30 juli

På dagen  så städade jag,sen så sminkade jag mig och käka middag,spaggetti med köttfärssås,så åt jag det snabbt för sen var det dags för mig att dra till vallentuna centrum,träffade mats en liten stund där,han var påväg till marcus,sen kom pillo och hennes pojkvän zachashas,så åkte vi till stan,egentligen skulle maya,linnea och nån jenny med men  det blev inte så,vi skulle kolla på bio så vi fixade platser och så till oss,sen gick vi runt på stan lite för det var typ 45 min kvar innan de började,filmen startade 20.30.Så när vi gick på stan så såg vi jonny inne på mcdonalds,så vinka han in oss,så gick vi in och jag hälsade på honom,sen gick vi runt lite till och sen in på bion igen,dom köpte popcorn och jag köpte bilar me socker på.Så ställde vi oss i kön till bion och sen var vi inne i bion,vi tittade på "year one",det var jag som valde det. allafall,den var skit rolig,titta på den!


liseberg igår

igår var jag på liseberg med min familj,vakna runt fem på morgonen och åkte iväg kl 6,det var roligt,köerna va ju väldigt långa för det var ju otroligt mycket folk därsen när det var slut åkte vi iväg en bit och så sov vi i bilen och åkte iväg igen runt 6 på morgonen och handla lite på willys,sen va vi hemma runt 10,dusha och käka frukost,sen gick jag och resten i familjen och la oss i våra sängar,ska på bio med pillo och några fler och se filmen "year one",roligt! ska visa lite bilder på vad jag åkte :)

"kanonen",det  var det första vi åkte,kön var typ en timme lång.

 
spinrock
 balder,gjort på trä
uppsvinget,jag och brorsan åkte,syrran bangade i sista sekund.

sen åkte jag och hela familjen den här vattensaken,och gissa vem som blev blötast? såklart jag,ja fick allt vatten i ansiktet så mitt hår vart helt blött,men det var kul,skratta hela tiden,det torka ganska fort så det var lungt.

jag satt längt fram på den här,åkte med mina syskon,men ja va smartare den här gången och hade luva på mig.
 
lisebergbanan

sen åkte vi hanghai ,en ny attraktion.
ovrigt_08049_hanghai_lr.jpg image by loefet

då var man hemma

nu är jag hemma från bulgarien och har varit det i tre dagar nu. Det var kul där,vi var på aquapark och nessebar,där sålde dom grejer från kriget me hitler,så det var massa knivar och klockor me hatkorset på. vi bodde vid sunny beach.

aquapark,dom är läskigare än dom ser ut.
 Action Aquapark - Sunny Beach - Bulgaria  

lite bilder.


jag hade tråkigt så jag målade på hela linus rygg. Det är inte fösta gången jag målar på nåns rygg.

här målade jag billes rygg på lägret.

och hans brors rygg.
 

utanför vår dörr har vi lite fina rosa blommor.

min syster köpte en stor klubba när hon var på båten tallink.(jag fick en mascara av henne).

gott med jordgubbar.

ankor som först gick emot oss sen ifrån oss.

vad jag gjorde igår.

igår tittade jag på mickael jacksson filmen på dagen,sen på kvällen var jag med sara och linus (och sofie en liten stund innan vi gick hem).

vi gick ner till vallentuna sjön och där träffade vi på..


3 hästar.

jag matade en av hästarna ända tills..

... tills den åt själv.

sen träffa vi en katt som följde med oss vart vi än gick,söt!

sara

Linus.

hemma men bulgarien imorn.

trodde inte det skulle bli av,men nu blev det så,efter fjärdlång var det sol i kaske 4 dagar till,sen blev vädret genast tråkigt igen,mamma och pappa fick ledigt från jobbet,vi blev trötta på vädret,funderade kring resor och idag bestämde de sig,vi ska till bulgarien imorn!!  ska bli mycket intressant för att jag har bara varit i ukraina,sommar efter sommar,så det här är nytt för mig och mycket spännande,ska testa på att åka flygplan!! (har bara åkt bil och båt till ukraina) och jag har åkt flygplan när jag flytta till sverige och var 9 månader så det minns man ju knappt.


sveriges fula sommarväder,skönt och komma bort från det!

bara massa stora vattenpölar överallt.

bilder från fjärdlång

orkar inte skriva vad som hände så ni får lite bilder istället. alla bilder är tagna med min mobil. Det var sol hela veckan,mycket skönt!

fin bild på solnedgång.solen har en vacker spegelbild.

vi solade här ute på klipporna. 

ett ställe vi hittade,men vi fick inte bada där för det var privat område.

 
vi åkte båt,här är en bild på ledarna (pernilla,carro och jesper)
 
erik fick för sig att sova ute på bänkarna.
 
bille satte på sig mina shorts och dansa runt lite i dom.

nästan överallt blev jag bränd.

RSS 2.0