måndag 29 april

Hej har inte så mycket att säga egentligen men iallafall.
Igår var jag ledig. Det var första lediga dagen på typ tre veckor så jag var mest med älskling och sen körde jag Zumba på kvällen, det var kul!
Idag har jag praktiserat som vanligt och sen köpte jag örhängen och strumpbyxor därifrån. På kvällen har jag varit hos älskling.
Nu ska jag sova så godnatt!




lördag 27 april

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och sen köpte jag fyra örhängen och ett halsband från Cubus, 30 % rabatt så var ju tvungen att passa på! Dem är Jättefina :-)
Min syster kom hem från Sälen idag, har inte sett henne på fem månader så det var trevligt att se henne igen! Välkommen hem!





Fredag 26 april

Hejsan! Efter praktiken idag så handla jag lite därifrån. Jag köpte bikini överdel, en blommig kofta och ett par jeans. Sen åkte jag med mina föräldrar till Arninge och där köpte jag en tröja och jeans från Lindex, bara 75 kr för jeansen, värsta fyndet!
Sen handla vi på Rusta och då fick jag med mig två parfymer och en make-up remover. Sen kom älskling och hämta mig och vi åkte hem till honom en stund och käka middag där. Nu är vi hemma hos mig och ska sova, godnatt!




shopping!

Hej idag har jag varit på praktik som vanligt från 10-17. När jag kom dit på morgonen var det brandövning så det var massa folk som stod utanför och alla butiker var stängda fast de egentligen skulle vara öppet så jag var helt förvirrad för jag visste inte varför. Sen fick jag ju reda på det när jag ringde min handledare.

Aja efter praktiken så handla jag en hel del på H&M. Fick med mig 4 shorts, 6 tröjor och en pyjamas. Sen fick det vara nog. Nöjd och glad är man iaf haha!
Nä nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, godnatt :-)







idag 22 april

Hej idag har jag praktiserat som vanligt. Praktiserar på mitt jobb nu.
När jag slutat så handla jag ett par shorts och leggins från H&M. Sen hämta Isak mig och skjutsa mig hem till älskling. Så har hängt där resten av kvällen. sova nu, natti!

Shortsen jag köpte


Söndag 21 april

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och efter det gick jag till Åhléns och bytte ut den orangea koftan som jag köpte i fredags till fyra böcker istället. Nu får jag ta och sluta köpa böcker, har ju tillräckligt redan men den anledningen har inte stoppat mig förut haha.
Sen fick jag skjuts hem till älskling från Täby av hans kusin och bror, riktigt schysst!

Juste idag läste ut Alex Schulmans bok 'Att vara med henne'. Den handlar förstås om hans kärlek till sin fru Amanda.
Boken var bra, den var mysig. Enda dåliga var att den var så tunn, endast 200 sidor.

Men nu ska jag verkligen sova,godnatt!

boken jag läste ut idag

böckerna jag köpte

lördag 20 april

Idag har jag jobbat från 10-17. Efter det så handla jag tre tröjor och bikini därifrån. Superfina kläder!
Sen åkte jag hem och då kom älskling så han, jag och min bror åkte hem till honom där det var lite gäster. Vi käka grillat och kolla på 'Star Wars'. Det var så härligt väder idag, riktigt soligt och varmt!
Synd att man va inomhus och jobba mest hela dagen så man inte kunde ta del av det härliga vädret.. :-(
Nu är det läggdags iallafall. Godnatt!



Fredag den 19 april

Hej idag kom älskling med sin kompis förbi och hälsa på mig på praktiken, trevligt!
Det var förresten sista dagen där idag. Jag fick en väska med lite saker i som avskedspresent.
När jag var påväg därifrån så stötte jag på mamma utanför så vi gick in igen och det sluta med att jag köpte en orange kofta och ett 3D bokmärke. Men koftan hade en konstig ärm så ska nog lämna tillbaka den. Efter det jobbade jag på Kappahl från 16-20.
När jag slutat där så kom älskling och hämta mig och vi åkte till hans morbror i Sollentuna. Det var nämligen födelsedagsfirade för hans fru och yngsta dottern. Det var trevligt :-)
Nu måste jag verkligen sova, upp och jobba imorgon ju!


sakerna jag fick från praktiken

sakerna jag köpte




Bara inte du

Hej idag har jag läst ut boken 'Bara inte du' som är skriven av Katarina von Bredow. Den handlar om en tjej som heter Emma som är 20 år. Hon har nyss flyttat in i sin nya lägenhet och hennes liv är frid och fröjd. Tills en dag då det knackar på dörren och där står hennes bästa kompis pojkvän. En känsla växer fram som inte funnits där förut. Samtidigt så börjar hennes lillebror börjar hålla på med olagliga saker och hamnar i knipa och ber om Emmas hjälp. Livet som varit så fridfullt blir plötsligt trassligare och krångligare än någonsin.

Jag tyckte boken var väldigt spännande och intressant. Den var så bra att det knappt gick att lägga ifrån sig den. Varje tillfälle jag fick så läste jag. Helt klart betyget 5/5.




söndag 14 april

Hej idag har jag jobbat från 12-18. Köpte tre st BH:ar och två tröjor därifrån. Men jag ska lämna tillbaka tröjorna för dem satt inge bra.
Efter jobbet åkte jag hem till älskling och chilla där en stund.
Förresten så var det riktigt fint väder ute idag, soligt och skönt! Härligt, det gillar man!
Nu ska jag sova,godnatt :-)



lördag 13 april

Hej idag har jag jobbat från 10-18. Börja egentligen 12 men det hade jag missat, vakna kl 9 och stressa som fan för att hinna och när man är där så får man reda på att man börjar 12 liksom...Hade vaknat och stressat helt i onödan!
Men men ingen större skada skedd, får börja en timme senare imorgon bara.
Just nu tar jag det lungt med älskling, vi är helt slut båda två. Han har varit på kryssning med sin familj från igår till idag så jag har fått lite saker därifrån. Jag fick två björn borg trosor, två choklader och två angry Bird läsk. Tack så mycket!
Tänkte faktiskt läsa lite bok och sen sova, älskling har redan somnat haha. Roliga vi är, orkar inte vara vakna längre än till tio en lördagkväll. Haha men är man trött så är man!

Godnatt folket!



fredag 12 april

Hej idag har jag varit på praktiken som vanligt och efter det så köpte jag två par örhängen och ett armband därifrån. Sen gick jag och köpte tre par skor från Belleshoes. Efter det var jag nöjd och då åkte jag hem och käka tacos till middag och sen kolla jag på Let's Dance med föräldrarna.
Nu måste jag sova, ska nämligen upp och jobba imorgon. Godnatt!





Vila i frid

Igår, 11 April 2013 var en sorglig dag för då dog Julles två katter, Lakrits och Nelson. Lakrits dog av ålder, hon blev 17 år och Nelson avlivades p.ga tumör, han blev 8 år. Det var jättegosiga och söta katter och dem är saknade. Känns lite overkligt fortfarande att dem är borta.
Vi begravde dem på Julles bakgård och sen fick svärmor en present av mig som en liten tröst. Hon fick ett gosedjur och ett doftljus.

Här är en dikt:

Klockorna ringa så sakta
till ro
Nu har ni funnit ett
ljusare bo
Aftonens stjärna lyser så
blid
Vila i frid.

Lakrits

Nelson

svärmors present från mig

glada hälsningar från Missångerträsk

För några dagar sen läste jag ut boken 'Glada hälsningar från Missångerträsk' som är skriven av Martina Haag. Den handlar om två systar, Den ena systern är Lotta med tre barn och ett äktenskap som håller på och krascha. Sen är det Nadja som är snart är 45, utan varken barn eller man. Lotta vill rädda äktenskapet och tänker resa till Frankrike med sin man i två veckor och behöver någon som tar hand om hennes svärfar och Nadja gör nästan vad som helst för att få barn. Systrarna gör en plan för att hjälpa varandra.
Boken var väldigt bra och spännande tycker jag. Det var svårt att lägga ifrån sig boken när man hade börjat läsa den.







onsdag 10 mars

Idag var jag på praktiken för första gången på länge. Har haft lov ju och sen var jag sjuk mån-tis. Älskling kom förbi och hälsade på, mys!
När den långa dagen var slut så bytte jag en bok jag köpt förut på Åhléns till en annan bok. Den verkar spännande!
Nu ligger jag i sängen och älskling är här oxå, vi ska typ sova snart. Helt slut ju efter en lång dag! :-)







lördags 6 april

I lördags hade jag och älskling varit tillsammans i 1 år och 10 månader, älskar dig!
På dagen gick jag promenad med mina föräldrar, det var soligt och fint väder :-)
På kvällen åkte jag, älskling och mina föräldrar till Kista galleria för att kolla bio. Innan bion börja så åt vi på food cort. Jag åt köttbullar med potatismos. Filmen vi såg var 'this is 40' och den var jätte rolig. Sevärd!
Efter filmen så fikade vi och sen åkte vi hem till mig och spelade kort. Supermysig dag! :-)




skiva i onsdags

Hej längesedan! Tänkte berätta om min skiva i onsdags. Vi var ju tre klasser som hade slagit ihop oss, det var min klass, sam-ekonomi och fordonklassen. Skivan var på klubb Amnesia och temat var kändisar. Jag var utklädd till Marilyn Monroe.
Men iaf det började som vanligt med middag som älskling, hans mamma, min pappa och bror var med på. Till förrätt var det toast skagen, till varmrätt var det kyckling eller fläskfile med potatisklyftor och till efterrätt var det vaniljpannacotta med blåbär. Det var gott!
Efter middagen var det ju fest till stängning kl 02.00. Då kom Isak och hämta oss. Skivan var kul :-)





tisdag 2 april

Igår så började en ny månad, april nu! Var det någon som körde något april skämt? Jag gjorde tyvärr inte det :-(
Idag så har jag åkt med Älskling och hans bror till Upplands Väsby för att hans bror skulle köpa subway. Älskling köpte en mjukglass till mig, tack sötnosen!
Nu ikväll har jag zumbat och gymmat, kul :-)




två böcker som jag läst

Hej ville bara berätta om två böcker som jag läst ut den senaste månaden. Den ena heter '3096 dagar' och det är en självbiografi om en tjej som blev kidnappad vid 10 års ålder och boken handlar om hennes fångenskap. Hon hölls fången fram tills hon blev 18 år, då hon lyckades rymma. Historien är hemsk såklart men även intressant. Hon är en så stark person och det är intressant att veta hur hon klarade sig. Läs den!

Den andra boken heter 'min stora kärlek' och den handlar om en kvinna som har ett lyckligt förhållande och en intressant karriär men en dag ringer hennes kille och berättar att han tänker lämna henne för en annan. Som om inte det var jobbigt nog så förlorar hon även jobbet kort därefter. Hennes liv är förstört precis när hon trodde det var som bäst. Nu tar hennes liv helt nya spår och sakta men säkert börjar hon förstå att det kanske är början på nått nytt och spännande.
Boken var bra och spännande.



RSS 2.0