Mall of Scandinavia

Idag jobbade jag från kl 11-15, kort dag. Efter jobbet kom älskling och hans bror och hämtade upp mig och så åkte vi till Mall of Scandinavia för att kolla på bio. Det var första gången jag var där faktiskt, men jag hann inte titta runt så mycket men det påminner om Täby C. 
Hur som helst, vi såg filmen "the revenant" som har premiär idag med Leonardo dicaprio i huvudrollen. Den har fått 12 Oscarsnomineringar och alla säger att om inte dicaprio vinner Oscar nu för bästa manliga huvudroll så är de dags att ge upp. Filmen var väl okej, det var mest dicaprio som kravlade runt i snön och åt diverse djur för att överleva. 
Mysigt och gå på bio iaf! Och tack älskling som bjöd på det! 






Middag med kollegorna

Idag simmade jag 100 längder på gym&sim! Inte så jobbigt som man kanske tror. Det kändes riktigt härligt efteråt. 
På kvällen åkte jag till Täby för att äta middag med några utav mina kollegor. Det var Karin och Eva som jobbar på Kappahl i Åkersberga för tillfället, Veronica som är sjukskriven och Katalin och Therese som jobbar med mig i Täby. Vi åt på restaurangen "the public". Jag åt deras public burgare med pommes och till efterrätt delade jag och Therese på churros med kolasås, väldigt gott! 




Låt mig ta din hand

Idag läste jag ut boken "låt mig ta din hand" som är skriven av Tove Alsterdal.
Det är en deckare som handlar om 30- åriga Heléne som har brutit all kontakt med sin familj men när hennes syster faller från sin balkong och dör och det rubriceras som självmord så blir Helene skeptisk och försöker ta reda på varför och ju mer hon letar desto djupare hamnar hon i skiten. 
Det är en bra bok faktiskt.



Fasters födelsedag

Idag jobbade jag från kl 10-16. Efter det åkte jag och min familj hem till min faster Galina i Vaxholm för att fira hennes födelsedag. Hennes son Alex var där med sin fästmö Agrin som är höggravid (hon föder i februari) och min andra faster med familj. 
Vi åt middag och fikade och Agrin gjorde en fin frisyr på mig efteråt. Sen körde vi bön roulette som är ett spel som brorsan hade med sig och det är alltså massa godis bönor men varje böna har två olika smaker, antingen är den äcklig eller god. Alltså en brun böna kan antingen smaka choklad eller hundmat, en prickig böna smakar antingen spya eller Tutti frutti osv. Det är inte så kul och få den äckliga smaken men man tycker det är kul när andra får det. Det är ju ingen vits med spelet egentligen förutom att det är kul när någon får en äcklig böna och håller på och grimaserar och spottar ut. 
Det var mysigt iaf! 





Den gode dinosaurien

Idag åkte jag och älskling till kista för att kolla på bio. Vi såg Disney Pixars  nya film "den gode dinosaurien 3D". Den handlar om en rädd dinosaurie som heter Aldo som går vilse och stöter på ett människobarn som är hans raka motsats. Först är Aldo såklart rädd för honom men inser sen att han kan hjälpa honom hitta hem igen. Tillsammans börjar deras resa hemåt och dem blir goda vänner på vägen. 
Det var en riktigt bra film tycker jag med ett fint budskap. Den var rolig men det fanns även vissa sorgliga stunder. Jag grät två gånger haha! 




Brunch hos Jenni

Idag var jag ledig så jag gick hem till Jenni runt kl ett och åt brunch med henne och Evelina som oxå var där. Dem hade gjort iordning väldigt fint och det var jätte gott allting. Vi pratade lite om min resa och dem berättade om sin resa, dem var ju i Amsterdam över nyår. 


Jag gick därifrån runt halv sex för att köra zumba på gymmet som börja  kl sex. Det var lila roligt som vanligt! 




Grattis Tanja!

Idag var det första dagen på jobbet efter ledigheten. Eftersom jag numera jobbar på lagret har det blivit lite lidande när jag är borta och nu är jag tillbaka och ska strukturera om allt.
Hur som helst, min kära syssling Tanja fyller år idag så efter jobbet åkte jag,mina föräldrar och min syster till stan för att fira henne på restaurangen Ping Pong. Hon fyller 23 år, grattis kära du! 🎂🎉
Hon och hennes familj var såklart där och min faster Camilla med sin familj oxå. Vi åt kina buffé och tårta som dem hade med sig och när vi var klara tog vi en promenad till Åhléns city och handlade lite där. Det var mysigt! 
Från vänster: jag, Irena (Tanjas dotter) och min syster. 


Hemma igen!

Tillbaka i kalla Sverige igen. Tiden i Miami var kul, härligt och få njuta av sol och bad som vi mest gjorde förutom sista dagen då det regnade. Men det var lungt, vi åkte till ett shopping center istället och handlade lite och åt på the cheesecake factory. Det måste man ju passa på och göra när man är i USA. Efterrätterna var ju enorma! Jag tog en oreo variant och jag orkade inte hela så jag tog med mig resten i en doggy bag och det var ju tur det för sen när vi var på flygplatsen så var planet vi skulle åka med försenat så då kunde jag och älskling mumsa i oss resten av kakan när vi hade så mycket dötid. Planet skulle lyfta runt kl tio på kvällen men kunde inte det pga kraftigt oväder så det lyfte typ två timmar senare och då var det fortfarande oväder. Planet skakade i ca två timmar och alla tv-skärmar brusade. Tur för julle som hade tagit ett sömnpiller innan så han sov sig igenom allt det! 
Hur som helst, vi kom ju hem tillslut och nu är man lagom trött. Lång flygresa och sex timmars skillnad. Men ska försöka hålla mig vaken till tio åtminstone. 


Vi firade ju nyår där oxå. Konstigt det kändes att det var nyår och varmt ute. Vi satt utomhus på en restaurang nära havet.



Man ser inte att den är så stor på bilden men det var den. 


RSS 2.0