Musikal

Idag har jag varit på Göta lejon och sett musikalen "förklädet" med min älskling, hans mamma och hennes väninna Ingrid. Min biljett var ju min födelsedagspresent från svärmor. Svårt och förklara vad den handlar om men det är typ en parodi på musikaler. Den var bra, inte det roligaste jag sett men man har ju sett rätt mycket så man kanske är kräsen, jag vet inte. Oavsett var det en trevlig upplevelse! 




Svärmor köpte även denna bok med bilder och historia om musikalen. Typ hur den kom till, vilka som är med och så. Björn Kjellman och Pernilla Wahlgren  är med bland annat. 

Kusinträff

Idag hade jag körskola och efter det gick jag hem till Jenni där även Evelina var. Jag hade köpt med mig kladdkaka och hallon som vi åt och så snackade vi massor. På kvällen åkte jag och brorsan till stan för att äta middag på ethiostar med syrran och tre utav våra kusiner (Carina, Mats och Katja). En kusinträff kan man kalla det. Vi beställde in en buffe med alla möjliga olika grytor som man åt med deras linjera bröd. Efter det så gick vi och fikade på café 60. Jag drack te och åt en choklad mousse. Inte bästa standarden på deras efterrätter faktiskt, typ ingen av oss tyckte de smaka gott och alla tog olika saker. Men hur som helst en trevlig kväll hade vi i alla fall! 😊





Grattis farbror!

Igår åkte jag och min familj till Vaxholm för att fira min farbror som fyllde 50 i torsdags. Vi åt god mat och tårta och lekte med hans söta barnbarn Felicia (7 mån). Sen öppnade han sina presenter och av oss fick han en flaska konjak, en flaska whisky och ett presentkort på smartbox laddat med 1500 kr. Jag fick även en present från min kusin Victoria och hennes sambo som innehöll ett presentkort på bio laddat med 500 kr. Tack så mycket! ❤️




Syrrans kille med lilla Felicia 



Middag och bio

Idag åt jag och älskling tre rätters middag på ethiostar i stan som är en etiopisk restaurang. Ja det hör man ju på namnet. Till förrätt åt vi en köttfärspirog och ett linjerabröd med berber och etiopiskt smör. Den sistnämnda var väldigt stark så den kunde vi inte äta upp! 
Till varmrätt åt vi blandat fat, alltså ett linjerabröd med olika grytor på. Till efterrätt åt vi baklava. Väldigt gott! 
Efteråt åkte vi till kista för att se den sista hunger games filmen "mockingjay-part 2" på bio. Det var lite bitterljuvt, spännande att se hur det slutar men tråkigt att det är slut. Det var ju inte den bästa av dem alla fyra filmerna. Men nu får man väl börja läsa böckerna istället, dem är förmodligen ännu bättre, så brukar det ju vara för då får man veta hur dem tänker och allt. Lite svårt att få med tankar i en film. 



Torsdag 19 november

Idag hade jag ett jobbmöte på morgonen (mellan kl 8.30-10) och sen skulle jag iväg till stan för att få fotmassage på Yihe massage och akupunktur. Jenni skulle egentligen följa med för det var hennes födelsedagspresent men hon var sjuk och jag kunde inte avboka i sista stund så jag fick gå själv helt enkelt! Jag får gå en gång till med henne nån annan gång.
Efteråt så åkte jag hem till henne och fikade. Vi åt mackor och så hade jag köpt med mig vaniljmunkar med chokladtopping, så goda! 
Sen gjorde vi även egna armband, det var mysigt! 


Söndagen i Vaxholm

Idag åkte jag och pappa till Vaxholm och där mötte vi upp faster Galina och gick till kyrkogården för att besöka farfars grav. Jag hade köpt en lykta som det står "världens bästa farfar" på som jag tände ett ljus i och la på hans grav. Sen gick vi och besökte farmor på hemmet och efter det åkte vi hem till faster och fikade med henne och hennes man. Det var trevligt! 




Madonna

Hejsan! 
Igår var jag och pappa på Madonnas konsert i tele2 arena. Det var helt fullsatt, det var till och med deras publikrekord med 40 557 åskådare! Helt sjukt! Men jag förstår varför, det är ju drottningen av pop och första gången hon var i Stockholm så det är inte så konstigt! 
Min f.d kollega Veronica var där med hennes man och två vänner och dem satt endast en rad ifrån oss, vad är oddsen för det liksom? Så jag gick dit och snacka lite med dem innan showen startade. På biljetten stod de att vi skulle vara där 19.30 men Madonna kom inte upp på scen förens nån gång vid 22.00 så man hade rätt mycket tid innan. Det var oxå en rätt kass dj som hette Mary Mac som var förband åt henne. Men tillslut kom Madonna fram och det var grymt! Hon körde några låtar från sitt nya album rebel heart och några gamla klassiker, en bra blandning!
Sen höll hon ett jättefint tal om medmänsklighet pga terrorattacken i Paris i fredags. 
Vi satt rätt långt bak så vi såg inte så jättetydligt men vi kunde titta på skärmarna annars och vi hörde ju allt. 
Hur som helst en riktigt bra show! 

DJ Mary Mac 
Mycket folk!
När hon sjöng "like a prayer" efter sitt tal.



Fars dag!

Idag är det fars dag! Grattis världens bästa pappa, jag är så glad att ha dig i mitt liv, älskar dig! ❤️ 
När jag kom hem från jobbet så fick han massa fars dag presenter från mig och ett kort där jag skrev ner fina ord. 
Han fick en nackmassage kudde han önskade sig, en t-shirt och matchande kalsonger som det står "best dad ever" på och så fick han även en mugg jag hade designat själv med bild och text på. Den var hans favorit! 




Spectre

Idag har jag jobbat 10.30-18.00. 
När jag slutat så åkte jag till skänkstugan i Täby kyrkby för att käka middag med min älskling och hans föräldrar. Jag åt en vegoburgare som var väldigt god och till efterrätt åt vi alla ett uppvärmt äpple med en supergod kanelmousse. Efter maten åkte vi till kista och såg den senaste Bond filmen "spectre" på bio. Den var bra! 😊


Café biscotti

Hej idag har jag fikat med min vän Jenni på café biscotti. Hon hade en del skvaller att berätta som vanligt, det händer alltid massa drama och spännande i hennes liv och själv sitter man där och ba "ja inget nytt här och berätta, allt är ungefär som sist vi sågs". Haha nej men det är kul! 😊
Jag fick en födelsedagspresent utav henne oxå och det är en tre rätters middag. Tack kära du! ❤️



21 år!

Idag är det min födelsedag, hurra för mig! 🎉🎈
Jag vaknade upp hos älskling och fick frukost på sängen och en present som innehöll parfymen hypnose lancome. Den lukta skit gott. Av svärmor fick jag en biljett till musikalen "förklädet" som vi ska se den 28 nov. Det ska bli kul. 
Sen åkte jag och jobbade från 11-18 och fick blommor från min fina kollega Katalin. Hon är så snäll! 🌺
På kvällen när jag kom hem hade min familj dukat fint och lagat lax med potatis och skagenröra som är så gott och sen åt vi tårta såklart. 🎂 
Jag fick ett presentkort på 2000 kr på live it från min familj och en tröja med en katt på. Tack så mycket allihopa! Jag är så glad att jag har er i mitt liv! ❤️ 
Parfym från min älskling 
Blommor från Katalin

Presenterna från min familj



Överraskningsfest igår

Hej! Första november idag!
Tänkte berätta lite om gårdagens fest. Det var min kusins sambo Agrin som har fyllt 30 år den 11 oktober så vi firade det med en stor överraskningsfest. Det var våran släkt och hennes släkt så det var ganska mycket folk. Hon trodde att hon skulle på tjejmiddag men att det skulle vara nån överraskning om vart dem skulle äta så hon hade ögonbindel på sig när hon kom. Hon blev ganska överraskad ändå fast hon sa att hon kände det på sig eftersom vissa hade försagt sig lite. Men hon tyckte det var väldigt skönt att inte behöva ordna nåt själv. 
Vi körde en frågesport med frågor om Agrin och min kusin Victoria vann den tävlingen. Sen bjöds det på persisk mat och tårta såklart. Väldigt trevligt! 

Kusin Alex och födelsedagsbarnet Agrin

Kusin Katja och min bror.

RSS 2.0