WTF

Vakna idag och så tittar jag ut genom fönstret och så är det vinter vafan?  blev fett depp :(
Men nu lyser solen, så det är ju bra! Sitter just nu och kollar på Teen Mom 2, trevligt. Sista mars idag, imorgon kan man börja med april skämt, härligt!

fredagsmys

Hejsan! Igår så drog jag och älskling till stan efter skolan för att kolla bio. Vi kollade först på Lorax 3D och Julle somna under filmen, den jävlen! Filmen hade ett bra budskap. När filmen var slut gick vi till kungshallen och käkade och sen gick vi tillbaka till bion och kollade på nästa film, Hunger games. Den var väldigt bra, spännande hela tiden.
Sen åkte vi hem, sov hos älskling :)

Dont really care


idag 29 mars

Ja, idag så satt man och vänta på nästa lektion efter lunch och så sitter vi ett tag och märker att det kommer ingen lärare och vi började för ett tag sen, så vi letar upp läraren vi ska ha och hon säger då att lektionen är inställd pga konferans. Ja men tack för informationen! Så då drog jag och älsk hem till mig, vi käka lite lax,tog ett litet bad och chilla bara allmänt. Sen fick man mcdonalds till middag, trevligt! Har rensat garderoben idag för att ge bort till släktingar i Ukraina. Nu tänkte jag kolla ett avsnitt Big Brother och sen sova :)

tisdags 27 mars

Hej där! Har inte skrivit på några dagar men tänkte berätta lite vad jag hade för mig i tisdags.
Först var jag i skolan som vanligt, efter skolan så drog jag och fika på Biscotti med Erika,Chrissy och Sabina. Käka en macka och drack latte. Efter vi suttit där en timme och snackat så åkte jag till stan för och träffa Ronja och Carro. Vi gick runt i lite butiker och kollade, jag fick med mig två par skor från Skopunkten och från Gina Tricot fick jag med mig mascara och läppglans, sen var pengarna slut. Sen åkte jag hem,  och när man kommer till Vallentuna så åker det runt en helikopter och då tänkte jag "jaha vad gör den här då?" och då hade det tydligen varit ett rån på Ica, läskigt! Ialalfall kom hem,käka middag och kolla Desperate Housewifes och när det var slut så åkte jag hem till älskling och sov över. Mysig dag!

måndag 26 mars

Hejsan! slutade kl 2 idag och då bestämde jag och älsk att vi skulle testa på cafet som har öppnat i mitt område. Cafe Rosenbo heter den och det var ju fint och mysigt där inne men asso priserna var väldigt höga och kakan (älsk tog morotskaka, jag tog kladdkaka) var ju inga höjdare! Dem var typ torra och smaka inte så värst mycket. 35 spänn för en bit, då kan man ju lika gärna köpa en helt färdig på Ica för ett billigare pris som dessutom är godare?  och varför ska man ha ett cafe i ett område när det desstuom är dyrt och inte så gott? Man kan ju lika gärna käka hemma då vafan haha. Nej fattar inte vad dom tänker men men..


söndags 25 mars

Hej i söndags så drog älsk och jag till stan för att kolla lite bio. Det var tänkt att vi skulle se lorax men eftersom det inte fanns några platser kvar så kollade vi på Jack and Jill istället, ni vet filmen med Adam Sandler där han har en tvillingsyrra (han själv utklädd till tjej) som är lite knäpp. Men innan bion så drog vi och och käka på Kungshallen, vi bestämde oss tillslut att äta på tacobar efter många Om och Men och vi ångra oss inte! Det var gott och mättande.  Såg Hanna W vandra runt där oxå, ingen vacker syn inte!
Efter bion (som var bra) drog vi hem till mig och älsk sov här, mys!
tacos!

24 mars

Ja idag så fick vi besök utav Julles morbror,hans fru och dottern Wilma och vi grillade och så, det var så fint väder ute! Sen så har det faktiskt inte hänt så mycket mer, Julle drog till sin polare och jag drog hem, har suttit och kollat fyra avsnitt av Big Brother och sen mötte jag Julle och vi lekte en kort stund i Åbys lekpark, haha halv ett på natten liksom, jadå det gjorde vi! Nu ligger han i min säng helt utslagen och nu är det dags för mig att krypa in där bredvid honom, mys!
Godnatt på er!
Julle med morbrors hund Pricken.

fredags 23 mars

Hejsan igår så fyllde Julles klasskompis Annelie år så vi drog hem till henne och chillade, det bjöds på öl och ekologisk cider och massa snacks. Det var trevligt :)

igår, 22 mars

Hejsan! Igår så hände inte så mycket egentligen men kan ju berätta det iallafall för dem som är intresserade, (alltså ingen typ) men jaja, jag och älskling spela bandy litegranna, sen baka jag kladdkaka, som vart god oxå och sen kollade vi på film, vi såg på My name is Khan, handlar om en kille som har asbergers syndrom, han heter Razvan Khan och man får följa hans liv och hur det förändras efter 9/11 attacken. Jätte bra film!

onsdags 21 mars

Hejsan i onsdags så åkte jag och älskling till stan som planerat. Först åt vi på Burger king och sen drog vi till Jensen och åt glassbuffe, så man var ju rätt mätt efter det! Sen gick vi in på Punkt shop och älskling köpte två par örhängen som jag valde ut, jätte fina! Tack bebi♥
Sen drog vi och kollade bio, vi såg Safe house och det är en action film, jag brukar inte gilla actionfilmer men den var faktiskt rätt bra. Sen åkte vi hem och sov hos Julle.

jag är glad!

Det är så fint väder ute, nästan sommar asso och för typ två dagar sen snöade det, jag fattar inget?
Hade ett prov imorse kl 10 i butiksmatematik och det gick väl sådär, var inte dem frågorna jag hade trott vi skulle få.. Men iallafall så sluta jag efter det och käka spagetti med köttfärs till lunch, mums! Sen så är jag ledig nu resten av veckan, sjukt nice! Eftersom det är så fint väder tänkte jag och älskling åka till stan och fika, ligger i min säng nu och väntar på att han ska sluta, vilket han gör väldigt snart. so happy!

skiva

Igår så var jag på syrrans skiva med pappa. Det var på Ett ställe och vi åt mat (som kom en timme senare btw) och det var fläsk och potatisklyftor och  till efterätt var det cheesecake (som jag inte är alltför förtjust i). Sen så delade dem ut "klassens" och syrran vart klassens: "ska vi lära oss det här?", för hon vägrar lära sig om det inte är prov eller nåt. Sen var det lambo ramsan som sjöngs ett antal gånger under middagen. Men det var kul!
Åkte hem vid 22.00.  :)
pappa var James Bond (temat var superskurk eller superhjälte)
efterrätten

Grattis!

Idag fyller min käre pappa 42 år, så grattis till honom! Du är bäst, älskar dig!♥
Har varit med Ronja idag, vii gick runt lite i Väsby C innan det var stängdags, hann köpa en BH och trosa. Sen drog vi till subway för Ronja skulle käka, jag tog en kaka och cola. Sen åkte jag hem för att äta middag och nu har jag nyss ätit paj med vaniljsås till efterrätt. Snart är det läggdags oxå, skola imorgon ju...
hihi busiga pappa

lördags 17 mars

Igår så åkte jag,Julle, hans bror och kusin och kolla på hockeymatch. Först kollade vi på FÄRJESTAD - AIK och vi drog efter andra perioden för att dra till nästa hockeymatch och då stod det 3-0 till Färjestad. Fick reda på att den slutade 4-2. Andra matchen vi såg var MALMÖ - DIF och den vann Malmö med 3-1. Sen drog vi till Kista och käkade och jag åt club sandwich chicken. Sen kollade vi bio, vi såg Kvarteret skatan reser till Laholm. Den var rolig.
Sen åkte vi hem till Julle och jag och Julle däcka på direkten, då var kl typ runt 21 bara haha. Helt slut var vi!
AIK -FÄRJESTAD
DIF - MALMÖ
CLUB SANDWICH CHICKEN

livet är en fest

Har nyss läst klart en bok som heter livet är en fest på 380 sidor. Den handlar om en tjej som heter Bella som för länge sen gifte sig med en kille som heter Stevie och en dag lämnade hon honom men någon skilsmässa blev det aldrig. Nu är hon tillsammans med en annan kille som heter Philip och en dag kommer hennes bästa vän Laura och presenterar sin nya kärlek som är Stevie. Så då blir det krångligt. Jag tycker boken var intressant och spännande och den får 5/5 i betyg :)

onsdags,14 mars

Hejsan har inte bloggat på länge fan! Det är dags nu känner jag.
I onsdags så drog jag och älskling till Täby och shoppa lite, jag fick med mig en tröja,klänning och 2 nagellack från H&M och 2 ringar från Ur&Penn. Sen käka vi Subway som vanligt, sen åkte vi hemåt och sötnosen sov över hos mig.

13 mars

Tjena! Ligger äntligen hemma i min säng efter en hård dag i skolan. Har haft engelska B hela dagen, från 10-15. Vi har en praktikant nu som håller i lektionerna och hon försöker imponera på vår lärare så hon bara öser på med uppgifter, så innan man ens hunnit klart med den första uppgiften så ska man börja på nästa.. Skit jobbigt.
Jag är seriöst helt jävla slut nu. Ska trösta mig själv med ett big brother avsnitt och sen ska jag sova förfan!
Hare gött!

love it!


12 mars

Hejsan! Har egentligen inte så mycket och säga för det har inte hänt nåt speciellt idag. Slutade kl två och sen kom älskling hit efter ett tag så myste vi. Sen drog han till träningen och jag käkade middag och kollade på halv 8 hos mig, sen har jag sett söndagsfinalen av big brother, och Hanna Widerstedt drog ju självmant och Rodney från förra året har kommit in. This should be interesting..
Nu ska jag kolla karatefylla, bye!

cute cats


GODNATT

Godnatt nu ska jag sova så man orkar komma upp imorgon haha. Asso jag brukar komma upp i tid men jag har svårt att gå hemifrån i tid, det är det som är det största problemet för mig... Jag lär mig aldrig, eller jag tror att jag bryr mig inte så mycket ifall jag kommer 5 eller 10 min försent. Det är en annan grej om man är på praktik eller om man jobbar. Då kan jag minsann passa tiderna.

söndag 11 mars

Tjenare! Idag har jag och älskling åkt till Sollentuna för att kolla bio. Inte bästa stället att kolla bio på men vi skulle hämta hans hockeyprylar där så vi passade på. Vi såg Journey to the mysterious island 3D. Den var helt okej faktiskt. Sen åkte jag hem till mig och han till sig. Hade gäster hemma hos mig, (faster med familj) eftersom syrran fyllde år igår. Så vi åt middag och fikade och så. En riktigt mysig söndag!

Grattis!

Grattis till min bästa vän Ronja som fyller hela 18 år idag! Love you♥

frukt

madarinskal
vindruva
blåbär
kiwi

lördagskvällen

Hejsan har kollat på melodifestivalen ikväll och Looren vann med låten euphoria, bra låt, värdig vinnare!
Efter det så städade jag,älskling och pappa undan i lokalen efter min syster och hennes kompisar,suck.
Sen har vi ätit kladdkaka och chillat resten av kvällen och snart är det läggdags, är fett trött och älskling sover redan. Godnatt!

Grattis!

Idag fyller min käre storasyster 19 år, Grattis till henne!
Av mig fick hon 2 trosor,en ring och ett iphoneskal.

Bio

Jag och älskling åkte till Täby och kollade bio som sagt, Vi såg på Descendants och den var ju sorglig. Sen åt vi på Burger King och vi åt chicken royale och sen åt vi brownie med glass. Sen hörde vi en mysig låt så vi dansa till den innan vi gick därifrån,hihi det var mys! Sen åkte vi hem till mig och har chillat här med min syster. Nu ska vi sova så godnatt! :)

FREDAG 9 MARS

Då var det helg igen, slutade nyss skolan och tänkte roa mig lite med ett big brother avsnitt sen möjligtvis sova lite, men internet laggar så vi får se om jag kan kolla på det, hoppas!
Tänkte kanske dra till Täby när älsklingen har slutat och handla lite och kolla bio. mys!

jag menar

Who run the world? BIRDS!*

internationella kvinnodagen

Idag är det kvinnodagen. Who run the world? GIRLS!

fasiken då!

Mitt hotmail lösenord funkar tydligen inte fast jag skiver helt rätt, jag har testat typ 100 gånger men det är tydligen fel fast jag vet att det är helt rätt.. Någon har väl hackat mig och bytt lösen typ. Så jag hade inget val än att skaffa en ny e-mail helt enkelt. Aja lika bra!

6 mars

Hade bara en lektion idag, så jag slutade 11.40. Så då drog jag hemåt,käka lite mat och kolla tv. Sen kom Julle efter en timme och då så fixade vi oss till skivan. Sen drog vi till Axel och förade lite och sen åkte vi in till stan. Skivan var på Livingroom. Käkade potatis och kyckling till middag och sen var det citronkaka till efterrätt. Julle höll ett gulligt tal till klassen. Vid 10 var det dags för mig och Julles päron att sticka för då börja efterfesten. Synd att man inte fyllt 18 än :/
Har dessutom 9 månader med älskling!♥
såhär såg man ut
tema: maskeradbal
stor,större,störst.
middagen
efterrätten
Älskling blev klassens bror/bäst

igår 5 mars

Igår på lunchen så var inte jag och Julle hungriga så vi gick till centrum istället och Julle köpte lite skämtgrejer, bluff-cola och bluff-öl som är en tablett man stoppar i vatten och när den brusa klart så ser det exakt ut som cola/öl, smakar blä oxå. Sen gick vi till Biscotti där jag tog en kaffe latte och så satt vi där och chilla tills lektionen började. Efter skolan drog jag och älskling till stan. Vi köpte varsin mask inne på Buttericks som vi ska ha på skivan. Sen köpte älskling hängslen oxå och jag köpte present till min vän. Sen åt vi mat inne på Jensens, vi åt potatis med kyckling och sås. Det var gott och väldigt mättande. Efter vi hade ätit så kollade vi på bio, vi såg My week with Marilyn och den var helt okej. Sen åkte vi till Sollentuna där Julles mami hämta upp oss och så åkte vi hem.
kaffe latte
mat från Jensens
masken

då var det igång

Då sitter man i skolan nu igen, sitter för mig själv i klassrummet och lyssnar på Laleh. Har nyss haft engelska B och nu är det rast i en kvart. Fick 43/45 på provet! Hur bra? skitbra! :D

blää

Okej idag är det lördag vilket betyder att lovets sista dag är imorgon, nej vill inte att lovet ska ta slut redan!
Inga glada miner på det inte :(

Melodifestivalen

Kollade nyss på melodifestivalen (andra chansen) och jag säger bara att Sverige ni chockar mig med er dåliga smak!
HUR FAN KAN THORSEN FLINCK VINNA ÖVER SEAN BANAN!? Jag blir ju bara upprörd när jag kollar vafan haha. För att inte tala om när Anna Bergendahl vann hela jävla melodifestivalen för två år sen? Hur kunde det hända liksom? Sämsta skiten jag hört, fyfan!
Nej nu ska jag kolla på en film som går på femman som heter sex dagar sju nätter medans min älskling är på Aviici konserten.

Ålandskryssning

Igär så drog jag, Julle,hans bror och mamma på en liten kryssning. Åkte Eckerö linjen till Åland och tillbaka hem igen. Vi kom typ i sista stund, kanske 5-10 min innan båten åkte iväg. Vi åt buffe,spelade på maskinerna, spelade black Jack, drack drinkar och shoppade i taxfree. Båten åkte 15 och vi var tillbaka igen vid 19.30. Det var kul!
älskling och hans bror spelar playstationspel.
buffe - Rond 1
Rond 2
rond 3
Black Jack
Drink

min gulleplutt

Älskar dig mitt allra första husdjur!♥

1 mars

Idag har månad 3 påbörjat. Denna månad fyller min syster,min vän Ronja och min pappa år. Sen har även min kille och min syster skiva.
Idag har jag och Älskling varit i Sollentuna centrum och käkat Subway. mums!

Maskerad

Min pojke ska ha skiva om si så där 5 dagar. Temat är maskeradbal och då måste man ju skaffa sig en sån här maskeradmask som täcker ögonen. Och jag fick en ide att man kan måla en egen ju så slipper man köpa en, för vet inte var man kan hitta en sån för det första och för det andra var jag inne på en sida och där kosta dem 400 kr vilket jag tycker är för dyrt om man bara ska använda en gång.

big brother

Sitter just nu och kollar på Big Brother i brist på annat. Kan bara se från avsnitt 5-10 så det ska jag göra. Har nyss sett avsnitt 5 och ska nu kolla på avsnitt 6. Syskonen sitter i mitt rum oxå, vet ej varför, de kanske har saknat mig? Har ju varit hos Julle för det mesta. Syrran spelar spel på sin mobil och brorsan spelar playstation. Mina syskon är riktiga sällskapsdjur, så söta så! Älskar dem!♥

RSS 2.0