chillmode

Just nu sitter jag hemma hos Julle fast själv, eftersom han är på träning. Men denna vecka har vart som vanligt typ. I måndags så var vi i skolan och då hade vi vår dansuppvisning på gympan, haha fail på oss, typ tappa bort oss och grejer. Sen på kvällen typ kl 23.00 så kom pojken min och hämta hem mig till deras krubb. Igår och idag har varit vanlig praktikdagar med hundarna och katterna såklart. Dom är så söta!  har fått sluta 12.00 istället för 15.00 eftersom: mindre hundar= mindre jobb. Så det är nice ju! Men nu ska jag ringa ett samtal till min vän,sen lär jag ta en liten powernapp efter det så vi hörs, bye! :)
så söt!

AJ!

såhär bra är jag! Ramlar ner för trappan. typiskt mig :)

19 november

I lördags så åkte jag,Julle och hans pappa till Hovet för att kolla på AIK-MODO. Första hockeymatchen jag var på, det var jävligt kul faktiskt. I första perioden stod det 1-1. Andra perioden 3-2 och i slutet vann MODO med 4-2. Hejade på AIK så det var lite synd, men själva upplevelsen var rolig, och liksom hela atmsofären var härlig.
Sen på kvällen så myste vi ner oss med film, vi tittade på Kung Fu Panda 2.




Long time ago

Shit jag har fan inte bloggat på en vecka! Har inte suttit vid datan någonting i veckan men ska berätta lite vad som hänt.
I tisdags så var vi på någon konferens i Järfälla med skolan, skulle lyssna på föreläsningar hela dagen om folk som lyckats i handelsbranchen. Det höll på från 10-15. Sen var man hemma i Vallentuna runt 17. Då möttes jag upp av Julle och var med han en liten stund innan hans träning. Efter träningen kom dom och hämta mig och jag sov där. Har tillfälligt flyttat in dit nu när jag har praktik.
I onsdags så var det min första dag på praktiken, praktiserar på Vita husets hund och kattpensionat som ligger 3 km från Julle. Mycket städa, plocka upp efter djuren men även gå ut på promenader och så. Så man får måttligt med motion. Jag är helt slut i fötter och knän efteråt.

Fars dag!

Idag är det fars dag, Grattis bästa pappa!
Vakna upp hos Julle runt 12.00, käka frukost, sen basta och duscha vi. Sen hann vi inte göra så mycket mer innan han skulle på träning som började 15.30.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag typ.. skola imorn. Får sovmorgon iaf till 10.00. Men är sjukt trött nu ändå av någon konstig anledning? Så tänkte sova nu, godnatt på er!
Grattis världens bästa pappa♥
Lilla Nelsis i bastun. Söt!

Lördagsgodies

I lördags så städa jag mitt rum så det såg hyfsat ut igen, sen så gick jag till centrum för att lämna tillbaks en film och syster hängde med då, snällt!
Sen kl 17.00 så var det besök hos oss, en familj med två små barn, skitsöta! Så vi lekte med dom. Sen kom Elena, (min systers kompis), så jag var med henne ett tag och vi fikade medans syrran var och lekte med ungarna.
Sen runt 22.40 så kom min Älskling och hämta mig så åkte vi hem till dem. Han hade varit och krökat med lagkompisarna så han var lagom påverkad, hah!
Runt 5.00 på morgon så vart vi båda kissnödiga, så vi vaknar och går på toa och såklart så kan inte Julle somna om sen så han håller mig vaken oxå, så vi kollar ett avsnitt Simpsons som jag hade på min data. Sen blir vi hungriga så vi börjar äta kalkon och kolla på pokemon på tvn. Sen tillslut så la vi oss och somna om.

11/11/11

I fredags så var det ju 11/11/11. Då blev det fullt upp för prästerna,eftersom alla gifter sig/döper sina ungar vid sånna udda datum. Nästa år är det det sista 12/12/12, sen får man vänta ett helt millennium på ett sånt datum igen... Och just 11/11/11 är väldigt udda oxå, eftersom det ENDAST är 1:or.  Men nog pratat om det...
Skolan firade 25 år så det var konsert i aulan,nåt jävla band som spelade, sen var det hambrugare till lunch med chokladpudding till efterätt. Härligt!
Till middag åt jag tacos och sen gick jag till centrum, mötte upp Jenni och vi hyrde film och köpte snacks. Sen gick vi och hämtade hennes lillasyster som hade varit på disco. Sen gick vi till Jennis hus och vi kolla vem som åkte ut Idol och det var Andre, vår lilla reggaepojke! Men sen kom Espri och vi såg filmen vi hyrde vilket var It's kind of a funny story, enda problemet var att den inte var så funny..
Sen titta vi på filmen 11-11-11, bara för att, men den var typ inge bra alls, se den ej!
Efterrätten i skolan.
Filmerna vi titta på.

10 november

I torsdags så var min pojke ledig från sin träning så vi bestämde oss för att göra nåt kul, så jag,han och hans mamma åkte till täby för att kolla bio. Innan filmen började så åt vi på Burger King. Vi såg på In Time, den var helt ok. Sen åkte vi hem till mig och lilla gullet sov här. mys!


I HATE

I hate to see people I hate. But do you know what I hate more? When I see people I hate hurt the people I love. ♥

03.40

Har nyss kollat klart på Fight Club. Fucking amazing film asso!
Egentligen var det en engelska läxa att vi skulle läsa en novell och skriva om den, och jag valde fight club. smart drag eftersom jag visste att den fanns på film. Är inte så snabb med att läsa, finner inte tiden till det heller, fann knappt tid till att kolla filmen, det är därför klockan är vad den är nu när jag sett klart den. Hur kan jag inte finna tid egentligen? Sanningen är den att tiden finns där, men den rinner hela tiden iväg från mig. Hade jag letat efter tillfällen hade jag funnit dem eller hur? Så det är det som är problemet, jag är inge bra på att leta.  Men det var anledningen till att jag är uppe just nu, för att jag såg Fight Club, och tur det för annars hade jag missat nåt.
Nu kan jag äntligen slumra sött. Ses snart igen, bye!

9 november

Det är onsdag,jag vaknar, fixar mig, äter frukost och allt sånt skit man gör om morgonen och gissa vad man kommer på när man borstar tänderna? Som för övrigt är det sista jag gör innan jag ger mig iväg. Jo jag kommer på att jag har sovmorgon, lektionen är inställd, så istället för att börja 8.20 börjar man istället 10.00. Kul att man kommer på det så sent oxå, men så jag gick och la mig i sängen igen och sov vidare. Vaknar 10. haha rusar till lektionen, gör provet som man var klar med runt 11.00 sen har jag ingen lektion fram tills 14.00. Så jag är med Jenni och Johanna under den tiden. Mys! På engelskan hade vi debatt, lite kul.

7-8 november

I måndags var det ju första dagen i skolan efter lovet, härligt! eller?
Första lektionen man hade var eng B, sen handel, sen lunch, sen gymnastik, då vi ska hitta på en egen dans, indelade i olika grupper, sounds like fun right? YEAH!
Sen slutade man efter det och då åkte jag och Julius hem till han, hyrde film, vi såg "Det regnar köttbullar". Det var en rolig härlig film!
I tisdags, skulle slutat halv 4 men vi slutade istället vid lunchtid. hur nice som helst, På kvällen gällde som vanligt mina favoriter: Desperate Housewifes och Karatefylla. Julius sov även hos mig.

neej vill inte

Skola idag, ångest förfan! Men det är bara en vecka sen är det praktik i fyra veckor (förutom att vi kommer gå i skolan på måndagar), och sen är det en vecka till i skolan efter det,sen äre jullov! Och tiden kommer bara rinna iväg, hoppas allafall :)
Så jag är inte alltför deppig, men nu är det nog läggdags, kommer aldrig komma upp annars, hehe.

6 november

5 månader med underbaraste killen i världen, förstår inte hur jag kan ha haft sån tur som har fått dig, hoppas det föralltid är vi. Älskar dig obeskrivligt mycket ska du veta! ♥


ALLA HELGONS DAG

I lördags så åkte jag och mina föräldrar till vaxholm för att hälsa på farfar på kyrkogården, det var alla helgons natt så det var jättefint överallt, hela kyrkogården var full med lysnade ljus. Men efter vi hade vart där så gick vi till farmor och hälsade på där och så kom min kusin Alex och hans tjej oxå och vi pratade och så. Sen påvägen hem hämtade vi syrran och sen så vare tid för mig att åka till Julius, fixa mig sen fixa honom för vi skulle på födelsedagsfest hos Olivia och det var liksom utklädnad som gällde, så jag klädde ut mig till en katt och sen sminkade jag Julius ögonlock till ögon så när han blunda såg det ut som två stora ögon som tittade,lite ballt. Vi kom dit runt 21.00 och Olivia fick en klocka från oss, hon var utklädd till en söt liten pumpa. Men vi hade det trevligt där! Sen fick vi skjuts hem till Julle av Olivias mami. snällt :D
farfars grav♥
minneslund
såhär såg jag och Julius ut.
Julius, födelsdagsbarnet Olivia och hennes kille Emil.

4 november

Hejsan hoppsan, i fredags så hade jag tjejmiddag, firade min födelsedag dårå. Det började 17.30 och det var över runt 20.00 typ. Dem som var där var Jenni,Johanna,Sofie,Sabina,Madde,Ronja och Josefine. Vi åt klyftpotoatis med kött och championsås + sallad till middag, vilket var gott som fan! Sen öppnade jag presenterna och av Jenni och Johanna fick jag en fin tröja och ett par örhängen. Av Ronja fick jag två biobiljetter, av Josefine fick jag massa badsaker och av Sabina ungefär samma sak, + chokladask och av Madde fick jag en bodylotion och ett nagellack.
Efter att ha öppnat alla presenter och tackat alla så var det dags för tårta, en hemmagjord frukttårta, banan,kiwi,vindruvor och hallon. Alla verkade gilla den så det var ju bra. Sen drog alla hem och jag och pappa städe upp lokalen vi hade varit i och sen kom Julius hem till mig, Vi kollade Idol och Jersey Shore haha. Sen sov han även över.
min tårta
Sofie och jag.
Detta fick jag av Josefine.
Maddes present
Sabinas present
Ronjas present
Johanna och Jennis present.

3 november

Igår så fyllde jag ju år som sagt, firade med min familj och Julius och hans mami. Av föräldrarna fick jag en ny mobil, Samsung Galaxy Ace, är lite annorlunda, kommer ta ett tag och vänja mig, har ju haft Sony Ericsson skitgammal i typ tre år haha. Men det betyder inte att jag inte gillar min nya telefon för det gör jag verkligen!
Av Julius och hans mami fick jag en spa-upplevelse, alltså att jag ska få gå på spa,mys! Sen fick jag även en klockring som jag ville ha och så fick jag en byxdress som man sover i. Fina saker!
Från min syster fick jag en svart stickad tröja och ett halsband. thanks sis!
tårtan
Mina sötisar
och detta fick jag av Julle och hans mami
dessa fick jag från syster
min nya mobil från föräldrarna

Grattis till mig!

17, år 17 år i staden där man växte upp och så, märker du hur fort det går?
Yep jag fyller 17 år idag, och min älskade pojke kommer hem idag, skä äntligen få träffa han igen!
Denna födelsedag är lite annorlunda ändå eftersom det är min första födelsedag som jag firar med min pojkvän, har aldrig haft en älskling på min födelsedag förut så det är lite speciellt för mig. Nu ska jag pyssla om mig själv, måla naglar, fixa håret och sminka mig och klä upp mig lite. Sånt gillar man, puss på er!

Fortsättning från igår

Jag kollade på Hall Pass med min broder som jag sa, den var rolig!
sen så gick jag och träffade Sofie och jag fick min present av henne, i den låg det två BH:ar, ett armband och ett par örhängen. Jättefina saker! TACK SOFIE, LOVE YOU ♥
sakerna jag fick från Sofie.

onsdag 2 november

Jadu vad har hänt idag, Carina kom över till mig och färgade min utväxt, så nu är den borta allafall, skönt!
Nu slipper mitt hår se ofräscht ut när det typ är nytvättat. Men allafall sen så skulle Carina hem för att fira sin pappa som fyller år idag så vi hann inte leka så länge, fett synd :(
Men allafall så jag följde henne till centrum sen gick jag hem igen och då mötte jag Sofie och hon skulle till centrum så då följde jag henne med, haha. Sen när jag gick hem prata jag med Julius i en kvart, han skulle typ gå och lägga sig sötnosen. Han kommer hem imorgon, längtar! Ska fan sova tidigt så kommer morgondagen snabbare. Har liksom ändå inget bättre för mig nu...
ska väl typ måla naglarna sen blire en filmrulle, antingen själv eller med brodern min. Vi tänkte se Hall Pass.


RSS 2.0