Dagens klipp

Dagens klipp är på Roger Pontare, hans bidrag i melodifestivalen 2006. Bara för att Pontare är grym och man kan inte annat än att digga han och hans musik!

4 tips för ökad förbränning

1. Ät regelbundet - att svälta är ingen bra ide om du vill hålla i gång förbränningen. När kroppen inte får ny energi minskar förbränningen till minimumnivå.
2. Styrketräna - muskler kräver energi,vilket betyder att du genom styrketräning ökar din fettförbränning i takt med din muskelmassa.
3. Förbättra flåset - bra kondition betyder hög syretillförsel, vilket ger en ökad fettförbränning. Intervallträning,långpromenader eller gruppträningspass är bra sätt att förbättra konditionen.
4. Rör på dig - Cykla till jobbet/skolan, ta trappa istället för hiss, promenera till affären istället för att ta bilen. Ett aktivt liv är bra för att hålla i gång förbränningen.

igår och idag

Igår så spelade jag och Julle golf. Första gången jag spelade det, men jag fick in tekniken rätt bra ändå!
Idag så har jag och Julles mami letat fram en studentbild till Julle, det var kul och rota bland alla bilder när han var liten, så söt han var och är fortfarande♥
Sen har vi kollat på Hockey, Sverige-Finland och Finland vann med 4-1. Nu är Julle på träning och jag är hemma. Imorgon är det ju valborg! undra vad de flesta ska göra då? Jag har nog mina aningar ;)
Det var vid den här tiden jag och älskling började träffas för ett år sen, love feeling!
golfaren
glad golfboll
liten Julle

fredags 27 april

Tjena i fredags så var det ju mösspåtagning för alla blivande studenter, kul för dem!
Efter skolan drog jag och älsk till Täby C och fikade på Green Drizzle, jag åt kladdkaka och han åt cheesecake. Sen hämta vi ut goodiebags, i den låg en tidning,shampoo,roller,te,hjärtkudde,ögonkräm.
Sen åkte vi till Julles mamis jobb och satt där och chillade, sen ringde syrran som var packad och ville att vi skulle gå med henne hem så det gjorde vi. Sen drog vi till Axel där många från Julles klass var, vi åt mat och lyssna på musik och umgicks helt enkelt. Det var kul :)
fika på Green Drizzle
goodiebag
sakerna som låg i påsen
hos Axel
Christoffer och Julle

Dagens klipp

Dagens klipp är mitt egna klipp som jag och min bror är med i, vi är lite knäppa bara. Har valt detta klipp för att jag tycker livet blir roligare om man vågar bjuda på sig själv!

26 april

Idag skulle man vara i skolan 8, då gick jag,Sabina, Jossan och lärare till Ica och handla baguetter och pålägg till vårt programråd. Sen hade vi programrådet då, det var en uppgift vi hade, att planera och genomföra ett programråd. Det har varit väldigt stressigt eftersom det har varit mycket och göra och lite sammarbete i gruppen,tyvärr.
Efter skolan så gick jag och älskling (har saknat han!) till gym & sim för att käka sallad. Den var väldigt god och väldigt mättande. Köpte glass efteråt och det var inte mycket kalorier i den glassen inte, endast 25 kcal!
så tips till er som gillar sött men inte vill bli feta (alltså alla), ät isglass!
min sallad
Calippo glass
lite kalorier

poliser

Hejsan idag hade vi heldag med polisen. Vi delades in i 5 olika grupper, några elever och poliser i varje grupp som vi skulle vara med hela dagen. V körde en ordlek först, sen fick vi ställa frågor till dem och de ställde frågor till oss. Så var det fika oxå, bjöds på bullar, kakor,frukt, festis och kaffe. På lunchen var det plastbestick och plasttallrikar, det var bara en tillfällighet men bra intryck polisen får haha. På lunchrasten så fick vi sitta i polisbilen. Efter lunch fick vi spela upp ett scenario, vi skulle spela poliser och dem skulle spela ungdomar. Det var skitkul, skratta massor! Sista vi fick göra vad att svara på några frågor och om man gjorde det fick man ett USB, nice :)
massa kakor
jag,Jossan och Georg sitter i polisbil
jag och Jossan är poliser
USB

tävling

Jag är med på Agnes blogg och tävlar om ett presentkort värt 350:- att handla för hos http://www.prylgrossen.se/ var med och tävla du också på http://aggehh.blogg.se/2012/april/vinn-presentkort-vart-350-.html

sommarkänslor

Snart är sommaren här och jag åker iväg på semester om typ tre veckor. hell yeah!
Här är några bilder på fina badräkter.

24 april

Tjolahej! har varit i skolan idag som vanligt, hade ju prov efter lunch och jag tycker det gick ganska bra, hoppas allafall! Vi fick sluta när man gjort klart provet så det var chill. Gick 1 timme promenad idag oxå, sen har jag kollat bigbrother och Desperate Housewifes. Imorgon får vi besök av polisen i vår skola, trevlans!

dagens klipp

haha dagens klipp blir den kända videon Crazy DJ som nog de flesta sett bara för att den är så kul och han är så skön den gamle gubben, bara släpper loss när han kör sin grej, hah!

mån 23 april

Hej hade en kort dag i skolan, slutade vid lunch. Drog ut på en promenad i en timme, träffa Chrissy så hon gick med mig en bit tills hon skulle svänga in till sitt hus. Sen kom älskling hem till mig och ja nu sitter jag här och kollar bigbrother. Borde egentligen plugga, har prov imorgon i småföretagande.

lika som bär

Zooey Deschanel och Katy Perry är lika!





dagens klipp

Detta är ett gäng sköna prickar som lagt ihop massa låtar som har samma beat, samma 4 ackord. Det är rock, pop och t.o.m opera. Intressant!

just nu

Sittter och kollar på Shutter Island som går på 4an men nu är det nyheter så den börjar inte igen förens 10 min.
Skola imorgon, blä!
det är tydligen jordens dag idag, hipp hurra!

i lördags

hejsan igår så åkte jag och älskling till stan för att kolla bio. När vi hämtat ut biljetterna bestämde vi oss för att köpa lite bär som vi skulle ha på bion. Finns ju massa stånd som säljer sånt vid Hötorget men de flesta hade redan plockat undan deras stånd men vi fick syn på en som sålde jordgubbar och hallon, 2 paket jordgubbar för 20 kr, bra erbjudande så vi köpte det, sen köpte vi de hallon som var kvar (3 paket) och sen fick vi med oss ytterligare 2 paket jordgubbar på nåt sätt (säljaren ville bli av med allt). Så där satt vi med 4 paket jordgubbar och 3 paket hallon haha. Så kommer en tiggare fram till oss och vill ha några kronor så jag ger henne det, så ber hon om ett paket jordgubbar så vi ger henne det oxå. Två min senare kommer ytterligare en tiggare fram och ber om att få en jordgubbe så det får hon. Vi bestämmer oss för att gå därifrån och går in på Ica och köper oss varsin fruktsallad och choklad. Tillslut är det dags för bio, vi såg på Friends with kids, den var rolig.

dagens klipp

Då kör vi igång med dagen klipp. Jag valde detta klipp för att det har nyss varit påsktider så det kändes passande och fågeln är så himla gosig så man dör!

DAGENS

hej ska börja med dagens klipp tänke jag. En rolig grej. Kommer vara klipp som jag gillar, både gamla och nya. Kommer ha en motivering till varje klipp, varför jag valt just den. Har ni några klipp ni gillar kan ni ju skicka dem till mig så kanske jag lägger upp den ifall den faller mig i smaken. Enjoy!

dumma väder

åh är inte glad på detta väder, snöoväder usch! Sen somna jag typ 3 igår så har inte fått mycket sömn (4 h) så är fett trött oxå. Sen så är mitt mående inte på topp. Slutar halv 4 idag men det är bara att stå ut..

hemma från skolan

Var hemma från skolan idag oxå, kände mig bättre men forftfarande inte helt hundra, skulle nog inte ha ork att vara i skolan. Men imorgon så ska jag dit! Älskling kom hit efter skolan så det var mys, sen åkte han till träningen efter middagen. Har nyss kollat bigbrother och nu blire fråga Olle, nice! :)

kanske, kanske inte

Är inte säker på om jag ska till skolan imorgon, får se hur jag mår helt enkelt. Fick i mig middag allafall, så det är ju bra och jag har svalnat (men det går ju upp och ner) och inte ont i huvudet längre men fortfarande krångel i min mage :(
Aja är fett trött så läggdags för min del. Godnatt!

då var man med i tävling

Haha är med i en tävling om att vinna en heldag i i min favoritpark, jag får även ta med 10 gäster och parken bjuder på allt :) Låter nice va?
Jag valde Gröna Lund såklart.

sjuk

Vaknade idag runt 5 på morgonen och mådde pyton, vred och vände mig och hoppades på att det skulle gå över. Det gjorde det inte och vid halv 6 så spyr jag. Inte mysigt någonstans. Är därför hemma idag och har sovit till 12 och nu ska jag kolla lite bigbrother. Är hungrig men vågar inte äta något. Älskling kommer snart hit och ska göra mig lite sällskap, mys.

pranked


random inlägg

Hade som sagt bara en lektion idag så det var fett chill, sen drog jag och älsk hem till mig och vi kollade på filmen Lilja 4-ever. Dyster men bra film som handlar om en tjej som är 16 år och man får se hur hennes liv går i kras efter modern lämnar henne och åker iväg till USA. Nu sitter jag och kollar bigbrother och snart är det väl middag i guess. Fett hungrig! Är fett trött oxå så ska nog slumra en stund efter middagen. Desperate housewifes ikväll, mys :)

I love Disney



snart läggdags

Snart ska man lägga sig då i sina nya sängkast, börjar 10 imorgon och har bara den lektionen, chill!

duschen och tussen

Jag och fågel har testat nya duschen idag och den är godkänd, fågel är inte lika förtjust, hon gilla den förra bättre. Min lilla tuss♥
före
efter

16 april

Första dagen i skolan efter lovet gick bra, trots att jag var sjukt trött med tanke på mina 4 timmars sömn. Nationella som jag skulle ha på morgonen blev inte av för alla hann inte göra det eftersom de va muntligt. Så det var ju skönt att man slapp! Sen hade vi handel och sen gympa sm var sista lektionen då vi gjorde hjärt- och lungräddning. Efter skolan drog jag och älsk till Biscotti och käka lite, jag åt lasagne och han åt sallad. Sen tog vi efterätt oxå och då åt han cheesecake och jag åt kärleksmums, åh så god den var!

still awake

Här sitter jag och är fortfarande vaken och kl är 2.30.. Dumma bigbrother som håller mig vaken men no more. Nej nu är det dags på riktigt att lägga sig, annars kommer jag aldrig upp ju. Ska kila till toan nu sen sova, godnatt :)

Vädret

hej det snöade fan i lördags, igår alltså och det var mycket. Jag vaknade och tittar ut genom fönstret och möts av snö och inget annat. Då blev man depp men idag så är nästan allt smält, så jävla skönt!
Aja måste nog ta och lägga mig och jag måste sätta på sängkast innan jag kan göra det, har fått nya.

ny dusch

Har fått en ny dusch, fresh!
före
efter

sista dagen på lovet

Idag har jag och älsk kollat på svampbob the movie, så jävla bra, älska svampbob! :)
Skola imorgon då, lovet har bara runnit iväg, men så känner man typ alltid när slutet är nära.
Börjar bli sjuk oxå, blä! Har nationella muntligt i engelska imorgon på morgonen, precis det man behöver efter lovet, not!
Fick lax till middag, det var mumsigt allafall. Haha det går en miniserie om Titanic på 1an, verkar suga. Randomtalk.
lax, mums

fredag den trettonde

Hejsan i fredags så åkte jag och Julles familj till stan för att äta på resturang. Resturangen hette Döden i grytan.
Jag åt pasta med kyckling, riktigt gott! Älskling och hans bror åt 900 g biff, nästan ett kilo fan! Men dem båda åt upp hela och orkade till och med efterätt :)
900 g biff
min mat
min efterätt, chokladglass med kakaopulver över

påskigt


12 april

Hejsan! Idag har jag varit med Ronja. Hon kom hit först sen tog vi bussen hem till henne i Frösunda, när vi kom dit så lagade vi mat, kycklinggryta och ris, riktigt gott var det faktiskt! :)
Sen har jag varit hemma, kollat lite bigbrother och nu ska jag typ hem till älskling så ska tagga nu. Hejsvejs!
matlagning på G
maten färdig

skratta och lev ett lyckligare liv

"Skrattet är själens solsken. Och utan solsken kan ingenting leva eller växa."



söndag 8 april

Hejsan idag har jag och älskling varit i Täby och kollat bio, vi tittade på American reunion och den var ju självklart rolig som alla american pie filmer är. Innan bion åt vi lite subway, mums!
Nu sitter jag hemma och och kollar Jersey Shore, älskling är på hockeyträning nu men han kommer hit sen.

GLAD PÅSK!

Hejsan igår så målade jag och äskling lite påskägg, åt lax och räkor till middag, mums!
Sen på kvällen kolla vi på Svensson Svensson,rolig film det! :)
räkor,namnam!

10 månader

Hej i fredags så hade jag och älskling varit tillsammans i 10 månader, min baby♥
Vi åkte in till Täby för att kolla bio, vi tittade på Titanic 3D, inga speciella effekter tyckte jag, var i princip samma grej fast man hade glasögon på. Men det var skitmysigt och kolla på den på bio, det blir en helt annan grej, jag grät typ fyra gånger haha. Filmen är ju 3 h 15 min lång men det känns verkligen inte som det. Sen åkte vi hem till Julle och käkade middag och kollade på Snabba cash som gick på tv.

relaxmode

Börjar halv ett imorgon och har en lektion, sen får man påsklov, hur nice?
Nu tänker jag gosa mig ner i sängen och somna till Svampbob fyrkant, me like :)

4 april

Hej idag efter skolan så var jag med älsk ett tag, så hörde han glassbilden utanför mitt hus och då ville han ha så han gick och köpte värsta familjepaketet med massvis av glassar, haha lilla barnet!
Runt kl 6 åkte han hem och jag käka middag och efter det drog jag ut på en promenad, måste ju få motion! Gick till Ormsta och tillbaka sen mötte jag upp Ronja och vi gick till centrum och sen skulle hon till sig och jag hem tiill mig, så möter man farsan och då går jag tillbaka till centrum och håller honom sällskap när han handla. Det var typ det som har hänt idag, puss :)
älskling nöjd med köpet
glass

fin väder!

Fint väder idag, det hurrar vi för!
Nu har jag engelska då vi ska öva på nationella prov, muntliga delen, not so funny :( men slutar efter det!

3 april

Hade en lektion idag, fett chill! När den var slut följde jag med Jossan till Ica så hon kunde köpa sin pizza till lunch, sen drog jag hem och käka, spagetti och köttfärs åt jag, gott! Sen kollade jag två avsnitt Bigbrother. Sen kom Ronja hem till mig och vi fikade lite sen drog vi till ett dagis för Ronja skulle klippa en tjej där, när det var klart gick vi till Biscotti, drack lite kaffe, sen var det dags för oss att gå skilda vägar, såg min gamle lärare Björn oxå, trevligt! :)
Kolla nyss klart Desperate housewifes, syskonen sitter och chillar i mitt rum oxå, dem knasbollarna!
fågel kolla Bigbrother med mig, sötis♥
gofika at my place
Ronja på Biscotti

igår 2 april

Hejsan! Igår var det en vanlig skoldag, sista lektionen var gympa och då höll jag och Sabina i lektionen, vi var "lärare" och bestämde vad vi skulle göra den lektionen och vi bestämde att vi skulle hoppa hopprep som uppvärmning och sen spelade vi fotboll och sen basket. Det var kul :)
Sen tog jag bussen hem till Julle och vi gjorde väl inte så mycket, sov typ och käka middag (lax) och fruktsallad, namnam!

osminkade och sminkade


BÖCKER

Jag vill hitta en soft bok och läsa. Någon som kan rekommendera någon? Har blivit en flitig läsare nu på senaste, har egentligen alltid varit det, men det går i perioder liksom, kan tokläsa massa böcker efter varandra och sen tar det slut ett tag och sen börjar det igen.

min lilla påskkyckling

För att överleva måste man äta och eftersom jag inte vill att min fågel ska dö så matade jag henne :)

april april

Början på en ny månad, 1 april idag, har ni fått någa april skämt?
Vädret då? Inte så härligt, så trist och grått vafan :(
Vad har jag gjort idag då? Chillat galet, det är ju söndag,Käka lax till middag idag, mumma! sen kollade jag två avsnitt Big Brother och Amandus och Jimmy är nominerade, vet inte riktigt vem jag helst vill ska ut, har inte nåt emot dem, men Amandus är ganska lätt irriterad och det är ju lite roligt ändå och Jimmy med sina bus. Säger bara låt bäste man stanna!  Just nu kollar jag på Partaj, kul program det :)

lördagskvällen

Hejsan var hemma igår, löste lite korsord med brorsan, (en siffra tillhör en boksav, så man ska lista ut vilken siffra som tillhör vilken bokstav) sen typ vid 12 tiden så kom faster med sin dotter hit, så det var ju trevligt!

RSS 2.0