Grattis Jenni!

Hejsan idag så hade jag projektarbete och naturkunskap. På naturkunskapen så gick vi ner till Vallentuna sjön och pratade om varför den var så ofräsch. Och idag var inte vilken dag som helst för idag så fyllde ju min fina vän Jenni 18 år! Så efter skolan så samlades vi brudar på Biscotti och åt cheesecake och Jenni öppnade presenterna. Det var riktigt mysigt!
Georg och Vallentuna sjön
det här fick Jenni i present från mig
cheesecake
varm choklad med grädde

Täby C

Tjenare! Idag så har jag varit i skolan som vanligt och efter skolan åkte jag,Jenni och Johanna in till Täby och där mötte vi upp Mollie. Vädret hade ju ändrats totalt från att ha varit molnigt till stålande sol och då blev det lite för varmt för alla som inte hade sommarkläder på sig. Gick in på H&M och köpte en klänning och svarta jeans. Satte på mig klänningen direkt så Jenni kunde ta på sig mina kläder som jag hade (tröja och shorts) eftersom hon tyckte de var lite för varmt i sin stickade tröja och jeans. Efter det så åt vi på donken och så kom även Sofie och Jarruwan. Sen köpte jag strumpbyxor,nagellack och present till Jenni som fyller imorgon!
Så passade jag på att åka hem med föräldrarna när pappa hämta mamma från jobbet.
klänning 100 kr
såhär ser den ut bakifrån
Jeansen jag köpte, 99 kr
strumpbyxor 79 kr, nagellack 39 kr.

Grattis sötis!

Idag fyller min sötaste lilla fågel Dasha hela 8 år! Stor tjej är hon nu och har bara några år kvar, tiden går riktigt fort..Kommer ihåg dagen vi fick dig, du var så busig och du är precis likadan nu! Ett stort grattis till dig min gos unge, jag älskar dig <3

måndag 27 aug

(skrev nyss detta inlägg men det försvann när jag klicka på publicera, så nu har jag skrivit det en gång till,hatar när det händer) men allafall, måndag igen! Börja kl 10 med samhällskunskap och efter lunch hade vi naturkunskap och då kolla vi på en film om djur och efter det fick fröken en impuls ide att vi skulle åka till naturhistoriska museet så det gjorde vi och när vi kom dit så var det tydligen stängt så det var ju bara att åka tillbaka. haha fail..
Jag och Jossan åkte till Täby C och käkade donken och sen fixa jag praktik på Kappahl och Jossan handla lite på H&M. Sen kände vi oss nöjda och begav oss hemåt. Nu ska jag kolla på Charlie Sheens nya program som faktiskt har premiär idag, nämligen Anger management. Den är säkert rolig :)
 

igår och idag

Igår så gick bror och jag ner till centrum och mötte upp min kusin Carina och så käka vi. Jag åt subway och dem åt pizza och kebab tallrik. När vi ätit färdigt gick vi in på Coop och handla lite gott och sen hem till mig och chilla resten av kvällen tills föräldrarna kom hem (typ halv 1) och skjutsa hem Carina.
Idag så kom Sofie hem till mig en stund och vi spela kort och lyssna musik. Vilket jävla oväder det har varit idag! Blixrar och dunder!
Nu ska jag duscha och borsta tänderna och sen gå och lägga mig, skola imorgon ju. Vill inte :(
Carina äter pizza
Carinas hund 

Igår 24 aug

Igår så var jag i skolan som vanligt och de första två lektionerna hade vi projektarbete men ingen lärare så det var ju lite onödigt. Efter lunch hade vi samhällskundskap och då kom schools out och snackade om skiva. Sen fick vi sluta en timme tidigare så det var ju rätt chill.
På kvällen gick jag och bror till centrum och köpte lite gott och sen hem och kolla film. Vi såg Iron man som gick på tv.

normal svampbob

Såhär ser Svampbob fyrkant ut när han är normal. Rund och utan några hål. Jag gillar han mer när han är knasig. :)

skolan igen efter ett härligt sommarlov

Hejsan idag var det första dagen i skolan efter lovet och så ska det regna oxå, som om det inte var tillräckligt jobbigt att skolan börjar igen...Tur att det är fredag imorgon då :)
Men iallafall dagen börja 8.20 med upprop då vi fick busskort och vi har även fått en ny grabb i klassen! Sen hade vi naturkunskap, lunch, samhällskunskap och sen sluta vi kl 14. 
Så jag gick hem och stoppa i mig lite mat och kollade på familjen Kardashian som för övrigt är typ mitt favoritprogram haha!
Sen gick jag ner med Sofie till centrum och där mötte vi Mollie och Jenni. Vi gick till Biscotti och spelade kort och bara hängde. Det var mys. Nu är jag nyduschad och sömnig så ska nog snart hoppa i säng faktiskt.
första dagen avklarad, såhär glad är man för det!
kortspel på Biscotti, Sofie ville verkligen inte vara med på kort.
konstig växt jag blev facinerad av. 
 

skola imorgon!

Hejsan idag så gick jag ner till centrum med Sofie och köpte choklad, sen satte vi oss på någon bänk och spelade kort. Sen kom Mollie och var med en stund innan vi begav oss hem för det började regna.
Skola imorgon och jag har seriöst typ ångest, jag vill inte!
Måste nog lägga mig snart om jag ska komma upp imorgon. Bye
Mollies fett coola tändare 

världens gosigaste

Eftersom jag inte kan gosa med min älskade pojkvän nu så får jag gosa extra mycket med min söta pippi fågel. Hon är så nöjd för det :)


21 augusti

Idag har jag åkt in till stan för en arbetsintervju hos företaget nannynu. Syrran var så snäll som följde med. Sen när vi gick av i Kragsta så gick vi till syrrans kompis Linda som fyller år idag. Vi blev bjudna på chokladtårta och blå dricka. Det var mumsigt!
Hon fick en liten skoj present från syrran, ett litet gosedjur som var jätte gullig haha :)
söta gosedjuret som Linda fick

20 augusti

Idag har jag träffat min vän Ronja som jag inte sett på evigheter, var med henne några gånger i början av sommarlovet men sen åkte hon på Peace&love och direkt till Kroatien och när hon kom hem åkte jag till Ukraina i tre veckor så det är därför!
Det var fint väder ute så vi tog en liten picknick och jag hade med kortspel så vi spelade kort och käkade riskakor och choklad. Köpte två marabou choklader för 20 kr, riktigt bra erbjudande!

Ramlösa

Hej jag ville bara meddela att jag tycker det Ramlösa gör är fint och att fler företag borde göra som dem. De skänker en liter vatten till olika vattenprojekt i Afrika för varje liter Ramlösa man köper! Så man är med och hjälper till bara genom att dricka Ramlösa. Så nästa gång ni är törstiga och ska köpa nåt att dricka, var med och bidra och välj Ramlösa för det gör jag!
Keep up the good work Ramlösa :)

Black Jack

Julles kissekatt är en riktig Black Jack!

19 augusti

Idag har jag åkt till Vaxholm med pappa och syster och hälsat på farmor och farfar. Så har jag läst ut en bok som heter Julias arv oxå. Den var spännande. 
Nu pratar jag med älskling i Skype. Det är allt jag gjort idag :)

Idag 18 aug

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Gick ut på en liten promenad med Sofie och mer än så är det inte. Eller jo om ni blir glada av att andra gör illa sig så kan jag meddela att jag gick in i soffan med tån så den börja blöda, det var inge mysigt alls!

Igår 17 aug

Igår så kom min kusin Carina hem till mig med sin söta hund så vi satt och snacka och umgicks.
På kvällen så åkte jag in till stan för att kolla bio med Sabina och Sara Brattberger. Vi såg Magic Mike haha och handlingen var väl inte så märkvärdig om jag ska ärlig men det var några roliga moments.


torsdags 16 aug

I torsdags så badade jag,Julle och Isak i deras pool när det regnade! Det var fett nice :)
Tre på natten åkte vi till Arlanda och där tog jag avsked av Julle som ska vara borta i USA i ett halvår! Så tomt det kommer vara utan honom, men jag klarar det för jag älskar honom förevigt! <3

Onsdags 15 aug

Hejsan i onsdags så åkte jag och älskling till centrum för att äta. Jag åt Subway som är så gott och sen gick vi till Biscotti där Julle åt, han käka förresten bakpotatis med skagenröra, mums! Personalen där sa att vi var jättegulliga och söta tillsammans, hihi!
Sen gick vi till ICA och köpte våra första Ben&Jerrys och så åkte vi hem till mig och satt på min balkong och åt av glassen.
På kvällen så hade vi en avskedsmiddag för min älskling med mina föräldrar och Julles mamma. Vi åt tacos och till efterätt fanns det munkar och wienerbröd. Det var mysigt!

pussel

Sjukt awesome jag är som klara ut detta pussel! Det var fan svårt ska ni veta. Satt och klura rätt länge med det faktiskt.

today 14 aug

Idag så har jag typ inte gjort så mycket, åkte till MAX och köpte mat med älskling och sen åkte vi till frissan där Julle fick sig en ny frisyr. Sen har jag varit med Sofie en liten stund, vi gick till centrum och hon köpte choklad och jag köpte zooapor och regnbågsremmar. Så satte vi oss på en bänk en stund och bara chilla tills hennes kille kom och hämta henne.
Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma och hämta mig.

tjejig tjej

Jag är en riktigt tjejig tjej. Jag älskar att klä upp mig. Jag älskar klänningar, smycken, klackskor och smink. Jag har hur många klänningar och smycken som helst så jag vet inte när jag ska hinna använda alla. Jag skulle verkligen vilja ha en walk-in garderob. Någon vacker dag ska jag få det.

musica

Bra låt! Den är somrig och man blir glad av den och sugen på att röra på sina höfter. Musica!!!

Igår 12 aug

Igår på dagen så kom Julles morbrors familj över så satt och chilla med dem. Sen åt vi hamburgare och efter det hämta Julle sina kompisar som skulle komma över för en liten avskedsfest. De som kom var Rickard,Axel,Mattias (Joshi), Jennifer och Fanny. Vi badade, bastade och spelade beerpong. Det var trevligt.
Axel och Joshi som badar
beerpong
Julles ben åt fel håll

lördags 11 aug

I lördags så hade min kusin Carina konfirmation så vi gick till kyrkan och tittade när hon uppträdde, hon sjöng så fint!
Sen åkte vi hem till dem och åt middag och senare på kvällen så kollade jag,brorsan,Carina, Mats och Sara på American Pie - reunion och åt Ben & Jerrys. Har redan sett filmen men den är rolig.
såhär såg jag ut 

torsdags 9 aug

I torsdags så åkte jag,Julle, hans mamma,Isak och Micke till Uppsala för att kolla hockeymatch. Innan matchen började så åt vi buffe på en asiatisk restaurang, åh gud så gott det var och så mätt man blev!
Tillbaka till matchen, det var Brynäs- Almtuna som mötte varann. Almtuna vann med 3-1, det lag vi hejade på!
Sen när vi kom hem så spela jag och Julle lite black jack.

igår och idag

Igår hade jag och älskling 14 månader! Hans morbror,fru och deras ena dotter Wilma kom över och vi badade i poolen. Sen på kvällen kollade jag och älsk lite av filmen "The holiday".
Idag så har jag varit med Jenni och Sofie. Vi satt utanför Jennis hus och snackade och åt lite gott. Det var kul och träffa dem! 
såhär såg jag ut idag

4-5 augusti

I lördags så åkte jag, Julle, Isak och Micke till Vaxholm för Julle skulle fiska. Fick ingen fisk för vi hade ingen riktig mask men det var kul ändå. På kvällen åkte jag och Älskling till Täby och kolla bio. Vi såg "Cockpit" och den var väldigt rolig.
I söndags så sola jag på dagen och på kvällen så åkte jag, älskling och hans pappa till Täby och kolla bio. Vi såg "batman - dark knight rises" och den var bra! Brukar inte kolla på såna filmer men den var spännande.


3 augusti

hej har ju inte bloggat på några dagar eftersom jag har varit hemma hos Julle som inte har internet, de har en internet sticka men den vill typ inte knappt funka på min dator så då har jag bara struntat i det. I fredags så fick min älskling äntligen körkort! Grattis! Han lurade mig och sa att han hade tidig träning fast han skulle köra upp, så jag blev ganska överraskad när han berättade nyheten! Han hade köpt en fin klocka till mig oxå, egentligen ska ju jag ge han något men har man världens bästa pojkvän så har man.

hemma igen!!

Äntligen hemma från Ukraina! Det var kul där, hade två nykläckta kusiner, 2 och 9 månader och det var kul och träffa släkten.
Har saknat min älskling så och nu är jag hemma hos honom. ska mysa hela natten!
kattunge som jag gosa med hela tiden
min kusin på 9 månader
min kusin på 2 månader
 
 

RSS 2.0