torsdag 29 nov

Idag var det näringslivsdag i skolan så vi kolla runt på alla montrar och lyssna på föreläsning. Tacos till lunch mums!
Drog hem kort därefter och var med älskling, vi åkte till Ung.mottagning och sen åt vi på M&G. Aldrig ätit där förut men det var gott. Tack älskling som bjöd på maten!
Sen åkte jag och jobba från 16-19.
Nu är jag helt slut, håller på att somna, godnatt!





mitten i veckan

Tja fan! Börja 8.20 idag och sluta kl 11 så det var chill. Då åkte jag och älskling och handla ingredienser.
Sen åkte vi hem till mig och älsk baka sina nyttiga chokladbollar och så spela vi kort och myste.
Sen drog jag till gymmet och pröva på ett pass Body Jam, det var väl inte min grej riktigt.
igår var det regn hela dagen och idag är det istället snöoväder hela dagen, så trist!
Just nu kollar jag och älskling på Svampbob (standard) och ska väl snart sova.






tisdag 27 nov

hej sluta kl två idag och då kom älskling och hämta mig och vi handla på apoteket och sen åkte vi till gym&sim och käka sallad. Mums!
Drog dit igen kl 18 och körde zumba, kul!
Något som är mindre kul är vädret, regn non-stop. Fy!
Nu ligger jag i sängen med älskling och kollar svampbob, mysigt!





måndag 26 nov

Då var det måndag igen, kom till skolan 8.20 och hade projektarbete. Då fick jag reda på att lektionerna vi skulle ha efter lunch blev inställt för läraren var sjuk (standard). Eftersom projektarbete är på valfri plats så drog jag hem och sen gymma jag med älskling. Han körde rätt hårt med mig så är helt slut i kroppen nu.

BTW har äntligen fått ett nytt minneskort, hade 2 GB och nu har jag 4 GB. Så himla skönt, kan ha massa fler låtar och bilder nu, slipper radera hela tiden för att få plats med nytt. Fick dock installerna alla appar igen men det var inte så jobbigt, lätt värt.
Nu ska jag sova bredvid älskling som slockat, sovmorgon till 10 imorgon, nice!

söndag 25 nov

Hej idag så åkte jag och älskling till Täby C, köpte en present till svärmor och sen fika vi på espresso house, åt en supergod chokladboll.
Sen drog vi och gymma, jag körde zumba och instruktörens mamma fyllde år så hon blev uppdragen på scen och så fick vi sjunga för henne. Skola imorgon blää, ska sova nu fan älskling har redan däckat long time ago, haha tröttisen.






lördags 24 nov

Hej igår så åkte jag och svärmor till Flemingsberg för att kolla på Julles match. Jämn match men Almtuna vann tillslut med 2-1. Yes!
Sen åkte vi hem och kolla film som gick på tv. Vi såg bröllopsprovet och den var väl bra.





fredag 23 nov

Hej igår så besökte jag kulturhuset med Sabina och Josefine. Det fanns ett bibliotek,biosalong,café och massa annat. Det var fint!
Sen åkte jag och älskling till Täby C och jag köpte en halsduk från Kappahl. När jag kom hem så kom Mollie hem till mig och vi spela kort och drack te. Sen på kvällen gick jag hem till Espri där även Sofie och Mollie var. Vi kolla på X-factor och hängde. Sen hämta älskling mig och så sov jag över.

fika på kulturhuset

kortspel med Mollie och Dasha

Espris kisse, Enzo

tors 22 nov

Hej idag har jag haft redovisning i skolan på morgonen och sen skulle vi haft prov men det blev uppskjutet igen haha. Slutade rätt tidigt och då drog jag och älskling på biltvätt, det behövdes verkligen och nu är den skinande ren.
Sen har vi bara tagit det lungt resten av dagen och jag gjorde fruktsallad som vi åt och så har vi druckit massa te för älskling är sjuk. Nu kollar vi svampbob och ska väl sova snart. Har ingen skola imorgon, ska bara besöka kulturhuset som ett litet studiebesök med min grupp jag arbetar med, chill!





onsdag 21 nov

Hej sluta typ kl ett idag och då drog jag hem och var med älskling och sen på kvällen mötte jag Espri i centrum och vi åt sushi, första gången jag köpt det, men det var gott fan!
Sen åkte vi in till stan och mötte upp hennes syster Simone och så kollade vi bio. Vi såg 'Breaking dawn part 2' och den var väl bra, man blev överraskad iaf. Det var lite fula effekter ibland, typ att barnet var animerat liksom. Men annars hade jag mysigt!
Köpte en bok om mitt stjärntecken oxå haha.
Nu ska jag plugga lite till ett prov vi har imorgon och sen sova.







tisdag 20 nov

Hej idag börja jag 8.20 och sluta kl 13. Då åkte jag och älsk in till Täby C för jag skulle göra lite projektarbete och älsk handla present till sin mamma. Jag bytte ut en jacka som mina föräldrar köpte igår till en annan. Den kosta bara 350 kr på H&M, halva priset fan!
Sen kl 18 så drog jag till gymmet, körde zumba 45 min och efter det sprang jag en mil på crosstrainer i 40 min. Helt slut nu!
Nu ska jag krypa ner bredvid älskling och sova, godnatt.






Chris Brown!!

Hej hade en lektion idag på morgonen, skulle slutat 15.30 egentligen men läraren var sjuk som vi skulle ha hela eftermiddagen. Så då gick jag hem och var med älskling och myste.
Runt halv sex åkte jag till globen med Espri, Erika och Sabina. Innan konserten käka vi på donken och runt 20.30 börja den och höll på i en timme typ. Hade rätt bra plats, ganska nära scenen. Det var min första konsert jag gått på (om man inte räknar thevoice gratiskonsert i kungsan) och jag hade väldigt kul! Det var grymt!







söndag 18 nov

Hejsan jobbade idag igen från 10-17 och sen kom älskling när jag slutat och vi åt Burger King och sen kollade vi på bio. Vi såg 'en oväntad vänskap' och den var jättebra trots att den var på franska. Det var bra humor och mysig film, se den!
Det var en riktig mysdag idag.
Nu är vi hemma hos mig och ska sova, skola imorgon ju och Chris Brown konsert! Taggad!





lördag 17 nov

Tja jobbade ju hela dagen idag, 10-17.
På kvällen åkte jag och älskling till en restaurang i stan för att träffa Julles mamma och hennes väninna. Vi käka där, jag åt grillad fläskfile med tzatziki och till efterrätt åt jag creme brule som är en vaniljkräm med smält socker ovanpå, det var himla gott! Tack till svärmor som bjöd på det hela!
När vi var klara där åkte vi hem till svärmors väninna och hängde där ett tag och sen åkte vi hem till älskling. Där var Julles pappas kompis med sin tjej och nyfödda unge som var typ två veckor, jag smälte när jag såg bebisen. Jag fick hålla honom ett tag, han sov så sött i min famn lilla killen.
Nu är vi hemma hos mig och ska sova; helt slut båda två!










Godmorgon!

Gud vad jag inte är van vid att vara uppe denna tid på helgen. Men jag är redo att tjäna lite stålar :-)





fredag!

Idag vaknar man tidigt för man börjar skolan kl 8.20 och när man kommer dit så får man reda på att läraren är sjuk. Så då hade man dötid fram tills nästa lektion som inte var förens 11.50..
Som tur var kom älskling och hämta mig så vi åkte hem till han och käka lite frukost och chillade.
Sen hade jag min lektion och slutade runt kl 14. Då drog jag hem och sen kom mina vänner, Sofie, Johanna, Jenni och Mollie. Vi spelade kort och drack te.
På kvällen så var vi hos Espri och kolla X-factor och ba hängde. Det var trevligt!
Jobbar hela helgen så måste sova nu, godnatt!

typ standard

Johanna

Espris hund Alba snodde min plats i soffan. Så söt!


torsdag 15 nov

Hej idag börja jag kl 10 med samhällskunskap och provet vi skulle ha blev uppskjutet till nästa vecka istället, awesome!
Sen vare lunch och sen hade vi religion och den lektionen gick åt att lyssna på studentcity som berätta om skiva/flak. Har haft två såna besök förut från andra företag men har aldrig blivit något av det så hoppas verkligen det blir av denna gång,det är ju faktiskt sista chansen!
Efter skolan så träffade jag min käre vän Ronja som jag inte träffat på aslänge och jag fick ett par jättefina örhängen i present av henne. Man tackar! Sen drog vi och fika på Biscotti, åt hallonpaj med vaniljsås och drack te. Vi var där i typ två timmar, hade massa saker att berätta för varann. Det var mys!
Sen drog jag och bror och gymma.
Nu ligger jag utslagen i sängen och ska sova, när jag vaknar är det fredag.

fina örhängen jag fick






religion


onsdag 14 nov

Idag börja jag skolan 11.50, så jävla skönt!
Hade bara samhällskunskap och sluta efter det. Då gick jag och älskling till swedbank och jag fixade dosa, mastercard, sparkonto och även en fond! haha vuxen på riktigt nu känner jag!
Sen när det var klart så åt vi på subway, det var min frukost/lunch så det satt riktigt fint i magen.
Sen jobbade jag från 5-7 och nu är älskling här och myser medans jag pluggar Europas länder och huvudstäder till provet imorgon. Vill bara sova..




tisdag 13 nov

Tjena idag så käka jag lunch på Biscotti med Sabina och Madde. Käkade kyckling curry pasta som är så himla gott!
Sen hade vi det här testet om världens stora länder (typ 50 st) och jag hade 100% rätt och det tog mig 1.36 min så jag är nöjd, lärarens rekord var typ 1.24 så jag var inte långt ifrån! Asso det är ett speciellt program på datorn så det är därför jag vet exakt tid och så om ni undra. På torsdag ska vi kunna alla länder i Europa oxå.
Efter skolan var jag med älskling och på kvällen så gymma jag. Sprang en mil på crosstrainer och lite annat. Nu är jag helt slut och ska sova snart, väntar på älskling som är påväg hit. Börjar 11.50 imorgon, lagom Nice!

min goda lunch

dricka te och käka havreboll under lektion



måndag 12 nov

Måndagar för mig innebär att det är långt till helgen men man får ju njuta av de små positiva sakerna som man gör under dagen. Idag börja jag 8.20 och hade samhällskunskap tills lunch. Sen när jag hade rast vid 14 så hämta älskling mig och vi drog till Biscotti där han käka sallad och jag åt delicato boll som han bjöd på. Det var mysigt! Sen efter skolan så jobba jag från 17-19. Nu har jag suttit hela kvällen och pluggat till ett prov vi har imorgon om alla världens länder. Det går rätt bra iallafall. Sen ska jag sova sött, har sovmorgon till 10 imorgon så det är ju skönt!


fars dag

Hej idag har jag bara chillat hos älskling hela dagen och sen när han skulle skjutsa hem mig så åkte vi förbi Max och köpte mat och sen till macken i Roslags Näsby och köpte en chokladask till min pappa eftersom det är fars dag. Skola imorgon så måste sova nu. Natti




lördags 10 nov

I lördags var det en vecka sen jag fyllde år och det ville jag fira med vännerna. Så jag och pappa handla massa och förberedde i lokalen och sen vid 19-19.30 så kom alla och vi åt tårta, glass och kakor. Sen öppna jag presenter och jag fick två tröjor (rosa och grön) ), två par örhängen, tofflor och 'jag har aldrig' kortspel. Tack för alla fina presenter!
Sen så drack vi en stund innan vi drog vidare till stan. Det var min första utgång och det var på Nype med älskling, Johanna, Jenni, Mollie och Espri. Åkte hem vid två och sov hos älskling. Tack för en trevlig kväll allihopa!






fredags 9 nov

Tja igår så börja jag skolan kl 11.50 och sluta vid 2, Nice!
När jag slutat så gick jag till svärmors jobb och träffa henne och Älskling. Hon gav mig en födelsedagspresent, fick en poncho, två par trosor och choklad. Tack så mycket!
Sen på kvällen kom älskling och hämta mig och så sov jag där.





8 november

hade samhällskunskap idag fram till lunch och vi kollade på en dokumentär som heter Sicko som handla om USAs system. Det var helt sjukt, de nekar människor sjukvård, oavsett om de är försäkrade eller ej och låter dem dö för att få mer pengar i vinst. Det sjuka är ju att det är försäkringföretagen som bestämmer om någon ska få vård eller inte och inte läkarna. Detta gör att ju mindre människor som får vård, ju mer vinst till företagen. Så fort någon politiker försökte ändra på detta så betala försäkringsföretagen dem för att hålla tyst. Giriga människor som bara tänker på sig själva och vill bli rikare än de redan är! usch och fy!
Men iallafall hade religion efter lunch och sen sluta jag och då drog jag hem och var med älskling lite och käka, sen åkte jag till jobbet från 5-7. Nu ska jag sova, natti



Täby C

hejsan gick i skolan idag som vanligt till kl 2 och sen åkte jag och älsklingen till Täby C för att jag skulle göra mitt projektarbete. Först åt vi på Palma pizzeria, käka kycklingfile med pommes, asgott!
Sen gjorde jag mitt arbete och sen köpte jag en tröja, kavaj och klänning på H&M för 350 kr sammanlagt! Snacka om bra pris!
Kom hem och drog till gymmet senare med älskling och Evelina. Nu är jag helt slut och ska sova med älskling, godnatt!







presidentvalet

Barack Obama vann presidentvalet för andra och sista gången idag! Det tycker jag vi hurrar för. Det var precis det jag ville :-)

1,5 månader

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 1,5 månader, älskar honom så mycket!
Iallafall så gick jag i skolan till 15.30 idag och min vän börja bråka med mattanten, askul! Sen så kan min mentor och lärare väldigt mycket om min släkt så han berätta massa för mig.
Sen kom älskling till skolan med ett paket, min födelsepresent som innehöll ett par fina glittriga klackskor. Tack så mycket min fina!
Åkte och jobbade från 5-7 sen och det var min första jobbdag. Lite nervöst men har ju koll på det mesta så det gick bra!
Nu är jag helt slut och ska sova, godnatt!





första skoldagen efter ett skönt lov

Det var ju skola idag, så trist!
Hade samhällskunskap två lektioner och projektarbete två lektioner oxå.
Åkte in till stan med älskling för att göra en del av mitt projektarbete och sen åt vi Kinamat och kollade bio. Vi såg Möhippan. Den var inte som jag trodde men helt okej!
Ligger i sängen och kollar Jersey Shore nu och älskling har redan somnat för ett tag sen. Jag är så trött ska sova nu, godnatt!


uv-ljus på Burger Kings toalett, wierd



sista dagen på lovet

Buhu idag var det sista dagen på lovet, skola imorgon, ångest!
Men idag har jag åkt till Vaxholm med min familj (utom syrran) för att hälsa på farmor och farfar. Det var så fint på kyrkogården med alla ljus som va där efter alla helgons dag.
På kvällen åkte jag, älskling och hans pappa till Täby och kollade bio. Vi såg Skyfall, jag har inte sett en enda Bond film haha men den var bra!
Nu ska jag gå och lägga mig bredvid älskling, godnatt!
 

my birthday

Idag fyllde jag 18 år! Grattis till mig!
min dag börja hemma hos älskling där jag fick frukost på sängen och massage. Hur mysigt som helst!
Under dagen var jag hos Mollie med henne och Sofie och hon sminka mig och sen locka jag mitt hår. På kvällen kl 6 kom alla gäster till lokalen och vi åt massa gott, dansade, skålade och åt tårta.
I present fick jag 1400 kr sammanlagt, en cupcake bok, badsalt och badtvål. Tack alla för era fina tal och presenter, det var supertrevligt!












1 november

Igår så gick vi in på min månad, november.
Var med älskling en stund på dagen och sen tog jag med syrran till gymmet. Sprang en mil på crosstrainern, stolt!
På kvällen var jag hos Erika med Espri,Hanna,Mollie och Jenni. Vi drack vin, kollade fråga Olle och åt lite gott och hade roligt.






födelsefirande

Hej idag åkte jag och älskling till Täby då jag skulle till tandläkaren och laga ett hål. Sen åkte vi till Arninge och handla lite matvaror och pumpor.
På kvällen åkte jag in till stan för att äta buffe på restaurangen Rice och fira Sofies födelsedag. Åkte in med Sofie,Erika och Hanna och sen träffa vi resten där. Vi var 11 stycken. Maten var god och jag testa sushi för första gången, det var faktiskt helt okej!
Nu ligger jag i sängen med älskling och kollar svampbob och ska sova, godnatt!

Sofie fick detta i present från mig

sushi tallrik som jag,Hanna och Erika dela på

min portion med mat

efterrätt, frukt och glass

RSS 2.0