söndag 8 juli

Imorgon så åker jag till Ukraina med min familj, kommer åka bil och båt dit vilket tar drygt 3-4 dagar. Stannar i tre veckor och jag tror inte jag kommer blogga där, men finns det Internet så gör jag nog det. Annars så hörs vi när jag är hemma igen!
Är fett trött och tänkte packa snart, sen lägger jag mig. Kommer sakna min älskling sjukt mycket :(

Bild från senast jag var i Ukraina
jag och älskling

lördags 7 juli

I lördags så åkte jag och familjen till Vaxholm. Vi hämtade farmor och gick sedan till kyrkogården för att hälsa på farfars grav, han skulle blivit 81 år i fredags så vi la dit blommor och så. Sen åkte vi till Täby C och handlade lite, jag fick med mig en jättefin grön klänning från JC för 200 kr. När vi var färdiga där så åt vi på MAX innan vi åkte hemåt.
Drygt en timme efter vi kommit hem så hämtade Julle och hans mami mig och vi åkte till Sollentuna där Julles kusin Lina bor. Hon fyllde 20 så hon hade en födelsedagsfest och det var regnbågstema så det var färg som gällde. Vi var där hela kvällen och lyssna musik,dansade, spela beer.pong och umgicks. Det var väldigt trevligt!

13 månader

I fredags hade jag och älskling 13 månader. Vi åkte in till Gröna Lund och hade det mysigt där. Vi åt ben&jerry glass och jag köpte ett ben&jerry lip balm, jag var tvungen haha. Vi vann en Marabou choklad, 2 kg, på nr 66 och det är ju lustigt för jag och älskling blev tillsammans 6/6 :)
Hade en rolig dag!

 
 

torsdags 5 juli

tjena! I torsdags så träna jag och älskling lite grann och sen åkte vi rullskridskor och det gick ju sådär. Jag fick panik när det gick fort så jag la bara la mig på marken för att stanna. Rullskridskor är nog inte riktigt min grej haha.
Hittade 25 öre på Julles tomt, länge sen dem slutade tillverkas så det var kul och se, de får bli min turkrona.
fullt utrustad och redo.

3-4 juli

i tisdags så gick jag och älskling till golfbanan och käkade brunch. Vi åt ceasarsallad och det var typ den godaste salladen jag ätit!
I onsdags så cykla vi till golfbanan och spelade golf och det var roligt.
ceasarsalladen
golfbanan

måndags 2 juli

hejsan i måndags så åkte jag, älskling och hans mami till Arninge för att handla lite fiskegrejer och sen åkte vi vidare till Vaxholm för att fiska. Fick dock ingen fisk, men vi matade massa ankor med jordgubbar. Dem tyckte om det!
Sen åkte vi hem och åt middag, och sen spelade vi fotboll.


RSS 2.0