30 september

Även idag så bjöd dagen på skönt väder med strålande sol!
Vaknade upp med älskling rätt tidigt, typ kl 06.00. Jag skulle iväg till Älvsjö på kick-off och tåget gick 07.44 så ingen sovmorgon här inte! Julle började 12.10 men han är ju så lättväckt och då somnar han inte om, inte på direkten allafall. Så han gjorde mig sällskap och åt frukost med mig!
Men sen gick jag ner till centrum, hoppa på tåget där Sabina satt så vi åkte in tillsammans. Så var vi där i typ två timmar och lyssna på folk som snacka om sina UF-företag, gav sina tips osv.
När det var slut åkte vi hem, jag lagade mat och käkade och tog en powernapp, sen kom mina 2 små sysslingar med deras kompis så lockade jag deras hår för de skulle på bröllop. När det var klart så mös jag och Julle innan han skulle på träning. Sen har jag fixat mitt rum så det ser hyfsat ut igen, så har jag ätit middag och just nu kollar jag Idol, om en halvtimme hämtar älskling mig så åker vi hem till dom.
dessa två  flickor är mina sysslingar, Madeleine och Marina. Sötisar.

29 september

åh det har vart en otroligt soft dag idag!
Hade sovmorgon till 12.30. sen slutade man 14.30. Så endast 2 timmar i skolan, inga jobbiga lektioner heller direkt, på "konferans och reception" som lektionen heter så skulle vi gå till 2 receptionister som fanns i Vallentuna och ställa några frågor bara, efter det hade vi klassråd en halvtimme och sen var det slut. Skön stämning var det i klassen, vilket jag inte kännt på länge, så det var härligt.
Och så får man inte glömma att nämna det absolut underbara vädret vi hade idag, strålande sol, och det var varmt oxå! Man behövde inte ens en jacka! sommarväder verkligen! Förmodligen sista gången i år :(
Idag var det även exakt en månad sen vi började i skolan, och då tänker man - VA? BARA EN MÅNAD??!!, jag vet det känns som typ ett halvår redan...
Sen har man spenderat resten av dagen med sin älskling, och vi hade det mys som vanligt. Han ska även sova här så jag väntar på han nu, han är här om 10 min.
så fin

I love weddings!

Åh gud jag älskar bröllop, det är ett så underbart firande,man firar liksom att två människor som älskar varandra lovar att leva med varandra livet ut, vad som än händer. De förklarar sin kärlek för varandra och alla gästerna ser hur otroligt mycket de älskar varann och stämningen är underbar och allt är frid och fröjd. Inget kan få en må dåligt den dagen. Jag har varit på två bröllop i mitt liv,ett i Sverige och ett i Ukraina. Det var betydligt mycket roligare i Ukraina. Det är kul att man har sett det från två olika länder, helt andra kulturer och det är helt annorlunda.
Någon gång ska jag gifta mig, med min pojkvän som jag har nu, och det ska vara helt underbart!
Jag ska vara så vacker, fixad från topp till tå, finaste klänningen,de finaste klackskorna du kan hitta och vackraste frisyren, prydd me de finaste smyckena,snyggt sminkad och hålla i en underbar fin lila bukett och min kille ska stå där med sina fina ögon och titta sådär sött på mig för att han han inte kan slita blicken ifrån mig och vi ska vara så glada och sådär äckligt lyckliga hela dagen. ♥
typ en sån här klänning vill jag ha på mig.
och typ sånna här smycken.
typ sånna här skor.

24-25 sep

I lördags så kom jag hem och stor städade mitt rum hela dagen eftersom spanjonen åkte hem vilket betydde att min syster flytta tillbaka till sitt rum igen. Skönt!
På kvällen kom Ronjiss till mig och vi drog till kyrkby och hängde hos Jocke och så. Sen drog vi in till stan typ vid 4 på natten, kom hem till Ronja vid 9, då vi gick och la oss.
Sen chillade vi hela söndagen hemma hos henne, käkade tacos och hade det mys. Var hemma igen kl 21.00.

Veronica Maggio

I fredags så drog jag till stan och mötte upp Ronja, Johanna och Jocke. Så gick vi hem till Jocke ett tag och chilla, drack några bira och sen var det dags att bege sig mot grönan. Det var ju så sjukt mycket folk. Det var liksom kö till spårvagnen...och då var kl ändå 17.00 och Veronica börja inte uppträda förens 20.00. När vi stod där och vänta på att spårvagnen skulle komma så kommer det fram en brud med två tofsar och målat ansikte och säger att hon känner igen mig och ger mig en kram.. fett random, för jag har ingenaning om vem fan det var. haha!
Men så kommer spårvagnen och vi tränger in oss där och när vi är framme så ställer vi oss i kön till Grönan, och den var inte liten kan jag säga. Men det tog ändå bara drygt en kvart. Sen ställde vi oss typ längst fram i publiken. Så stod vi och knuffades där i 2 timmar och fick vatten på oss och allt möjligt, sen äntligen blev kl 20.00 och hon kom ut och ägde scenen, grymt bra var hon! Kl 21.00 var det slut och vi begav oss hemåt. Sov hos Julius.

fredag,lördag. 16-17 sep.

åh nu är vi sådär glada och pigga efter 2 dagars ledighet,eller? Hade inte klagat på lite mer allafall ;)
Men i fredags så åkte jag och Ronja hem till Jemma i kragsta där det var trevligt folk och hög musik. Inga klagande grannar, as nice! Så vi dansade,snackade och hade det soft helt enkelt! Runt halv 1 kom Isak och hämtade mig.
I lördags så vaknade vi,duschade,åt frukost och sen så drog Julle och golfa med sin pappa. Så jag och Annelie åkte till mig och hämta grejer,sen handla vi lite och tillslut åkte vi hem igen och då la jag mig och sov med Julles kissekatt. var för jävla trött! Sen runt 16.00 kom Julles släkt (hans mammas släkt) så vi åt massa god mat,räkor,kräftor,majskolvar osv. Ja ni hör ju. Så drack vi vin oxå och man vart ju lite gladare i hågen än vanligtvis. Hade det trevligt allafall!  Det räcker för mig, tack och hej :D
Madde,Eve och jag i fredags.

14-15 sep

I onsdags så fyllde min madre 39 år, och så van hon 500 kr på en trisslott hon fick av kollegorna, fan bra present! Av mig och Julle fick hon en chokladask. Jag och familjen drog ut och käkade på kina resturang på kvällen. Minns första gången jag åt kina, det var när min mami fyllde 33. Så det var ett tag sen. Men allafall.
I torsdags så kom Julle hem till oss och jag och han fikade med mina föräldrar, alltså mammas födelsedagstårta, ingen orkade äta den i onsdags för alla vart så mätta efter resturangbesöket,hehe. Så sjöng vi för henne oxå. Sen när vi fikade klart gick vi upp på mitt rum och umgicks med min syster tills det var dags för Julle att åka hemåt.
min mami

hejsan!

Hej och hå Nu har jag inte bloggat på en vecka. Haft lite torka. Sorry för det. Men man kan ju inte alltid vara igång eller hur? hoppas ni förlåter mig alla fall. Nu är ju helger redan här igen! Ska berätta lite vad jag gjorde förra helgen.
Förra fredagen var ju jag med Madde,Sabina,Josefine och Frida. Vi köpte pizza, inte jag då som käkade hemma. Sen åkte vi hem till Madde, de åt sin pizza, sen fixade vi oss lite och sen drog vi till Ormsta och var hos nån som hette David. Men vi drog snabbt därifrån och drog hem till kevin istället,där trevligt folk var.
I lördags kom min systers utbytesstudent från Spanien. Jag var med Julius lördag,söndag.
Moadde kör bilen fult med tjejor!

hej och hå

Nu är det fredag, wop wop!
Sitter i skolan just nu och chillar, om en halvtimme är det lunch.
Ska redovisa om vårt företag idag för handel ettorna. Hoppas det går bra. Jag hatar ju och stå framför massa folk och alla ba kollar på en.. Usch fy!
Men så är det ju allafall, vad gör man inte för betyget?
Är så rastlös nu asso...

3 månader

Idag har jag och min finaste kille varit tillsammans i 3 månader ♥
Efter skolan så lekte han och jag hemma hos mig, jag hade skrivit en fin dikt till han, köpt ballerina kladdkaka och vit blockchoklad. Sen krossade jag kakorna och rullade dem till bollar som jag sedan doppade i den smälta vita chokladen. Asgott! Sen drack vi Viol cider till det. Aldrig druckit förut men det var väldigt gott kan jag säga!
Så mysigt hade vi det allafall.

Thats life

Har du ett bra liv och är älskad för den du är så kommer det alltid finnas folk som är avundsjuka på dig för att det inte går lika bra för dom som det gör för dig. De talar illa om dig inför andra,men det är bara för de vill få dig verka dålig eftersom de inte vill se så dåliga ut själva. Så när du får veta att folk talar illa om dig,ta inte åt dig, för det bevisar bara att du är bättre än dom.



söndag, 4 september

Igår så åkte jag till Vaxholm, hade minnesstund för Farfar. Så vi, alltså min släkt var först vid hans grav och sedan gick vi hem till där han bodde och så åt vi mat och fika där och umgicks. Åkte hem runt 19:00.
På kvällen åkte jag hem till Julius, så sov jag över där.

This body I want

Miranda Kerr, har ett barn tillsammans med Orlando Bloom.
Visst jag är inte dum i hela huvudet, jag fattar att bilderna är redigerade osv.

Vad gjorde jag denna sommar?

Tänkte sammanfatta min sommar 2011. Here it goes.
- Jag blev tillsammans med Julius.
- Mollie fyllde 17 år.
- Jag var i Norge (Skien) med Julle och hans mami.
- Jag var i Nyköping, hälsade på Jullekulle. Vi kollade på bio,bowlade,badade,bakade bullar,bajsade,blåste bubblor,åkte bil. Gjorde saker som började på B helt enkelt.
- Erika fyllde 17 år.
- Jag var i Grekland med min familj.
- Min farfar Erik dog,80 år gammal.
- Jag var på min första begravning.
- Jag och älskling var på Gröna Lund.
-  Jenni fyllde 17 år.

3 september

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller åt! shit vad tiden går fort!!! Innan man vet ordet av är det 2012 förfan.
Men den här dagen har typ varit en dag för mig själv helt enkelt. Jag slog rekord i Quadrapop, fick 1 miljon poäng. Skulle fått mer om jag inte vart så klantig och råkade sätta på spelet utan medvetande för jag la mig i sängen...Typiskt! Tog mig typ 3 dagar att spela klart det där spelet.
Men sen har jag bara legat i sängen hela dagen och kollat på "16 and pregnant" i brist på annat.
Runt kl 18.00 så tog jag upp mitt feta arsle ur sängen och promenerade till Kragstalund, sne sprang jag på vägen tillbaka. Det är väl typ 8 km sammanlagt. Rätt stolt över mig själv ändå. Har inte sprungit på evigheter, så jag vart lagom trött.
Sen har jag pratat med Älsklingen 2 gånger idag oxå. Sen har jag bara vart ensam hemma resten av kvällen,mina föräldrar kom hem nyss. Ska kolla på "A troll in Central Park" nu. En gammal tecknad film jag såg när jag var liten. åh älskar den filmen!
Den här sträckan gick och sprang jag.
A troll in Central Park♥

2 september

A fan igår så var det skolans dag,då man leker lekar på kvarnis. Jag drog inte dit. Jag var med Älsklingen istället, eftersom han skulle iväg på hockeycup runt 16.00 och vara borta hela helgen. BUHU!
Men på kvällen så kom Ronja till mig och som vanligt när man är med henne så händer det alltid nåt. Så vi drog till Kevin där det var massa grabbs. Det var chill. Var hemma runt 02.00.

1 september

Ojj då var det redan höst! Vädret går lite upp och ner,regn,sol,regn,sol...antar att den inte riktigt kan bestämma sig för om det fortfarande ska vara sommar eller bli höst?
Idag har vi bara hållt på med vårt UF företag hela dagen, och Jossan och jag hoppade in i Sabina och Oscars grupp. Så inga egna designade koppar här inte... Nä nu är det primus termosmuggar som gäller. Tycker det är lite synd eftersom jag var fett taggad på vår ide, och vi hade liksom åkt både till IKEA och Panduro för att kolla på varorna och så..Känns ju som slöseri med tid...menmen vad ska man göra?
Var med Julle idag efter skolan oxå, vi badade i mitt badkar, det var mys.
Nu är han på sin träning, snart är han klar och då hämtar dom mig så sover jag där idag igen.
Imorn är det skolans dag. Vårat tema är blått. Trevligt!!

31 aug

Jadu skolan flyter på, kan ju meddela att jag och Jossan åkte till Täby i onsdags för att kolla hur mycket porslinsfärg kostade på Panduro och så. Sen innan min sista lektion gick jag och Julle till centrum, köpte chips,dip och choklad. Chokladen åt jag när jag hade min första lektion i Engelska B. Och däe kan jag påpeka att jag är den enda jävla bruden på hela kursen?! Jag är i chock, jag menar, kom igen tjejer! ni kan inte mena allvar?
Allafall efter skolan var jag en liten stund med Julius innan han drog på träningen. Sen på kvällen när hans träning var slut så åkte vi hem till han och jag sov över. :)

RSS 2.0