sista januari

Shit januari är redan slut! fort det har gått!
Men iaf har bara gått i skolan idag och efter det var jag med älskling en liten stund och sen kom Mollie och Sofie hem till mig och vi körde skipbo som vanligt. :-)
Resten av kvällen har jag varit på gymmet och kört zumba och maskiner. Nu ska jag hem till älskling och sova där, hejdå! :-)




onsdag 30 Jan

Hej gick till skolan typ vid 12 och skrev prov sen hem igen, Nice!
Var med älskling en stund och sen gick jag hem till Mollie och var med henne och Sofie. Vi spelade skipbo och sådär,det var trevligt!
Nu på kvällen har jag bara tagit det lungt med älskling. Har mensvärk och älskling var så snäll och köpte tamponger och choklad till mig, tack sötnos du är bäst! <3
Ska typ sova nu, börjar tidigt imorgon blä :-(




tisdag 29 Jan

Idag efter skolan så var jag en liten stund med älskling och han hade köpt sallad till mig från gym&sim café, så gott! Tack älskling!
sen kl 6 så zumba jag med Carina och Matilda och sen gymma jag vanligt en stund med Sara,Mats,Simon och Isabelle. Efter gymmet träffa jag Mollie och Sofie ett tag. Sofie har ju kommit hem från Gran Canaria igår kväll och hon var fett brun, vill oxå! Fick ett par fina örhängen av henne som hon köpt där, så söt tack vännen!
Nu försöker jag plugga till ett prov vi har imorgon, typ 20 sidor att läsa och jag vill bara sova... men vill ha VG på detta prov så det är bara att börja läsa.

god sallad

örhängen jag fick





måndag 28 Jan

Japp då var det måndag igen. Har inte så mycket och säga egentligen men ändå. Idag har jag varit med älskling efter skolan, vi åkte hem till honom och så gosa med alla hans katter haha. Sen på kvällen så gymma jag, sprang en mil på crosstrain, yey!
Nu är älskling här och vi ska väl förmodligen sova snart, börjar fan 12.20 imorgon Nice! Har as chill schema denna vecka. Godnatt :-)



söndagsbio

Idag åkte jag och älskling till Kista och kollade bio. Vi såg 'Django unchainded' och den var ganska hemsk faktiskt men det fanns roliga moments oxå och actionscener. Vi valde en ganska tidig bio som börja kl två och det var för att den var hela tre timmar lång! Skulle inte orkat se den på kvällen eftersom vi båda var så trötta efteråt och då var kl ändå bara fem. Vi kollade lite i butiker efteråt men köpte inget.
Nu är vi hemma hos mig och ska sova, älskling har faktiskt redan somnat. Godnatt!




Godmorgon!

Godmorgon är fan vaken nu, har redan ätit frukost och allt! Så klart älskling ska väcka mig tidigt när jag är ledig. Jag som planerade att sova ut för första gången på länge men det får man ju inte!

gosar med denna sötnosen nu


ledig helg

Hej det är fan första helgen jag är ledig på sju veckor!
Så har äntligen fått sova ut förutom att jag vakna av att grannarna borrade..
Men jag, älskling och min familj åkte till Vaxholm för att fira min faster som fyllde år. Det var mysigt :-)
Nu ska vi sova, godnatt!




Fredags 25 Jan

Hej igår fick jag reda på vad jag fick för betyg på provet och det var VG+; yey!
Sen var jag med älskling efter skolan och när han hade åkt till son match så gjorde jag och brorsan glass eftersom våra föräldrar hade bröllopsdag. Jag var så klantig och tappade först vispgrädden så den gick sönder och hela golvet och kylen var fullt med grädde och sen tappade jag ett ägg oxå, haha fail! Men iallafall när dom kom hem så åkte vi till centrum och käka på Kinarestaurang och sen bowlade vi. Brorsan vann men jag kom tvåa iaf!
Sen kom vi hem och åt glassen vi gjort, det var morotsglass, speciell smak men god :-) Sen kom älskling och sov över. Mysig fredagskväll!

lite grejer jag köpte oxå, tre för 100 på kosmetika och två- pack mysstrumpor för 30 kr.




haha alla fick lika på första kastet






24 januari

Hej idag har jag gått i skolan och gjort muntligt prov i religion. Får reda på hur det gick imorgon!
Det är så mycket i skolan nu, hade prov förra veckan, prov idag och nästa vecka. Hade redovisning igår, Sen ska en uppgift in idag, projektarbete ska göras klart osv. Pallar inte...
Efter skolan var jag med älskling och sen ikväll gymmade jag med Carina och faster. Vi körde zumba och gymma vanligt. Det var kul :-)
Sen har jag flätat min brors hår för han vill att det ska vara lockigt imorgon. Eftersom det är rätt kort så var det ganska svårt.
Nu ska jag sova godnatt!





Idag 23 Jan

Hej idag har jag gått i skolan som vanligt och hade redovisning. När jag kom hem gjorde jag glass som innehöll frysta hallon,avokado och socker. Det var en speciell smak. Sen var jag med älskling innan hans träning, sen har jag pluggat lite på kvällen, har prov imorgon och en uppgift ska in. Älskling kom nyss hit och vi ska sova snart. Han har fått en fin hyrbil eftersom hans bil är på lagning. Den var fan Nice!
Nu ska vi sova godnatt!







22 Jan

Hej idag har jag gått i skolan från 10-14. Runt fyra kom älskling så vi hängde i typ nån timme innan han skulle till sin träning och jag till gymmet. Jag körde zumba först och sen gymma jag vanligt med Matilda, både hon och jag var där själva så vi gymma tillsammans istället. Kul!
Älskling kom för ett tag sen och jag gjorde en nachotallrik till honom som han åt. Nu blir det att sova så godnatt :-)





måndag 21 Jan

Hej ny vecka nya tag.
Min vän Sofie åkte utomlands idag till Gran Canaria, fett skönt vill oxå!
Men annars så har jag bara gått i skolan hela dagen och när jag slutat köpte jag två sallader till mig och älskling från Gym&sim café. Godaste salladerna!
Sen kom jag hem där älskling väntade och vi åt våra sallader och sen låg vi mest i sängen och slumrade. Sen åkte han på sin träning och jag sov vidare. Vakna för två timmar sen, asso jag blir så trött av vintern. Men nu gosar jag med fågel och ska väl sova snart igen haha.













söndag 20 Jan

Hej idag har jag jobbat från 12-18. Fick reda på att min kollega som jag jobba med idag är gravid i tredje månaden, fett mysigt ju!
Sen handla Anna Moestam av mig, en tjej från min förra skola. Hon skulle till Afrika imorgon med klassen, fett kul jag vill oxå!
Sen när jag var påväg hem så träffa jag Frida Oliw som gick i min f.d klass. Vi gick sällskap från tåget och hem och prata massa, det var trevligt!
Senare på kvällen kom älskling hit så jag har varit med han resten av kvällen. Mysigt :-) Nu ska vi sova, jag är fett trött och börjar tidigt imorgon. Godnatt!

jag idag

pizza till middag

köpte en lila festis efter jobbet, god!


lördag 19 Jan

hallå där! Idag jobbade jag från 12-18 och handla även lite, typ standard. Jag har fan problem och måste sluta. Jag köpte en tröja, strumpor och tights.
Resten av kvällen har jag varit med älskling, vi gjorde morötter med dipp och åt, mums! Tänkte kolla en film oxå men det blev inget av det för vi kunde inte komma överens om vad vi skulle se.
Nu är vi rätt trötta och ska typ sova, Godnatt :-)



fredag!

hej det var fan iskallt idag, typ -17 grader men vad ska man förvänta sig, det är ju trots allt Sverige vi lever i. Men solen sken så fint så då blev man inte lika depp!
Hade iaf religion hela dagen i skolan och sen gick jag på behandling hos svärmor. Tack det behövdes! :-)
Sen kom älskling och då handla vi lite smått och gott och sen hem till mig och mysa tills vi somna, haha alltid!
Sen på kvällen laga jag tacos med pappa, mums!
Efter maten så drog jag hem till Mollie där även Sofie, Jenni och Johanna var. Efter ett tag drog Jenni och Johanna och vi som var kvar spela skipbo (kortspel). Sen drog även Sofie men jag stanna ett tag till och jag och Mollie typ prata om allt möjligt. Det var mysigt!







torsdag 17 Jan

Hej gick till skolan idag vid 10 för jag trodde vi börja då men tydligen börja vi 11.50 så det var bara att gå hem igen, ovärt!
Men iaf sen hade jag en lektion då vi kollade på Prinsen av Egypten och sen sluta vi. Nice!
Då drog jag och älskling till ungmottagning och sen gjorde lite projektarbete då jag klädde ut mig till Emo haha. Sen åt vi på Max mums!
På kvällen gymma jag med min kusin och hennes vän. Körde ett pass zumba och sen gymma vi vanligt en timme. Det var kul!
Nu är jag trött och ska sova godnatt!

Jag som Emo




onsdag 16 Jan

Hej kom till skolan typ halv nio och ser att det är arbete på valfri plats och nästa lektion börja inte förens 10 så det var lite drygt. Kunde sovit istället! På lunchrasten så drog jag till Biscotti där älskling och hans mamma var. Jag blev bjuden på kladdkaka mums, tack!
Sen hade jag prov på samhällets ekonomi, skit tråkigt och det gick väl sådär. När jag skrivit klart provet gick jag och älskling och handla på både Coop och Ica. Jag fick två små buketter från älskling, jätte söta och fina, tack älskling!
På kvällen så drog jag och pappa och gymma. Sprang en mil på crosstrainer. När vi var hemma igen så kom älskling en stund och åt middag och chilla och sen åkte han hem. Jag är typ jätte mätt fortfarande från middagen, åt lax med ris. Fattar inte hur?! Det var liksom typ 4 timmar sen :O
Aja ska sova nu godnatt!








tisdag 15 Jan

Hej idag har jag gått i skolan och sen kom jag hem och städa fågelns bur och sen sov jag typ en timme innan jag drog till gymmet. Körde zumba i 45 min och sen gymma jag vanligt en timme. Älskling kom dit och då drog vi hem till mig och åt middag och sen chilla vi bara. Han åkte hem för ett tag sen. Jag försöker plugga till provet imorgon men det går sådär, är fett trött vill bara sova men detta prov är fan viktigt.




kalender

oj busiga jag har inte somnat än! vafan ska göra det på riktigt nu efter detta inlägg.
Tänkte bara visa lite bilder på hur kalendern ser ut som mina föräldrar fick av mig igår.







söndag den trettonde

Tjena jobbade idag oxå, samma tider som igår och när jag slutat så blev det lite shopping eftersom jag vänta på älskling. Köpte lite presenter och till mig själv blev det en tröja, 3 st trosor och ett par strumpor. Sen kom älskling tillslut och vi åkte till Kista galleria och kollade bio. Vi såg 'gangster squad' och det var lite väl mycket pang pang scener men annars var den bra!
När filmen var slut så var butikerna fortfarande öppna så var tvungen att kika lite. Fick med mig ett par superfina skor. Har haft en mysig kväll med älskling!
Nu blir det att sova eftersom det är skola imorgon. Godnatt :-)





Lördag 12 Jan

Hejsan allihopa! Har jobbat idag från 10-17 och min äldsta faster kom förbi och hälsa, trevligt!
Sen när jag slutade så var jag kvar och handla lite. Jag köpte träningskläder från Kappahl, alltså leggins,sportbh och linne. Sen köpte jag en fin tröja och nagellack från Ginatricot. Nöjd tjej!
När jag kom till Vallentuna så gick jag till Coop och hämta ut ett paket och handla lite matprylar som pappa ville ha. Paketet var till mina föräldrar och det var en kalender som jag själv fixat och designat med bilder. Dem blev jätteglada och nöjda :-) kan visa imorgon hur den ser ut.
Resten av kvällen så har jag varit med älskling som kom hit runt 10 tiden. Nu är det dags att borsta tänder och sova, är helt slut asso.Godnatt!




fredag 11 Jan

Hejsan idag har jag varit i skolan som vanligt och efter skolan så hängde vi alla brudar i kafeterian ett tag och sen gick jag, Mollie och Espri hem till henne. Sen gick jag och Mollie hem och käka och sen gick vi tillbaka. Sen kom Johanna och Jenni en liten stund oxå. Det var kul!Kom hem för en kort stund sen. Ska jobba imorgon så måste verkligen sova nu om jag ska orka. Godnatt!

jag myser med Espris katt Enzo

Mollie och Espri dansar. haha armarna är borta

torsdag

Hej idag har väl inte hänt så mycket utan det har varit lite av en repris från igår typ. Alltså att jag var i skolan, sen med älskling en stund och på kvällen har jag gymmat med bror.
Nu är jag trött och väntar på älskling som är påväg hit. Yey mys!
Börjar 8.20 imorgon och frågan är hur man ska orka sig upp, länge sen jag gick upp så tidigt. Har ju börjat 10 varje dag men det ska nog gå!



mitt i veckan

Japp då var ännu en dag i skolan avklarad, fick reda på att jag har två prov på G, en som är väldigt avgörande för betyget, får man underkänt på provet så får man det i betyg oxå..känner ingen press alls! (ironi)
Efter skolan så var jag med älskling och sen så gymma jag med pappa och bror. Gick senare denna gång så att jag slapp trängas bland allt folk. Sprang en mil på crosstrain så nu kan man sova med gott samvete!
Älsklingen somna redan när jag var på gymmet, alltså nån gång runt 21-22. Nu är jag helt slut så ska slumra jag med, godnatt :-)




back to School

Första skoldagen på det nya året idag! Började kl 10 och hade svenska och efter lunch var det projektarbete. Gick till banken med älskling efter skolan och hämta ut min första lön, äntligen! Fick den 21 dec men har inte hunnit gå dit för det har alltid varit stängt de gånger jag haft tid att gå dit...typiskt. Men nu har jag den tillslut, härligt!
Sen på kvällen har jag gymmat, det krylla av folk asso man kunde knappt ta sig fram i korridoren. Det var kaos! Men jag körde zumba, de var länge sen sist så det var kul.
Nu är älskling här och vi ska väl snart sova, jag är tröttis.

nummerlappen på swedbank. Det är lite fel på datum och tid haha




måndag

Tjena! Ikväll så var vi Nacka för älskling hade match mot dem. Innan matchen så åt jag och svärmor thaimat i Nacka forum. Åt kycklingwok med ris, det var gott!
Tillbaka till matchen då, älskling vann med 2-1, grym!
Nu är vi hos mig och ska sova snart. Det är fan skola imorgon, ångest! Men börjar iallafall 10 så det är ju bra. Godnatt :-)




19 månader

Tjenare idag har jag jobbat från 12-18 och det blev ännu ett köp från mig idag, jag köpte ett par vantar. Det behövdes ju för mina andra har ju försvunnit någonstans. Men iallafall efter jobbet så kolla jag och älskling på bio, vi såg 'mammas pojkar' och den var rätt seg och ganska random i början men den blev bättre sen. Jag och älskling har ju faktiskt månadsdag idag och han bjöd mig på bion, tack igen sötnos älskar dig!
Nu ska vi åka hem till han, hejdå!

mina fina vantar jag köpte




lördag 5 Jan

Tjena alla som läser min lilla blogg!
Idag har jag jobbat från 11-18. Det var inte så mycket folk idag faktiskt,ganska lungt. Josefine kom förbi och hälsa på oxå,trevligt!
Jag handla även en bh och ett gulligt armband till mig själv, man kan väl unna sig lite när man ändå har personalrabatt :-)
På kvällen åkte jag, älskling och hans föräldrar till hans kusin Lina och hälsade på för hon åker iväg om två dagar och ska vara borta i ett halvår. Så vi var där och hade det trevligt och åt lite cupcakes osv. Det var mysigt!
Sleepmode nu, natti

sakerna jag köpte, det blev 126 kr, billigt!

cupcake och deras hund som heter Pricken




fredag 4 Jan

Hej idag så har jag och älskling ätit på M&G, jag åt pasta med skaldjur och älskling åt fläskfile. Sen så åt vi marängsviss till efterrätt, supergott!
Sen så gymma vi och min bror kom sen och var med oxå. Första gången jag gymma detta år faktiskt!
Nu är vi hemma hos mig och chillar och ska väl sova snart, jobbar imorgon.








Sverige vs Ryssland

Kolla nyss JVM med pappa och brorsan. Sverige mötte Ryssland i semifinal. Sjukt spännande!
Första perioden ledde Sverige med 2-0 och sen blev det 2-2 och tillslut vinner Sverige på straffar!! Grattis till vinsten!
Så nu är vi i final mot USA. Har inte vunnit mot dom på 17 år men man vet ju aldrig.






2 Januari

Tjena hängde nyss med brudarna hemma hos Espri. Vi kolla Jersey Shore och myste.



dagen efter nyår

Tjäna idag är väl nog den segaste dagen på året tror jag. Har bara legat i min säng och kollat på Big bang theory, det gick typ femtio avsnitt efter varandra. Sen blev jag lite uttråkad och sugen på ben&Jerry's så gick till centrum och köpte och sen träffa jag Sofie en stund oxå. Käka middag för en stund sen,spaggeti med köttfärs mums!
Nu kollar jag jersey shore och avnjuter min glass.





välkommen 2013

Igår till idag var det nyår. Kvällen börja hemma hos älskling där vi åt tre rätters middag. Toastskagen till förrätt, oxfile och kalkon med potatisgratäng till huvudrätt och chokladmousse till efterrätt. Jättegott!
Sen åkte vi vidare till min släkt som var hos några vänner och strax innan tolvslaget åkte vi till Haga och kolla fyrverkerier där och sen åkte vi tillbaka till släkten och vi spela spel, dansa, skålade och hade kul till kl 6 på morgonen. Gott nytt år!









RSS 2.0