dagen innan nyår

Det är fan nyår imorgon! Shit vad tiden går fort!
2012 har faktiskt varit ett bra år.
Idag åkte jag och älskling till Sollentuna Centrum. Jag skulle köpa en nyårsklänning jag såg där förut men den var såklart slut och jag hade bara en timme på mig att hitta en annan. Sprang in i de flesta butiker men de var rätt utplockat överallt. Tillslut köpte jag en från Vero Moda, fanns en kvar och i min storlek dessutom. En söt svart klänning. Sen så fort jag köpt den och allt håller på och stänger så går jag in på SALT och ser massa fina klänningar, liknande den som jag ville köpa från början. Så typiskt... Funderar på att åka dit en snabbis imorgon och byta ut den jag köpte. Men vi får se hur det blir. Har kollat avatar resten av kvällen, den sluta precis. Förresten så kanske detta är mitt sista inlägg detta år. Nu är det sovdags, godnatt!



igår 29 dec

Igår så jobbade jag från 12-17. Det var ovanligt lungt för att vara lördag och mellandagsrea. Men iallafall när jag slutat så köpte jag tre par strumpor och strumpbyxor från Kappahl och sen köpte jag en bh,sminkborttagning och spegel från Åhléns. Saker som jag behövt länge men aldrig kommit ihåg att köpa. Men nu är det iallafall klart så de är ju skönt!
Sen på kvällen så var jag med Julle hemma hos honom och bara tog det lungt.



Igår 27 dec

Tjena igår så jobba jag från 12-19 och så köpte jag en tröja från Kappahl oxå, jättefin! Blir ju lite så när man jobbar i butik, istället för att få syn på kläderna endast när man går ut och shoppar så ser man kläderna hela tiden när man jobbar. Då hinner man ju få syn på en hel del och då handlar man mycket oftare.iallafall när jag slutat jobbet så åkte jag hem till faster i kragsta för vi var bjudna på middag där. Så vi kollade lite bröllopsfilm från Ukraina och även en massa bilder. Det var mysigt. Sen kom älskling vid tolv och hämta mig där och så åkte vi hem till han och sov. på bilden ser ni tröjan jag köpte, jag och fasters hund som heter Anton

Annandag Jul

Mellandagsrean börja ju idag så jag och Carina åkte in till Täby för att fynda lite. Vi shoppa i typ tre timmar och jag fick med mig 4 tröjor, örhängen, 2 nagellack, hårspännen, torr schampo, glitter spray och mascara. Allt för bara 600 kr! När vi var klara så käka vi på Kina restaurang. När jag kom hem så hade vi gäster, min äldsta faster + familj var hos oss så jag fika med dom ett tag. Sen kom älskling och hämta mig och ci åkte till Kista och kolla bio. Vi såg 'berättelsen om Pi 3D' och den var bra. Har haft en supermysig dag! alla tröjorna kosta totalt 350 kr. snacka om fynd! Två översta från Cubus och de under från H&M. Den svarta tröjan är grön på baksidan.

julafton igår

Igår var det ju julafton! Vakna med älskling och vi öppna varandras julklappar. Han fick en skjorta, tröja och en snöglob med bild på oss två.
Jag fick en mössa, pannband, två nagellack, örhängen och pyjamas. Av hans mamma fick jag schampo och balsam och hörlurar.
Runt 4 så kom faster med familj. Vi drack glögg och julmust och åt massa god mat och spela spel och bara myste. Jag och Carina öppna varandras presenter oxå. Av mig fick hon ett iphoneskal och ögonskuggeset och jag fick hörlurar av henne. Av mina föräldrar fick jag 1000 kr.
Sen kom älskling och sov här.
Tack alla för de fina julklapparna!










fjärde advent

Tjena idag har jag jobbat från 12-21, hela 9 timmar. Så trött!
Carina,Mats och Sara kom förbi och hälsa oxå, trevligt!
En till trevlig sak är att jag har fått två tröjor från Kappahl helt gratis, ba sådär julklapp liksom. Hur schysst som helst ju!
Sen har jag handlat lite julklappar till släkt och trosor och hårmunk till mig, måste bara lära mig hur man använder den.
När jag kom hem så slog jag in alla julklapparna och sen kom älskling hit och nu ska vi sova. Godnatt!




släktträff med 80-tals tema

Hej idag jobba jag från 10-17, lönehelg + innan jul = stress på hög nivå.
När jag slutat så skynda jag hem och fixa mig och sen åkte jag till kragsta för att fira min kusin Carina som fyllt år förra helgen. Det var 80/tals tema oxå,roligt!
Det var god mat, massa dans och lekar. Hade det väldigt trevligt och kul!
Nu ligger jag i min säng hemma med älskling och ska sova, jobb imorgon. Godnatt!





jullov!

Fick jullov idag och jag börjar lovet med att jobba. Jobba från 15-21. Älskling skjutsa mig dit, bästa!
så köpte han en julklapp till mig av mig,haha lustigt!
Sen var mina föräldrar och handla i Täby så jag käka middag med dom när jag hade rast, åt subway mums!
Sen åkte vi hem tillsammans oxå.
Nu är älskling här och sover redan, ser så mysigt ut jag vill oxå. Måste bara tvätta av smink och borsta tänder först..
Btw så skulle ju tydligen jorden gå under idag men det gjorde den ju såklart inte. Hoppas ingen faktiskt trodde det heller?!

en bild på Mandela som jag tog idag, sötisen!

19 dec

Tja gick i skolan från 10-13 idag, fick julbord till lunch som var jättefint dukat men tyvärr inte lika gott som det såg ut. När jag slutat så åkte jag och älskling till Sollentuna centrum för han skulle köpa julklappar. När vi var klara där så drog vi och käka på Max, åt chokladmousse till efterrätt. Den var god! Tack älsk som bjöd på maten :-)
Btw så fick jag min första lön idag oxå, Så Nice!

skolans julbord

chokladmousse





måndag igen

idag så gick jag till skolan vid 12 och hade en lektion och sen sluta jag. Då gick jag och älskling hem till mig och umgicks en stund, gjorde isglass med kiwi i. På kvällen gymma jag med pappa,faster och min kusin. Sprang en mil på crosstrain på 35 min.
Nu ska jag och älskling sova, godnatt!




tredje advent

Shit det är fan tredje advent idag, vilket betyder att det bara är en vecka kvar till jul!
Har iallafall jobbat idag från 10-17 och sen handla jag julklappar till föräldrarna och så bytte jag ut tröjan jag köpte igår till en annan och köpte nagellack igen haha.
när jag kom hem så städa jag rummet, montera bort gamla sängen och tog ut den och la bäddsoffan där istället. Så nu finns det mer plats i mitt rum och det ser fint ut. Spelar lite kort med älskling nu och ska snart sova. Godnatt!






lördag 15 dec

Hejsan idag fyllde min fina kusin Carina 15 år, Grattis sötnos!
Jag jobbade från 10-17 och det var seriöst typ 30 Pers i kö ett bra tag så lite stressigt blir det ju.
Sen när jag hade slutat så handla jag lite julklappar och även ett linne och nagellack till mig. Sen har jag vart med älskling resten av kvällen. Nu ska vi snart sova, jobbar imorgon oxå. Godnatt!



Dags att sova kanske?

Har nyss målat naglarna. Tog typ seriöst en timme oxå för jag skulle göra lite design och eftersom det blir fult så måste man ta bort och måla om tills det ser hyfsat bra ut... Äntligen klar nu iallafall!
Kanske ska sova så man orkar jobba imorgon, hehe alltid jag och lägga mig sent. Aja godnatt!



Världens yngsta mamma

Lina Medina föddes i Peru år 1933. När hon var runt 8 månader så fick hon sin första mens och när hon var 4 år hade hon kommit in i puberteten och fått både bröst och pubeshår. Undersökningar visade att hon var lika utvecklad som en vuxen kvinna.
När Medina var 5 år så tog föräldrar tog henne till sjukhuset för att undersöka hennes stora mage (som man trodde var en tumör). Läkaren kom fram till att hon faktiskt var gravid i sjunde månaden. Några månader senare föddes hennes son Geraldo (2,7 kg) med kejsarsnitt.
Sonen trodde att hon var hans storasyster fram tills han blev 10 år.
Pappan blev anklagad för incest och arresterades. Inget kunde dock bevisas, varpå han släpptes igen.
Lina avslöjade aldrig vem barnets far var eller omständigheterna kring graviditeten. En utav doktorerna trodde att Lina kanske inte visste själv då hon inte kunde ge några precisa svar.

Det här tycker jag är helt sjukt. 5 år liksom, ens liv har i princip börjat! Man vill ju inte ha ett barn när man är så liten, jag kommer knappt ihåg vad jag hade för mig när jag var 5 år liksom. Jävla pedofil som förgrep sig på henne! (tror knappast hon var med på det direkt)

http://hbt.ifokus.se/articles/4d714d29b9cb46222d05fa8c-varldens-yngsta-mamma 

Lucia

Börja kl 8.20 idag och hade redovisning. Vi var typ 5 st haha.
Men runt halv elva så kom ett luciatåg från ormstaskolan och sjöng för oss. Så bjöds det på lussebullar och pepparkakor, det var mys!
Drog och gymma med älskling efter det, från 12-14. Sen drog jag hem och typ sov hehe, var helt slut.
Kollar tv nu och snart är det dags att sova igen.



12.12.12

Tja det är fan den 12/12 -2012 idag. Den sista på tusen år.. Speciellt faktiskt!
260 barn fyller 12 år idag den 12 december 2012, 145 pojkar och 115 flickor. 
Aja idag har jag gått i skolan från 10-11. Kollade klart en film och sen fick vi sluta. Skulle egentligen slutat kl 2 men läraren var sjuk som vanligt. Så jag och älskling käka hemma hos mig och sen mata vi ankor. Sen åkte vi hem till han och typ sov haha. På kvällen gjorde vi glass. Det är så himla enkelt att göra och supergott och hyfsat nyttigt, om man har stevia istället för socker. Nu är vi hemma hos mig, ska förberedda mig för redovisning imorgon. Hejdå!

11 december

Hej idag så börja jag skolan 12.20 och hade svenska och sen sluta vi efter den lektionen.
Sen åkte jag och älskling hem till mig och åt lite och så. Sen åkte jag och jobba från 17-20.
Nu ska jag snart sova, älskling kom precis hit, mys!



igår och idag

Tjena igår så testa jag och älskling göra glass för första gången och det blev faktiskt jättegott!
Idag har jag gått i skolan, börja kl 12 och så kolla vi en film och sen sluta vi. Då drog jag och älskling och köpte mat och så var vi en liten stund. Sen ikväll har jag gymmat med min faster och kusin Carina. Nu ska jag hem till älskling och sova där, börjar tolv imorgon med, Nice!



andra advent igår

Det var fan andra advent igår, inte långt kvar nu tills julen är här! Måste julhandla snart.
Haha det är lagom skillnad på hur det ser ut i mitt hus och Julles hus. I Julles hus är det fullt med jultomtar och julsaker i hela vardagsrummet och hela trappan. I mitt hus är det enda julpyntet ett par julstjärnor i fönstret i köket. Vi är alltid så sena med det där, vi sätter typ upp allt 1-2 dagar innan.



Do not care


lördag 8 dec

Hej idag så har jag bowlat med min bror, älskling och hans familj och kusin Marcus. Sen så åt vi Kinamat, det var så gott och nu är jag supermätt!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, ligger i min säng och kollar tv.
Förresten så åkte min syster till sälen idag, hon ska bo där och jobba i 5 månader, roligt!
Awa vann x-factor igår, grattis till henne!






1 och 1/2 år!

Idag har jag och älskling varit tillsammans i ett och ett halvt år, love you!
Hade ledigt från skolan idag för det var arbete på valfri plats, Nice.
Jag och älskling åkte till Täby och kollade bio, vi såg 'de fem legenderna'. Den var bra!
Eftersom det krånglade och inte var 3D som det skulle vara så fick vi ersättningsbiljetter, asbra ju!
Men efter bion käka vi sushi och sen fika vi på espresso house. Tack så mycket älskling som bjöd på det hela! Har haft en riktigt mysig dag!






20 dagar kvar!

Jul snart, bara 20 dagar kvar ju!
idag har jag varit i skolan från 10-14. Efter skolan gick jag hem till Mollie och spela kort med henne och Sofie. Sen vid fyra gick jag hem där älskling var och jag laga äggröra till honom och själv åt jag spagetti med köttfärs. Hann sova lite oxå från typ sex till åtta. När jag vakna drog jag hem till Mollie igen där Sofie var oxå och vi spela kort igen och kolla på '69 saker du vill veta om sex'. Sista avsnittet ju.
Nu kollar jag på svampbob och ska sova, godnatt!

min dagliga dos av chocklad. kladdkaksmuffins från skolans cafeteria. mums!




Godmorgon!

Tänkte köra ett morgoninlägg för en gångs skull.
Sovmorgon till 10 så det är ju skönt. Sitter och käkar frukost med min älskling och spelar kort. Mysigt!




3 december

Idag började en ny vecka då.
Idag sluta jag skolan kl två och då gick jag hem och bada badkar med älskling, mysigt!
Sen på kvällen åkte vi och Julles mamma och kusin till Hovet och kolla hockeymatch. Det var Djurgården som mötte Almtuna och Djurgården vann med 3-0.
Nu är vi hemma hos mig och ska sova, godnatt!





första advent

Det är fan första advent idag och min svärmors födelsedag! Grattis bästa svärmor!
Idag har jag jobbat från 12-18 och när jag slutat så åkte jag och svärmor till Botkyrka för att kolla på Julles match. Älsklingens lag vann med 2-1. Grattis till vinsten!
Nu ligger jag och älskling hemma hos mig och ska sova, är sjukt trött. Godnatt!

observera domaren haha!




hej December!

Första december idag, tiden går fort ju. Innan man vet ordet av så börjar ett nytt år.
Idag jobbade jag från 10-17 och klantig som man är så råkar man tappa ett nagellack så det går sönder och hela golvet blir fullt av nagellacket som dessutom ska vara mörk färg, lila. Fick ju sitta och skrubba ett tag och försöka få bort skiten som inte är så lätt.
Men iallafall så efter jobbet åkte jag och mötte upp Jenni och hennes syster i centrum och vi handla massa gott och sen gick vi hem till henne och käka mat. Sen kom Sofie och Evelina oxå. Vi spela kort och kolla på en film som hette 'The Grey', inte så bra film men jag hade det trevligt och mysigt ändå.
Shit nu ska jag verkligen sova, godnatt!




sista november

Jaha då var hösten officiellt slut nu.
Idag har jag åkt till Saco mässan i Älvsjö och kollat vilka högskolor och utbildningar det finns. Sen har jag varit med älskling resten av dagen, jag käka subway och så sov vi ett tag. På kvällen åkte vi till stan för att hämta hans mamma som åt julbord, vi käka minsann Kinamat istället. På vägen hem åkte vi förbi Julles morbror och fika lite, det var mysigt!
Nu är vi äntligen hemma hos mig och ska sova, jobbar i helgen så vi får väl hoppas jag kommer upp imorgon haha.






RSS 2.0