Vetlanda

Hej vi kom hit runt tolv på natten igår (det är fyra timmars bilresa från Täby) och vi har fått låna en lägenhet under vårt besök här så det är ju snällt! 
Vi hade lite problem med att hitta till lägenheten när vi var framme på rätt gata så det tog typ en halvtimme extra och när vi hittat den så finns det inga täcken eller kuddar till sängen. Älskling hade med sig en kudde hemifrån och jag tog ryggstödet (kudden) från soffan. Men vi hade fortfarande inget täcke så vi fick sova med kläderna på och ha påslakan över oss. Ganska kallt men vi hade inget val. Så kan det bli ibland och det är bara att gilla läget. 
Idag har vi ätit brunch på en Kina restaurang och vi kom dit innan det hade öppnat så vi gick till ett fik och åt varsin chokladboll under tiden. Gott!
Sen på kvällen när vi skulle äta middag på stadshotellet så var vi där innan det öppna igen (vi har ju ingen koll på öppettiderna direkt) så vi gick till samma fik igen och åt varsin wienerbröd semla. Haha oj så onyttiga vi är! :)
Nu är det läggdags och denna gång har vi fått täcken iallafall och en kudde, mycket mysigare! Godnatt :)

Kina restaurangen 
Wienerbröd semla
Middagen på stadshotellet. Minns ej vad denna rätt heter men den var god, ser dock ut som en omelett men det är pasta (deg klumpar med god fyllning). 

Kommentera här och gör mig glad

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0