månad sen du lämna jorden

Idag var det en månad sen min älskade fågel Dasha gick bort.
Jag har inte riktigt vant mig än vid att hon är borta, varje morgon eller när man kommer hem så är man beredd på att höra dig pipa till för att du vill ut ur buren och hälsa på en men nu händer det inte längre.
Jag tänker på henne hela tiden och det gör så ont i hjärtat att aldrig få se eller gosa med henne nånsin igen. Åh jag saknar dig så mycket min solstråle <3 Hoppas du har det bra på platsen där du är nu.
Du kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta, Jag älskar dig så mycket <3





Torsdag 30 Jan

Hej idag har jag jobbat från 10-17. Min kusins kompis Matilda började praktisera på mitt jobb idag så jag har tagit hand om henne och jag ska lära henne hur allt fungerar i vårt företag. Super kul!
Efter jobbet träffade jag Jenni och vi shoppade och åt mat på Sawadee. Jag köpte två 'fifty shades of grey' trosor, en blus och två bh/toppar (vit och svart) från mitt jobb. På H&M köpte jag en klänning, en trikå, ett katt-linne och ett fjäder-halsband. Från Sephora köpte jag två ögonskuggor och från Bikbok fick jag med mig en jätte fin blus som var på rea.
Det var en härlig dag! :-)


Klänning från H&M 199 kr. Men kommer tyvärr få lämna tillbaka den pga att den var för kort.

Halsband 99 kr (H&M), trosa 99 kr (Kappahl), topp 129 kr (Kappahl) och ögonskugga 115 kr st (Sephora)

Trikå 75 kr (H&M), katt-linne 99 kr st (H&M), blus 69 kr (bikbok), blus 349 kr (Kappahl)

Min lediga dag

Hej idag är den enda dagen jag är ledig denna vecka så jag har sovit ut, väldigt skönt!
På kvällen körde jag zumba med Sara för sista gången för hon ska byta gym :-( Riktigt tråkigt!


Igår, 24 januari

Hej igår jobbade jag från 12-20. Pappa kom förbi och handlade av mig, trevligt!
Sen handlade jag oxå. Jag köpte två kalsonger till pappa och till mig själv köpte jag en blus, kofta, tofflor, bh/topp, byxor och en halsduk.
När jag slutat så åkte jag hem med mina föräldrar och när vi kom hem så hade vi fredagsmys. Vi tittade på den nya Disney filmen 'Frost' och den var bra. Snögubben Olaf var så söt och rolig. Mysig fredag!



Lördag

 Idag är det mina föräldrars bröllopsdag, Grattis till er! 
Så efter jobbet åt jag, min familj och älskling på Kina restaurang i Vallentuna. Det var gott! 
När vi kom hem så fikade vi lite oxå. Jag hade köpt kärleksmums tårta, mums så gott!
Nu är jag nyduschad och sömnig och ska sova snart. Längesedan jag såg min älskling (senast tisdag kväll) så det ska bli mysigt att få somna i hans famn. Godnatt! :-)



Ledig torsdag!

Hej idag var jag ledig så jag har tagit det hur lungt som helst på dagen och på kvällen körde jag zumba.
Fick min löne spec idag och jag kan bara säga att jag fick en glad chock!
Slog mina föräldrars rekord till och med!
Fick även hem den rosa power ringen idag från VJ by IL som jag beställde från internet i måndags. Den är jätte fin och jag är supernöjd!




595 kr

finns även i dessa två färger

Analfabeten som kunde räkna

Idag läste jag ut boken 'Analfabeten som kunde räkna' som är skriven av Jonas Jonasson. Det är samma författare som skrev 'hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann'. Så om ni har läst den boken eller sett filmen och gillade den så kommer ni garanterat gilla denna bok oxå. Den handlar om den sydafrikanska flickan Nombeko och hennes otroliga resa genom livet. Rolig bok som är värd att läsa! :-)


Fika efter jobbet

Hej idag har jag jobbat från 10-18 och när jag hade rast och skulle köpa lunch så träffa jag Sara (Mats tjej) och Isabelle och senare kom mamma förbi mitt jobb och hälsa på. Haha roligt! :-)
Efter jobbet åkte jag till stan för att träffa Jenni. Vi fikade på Café fåtöljen. Först åt jag bakad potatis med skagenröra och till efterrätt åt jag fruktsallad. Så gott!
Vi satt där i typ två timmar och hade det mysigt! Alltid kul och träffa henne :-)
Imorgon är jag ledig så då blir det zumba igen med Sara haha!




Tisdag 21 Jan

Hej idag var jag ju ledig som sagt och körde ett zumba pass med Sara på kvällen. Sen har det inte hänt mycket mer än så. Älskling kom hit för typ en timme sen och vi ska väl sova snart. Förresten så har jag fått en finne på min öronsnibb som gör sjukt ont. Går ju inte ens att ligga på den sidan med huvudet eller ha örhängen.. Vem får ens en finne där?! Är det vanligt eller inte? Haha aja finns inte mycket mer att göra än att vänta tills den försvinner. Hejdå!



Måndag 20 Jan

Hej! Jag var ju ledig i helgen så i lördags tog jag det bara hur lungt som helst och typ låg i soffan och kollade på tv hela dagen hemma hos älskling. Haha jag fick väl lite dåligt samvete för att jag inte hade rört ett finger på hela dagen men sen tänkte jag att ibland får man ju unna sig det. I söndags gymmade jag med älskling och hans bror och efter det körde jag ett zumba pass oxå (då var samvetet på topp igen).
Idag har jag bara jobbat från 12-20. Vi fick ingen leverans av varor idag och sorteringsverket var tömt och sen var det inte så himla mycket kunder heller nu innan lön så det fanns inte så jätte mycket att göra men man får hitta på saker själv. Jag fyllde på med massa dam- strumpor/leggins/strumpbyxor och resten sorterade jag in i lådor på lagret. Ja imorgon är jag ledig och då ska jag köra ett zumba pass på kvällen med Sara men utöver det har jag inget planerat. Nu är jag rätt trött så jag ska nog gå och lägga mig snart (strax efter att jag har borstat tänderna och tvättat bort sminket) Godnatt! :-)



Fredag 17 Jan

Hej idag har jag jobbat från 13-20 och efter jobbet åkte jag hem till älskling och har bara ätit massa gott och myst. Nu ska jag kolla trippel avsnitt av Paradise Hotel. Är ledig denna helg och sen jobbar jag tre helger i rad så tänker verkligen njuta för fullt av denna helg. Lägga mig sent och vakna sent. Man måste passa på när man kan! :-)


Bli världsförälder

Hej idag har jag jobbat från 13-20. Älskling har fått jobb på Unicef och börjar på måndag den 20 Jan. Jag är så stolt över honom! :-)
Tänkte berätta lite om Unicef nu.
- Endast 13 % av alla intäkter går till administration (alltså hela 87 % går direkt till barnen)
- Unicef är den enda hjälporganisationen som förhandlar med gerilla ledare om att få bort barn soldater från deras trupper
- Dem som behöver hjälp mest får den först
- Dem driver vaccinations kampanjer mot mässling i 47 länder
100 kr som du betalar i månaden när du blir världsförälder räcker till:
- 49 doser mässlingsvaccin
- 71 doser poliovaccin
- 267 doser stelkrampsvaccin
- 172 påsar vätskeersättning
- 384 st avmaskningstabletter
- 1996 vattenreningstabletter
Det här är bara några anledningar till varför du borde bli månadsgivare/världsförälder. Jag blev det idag och det känns riktigt bra att kunna hjälpa till och göra skillnad genom att endast ge 100 kr av min inkomst i månaden till behövande. Så ta steget och bli det du med så bidrar du till en bättre värld! Hör av er till mig om ni är intresserade :-)


14-15 Januari

Hej jag vet att kl är över tolv och det egentligen är den 16 Jan men jag tänker skriva som om det fortfarande är den 15 Jan för dagen är inte riktigt helt slut förens man gått och lagt sig tycker jag! :-)
Igår (tisdag 14 Jan) var jag ledig så då passade jag på att gå på ett zumba pass med Sara på kvällen. Sen körde vi även lite maskiner efteråt. Det var ett tag sen vi gymmade tillsammans så det var kul!
Lite senare efter jag hade ätit middag så kom älskling och han, jag och min bror övningskörde lite på en parkering. Det var en annan bil denna gång (har bara kört seat men nu testa vi Kia) så det var spännande för dem är helt olika varandra. Det bästa är ju att testa sig fram på så många olika bilar som går. Jag kommer köra Volvo oxå så då kommer jag ha testat med tre olika bilar innan.
Efter det åkte jag och älskling hem till honom och svärmor vaxade mina ben. Aj så ont det gör!
Idag har jag jobbat från 12-20. Köpte två par trosor, ett träningslinne och mina favorit strumpbyxor på jobbet. Dem är tunna men har bra kvalité för dem går inte sönder lika lätt som nylon strumpbyxor oftast gör. Efter jobbet kom älskling och hans mamma och hämtade mig (till min förvåning). Vi handla lite på Ica och sen när vi kom hem så fick älskling vaxa bort det sista håret på mina ben som svärmor hade missat.
Nu måste jag verkligen sova, Godnatt! :-)

Träningslinne 129 kr.

favorit strumpbyxorna 99 kr.

Måndag 13 Jan

Hej igår jobbade jag från 10-17 och sen åkte jag hem till älskling och tittade på 'hur många lingon finns det i världen'. Har sett den förut oxå, det är en bra film :-)
Idag jobbade jag från 11-20. Fick skjuts dit av älskling och två timmar senare åt jag lunch med han och hans bror på Kina restaurangen.
Sen handlade jag en svart skjorta till älskling (samma modell som den vinröda som han tycker om så mycket) en blus till hans mamma (samma som hon fick i present men hon ville ha en till) och till mig själv blev det ett par tofflor, en kjol och en svart blus (blusen har jag även i benvitt). Sen fick jag skjuts hem av pappa för han var och hämtade mamma som hade varit på möte. Vilken lyx! :-)

högst upp till vänster är den svarta skjortan, sen är det kjolen, tofflorna och blusen.

Lördag 11 Jan

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och efter jobbet kom älskling och hämta mig och vi åkte till hans morbror i Sollentuna. Vi var bjudna dit på middag eftersom han fyllde år. Han fick rosa rosor som jag hade köpt.
Det bjöds på tacopaj och kycklingpaj till middag och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde. Allt var så himla gott så nu har man ju riktig matkoma!
Nu är vi hemma hos mig och ska sova, jag är helt slut för jag sov bara fem timmar inatt. Godnatt! :-)


riktigt god kladdkaka

Blommorna som jag köpte till honom


Deras hund som heter Pricken

Min lediga dag denna vecka!

Idag är det min enda lediga dag denna vecka och då har jag passat på att fixa naglarna. Gjorde vanlig fransk manikyr, det blev fint och jag är nöjd :-) Det var en julklapp av svärmor, Tack så mycket!
Efter det blev jag hämtad av älskling och hans bror och vi åkte hem till dem och så kollade jag och älskling klart på Braveheart. Försökte se den igår men ville inte funka då så vi tittade på 'The purge' istället.
Snart ska vi åka hem till mig och sova, jobbar ju i helgen.

mina naglar som jag är så nöjd med

Grannens katt som flyttade in hos älskling strax efter jul, Sixten heter han.

torsdag 9 Jan

Hej igår jobbade jag från 11-20. Jag hade lite bråttom till tåget på morgonen så jag sprang lite och sen stanna jag vid ett övergångsställe för en buss skulle åka förbi. Och då stannar bussen och öppnar upp dörren och frågar om jag ska med. Bussen skulle till Vallentuna station och det var dit jag var påväg så det var ju tur för mig! Väldigt snällt av chauffören! :-)
Idag har jag jobbat från 10-18 och jag hann inte äta frukost men då hade chefen varit så snäll och köpt ostfrallor!
När jag slutat så fynda jag lite på rean (vi har halva priset på rean för medlemmar just nu) så då passade jag på. Köpte tre par kalsonger (en var till älskling, pappa och bror), en svart klänning och ett par strumpor. Köpte även kläder till ordinarie pris och det var en gympapåse, ett par trosor och en enkel blus. Nu är jag hemma hos älskling och vi kollar på braveheart. Nu ska vi kolla vidare, hejdå! :-)

klänningen

blusen

gympapåsen

strumporna

6-7 Januari

Hej igår jobbade jag från 10-18. Senare på kvällen åkte älskling,jag och min bror till en parkeringsplats och övningskörde. Det var ett tag sen jag gjorde det så det blir ju alltid lite nervöst i början när man ska starta men sen när man väl har börjat åka så går det bra. :-)
Idag jobbade jag från 10-17 och sen fick jag skjuts hem för min pappa hämtade mamma från hennes jobb som oxå är i Täby. Sen handla jag och pappa lite mat och så lagade jag mat när vi kom hem (med lite hjälp av pappa). Jag gjorde kyckling curry med ris och det blev gott för att vara första gången. Hade inget recept heller så jag är nöjd. :-)
Körde nyss lite träning här hemma och jag fick typ mjölksyra i benen haha!
Kom nyss ut ur duschen och det är dags att hoppa i säng, Godnatt!

Zumba och Jvm final

Hej idag har jag kollat på hockey nästan hela dagen. Först kollade jag på brons matchen hemma hos älskling. Ryssland mötte Canada och Ryssland vann brons.
Sen åkte vi och tränade och jag körde zumba. Det var ett tag sen så det var riktigt roligt att få dansa igen!
Efter det skyndade vi hem till mig och kollade på Jvm final, Sverige mötte Finland. Spännande match men Finland vann tillslut på övertid.


Semifinal och bio

Hej idag har jag,älskling och hans familj kollat på JVM. Det var semi final och Sverige mötte Ryssland. Sverige vann med 2-1. Yey Sverige i final! :-)
Efter det åkte jag, älskling och hans mamma för att hämta upp min bror och sen åkte vi till Täby för att kolla på bio. Vi såg 'hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann' och den var rolig men dom utlämnade mycket från boken.
Sen åkte vi hem till älskling igen och kollade på Disney filmen 'Anastasia'. Mysig lördag! :-)

Jobb

Hej igår jobbade jag från 11-20 och sen åkte jag hem och efter en stund kom älskling och vi kollade på JVM. Sverige mötte Slovakien och Sverige vann! Yey!
Idag jobbade jag från 10-19. Fick besök på morgonen av Karin, Therese och lilla Ebbot, charmtrollet! :-)
Nu är jag hemma hos älskling och kollar på filmen 'Dumpad' som går på trean.
Förresten så är jag är ledig denna helg, wiie!


jordnötsbitar

haha råka publicera inlägget innan jag hann lägga upp bilder så det kommer nu istället.

ingredienserna: salta jordnötter, jordnötsmör, mörk choklad och smör.


Välkommen 2014!

Hej igår var det första dagen på året. Man var ju rätt sliten efter nyårsafton, jag gick upp runt halv fyra, till och med före älskling och då hade jag ändå druckit men inte han (stackaren fick köra hem alla).
Men på kvällen så åkte jag, älskling och hans bror till centrum och handlade lite och sen åkte vi hem igen och kollade på winter Classic och jag bakade jordnötsbitar. Super enkelt att göra men det blev tyvärr inte så gott. Det blev liksom för torrt och salt, man vill ju att det ska vara sött. Det var inte mitt fel för jag gjorde allt rätt enligt recept. Men nästa gång ska jag göra det på eget sätt och då kanske det blir godare.

Nyårsfirandet!

Igår till idag var det nyår och jag jobbade 10-16 och sen när jag kom hem så begravde vi vår älskade fågel i trädgården, så tråkigt :-(
Sen fixade jag mig och efter det åkte jag, älskling och hans mamma till kyrkan i Vallentuna för älskling hade blivit bjuden dit. Kände inte en enda människa som var där men alla var trevliga så det gick bra ändå. Vi åt middag, körde olika lekar och åt efterrätt.
Sen körde vi hem Julles mamma och hämta hans bror och vänner till Vallentuna.
När vi hade gjort det så åkte vi hem till min faster i Kragsta och firade tolvslaget med min släkt. Det blev lekar och efterrätt sen oxå. Stannade där tills halv sex och så körde vi hem mina föräldrar och hämta upp Julles bror och vänner och åkte hem till honom. Mitt nyårslöfte är att ta körkort och komma på vad jag ska plugga till.
Hade ett bra nyår iaf! :-)


efterrätt nr. 1

efterrätt nr. 2

faster med sin man

Obligatoriska nyårskyssen

Tomtebloss och fyrverkerier

RSS 2.0