Hejdå september!

Idag har jag jobbat från 11-20. På min lunchrast gick jag till Glitter och köpte två halsband, ett par örhängen och ett mobilskal. Sen gick jag till H&M och där köpte jag nagellacksborttagning. Supernöjd tjej! :-D
Senare framåt kvällen kom älskling och hans mamma och hälsade på. Hon handla av mig oxå, det var trevligt!
Efter jobbet åkte jag hem och åt middag och sen hämta älskling mig så vi åkte hem till honom och bastade och nu ska vi sova, godnatt!

såhär såg man ut idag

dagens köp


Söndag

Hej idag har jag jobbat från 12-18 och efter jobbet så gick jag och älskling på bio. Vi såg 'Familjetrippen' och den var rolig. Efter filmen åkte vi hem till mig och åt middag och nu ska vi sova. Har haft en mysig kväll med min kärlek. Godnatt! :-)





Höstmarknad

Hej idag har jag, älskling och hans mamma varit på höstmarknaden i Vallentuna centrum. Jag och älskling gjorde varsin hälsokoll och så tävla vi i några 'gissa lekar'. I en av lekarna skulle man gissa hur många mandariner det var i en burk och kunde vinna massage och sånt och i den andra leken skulle man gissa hur mycket väskan vägde och då kunde man vinna en kryssning. Får väl hoppas att någon av oss har gissat rätt! Det återstår att se :-)
Sen kom stenugnsbageriet upp på scen och kasta ut massa nybakta bröd och bullar (i påsar) till publiken. Jag och älskling lyckades fånga tre påsar.
Sen köpte älskling ett par handskar och hans mamma köpte blommor och äppelmust.
Det fanns inget roligt att köpa men tycker ändå att det mest är kul att gå runt och titta bara.
Kl tre uppträdde Robin Stjernberg och han var riktigt bra live. Han försökte sig på att prata stockholmska, det var kul :-)
Efter marknaden så gymma jag och älskling. Träffa brorsan där oxå. Jag träna axlar och bröst och älskling tränade ben.
Nu är vi hos älskling och ska sova här. Är rätt så trött så lär lägga mig snart :-)







Fredag 27 september

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och efter jobbet så åkte jag till gymmet och körde ett 'body jam' pass. Efter det mötte jag upp Sara i centrum och vi handla lite gott och sen åkte vi hem med buss och jag gick hem och käka middag och duscha och sen gick jag hem till henne där även hennes pojkvän var. Älskling kom dit sen oxå och vi kollade på idol. Det var mysigt :-)
Nu är vi hemma hos älskling och ska sova, godnatt!




Torsdag 26 september

Hej idag har jag jobbat från 12-20. Innan jag började så köpte jag ett par fingervantar från Glitter.
På min lunchrast kom älskling och vi åt ceasarsallad med scampi på Vapiano. Sen åt vi chokladmousse till efterrätt på Tysta Mari som ligger precis bredvid. Det var supergott :-)




25 september

Hej idag har jag gymmat med Sara och älskling, tränade armar och rygg.
På kvällen hade jag mitt allra första personalmöte som var från 20-22. Det gick bra :-)
Innan mötet så handla jag lite på jobbet eftersom jag äntligen har fått min lön, så skönt för jag fick ju ingen lön förra månaden eftersom jag var i Ukraina under nästan hela Juli så det har varit lite segt men det är ju tur att jag har sparat pengar för annars skulle det bli väldigt jobbigt.
Jag köpte iaf ett par byxor, en tröja och en tunika.
Nu somnar jag säkert när som helst så godnatt! :-)



Igår och idag

Hej igår kväll testa jag på 'yogalates air' för första gången och jag gillade det!
Sen kom Sara och vi tränade ben och mage. Så idag är jag helt slut i benen, har värsta träningsvärken.
Idag har jag jobbat från 10-17 och allt har gått fel idag. Först på morgonen när jag står i kassan så stängs alla kassorna av och när man starta dom igen så kom det inte ut några kvitton och kassalådan öppnades inte. Så min kollega fick springa in på kontoret och skriva ut kvittona på papper varje gång nån köpte något. Men tillslut löste det sig för hon ringde nån som fixade det. Senare under dagen släcks halva butiken ner och musiken stängs av. Men lamporna tändes igen efter en stund men musiken var avstängd resten av dagen. Haha krånglig dag men annars var det bra!
När jag slutat så åkte jag hem med mina föräldrar och vi handla lite mat och så hämta vi syrran oxå som var hos sin kompis. Nu ska jag äta middag, hejdå! :-)







Hösten är här på riktigt nu

Hej idag har jag jobbat från 12-18. Gick ner till Vallentuna station för att ta tåget som går 21 för jag åker alltid med det tåget men när jag kommer fram så ser jag att tåget inte går förens 41.. det är ju andra tider på söndagar tydligen. Så pappa var så snäll och skjutsa mig till jobbet istället för annars skulle jag bli sen, tack bästa pappa!
Det var lika mycket folk och stressigt som igår, så nu är jag helt slut och ska sova :-)
Hösten börjar komma på riktigt nu, det har ju varit rätt somrigt väder i början på september men nu börjar det bli kyligare och löven har börjat falla och byta färg. Mysigt tycker jag ändå! :-)

bild jag tog idag

Lördag 21 september

Hej idag har jag jobbat från 11-18. Köpte en jättefin mössa från H&M innan jag började jobba. Herregud var mycket folk det var idag, man hann inte göra mer än att städa och hur mycket man än städa blev det stökigt igen samma sekund typ...ganska drygt men så kan det vara ibland!
Iaf älskling kom till mitt jobb när jag slutat och vi åt på Palma Pizzeria. Jag åt kyckling pasta som är så gott och älskling åt grillmix. När vi ätit klart åkte vi till Kista Galleria för att kolla bio. Men det var ganska lång tid kvar innan bion skulle börja så då åkte älsklingen gokart under tiden (jag var för feg så jag våga inte) och det var fem personer som åkte samtidigt och älskling vann! :-)
Men tillslut började bion och filmen vi såg var 'Pain and gain' som faktiskt är baserad på en sann historia (otroligt nog). Den levde inte upp till mina förväntningar eftersom jag trodde den skulle vara jätte rolig men den var helt okej ändå. Tack till min fina älskling som bjöd på allt! Du är bäst <3









Torsdag 19 september

Hejhej idag har jag jobbat från 10-18. haha har jobbat varannan dag typ denna vecka. Jobbar ju mån,tis,tors,lör. Men iaf när jag hade slutat så köpte jag ett läpsyl (fanta grape smak) på jobbet till min kusin Carina för hon ville ha det. Så kom hon hem till mig senare på kvällen och hämtade det och stanna en liten stund och kollade idol med mig och syrran.
Nu är jag hemma hos älskling och ska sova, godnatt! :-)

Mina jobbtofflor.


Onsdag 18 september

Hejhej! Idag har jag gymmat med Sara och älskling. Vi träna mage och armar.
På kvällen fikade jag med Jenni, hennes familj och Denise inne i stan på café fåtöljen. Jag åt kärleksmums och till det drack jag apelsin och kaktus te. Jättegott!
Fick skjuts dit och tillbaka av Jennis mamma, gulligt av henne! :-)
Hade det iaf trevligt och mysigt :-)
Nu är det dags för mig och älskling att sova, godnatt!





17 september

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och när jag hade slutat så skynda jag hem till Vallentuna och gymmet för att hinna med zumba passet som börja kl 18. Jag hann precis, som tur var!
Körde med Sara och Sofie Lingvall och sen träna vi mage efteråt.
Imorgon är jag ledig och just nu är jag hemma hos älskling och vi ska väl sova snart. Natti! :-)

Dagens outfit

Måndag 16 september

Hej idag har jag jobbat från 11-20. Therese och hennes lille son Ebbot kom på besök. Så då passade jag och Karin på att gå på vår lunch rast så vi kunde få umgås lite med dem. Ebbot var rätt grinig så han grät mest men när Karin höll honom blev han tyst med en gång. Haha söt!
Nu är älskling här och han sover redan och jag ska oxå göra det. Godnatt! :-)

Det här hade jag på mig idag

Mamma och son (7 veckor)

Drickan jag köpte på lunchen,smak av ananas och citrongräs (vad det nu är). Gott iaf!


zumba

Hej idag har älskling varit borta ända sen halv tolv imorse för att vara reserv målvakt på deras premiär match. Han har alltså med andra ord varit borta hela dagen (9 timmar). Så drygt att han är borta så länge för en match han inte ens spela på.. så irriterad!
Det enda jag har gjort idag är att gosa med min fågel i flera timmar medans jag titta på tv och på kvällen körde jag zumba med Sara och Sofie Lingvall. Det var kul! :-)





14 september

Hej igår fyllde min mamma 41 år och hon fick blommor, choklad och ett par örhängen från mig och älskling. Hoppas hon blev nöjd!
Vi var iaf bjudna på 60-års jubileum i Kragsta för att fira en vän till vår familj som fyllde år i somras och eftersom alla är bortresa under sommaren valde dom att ha festen nu istället.
Det var roligt, det var massa olika lekar och två tävlingar oxå, pappa vann en tävling i vem som kan dansa bäst sittandes på en stol, grattis till det!
Träffade min kusin för första gången på två år eftersom hon har bott i New York. Så det var kul och se henne igen! :-)
Sen var det naturligtvis god mat oxå och det är alltid lika trevligt att träffa släkt och vänner :-)










Fredag den trettonde

Idag har jag jobbat från 12-20. På min lunchrast kl två så kom älskling och hans vän Kalle och vi gick till Vapiano och åt. Dem åt ceasarsallad med scampi och jag åt nån pizza. Sen åt vi två tryfflar till efterrätt som älskling bjöd på, tack sötis!
Vi satt först ute och åt men det vart så varmt så vi gick in sen. Och det är ändå mitten i september nu, helt underbart! :-)
Älskling hade skjorta på sig och det var alldeles för varmt så han gick in på mitt jobb och köpte en t-shirt som var på rea (han har redan en sån så nu har han två likadana).
Nu är vi hemma hos älskling och ska typ sova snart :-) hörs imorgon!





Zumba

Hej idag har jag och älskling badat i hans pool (förmodligen för sista gången i år eftersom den ska täckas över om två dagar).
Dagens goda gärning var när jag räddade en geting som höll på att drunkna i poolen.
På kvällen så zumbade jag med min vän Sara och min kusin Carina var där oxå. Sen gymma jag själv.
Nu är jag och älskling hemma hos mig och ska sova, godnatt! :-)

getingen jag rädda livet på








vad hände med Miley?

Alltså denna Miley Cyrus har ju gått överstyr. Från att vara en söt tjej till att bli en hemsk tjej (både i utseende och beteende).
Vad är det som flugit in i henne? Hon vill ju typ att man ska ogilla henne så som hon beter sig. Tänker hon inte på att hon har massa unga Hannah Montana fans som faktiskt ser upp till henne? Tycker hon själv att hon är en bra förebild för dem eller? Jag förstår verkligen inte varför hon håller på som hon gör...vad får hon ut av det? Hon förstör ju bara för sig själv.
Jag tycker det är väldigt synd för jag gillar faktiskt hennes musik. Hoppas hon tar sitt förnuft till fånga och mognar till och börjar bete sig normalt snart.
Före:

efter:







11 september

Hej idag har jag jobbat från 10-17 och när jag kom fram till Vallentuna så åt jag en 15 cm subway macka innan jag gick vidare till Vallentuna trafikskola för att gå introduktionskurs med pappa och syster i tre timmar. Men som tur var så var läraren en bra talare så han gjorde det intressant och även roligt.
Kursen var färdig typ 21.20 och då stod älskling och vänta utanför på mig. Vi åkte hem till mig för att jag skulle hämta grejer och sen åka hem till honom och då fick jag en trevlig överraskning från min kära pappa, nämligen en vit iphone 4! Tack pappa, jag är jättenöjd! :-)
(Har ju haft en Samsung galaxy Ace i ca två år).







Work

Hejsan igår jobbade jag från 11-20 och idag jobbade jag från 12-20. På min lunch rast gick jag förbi H&M och köpte ett par jeans och torrshampoo. Jeansen kosta 99 kr och så var det 20% rabatt på alla jeans så dem kosta bara 80 kr, bra fynd!
Efter jobbet träffa jag min barndomsvän Melad (hon jobbar oxå i en butik i Täby). Vi gick till Vapiano där hon åt pizza som jag smakade av och sen drack vi te och snackade massa. Det var trevligt att träffa henne igen, vi träffades typ sist i december 2011 på hennes födelsedagsfest och det är nästan två år sedan så det var på tiden att vi sågs! :-)

totalt 129 kr




Söndags kul

Hej idag åkte jag till stan för att träffa min vän Jenni. Vi fikade lite först och sen gick vi till Ur&penn där jag köpte ett armband till mig själv och en present till min mamma som fyller om en vecka. Sen gick vi in på H&M och där köpte jag en tröja, ett linne och en klänning. Sen vinka jag av Jenni som skulle ta tåget iväg till sin kille i Hedemora. Det var trevligt!

De två understa plaggen ska jag lämna tillbaka.

2 år och 3 mån

hejsan idag har jag och älskling varit tillsammans i 2,3 år! Älskar dig mest sötnos <3 (kl är över tolvslaget men jag räknar det fortfarande som fredagen den 6 september).
Det var även sommar väder idag, vilket det har varit de senaste två dagarna oxå. Skönt att sommaren inte riktigt är över än!
Så jag och älskling solade mest hela dagen och på kvällen åkte vi till Kista för att kolla bio. Innan bion så åt jag fyra vårrullar på Sawadee och sen handla vi lite gott inne på Ica. Filmen vi såg var 'Grown ups 2' och den var rolig men det var lite överdrivet ibland. Älskling bjöd på det hela, tack finaste! <3 (när jag skulle betala vårrullarna så kom han och drog ut mitt kort när jag hade börjat knappa in koden). Så jag fick verkligen inte betala för mig själv fast jag tänkte göra det. Haha världens bästa kille verkligen! Jag är lyckligt lottad <3 :-)









Work

Hej igår jobbade jag från 15-20.
Idag jobbade jag från 10-18 och så köpte jag en svart väst.

Just nu sitter jag och kollar på 'de dejtbara' med syrran. Det är jättekul :-)
Snart kommer älskling och då ska vi åka hem till honom. Nu ska jag kolla vidare, hejdå!

västen jag köpte idag på jobbet.




Tisdag 3 september

Hej idag har jag jobbat från 11-20. På min lunchrast kom älskling och vi åt ceasar sallad på Vapiano och till efterrätt åt han chokladkaka med grädde och jag åt panna cotta, plus varsin tryffel. Älskling var så generös och bjöd på maten, tack underbara! :-*
Sen fynda jag två par strumpor och ett par leggins på jobbet, 28 kr blev det. Riktigt fyndigt!
Nu är vi hemma hos älskling och ska lägga oss snart :-)









Välkommen hösten!

Hejsan igår var det söndag och höstens första dag! Blandade känslor, synd att sommaren och värmen är över men hösten är rätt fin den oxå med alla färger och det är ju årstiden då 60 % av min familj fyller år (mamma, bror och jag).

Men iaf vad gjorde jag igår?
Jo jag och Julles föräldrar åkte till Hedemora (Dalarna) där älskling spelade sin första match någonsin med sitt nya lag Tierp. Visserligen långt att åka för en match (sammanlagt 4 h resa) men det är det värt för det är trots allt min älskling som spelar och dem vann ju med 4-3. Grattis till vinsten bästa du! :-)






RSS 2.0