onsdag 27 feb

Det har varit så himla fint väder idag, soligt och även varmt!
Har varit i Hägernäs strand med älskling och hans mamma nu på kvällen och åt på den fina restaurangen Pont.
Hans mamma bjöd på maten som var allt annat än billig. Tack svärmor!
Maten var god och det var mysigt :-)






Film med tjejerna

Hej sitter hos Espri med henne,Mollie och Sofie och vi tittar på sista delen av 'breaking dawn' som jag och Espri redan sett på bio men dom andra ville se så vi får se den en gång till helt enkelt. Men de är lungt! Hejdå :-)

Jag och Espris katt Enzo.

sportlov!!!

äntligen sportlov så jävla skönt!
Idag så har jag besökt aquaria med Erika,Sabina och Madde. Hälsa på fiskar, sjöhästar, sjöstjärnor, ormar, grodor, ankor osv. och gick in i regnskogen. Intervjua även personalen eftersom det var ett skolarbete.
När vi var klara så följde vi Erika till centralstation och sen åt vi andra lunch och fikade på Wayne's coffee. Käka lasange och kladdkaka, mums!
Köpte en tröja från SALT oxå innan vi åkte hem.
När jag kom hem var jag med älskling en kort stund och sen gick jag till Mollie och hängde med henne, Espri och Sofie.
Nu är vi hemma hos Espri och chillar galet. Mysigt!






torsdag

Hej idag så var det projekt redovisningar hela dagen i skolan, skönt att äntligen ha det klart!
Sen efter skolan har jag varit med älskling och på kvällen så körde jag zumba och träna styrka, längesen ju!
nu ska jag sova, godnatt :-)

pannkakor till lunch



tisdag

Hej var inte i skolan idag, hade en lektion bara ändå. Men istället så bada jag badkar med älskling och sen åt vi sallad på gym&sim café. Efter det så körde älskling mig till Täby för jag skulle jobba, tack babe!
Så jobbade jag från 14-20. Vicy och lilla Alicia kom och handla av mig. Alicia är en så söt och glad bebis!
Men sen när jag kom hem så har jag bara varit med älskling och nu ska vi sova, godnatt!


Måndag

Hej idag så har jag varit på besök hos facket med skolan. Dem informerade oss och sådär, lite onödigt att jag följde med eftersom jag har gått kurs om det och kan det mesta redan. Men jag visste inte att det var facket vi skulle besöka, trodde det var något som hade med skolan att göra men aja.
sovdags nu!



söndag

Hej idag så jobbade jag från 11-18. Köpte en tröja idag oxå, en vanlig enkel tröja bara.
Nu på kvällen har jag varit med älskling. Vi ska typ sova snart, trötta som fan och så är det ju skola för min del oxå. ByeBye!

fika på jobbet, kladdkaka mums fett länge sen jag åt det!

Tröjan jag köpte, 70 kr.

Lördag 16 feb

Hejsan! Idag har jag jobbat från 10-17 och käka subway till lunch, mums!
Sen så handlade jag oxå en tröja och två par trosor, jättefina.
På kvällen så kollade jag melodifestivalen med älskling och bror. Åt choklad och jordgubbar till det, gott!
Tycker inte det var några bra låtar som gick vidare, alla som man tyckte var bra åkte ut vafan..
Nu är vi super trötta och ska sova, godnatt! :-)




Fredag 15 februari

Hej idag så var jag med älskling efter skolan och på kvällen mötte jag Espri i centrum och så gick vi hem till henne. Sen kom även Jenni,Mollie och Evelina dit. Vi snacka mest och käka massa onyttigt. Det var trevligt!
Nä nu måste jag verkligen sova, ska jobba imorgon och börjar kl 10. Godnatt!

Espris katt Texi och jag

Godaste snacksen!

Alla hjärtans dag!

Hej idag var det ju alla hjärtans dag och dagen för mig började med skriftliga nationella prov i svenska, inte så kul men fick sluta när man var klar och det var typ kl 11 så de va ju allafall skönt!
Käka chicken kebab till lunch och matsalen hade dem pyntat med kondomer i fönstren och grejer haha. Sen fick man glass till efterrätt oxå, det var snällt.

Var med älskling en kort stund efter skolan och jag fick blommor och choklad av honom, tack älskling! Av mig fick han en bok med bilder på oss.
På kvällen så åkte vi och käka tre rätters middag i Täby, Nygårda Värdshus tror jag det hette. Det var supergod mat och jätte mysigt!
Har haft en mysig alla hjärtans dag med älsklingen :-)

gåvorna jag fick av älskling

Maten vi åt. Det första var en aptitretare. Kanske inte ser gott ut men det var det








13 februari

Hej ikväll så har jag, älskling och bror bowlat. Vi kom dit nio och det var stängt fast det stod att de ska va öppet till tio så vi ringde och sa till och då fick vi komma in och spela, hela hallen för oss själva haha!
sen när vi kom hem så fira vi älskling med tårta och så, det var mysigt! Nu ska vi typ sova, har nationella imorgon hela dagen! Godnatt :-)






12 februari

Hej hade bara en lektion idag från 10-11 och sen träffa jag älskling och hans mamma och vi fika lite och så. Sen åkte jag och älskling hem till honom och han öppna resten av sina presenter. Han fick en parfym,två skjortor,kostymbyxor,mobilskal och mobilväska. Hoppas han blev nöjd, verka som det iaf!
Sen tog vi vår vanliga tupplur såklart :-)
På kvällen gick jag till gymmet och körde först zumba pass själv och efter det ett box pass med pappa. Första gången vi testa box och det var roligt :-)
Nu ska jag sova, börjar 8.20 imorgon :-( Godnatt!


presenterna som älskling fick av mig











Grattis älskling!

Grattis till min älskling som fyller hela 20 år idag! Det är ju stort, inte längre tonåring :-)
Jag älskar dig förevigt världens bästa och hoppas du får en underbar dag och att alla dina önskningar går i uppfyllelse <3
Du är värd det bästa min finaste!




måndag 11 feb

Hejsan! Missa skolan idag för jag börja kl 10 och vakna 12 och då pallade jag helt enkelt inte gå. Shit kunde verkligen inte komma upp.
Så gick till centrum typ vid tre och köpte subway och mötte upp Mollie och sen gick vi hem till Espri där hon, Johanna och Sofie var. Espri fick sin present av mig och det var ett halsband,örhängen,mobilskal och en tröja. Men iallafall vi chilla mest och kolla videos på Harlem shake, roligt!
Nu så har jag familjestund, vi sitter och kollar på gamla videos från länge sen och skrattar, det är allt från 2005 till 2009. Mysigt!

Espris present från mig




söndag 10 feb

Hej idag (eller igår eftersom kl är över 00.00) så jobbade jag från 10-17 och sen handla jag två halsband till mig själv och present till älskling, han fyller ju om två dagar!
Sen kom han till Täby för att vi skulle kolla på bio. Vi såg 'röjar-Ralf 3D' och det är ju Disney och det är ju alltid bra!
Sen åkte vi hem till älskling och käka och chilla en stund och sen körde han hem mig. Det var mysigt :-) men Åh nu måste jag verkligen sova, är så trött fattar inte varför jag alltid envisas med att hålla mig vaken när jag är trött redan för flera timmar sen. Aja Godnatt :-)

halsbanden jag köpte, fina va?

bion


igår lördag

Hej igår så jobbade jag från 12-18 och när jag kom hem så var jag med älskling. Vi kollade på 'Hitta nemo', den är så rolig och bra!




igår 8 februari

Hej igår var det fredag och jag var som sagt ledig från skolan. Åkte till stan med Espri och där mötte vi upp Jenni och sen kom även Mollie. Vi shoppade lite, köpte två tröjor, två örhängen, ett halsband och present till älskling. Sen åt vi på kungsshallen, jag åt tacos. Sen kollade vi bio. Vi såg 'ego' och den var bra. Det var en kul och mysig fredag :-)






Vädret

Asso vädret bara går upp och ner. Imorse när jag gick till skolan så var det snö kaos ute, det verkligen öste ner snö, man vart helt täckt av snö på någon minut!
Men när jag skulle gå hem efter skolan då var det helt plötsligt soligt och plusgrader!
Föredrar det sistnämda mer :-)

bild från idag, Imorse och eftermiddag


7 februari

Hej imorse hade jag muntliga nationella i svenska och jag var fett nervös, man skulle ju stå inför klassen och prata och jag är sämst på att prata!
Jag pratade om djurens rätt och jag hoppas det gick bra.
Efter skolan var jag en stund med älskling och vi sov som vanligt, standard.
På kvällen drog jag till gymmet och körde zumba pass, det är alltid kul!
Btw så är jag ledig imorgon för alla lektioner är på valfri plats. Nice!




20 månader

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 20 månader, Älskar dig mest!
Efter skolan så gymmade vi, sprang en mil på cosstrainer och sen lite maskiner. Efteråt så köpte jag sallad till oss på deras café där, så god!
Sen köpte vi lite godis och choklad oxå och åkte hem.
På kvällen så har jag förberett mig lite inför nationella muntligt imorgon, blä inge bra på att prata det kommer gå sämst!
Nu ska jag sova börjar 8.20. Godnatt!



Grattis Espri!

Idag fyller min käre vän Espri 19 år! GRATTIS SÖTNOS! Love you!
 

5 februari

Hej jag har inte mycket alls och berätta för det har inte hänt något särskilt idag. Gick i skolan från typ 10-14 och 16.30 kom älskling och var med mig en halvtimme innan han drog på sin träning. Jag tog med pappa på ett zumba pass idag, han tyckte det var på tok för snabb takt för honom så han hängde inte med alls, haha!
Nu försöker jag plugga lite grann inför redovisning imorgon. Vill bara sova ju :-(



4 februari

Hej idag var jag ledig så var med älskling under dagen och chilla och på kvällen så drog jag och gymma med pappa och bror. Sprang en mil på crosstrainer och körde maskiner.
Älskling kom hit för en liten stund sen och jag försöker plugga. Ska sova snart :-)



Söndag 3 feb

Hej idag har jag och pappa åkt till Vaxholm för att hälsa på farmor. Gick även till farfars grav. På vägen hem så handla vi lite oxå.
På kvällen så drog jag och gymma, körde zumba och maskiner.
Nu är jag hos älskling och ska sova, är ledig imorgon för det är friluftsdag, yey!



Igår 2 februari

Hej igår var det lördag och dagen börja med att jag och Julles föräldrar åkte till Uppsala för att se Julles match som börja kl halv tolv. Dem mötte Botkyrka och Julles lag vann med 5-3. Grattis till segern älskling! Det var en riktigt spännande match minsann. Sen åkte jag,julle och hans mamma och käka, jag åt pommes med nuggets, gott!
På kvällen åkte jag och Julles familj till hans moster för hennes man Peter fyllde 50 år. Vi åt tre rätters och kolla melodifestivalen, David Lindgren och Yohio gick till final, som jag trodde. Dansa med småttingarna och så oxå, det var trevligt!


på dagen

på kvällen


första februari

Hej redan inne på månad 2!
Idag så var jag bara i skolan för betygsamtal och sen så åkte jag och älskling till arninge för han skulle köpa nåt på XXL och jag köpte två par vinterskor från skopunkten. Sen hälsa vi på min pappa på hans jobb eftersom han jobbar i arninge. När vi var klara så åkte vi hem till mig och chilla bara.
Nu är jag hos Espri med henne och Mollie och vi kolla nyss klart en film, vi såg 'the Lovely bones'.

pappas jobb

skorna jag köpte


RSS 2.0