härligt väder!!!


hehe ojdå

Nu var det måndag igen, vaknade typ kl 12.00 så då var det för sent och komma till skolan :/
Men sånt som händer, speciellt när man är i den perioden på månaden, blir så jävla trött då, fast är alltid trött, men blir extra trött - asso extremt!
Men så jag valde att dra hem till Julle, så han och hans bror kom och hämta mig och vad gjorde vi för nåt? hm.. vi bakade kladdkaka, men vi råkade bränna smöret, hehe så smeten smakade typ knäck med kakao. sen solade vi lite på hans studsmatta, vi hann aldrig smaka kakan innan vi var tvugna att åka till tuna, för han skulle träna. Jag var så vimsig när vi skulle dra, först höll jag på och glömma mobilen, sen jackan.. hur fan kan man vara på väg och glömma det liksom? Men sen glömde jag kameran där ändå.. typiskt.
Så jag träffade Sofie och så gick vi till centrum och så köpte hon sin choklad, när vi går ut ur affären ser vi Jenni och Evelina, och Jenni har Frida (en hund) i en vagn! så gulligt. Lilla Fridis är lite gammal, så det är därför.
Men så vi satt vid vår skola och chillade ett tag och snackade massa. det var mys.
Nu har jag ätit middag och ska göra klart en engelska uppgift. Imorn äre orientering, tagga, haha eller???
slänger in en bild på mig och Evelina. det får duga :)

skönt

åh vilken mysig vecka det har varit. Den som börjar imorgon ser inte så hemsk ut heller. På måndag har vi 2 lektioner info & layout,lunch och sen klassråd. på tisdag är det frilufsdag, då vi ska orientera på skavlöten, onsdag och torsdag är det återigen studentfirande och på fredag är de födelsedagsfirande..   ;)

lördag och söndag

I lördags så var jag med Julle, vi kollade på Farsan, sen så sov jag där och idag har vi typ legat på hans studsmatta och solat lite. Han kom ju hem från Grekland i torsdags natt och så när jag såg han i skolan i fredags så blev jag rätt chockad kan man säga! Han är ganska brun allafall, de nice!
Men jag fick en klänning och 2 armband som dom köpte i Grekland, han och hans mamma alltså. sötnosar dom är!

torsdag och fredag = studentfirande

Ja som jag sa så var det studentfirande i tordags och fredags, Katjas var på tordsag och Mats på fredagen. Det finns väl inte så mycket mer och säga än att det var kul,god mat och massa dans. Tänkte bjuda på lite mer bilder än berättelser :)
Katjas utsläpp
Kattis och hennes föräldrar
för Katja har tagit studenten!
och såklart massa kramar
och alkohol innehav
och pussar
och så var det ju flak dags
redan blöt
world wide language.
sen var det studentmottagningen.
då vart det dans.
Sen var det Mats student
där ingick även massa kramar. här ser ni far och son.
och dans ingick såklart.
och massvis med pussar.

ONSDAG 25 MAJ

Det är fan inte många dagar kvar innan sommarlovet. Hade engelska nationella muntliga idag, det gick bra. Sen var det lunch sen engelska igen och sen slutade vi för dagen, skönt! Men var ändå tvungen att plugga igen när jag kom hem, måste ju bli klar med den här jävla uppsatsen nån gång. har skrivit 4 sidor om bara Cornelis, och så ska jag skriva om Lisa sen ska jag jämföra dem.. åh gud vad trött jag är, ni ska bara veta!
Men imorn är det studentfirande och på fredag likadant. Båda är mina två kusiner, en från tibble,en från åva. Har man stor släkt så har man? Så det kommer bli kul! Sen på lördag ska jag träffa Julle, så jag lär väl inte sitta här vid datan och blogga något mer denna vecka typ, så förvänta er inget!
SNYGGA CORNELIS

Julius Fulius

Ni vet Julle jag brukar vara med? allafall hans fullständiga namn är Olli julius William Toivola och nu ska jag berätta lite om honom och hans fritidsintressen. Han tycker om att spela hockey och har gjort det sen han var 4 år. En till sak han gillar är hästar, han har ett stall med 3 hästar, de heter Mandela, Nelson och Lakrits. fråga mig inte varför...
Men så han brukar rida på dom typ 3 gånger om dagen. Ibland skolkar han från skolan för att han måste ta hand om sina hästar. Han skriver även låtar, men ingen vet om det för han tycker det är pinsamt. :) btw han är från Finland?! ehm say whuuuut? satana perkele!
Julle och Mandela
Julle och Nelson 
olli william
julius.toivola

arg och trött.

men kul att man har suttit ända sen man kom hem, vilket var för typ 4 timmar sen och gjort en jävla uppsats som jag måste ha lämnat in för att inte få IG och så har jag skrivit och skrivit som fan för att bli färdig med skiten och vad händer då tror ni? jo det som absolut inte får hända! allt bara försvinner..... windows word fucka ur och sen bara BORTA! skriv om hahahaha jättekul. SERIÖST SNART SKITER JAG I DET HÄR!
ARG!

Lördagskvällen

Åh fan ska berätta lite kort vad som hände igår ba.
Först så städa jag mitt rum och mig själv. Sen kom det gäster kl 5. Lite släkt sådär ni vet. Så då åt jag middag med dom. Sen mötte jag Jenni och vi drog hem till mig och så fixade hon sig lite, jag hjälpte till lite hehe.
Sen drog vi till centrum, träffade Eve,Mollie och Espri. Sen drog vi till Felipe. Sen kom Jossan och lite efter det kom några grabbs oxå. Sen drog vi vidare till Erikslund och skulle på nån fest där, hade med oss högtalare som vi även lyssnade på i bussen,det var kul. Men sen när vi var framme i Erikslund så hittade ingen till festen så vi typ åkte tillbaka till kyrkby då. Men medans vi väntade på bussen så hände massa saker eftersom vi fick vänta i typ en timme. Jenni glömde sin jacka i skogen, och byxor gick sönder.. och folk dansade och ramlade. och ja det var kul helt enkelt. Sen va vi tillbaka i kyrkby, åkte hem vid 4. På bussen är det bara fullt med fulla vallentuna bor. haha.
Mollie Espri och Jossan
Gruppfoto
Jenni och jag
grabbar
spräckta byxor
då fick hon låna strumpbyxor av mig.
söta Jenna
Sara och jag dansar
Espri + cider

Misslyckad dag igår.

Bra start på helgen eller? inte för mig..
Allt gick bara fel hela jävla dagen.  Hade musik på morgonen och då skulle jag uppträda, skulle gjort det ett halvår sen men det blev som det blev. Så jag gjorde det nu istället, då skulle jag sjunga helt själv inför läraren.. snacka om jag tyckte det typ var lite pinsamt. åh gud som jag nojjade, läraren tröttnade fan. Men tillslut gjorde jag det, sjöng Justin Bieber-Pray, självklart med bakrundsmusiken.
Efter den lektionen hade vi handel, då skulle vi redovisa en uppgift vi skulle gjort, men tror ni nån hade gjort uppgiften eller? haha nääää. Så alla typ improviserade, så vi fick lyssna på oförberedda redovisningar den lektionen.
Sen slutade vi för dagen,det var ju skönt allafall!

Drog hem och åt lite nudlar sen drog jag till centrum och mötte Espri,Pillo och Eve, vi drog in till stan för att hoppas på att träffa 1 direction, men de var inte i studion idag så det var en STOR besvikelse. Då åkte Pillo hem.

Vi andra drog till H&M, Espri köpte en tröja och jag fick med mig 2 nagellack för 10 kr. värsta fyndet ju!

Sen drog även vi hem, så hoppade Jenni och Sofie på vid Tibble. Så då fick man sällskap hem av Sofie. Fst vi var tvugna att springa för hon hade bråttom. kom hem och käka middag, fixade mig. Sen skulle jag och Jossan med Victor,Joel och Jonny till typ Riala och skulle grilla och så. Men vi kom ju typ fram halv 12 för vi inte hittade dit vi skulle. Alla är smått irriterade för det. Så då bestämde vi oss för att åka till vallentuna igen. Då ser vi en rävunge springa ut på vägen så victor tvärbromsar,det var fan nära att han körde över den. Då ser vi typ 2 till rävungar komma ut från skogen, åh vårt humör vändes på några sekunder och de små söta rävarna gjorde hela resan värd. jag skojar inte! Åker till ormsta och då bestämmer sig grabbarna för att dra hem till sig i upplands Väsby och kröka. Ja men lite smart och komma på det då? Så jag drog hem istället.

D

De 2 nagellacken jag fick för 10 kr

 


lagom bra torsdag

åhh det har hänt så mycket idag så jag vet inte vart jag ska börja!!
Okej vaknade och fixade mig, sen kom Julle förbi och lämnade min laddare som jag hade glömt hos han för typ en vecka sen. Sååå typiskt mig att jag inte hämtade den när jag ändå var där igår haha!
Men allafall sen käkade jag frukost,drog in till täby och gick på ett tandläkarbesök. Efter det drog jag till skolan och hade mattelektion, som även var vår enda lektion för dagen, så det var inte så många där direkt. Men sen skulle jag till ungdomen och då följde Madde och Jossan med, så snälla dom är! Men det gick bra.
Efter det drog jag hem och åt lite snabbt sen åkte jag och Espri in till stan och där mötte vi upp Evelina och Lisse och nu ska jag förklara vad vi gjorde där, jo det är en pojkgrupp som heter Onedirection som är kända i typ England och de är här nu och spelar in ett album. så vi stod utanför deras studio med massa andra brudar och väntade på att de skulle komma ut så vi kunde träffa dom. Och ja, eftersom vi satt där från ca 15.30-20.30 så fick vi ju se dem ett par gånger, tog några bilder med min kamera, fast sen dog min kamera.. :( ¨
kramade alla fall Louis och Harry och fick en autograf på handen av Harry hihihi. åh dom är så söta,gosh!!
juste vi käkade på donken oxå och sen så garvade vi typ hela vägen hem när vi satt på tåget. så kul hade vi utan tvekan!
de 5 hunkarna
här går de ut från sin studio
så fick man ta lite bilder på dem.
Espri och Zayn, min babe.
Harry ber oss backa, vakten langar onda blicken.

igår kväll

Ja som sagt var jag med Julle igår kväll, vi kollade på Dumbo, jag var bara tvungen att visa hur jävla konstig den filmen är haha! den är verkligen sjukt störd!
Sen så kom hans föräldrar hem och de hade köpt wok med ris, så det åt vi och det var skitgott! Sen mös vi typ bara resten av kvällen,  men nu är han i Grekland!!! btw hans nya frisyr var inte så hemsk ändå.. :)

opigg brud

aa hade ju som sagt nationella idag i matte på morgonen, it's a good thing I was awake in time, or else it could have been naughty...just sayin'
Men tror fan det gick bra ändå,eller man kan ju alltid hoppas,visst?
Sen hade vi info & layout B,sen lunch och då åt jag Jossan och Sabina ute, jag käka lasagne,Sabina sallad och Jossan pizza. Sen hade vi info & layout B igen och efter det slutade vi! skönt säger jag.
Har nyss tagit mig en dusch med sötaste bebis, det var mys. Om en timme drygt så ska jag dra till Julle. Han har ju fan klippt sig, hoppas det är fint annars jevlar..
Men det var typ allt. hejdå!

ORKA DET HÄRA!!!!!!!

Fucking shit har äckligt jävla matte nationella imorn på morgonen, vem fan orkar liksom?!
INTE JAG ALLAFALL!!!!!! Och med tanke på att jag är sämst på matte så läääär jag få IG....
gick på mattestuga idag,va kvar i skolan till kvart i 5..kul? nja sådär. och nu efter Desperate Housewifes och Cougar Town så har jag pluggat lite mer.. men nu orkar jag fan inge mer... ville bara säga det puss hej.

söndag = hockey

ja och så vart det ju söndag tillslut. yey ba längtar till skolan imorn!
Nej men idag så gick jag ut på promenad med Jossan, även om det regnade lite, det är mysigt med regn kan jag tycka, så länge man inte ska någonstans, typ fest eller så för då äre bara grymt jobbigt.
Men så vi tog vår promenad och snackade om massa saker, sen gick vi hem till mig en stund, kollade på bilderna från i fredags och så la vi upp dom på facebook dåra. Sen drog hon hemåt och då kollade jag och grabbsen i familjen på hockeyn, först Tjeckien och Ryssland som tävlade om brons och så vann Tjeckien.
Sen så kollade jag lite Gossip girl och sen började den slutgiltiga matchen, Finland och Sverige, båda nordiska länder som tävlar om guld, de små länderna har slagit ut alla stora..hur jävla KING är inte det då? Jävligt KING tycker jag allafall. Men det var en spännande match, Sverige gör första målet, och enda målet oxå haha.. suck. Finland var inte långt efter med att göra mål där,så det stod 1-1 ett tag. Men sen i tredje period så händer det grejer och då gör Finland typ 5 jävla mål..Så dom vann guld med 6-1. Grattis då!
Silver är ju i för sig inte så jävla hemskt det heller :)

Lördagsmys

I lördags var jag med Julle hela dagen, vi solade sen gick vi och matade hästarna igen, iförd i mina pyjamas shorts och bikini överdel. Sen bastade vi och duschade, käkade grillat och sen kollade vi alla på eurovision. Azerbajan vann.. men Sverige och Ukraina kom inte på några dåliga platser, Sverige 3a och Ukraina 4a. så dom slipper ju kvala nästa år. Tycker det är jävligt konstigt av Tyskland att Lena skulle uppträdda i år igen efter att hon vunnit, eller i för sig spelar det säkert ingen roll eftersom ett land vinner aldrig 2 år i rad ändå.. haha.
grönska
mata hästen
och så hoppar jag
haha älskar denna bild, hästen ba kollar och väntar på att få sitt gräs.
och så fick han sitt gräs tillslut

Fredags kul.

Isak och Julle hämtade upp mig och Josefine och sen åkte vi till Sollentuna och hämtade upp deras kusin Marcus, sen åkte vi hem till Julle och så åt jag och Julle lite pizza sen krökade vi. Även om vi var 5 st bara så hade vi rätt kul ändå. Det blir ju vad man gör det till liksom. Sen drog vi till centrum och träffade några. Det var typ allt. :)
Isak,Julle,Josefine och Marcus.
jag och Julle Kulle
Isak och Jossan
jag Isak Jossan
party pinglor
puss
puss

Torsdag

I torsdags var jag med Espri efter skolan, vi kollade på Never say Never, ni vet Justin Biebers film, och ja den var bra!

Mysig Onsdag

åh onsdag var en riktigt mysdag! Vill tillbaka till den fan,världens bästaste lill-lördag!
Den första lektionen var svenska, sen så skulle vi ha ifo & layout men vi fick typ sluta så jag,Madde och Sabina drog till täby centrum, och jag fick med mig ett par fina saker för min matersättning från praktiken,som var 750 kr. hehe.
fick med mig jeans,ring,örhängen,armband + 3 berlocker,4 nagellack och jätte många tofsar. Så åt vi på mcdonalds oxå, och vädret var ju jättefint oxå.
Sen drog jag till Julle och vi bakade tårta och sen gick vi ut på promenad och då såg vi hästar så då matade vi dom med gräs,sen började 2 hästar dampa på varann,dom typ gned rövarna mot varann och skrek, då blev vi rädda och gick därifrån. Sen åt vi middag,det var grillat,skitgott! Så kollade på hockeyn med hans familj, och Sverige vann mot Tyskland med 5-3. :)
halv 12 åkte jag hem.
fina tårtan vi bakade.
tofsarna och nagellacken, BIKBOK 97 kr sammanlagt.
ring från Indiska, 129 kr.
armband,3 berlocker,örhängen. ur&penn 129 kr.
Jeans från H&M 99 kr.
mobilsmycke från accessorize 37 kr. Frodo är hans namn.

Skitrolig dag. eller?

Åh denna dagen asso, vet inte riktigt vad jag tycker..
På morgonen hade vi engelska nationella, 2 prov, från 8.20-11.00. Kändes ju sådär kul liksom..
Efter det hade vi svenska,där vi även hade prov. läsförståelse. Sen efter lunch hade vi svenska igen och då skulle vi skriva en uppsats. Sista lektionen var matematik. haha roligt va?
Men det var ju tur att det var fint väder allafall, annars hade jag haft en riktigt dålig dag. Vädret påverkar mer än vi tror.
Tog ut bebis i solen oxå, så hon satt där med mig från 4-7. Riktigt mysigt. Sen åt jag mat,tog en skön dusch och målade mina naglar. dom blev fina :D

SOL

Så jävla fint väder! Var inte i skolan igår, drog till Janne och solade med henne på hennes uteplats,tog även en liten promenix barfota i bikini,folk som såg oss trodde nog vi var knäppa i huvudet,men skitsamma! Det var mys allafall. Fick skjuts hem och innan middagen kollade jag hockey med pappa och brorsan när det var finland-ryssland. hejade på Ryssland men tyvärr vann finland i straffar... FAN! Efter maten kollade jag på total black out som alltid är så kul, sen kollade jag på hockeyn med bror och far igen, Sverige-Canada, där Canada vann med 3-2.

åh min herre

Jag tror jag nyss hittade världens snyggaste pojkband som någonsin funnits. Nej men låten är ju svängig allafall ;)
Ha så kul, hoppas ni får ett gott skratt eller ett leende eller två. Det fick jag.

7-8 maj

LÖRDAG - Städade hela dagen, på kvällen hämtade Linda och Jakob upp mig och så åkte vi hem till Julle. Där spelade vi "med andra ord" och käkade choklad och drack läsk. Sen drog vi till Axel där massa tyskar utbytesstudenter var, men det var kul. Vi dansade till Macarena och Las Ketchup och så.
SÖNDAG - Idag har jag varit och shoppat med min familj, förutom syrran. Jag fick med mig 2 klänningar,1 par trosor,en skjorta,läppglans och mascara. Allt från H&M. Sen åt vi på Burger King och dom som jobbade där var tydligen ryssar så vi snackade med dom på ryska. hehe. Sen har jag kollat på Gossip Girl och Fenomen. läskigt eftersom den första deltagaren försvann.. han kom aldrig tillbaka heller..
jeansklänning 299 kr
199 kr
Mascara 49 kr,läppglans 10 kr,trosor 69 kr.
Röd blus 69 kr.

I fredags

Jo det ska jag tala om för er. Hann med rätt mycket tycker jag. Känns som mitt liv börjar komma igång igen och jag har mer kul nuförtiden. Inte som förut när jag bara satt hemma ibland på helgerna och gjorde absolut inget..
I fredags Så drog jag och Jenni till stan och fikade, då kom Jennis madre och hennes lillesyster och joina oss en stund innan hon skulle til jobbet, sen kom oxå Junior och hälsade innan han skulle vidare. Sen drog jag och Jenni till kyrkby, där vi mötte upp Janne och Madde, haha dom vi skulle till hade typ gått iväg nånstans så jag hoppade upp på Madde och klättrade in genom fönstret och öppnade till dem. det var lite kul faktiskt. Sen kom Felipe och typ garvade åt oss haha. Men så var vi där ett tag innan vi tog sista tåget hem.

Jenni på fiket

jag på fiket

jag och Josefine

ibland orkar man inge mer...

Jag har (som nog många andra) tänkt på vad fan är meningen med livet egentligen?
Men jag har nog tänkt på det mer än jag borde på senaste, tänkr på allt negativt istället för det bra..
kan någon snälla förklara för mig varför i helvete jag lever,av vilken anledning? För jag kan tycka att det känns jävligt onödigt ibland, typ om jag bara ska leva för att leva så äre typ onödigt, men om jag vet att jag ska typ rädda världen (vilket är ty 0,01 % chans att jag gör) då finns det ju en mening med att leva liksom. men annars då???
Eller vafan lever man för, man växer upp,går i skolan i typ hundra år,sen ska man jobba resten av livet, få barn och familj och  sen går man i pension när man är typ 65 år, och då är man typ för gammal för och gå loss och leva livet ändå. så vad fan är poängen? man undrar ju.......
Typ såna tankar har jag haft i mitt huvud. Men sen så har jag ju glömt allt det positiva, liksom om jag bara väljer döden istället för livet. ja då förstör jag för så många och det vill jag inte. Så självisk är jag faktiskt inte, så ni som läser detta kan vara lugna. tyck jag är knäpp,gör det. Men jag är bara ärlig. Älskar er otroligt mycket och skulle inte vilja lämna er ♥

mjuusik

åhh ligger i sängen nu och lyssnar på min älskade musik. kan inte ens beskriva min kärlek till musiken..
Lugn musik,rock,reggae,techno,hiphop,pop,80-tal.. yeah you name it. det finns för alla, finns så jävla mycket och välja mellan. love love love it!!! fan vad mitt liv skulle suga utan det.. fan vad allas liv skulle suga. puss på er gulliga!
dansa till musiken

livet är inte så pjåkigt ändå



gotta get down on friday

ojoj redan fredag, denna vecka har rusat på ruskigt fort ju. skönt.
Igår så sminkade jag Julle,han skulle på skiva och det var rocktema,så då fick jag ansvaret där att göra han lite eller aa ganska rockig, tycker jag lyckades allafall. Sen idag fick vi tillbaka våra matteprov och gissa vad? jag fick G+
Det trodde jag fan inte men jag är fett stolt över mig själv just nu för det. Jag var typ en av de få som faktiskt fick G och då är jag ärlig. liksom funktionslära? vafan är det? Jag antar att det lönade sig att plugga dom där 2 dagarna innan provet. Tack Jullis för hjälpen!
Ikväll ska jag typ dra till stan och fika med Jenna och Janne och efter det ska vi till Felipe.
HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL FÖR DET SKA JAG HA,PUSS!
GLÄDJEHOPP!
Julle the rocker

moj raj

igår kväll så var jag hos Julle Kullen och pluggade matte. Hade ju matteprov idag, jag satt kvar sist av alla, men vi får väl se om det blir godkänt eller inte. Läraren sa allafall att jag kan mer än jag tror,så det måste ju betyda något?
Imorgon är det nationella i Engelska på morgonen.. haha hur fan kommer jag orka tänka på morgonen när man knappt har tillräckligt med energi för att hålla sig vaken? aja, får väl böna och be att jag vaknar i tid och att det går bra. Nu äre Desperate housewifes, bye bye!!

Me dancing to system of a down

tänkte bara bjuda på den hära, är man knäpp så är man. palla vara normal. Men varsegoda folket, här får ni.

oboy länge sen

haha har inte skrivit nåt på hela helgen, konstigt eller? nä kanske inte för det var ju fan valborg. :)
tänkte berätta då lite kort vad jag gjorde då, hehe. i fredags så mötte jag upp Mollie och Carro och så gick vi till Joel där Ronja,Lennart,Felipe,Janne,Madde,Sally och Ashley var. sen stack typ alla så då var det bara jag,Ronja och grabbarna kvar. så då drog vi hem till Felipe och juste då mötte jag upp Julle så fick han följa med oxå. så var vi där en stund men polisen kom och klagade så vi drog rätt tidigt, kl var typ 01.00.
Sen på lördag då var jag med Julle hela dagen, åkte hem till middagen, så fixade jag mig och så gick jag,Janne och Amanda till Alex, där Julle var.  och typiskt mig så spiller jag dricka över hela mina byxor så jag fick låna byxor av Alex medans byxorna torktumlades, tur att han hade en sån, annars hade det vart jobbigt...
Senare drov vi till Armina, där var typ halva Vallentuna, men det var lagom kul.
i söndags så var jag hos Julle för han skulle hjälpa mig med matten, ska dit idag igen, har nämligen prov imorn i funktionslära och det är typ det svåraste  :/ nu ska jag duscha, puss
jag och Ronja
Ronja och Lennart
Janne hitta en fin möbel
Julle,Christoffer och Adam
Christoffer,jag och Julle

RSS 2.0