sista juni

Idag är det sista dagen i juni, tiden har gått så fort!
Igår så gick jag och älskling promenad en timme, sen mötte vi upp hans mamma och så handla vi och åkte hem till dem. Vi kollade på två filmer, Borat och Ghost.
Idag är det fint väder så jag ska typ ut och njuta lite av solen nu, hejdå!

torsdags 28 juni

I torsdags så åkte jag och älskling till Täby C. Vi åt på kina restaurang och sen kolla vi på bio. Vi såg Ice Age 4 - jorden skakar loss. Den var rolig och bra!
Sen drog vi hem till mig och sov där, det va mys :)
 
 

update

Min älskling kom ju hem i onsdagskväll från USA, var så härligt att äntligen få träffa honom igen! Han hade köpt 3 trosor,2 bodylotion och en parfym från Victoria Secret och en brosh från disney shop till mig. Jag blev jätte glad!
Sen har jag bara njutit av hans sällskap sen dess. Vi har spelat fotboll med hans bror och vänner och kollat på filmen "Gnomeo and Juliet", den var bra. Nu sitter jag hemma, skulle vart med Ronja men det vart inte så..trist.
från Victoria Secret.
brosh från Disney Shop.
älskling spelar fotboll

ny design

blogg.se har gjort en ny design. Jag gillar det inte för jag trivdes ganska bra med den som var innan, man var ju så van vid den. Tycker inte om förändringar. Som när dom ändrar facebook, jag ogillar det verkligen. Så jobbigt!

20 juni

De är jätte fint och soligt väder idag så jag har varit ute och sprungit så nu är man helt slut!
Min älskling har precis landat på Arlanda så jag ska förmodligen få träffa han snart, åh vad jag har saknat honom!♥


19 juni

Hejsan idag har varit en riktig chill dag då man bara varit hemma och degat.
Jag har städat mitt rum, duschat, badat fotbad, målat naglar och kollat EM match: Sverige - Frankrike med pappa och bror. Sverige vann med 2-0. Vi har inte vunnit över dem på hur länge som helst så det var kul, bra oxå att Sverige fick åka hem med åtminstone en vinst.
Sen har jag nyss pratat lite med älsk på skype, han kommer hem imorgon, som jag längtat!

bada fågel

Idag så tittade jag och min bror på massa videos på fåglar som sjöng för vi ville att vår lilla sötnos skulle sjunga med och det gjorde hon, super gulligt var det!
Sen såg vi en video när en fågel badade och då tänkte vi att tösen har inte badat på ett tag så vi badar henne. Hon tyckte inte alls om det haha hon är knäpp!♥
blöt fågel

"If I didn’t think, I’d be much happier" /Sylvia Plath

Rubriken stämmer ganska bra. För tänk hur mycket enklare det hade varit om man inte tänkte? Att man bara hade de där instinkterna som djuren har. Jag brukar ofta (som många andra säkert gör) överanalysera en händelse, exempel "varför gjorde han så?" "vad mena hon med det?"
Och ofta när jag är uttråkad så tänker jag väldigt mycket, på helt oväsentliga saker egentligen, och jag tänker oftast inte positivt utan det slutar med att man typ blir lite depp. Jag är typ rädd för att lämna mig själv med mina tankar ibland just för att jag vet att det kan sluta dåligt. På sommarlovet blir det extra mycket då man har massa dötid så man har ju hur mycket tid som helst med sina tankar... Är det bara jag som är såhär eller?

söndags 17 juni

hejsan igår så åkte jag hem till  min kusin Carina på kvällen. Hon mötte mig vid tåget och så gick vi ner till ica och köpte lite godis. Sen kollade vi på en film som hette machine gun preacher. Den handlar om en bad boy i Pennsylvania som hittar Gud och bestämmer sig för att bygga ett barnhem i Afrika för att hjälpa barnen som är i krigszonen och hjälper dem att inte bli tagna av Kody som är en ond man som tar barn och gör dem til barnsoldater. Denna historia är även sann så den var väldigt bra och har ett jättebra budskap. Kolla på den!
Sen sov jag över där.
Carinas hund Anton

dagens klipp

Dagens klipp är Metallica för dom är så grymma och denna låt är riktigt bra!

fågel

sitter här vid datan och min fågel ligger på datan och sover. Eller hon gör det inte längre för då skulle jag inte kunna skriva men hon gjorde de nyss. Sötnosen min!♥

lördag 16 juni

Hejsan igår så var min familj bjudna på middag hos faster i Kragsta så vi var där. Vi kollade på bilder och filmer från bröllopet i Ukraina då min släkting från mammas sida och släkting från fasters mans sida gifte sig. Världen är liten va? Men det var kul och se, hade velat vara där!
Men iallafall sen gick vi hem från Kragsta till Vallentuna kl typ 1 på natten för pappa hade druckit. Det tog typ 45 min, men då fick man sig en natt promenix då.
såhär såg jag ut

fredag 15 juni

Hejsan idag så har jag varit med Ronja, vi gick ut och sprang/gick en timme. Duktiga!
Sen på kvällen så har jag kollat fotboll med familjen (utom mami), Sverige - England. Sverige förlorade tyvärr igen, med 3-2. Går inge bra för Sverige, två förluster i rad.
Efter matchen prata jag skype med älsk och sen kolla jag och syrran på film, vi titta på my name is Khan. Har redan sett den förut men syrran ville se den och den är ju så bra! Verkligen bra budskap, värd och se!
Fina Ronja
öl och räkor till fotbollen

sommarlov!

Sommarlov nu äntligen! Skulle haft skolavslutning imorgon egentligen men helt oplanerat så fick vi det idag. Började halv ett då vi åt kexchoklad, bär och drack festis och sen fick vi våra betyg. Hade 2 MVG,10 VG och resten G. Jag är sjukt nöjd!
Fint väder har det varit idag oxå så jag drog ut och sprang en timme.
Käka hamburgare till middag och nu har jag inte mycket för mig så tänkte typ kolla på en film.

när ingen annan ser

Har nyss läst klart boken när ingen annan ser som handlar om en stackars pojke vars pappa är pedofil och utnyttjar sin son i tio års tid, från 4-14. En sann berättelse som själva offret har skrivit själv. Han beskriver sitt liv och hur han försökte hantera de psykiska skadorna som satt sig, bland annat med droger och alkohol. Väldigt bra bok som inte går att sluta läsa! Man lider verkligen med honom och vill bara hjälpa till..
Vad ska man läsa nu liksom? Lite smått depp här nu :(

13 juni

Hej idag har jag åkt med klassen till någon äventyrsbana i Älta. Hade tänkt hel fel med tiderna vi skulle åka, en timme senare var jag inprogrammerad liksom.. så ringer Jossan 10 min innan tåget går och undrar vart jag är och jag blir lite förvånad och fattar typ inget för jag trodde jag hade en hel timme på mig, men så det va bara och klä på sig och springa till tåget. Haha fett fail av mig!
Men iallafall så kom vi dit och gjorde teambuilding, alltså olika övningar i grupp och sen gjorde vi personlig utveckling som var att man skulle utmana sig själv, alltså uppe i luften oxå!
Vädret har varit sådär, fram och tillbaka mellan sol och regn..
Sitter typ och kollar gamla avsnitt av bigbrother i brist på annat.
såhär högt uppe var jag
Georg som var duktig och utmana sig själv på alla sätt, trots rädslan.

Love you

Jag saknar min älskling så enormt mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men det är bara att härda.
JAG ÄLSKAR DIG OÄNDLIGT MYCKET MIN FINASTE!♥

12 juni

hej idag har vi haft betygsamtal i skolan och jag fick reda på tre betyg, VG,VG och MVG. Mitt första MVG faktiskt så det är jag stolt över! I ämnet småföretagande :)
Efter skolan så var jag med Ronja, vi gick ner till centrum, satt och snacka ett tag om typ livet och sen gick vi in på ICA där jag köpte ett litet paket ostbågar och hon köpte Nutrilett shakes. Sen gick vi och sola solarium, en pytte rand fick man. Sen träffa vi Carro,Emma och Frida så vi slog oss ner med dom och hängde med dom ett tag. Det var trevligt!
Ronja försöker åka på en liten trehjuling.
En fågel som åt upp rester från Ronjas mat.

11 juni

Bara 4 daga kvar sen är det sommarlov!
Idag har vi kollat på Project X -hemmafesten i skolan haha, (vi fick se vilken film vi ville). Sen så hade vi gympa då vi livräddade på Gym&sim. Jag klarade det fint så jag är nöjd. Sen bada vi lite bubbelpool och den här strålen var rakt på min rygg så efteråt så var hela min rygg svullen :( och jag satt bara i poolen i 10 min..
Men men sen efter det åt jag, Erika och Sabina på Istanbul. De åt avocadosallad och jag åt pommes. Sen var jag så trött när jag kom hem så jag la mig och sov.
Efter middagen var det dags att titta på fotbolls EM med bror och pappa, Sverige-Ukraina. Ukraina vann med 2-1. bra jobbat!
såhär mycket pommes får man på Istanbul för en tjugolapp.

målat naglar

har nyss målat mina naglar. Jättefina blev dom tycker jag :)


lördags, 9 juni

Igår så var jag med min kusin Carina. Vi åkte till Täby C där vi först shoppa lite. Jag köpte tre tröjor, en hatt,behå,lim och glitter. När vi var klara med det så åt vi på donken och vi testade mcwrap, jag tog sweet chili chicken och dem hade verkligen dränkt den i chilisås så jag kunde knappt äta.. jag var tvungen att svalka med glass. Men annars var den god, bortsett från det där. När vi ätit klart så kolla vid på bio, vi såg what to expect som är en komedi. Det krångla i början för det var ingen översättning så dom stängde av filmen för att fixa det och så. På grund av det så fick alla en biobiljett för besväret, nice! Filmen var rolig för övrigt. När filmen var slut åkte vi hem till Carina och chillade där, sen åkte jag hem typ vid tolv.
tröja från MQ, 99 kr.
tröja från MQ, 123 kr.
tröja från BikBok, 99 kr.
hatt från HM, (80 kr) bandlös BH från BikBok (99 kr)
lim och glitter från Panduro, 75 kr sammanlagt.
biobiljett

Kärlek

Kärleken är som solskenet - den kan falla på vem som helst.
Ju mer vi slösar med vår kärlek, desto mer får vi tillbaka.

friday

Idag har jag varit med Ronja och vi lekte hemmafruar, bakade massa kladdkakor inför en fest som är imorgon och sen laga vi mat till oss, kycklinggryta med ris, asgott!
På kvällen så åkte jag med familjen till min släkting som har tagit studenten, duktig gosse!
Sen när vi kom hem så har jag pratat med älskling i skype, saknar!♥

8 juni

Det är fredag idag och jag är ledig från skolan för treorna på min skola tar studenten idag, nästa år är det min tur!
Jag ska strax åka till min käre vän Ronja som tyvärr bor ute på landet och bussarna går därför inte så ofta dit och på helgerna inte alls. Men den går en buss typ tio över två och den ska jag ta. Det ska bli kul och träffa henne, det är fint väder ute oxå så det är härligt!
detta har jag på mig idag

7 juni today

Idag var det friluftsdag, så jag har paddlat på Vallentuna sjön idag, åkte i samma båt som Erika. Det var lite läskigt först för jag var rädd att falla i vattnet hela tiden för det var vingligt, så fort man rörde sig. Sen åkte vi till någon plats där vi åt vår matsäck, sen åkte vi tillbaka igen. Vi bytte båt med lärarna på tillbakavägen för den var stadigare, då var jag inte lika rädd längre.
Min älskling åkte till USA idag, där han ska vara i 12 dagar. Saknar redan honom!

1 år

Igår hade jag och älskling 1 års jubileum,på nationaldagen! Älskar dig föralltid min finaste skatt♥
Han fick ett silverarmband av mig som det stod Älskar dig på. Av honom fick jag ett smyckesträd,klocka,armband och merci. Tack för alla fina presenter älskling, jag blev jätte glad!
Vi åkte till Sturebadet för att fira. Vi gymmade, solade, åt och badade. Gissa vem jag ser när jag gymmar då? Jo,Martin Björk från vakna med the voice! Blev lite chockad typ, haha.
Kl 5 åkte vi hem till älskling och var där och myste resten av kvällen♥
presenterna jag fick
smycketrädet
armbandet
klockan
sturebadet
jag rita till Julle
I'll give you all the love in the world

måndags 4 juni

I måndags så delade vi ut vår vinst från UF. Vi gick i vinst med 8740 kr, så vi tjänade 1748 kr var. Så nu har man lite cash inför sommaren, fett nice!
Sen hade vi gympa på kvarnis, sen sluta vi. Gick hem till mig där Julle var. Han skulle klippa sig så vi gick till frisören och sen gick vi till Vallentuna Spa och tittade lite där. Sen så gick vi till mig och chilla resten av kvällen och han sov här :)

1 juni

I fredags så börja sommaren, med regnigt väder. Typisk svensk sommar så det var inte oväntat men man hade ju självklart velat ha sol. Iallafall jag och min UF-grupp åkte till rosengården där vi skulle ha en kort redovisning och ta emot ett pris, vi kom trea. Sen åt vi lunch där och efter det åkte vi in till Täby och avslutade vårat konto vi hade och löste in vår check vi hade vunnit på 1000 kr. Så jävla nice!
På kvällen drog jag och älskling till Täby för att kolla bio. Vi såg The dictator och den var rolig. Var länge sen vi kolla bio så det var kul. Sen sov älskling här så det var mysigt! :)

student

I tordags tog min syster studenten, i det underbara regniga vädret, haha!
Nejmen grattis till henne, du är så duktig syster min!♥
Det regnade före och efter flaket men inte under, så det var himla tur! Jag, Julle och mina kusiner Katja och Carina var med på syrrans flak, första gången jag åkte, var inte alls taggad pga det dåliga vädret men det var faktiskt riktigt kul!
Sen åkte vi hem till mig, duschade av oss och fixade till oss för sen var det mottagning oxå, då släkten kom för att fira. Vi åt god mat och efterätt och dansa och hade kul!
syster och hennes bästa vän Anna

29-30 maj

I tisdags så käka jag och Julle på Subway som nyligen öppnat i lilla Vallentuna centrum. Skitkul,eftersom det är gott!
i onsdags så drog jag, Julle och Jennifer till Ica efter skolan för att köpa student gossedjur som man hänger runt halsen, Jennifer köpte till sina kompisar och jag och Julle köpte till min syster. Efter det åt jag och älskling på Biscotti, jag åt kyckling curry pasta som är så gott och han åt ceasarsallad. Självklart åt vi ju efterätt, jag åt kladdkaka och han tog en daimtårta. Sen åkte vi hem till hans kusiner för att hälsa på hans mormor som var där på besök (hon bor i finland). Sen åkte vi hem till Julle, sen skulle han på gubbskiva så jag åkte hem till mig och plugga, sen sov en full Julle hemma hos mig, mys!

RSS 2.0